Bygpris.dk

Slibeark

Festool Slibeark 230x280 P120 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P150 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P80 GR/10
85 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P100 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P40 GR/10
105 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P220 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P180 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P240 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool slibeark 230x280 Granat P100
240 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P320 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P400 GR/10
80 kr.
Læs mere
Festool Slibeark 230x280 P60 GR/10
90 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra en online byggeshop, som tilbyder information omkring slibeark.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot slibeark.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ hos de store byggemarkeder.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Der er ikke lighed i priserne på billige slibeark fra webshop til webshop. En del giver lave priser, imens øvrige giver faglig sparring. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af slibeark online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De udbredte byggekæder finder du i store dele af landet, og derved har de fleste chancen for at bestille online og køre byggematerialerne selv. Som følge af det har du chancen for at spare fragtgebyret, samt samtidig hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du modtage ekstremt begavet service fra ansatte som er specialister i lige præcis slibeark.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på nicheforretningerne online vil du få en lavere pris.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du køber slibeark online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

slibeark bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

slibeark harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

slibeark silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

slibeark jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du finder en hel del guides og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder dig vældig meget anvendelig oplysning, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
2Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter altså at byggeriet forbedrer klimaet.
3Ved projekter udenfor har vejret en stor rolle. Af den årsag bør du ofte kigge på prognosen for vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
4Du må ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sko og hjelm som skåner dig mod potentielle uheld. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
5Forud for at du optager byggeriet kan det blive ganske fornuftigt med et tilsagn om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6Der præsenterer sig altid uforudsete vanskeligheder ved krævende projekter, og pga. dette kan det være væsentligt at der er afsat nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at komme i mål.
7Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt ved større byggeprojekter. Nogle projekter gør krav på flere end en enkelt person. Dertil er det hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
8Man vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være af stor betydning at have det til rådighed inden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover en fordel at påregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
9Måske det viser sig betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer til disposition i god tid før du igangsætter byggeprocessen. Du kan nedskrive en punktforms oversigt hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og som det næste gennemgå listen, med det formål at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
10Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være fornuftigt at kortlægge alle udgifter, og dernæst indsamle online tilbud på hver eneste af dem.
11Du bør regne på om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan skaffe hjælp fra en ekspert til dele af det. Ifald du køber eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld entreprenører.
12Forberedelse vil være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør lave en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver strategien.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En del internet forretninger udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmåder til slibeark. Den mest populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså meget ukompliceret, og endda derudover den mest letkøbte leveringsversion.

Du kan på samme måde prøve at bestille levering til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Den bliver en gang i mellem en anelse dyrere, men samtidig ultra hensigtsmæssig for slibeark online. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette beroer på at du fysisk befinder dig nærved netshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på slibeark kan vise sig at være ultra relevant ifald man absolut skal bruge din ordre om få sekunder, så med det formål er det bestemt afgørende at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for slibeark. En del forhandlere på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på adskillige varer online, som imidlertid er underforstået at ordren køres igennem forud for et fastsat tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produktet pakket før medarbejderne drager hjemad.

Flere internet varehuse garanterer gratis levering på slibeark online, men undertiden er det kun gældende hvis der bestilles for et konkret beløb. Derudover burde du vælge den mindst kostelige type af levering, der oftest er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Mange byggecentre frembyder afhentning hvor du bestiller billig slibeark på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på slibeark i disse områder:

Sønderborg, Herlev, Holstebro, Frederiksberg, Hedehusene, Hvidovre, Køge, Herning, Aabenraa, Vallensbæk, Skive, Allerød, Vordingborg, Middelfart, Albertslund, Frederikshavn, Lyngby, Hørsholm, Helsingør, Rødovre, Vejle, Hobro, Ikast, Korsør, Greve, Horsens, Aarhus, Nakskov, Brønshøj, Haderslev, Tilst, Rudersdal, Silkeborg, Birkerød, Værløse, Esbjerg, Gladsaxe, Odense, Struer, Thisted, Kolding, Næstved, Jyllinge, Virum, Vanløse, Søborg, Nyborg, Varde, Brøndby, Nærum, Brønderslev, Hjørring, Rønne, Brabrand, Lillerød, Roskilde, Kokkedal, Ballerup, København, Frederikssund, Randers, Farum, Åbyhøj, Solrød Strand, Ølstykke, Frederiksværk, Taastrup, Skanderborg, Ringsted, Nykøbing Falster, Haslev, Lystrup, Odder, Holbæk, Risskov, Gentofte, Svendborg, Nørresundby, Slagelse, Tårnby, Fredericia, Kalundborg, Charlottenlund, Ishøj, Aalborg, Grenaa, Hedensted, Viborg, Hillerød, Glostrup, Valby, Højbjerg, Dragør, og Stenløse, .

Afhentning af slibeark er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Falster, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis køb slibeark og slibeark tilbud. Man ser desuden mange gange netshoppere lede efter bl.a. billig slibeark, slibeark online og slibeark priser, plus de store byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Spar penge på slibeark

Det er jo særligt let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige slibeark online på forskellige netbutikker, og for det har de fleste e-butikker været nødt til at trykke udsalgspriserne på slibeark markant, og ydermere præstere gebyrfri levering.

Trods dette kan det trods alt være smart at se nærmere på nogle enkelte internet forhandlere efter billige priser på slibeark online forinden du bestiller, således at du er sikret at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Du skal trods alt ikke overse, at hvis en online virksomhed udbyder billige slibeark online til salg for en pris der kan virke grænseløst billig, kunne det ofte være et symbol på en falsk webshop. Handler med kort er imidlertid omsluttet af en bestemmelse, som dækker dig imod falske netshops.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at dække pengene til slibeark ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte hos nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som fx Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at internet shoppere ofte søger fx slibeark tilbud og slibeark priser. Derudover oplever man typisk internet shoppere lede efter fx køb slibeark, slibeark online samt billig slibeark.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer absolut troværdige løsninger til at efterforske en række tidligere kunders meninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på online forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige slibeark online.

Facebook yder endvidere stort set fordelagtige genveje til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed. Her er der mange internet forretninger som tilbyder folk at offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, som tilmed bør drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige slibeark online hos en e-handler kan de for at være på den sikre side løbe igennem forhandlerens handelsvilkår, men det er tit et tidskrævende arbejde, særligt på de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske om e-firmaet er støttet af e-mærket, fordi det er en antydning af at e-forretningen efterlever de danske retningslinjer, foruden at online forhandleren jævnligt kigges til af jurister som er meget fortrolige reglerne.

Desuden tilbydes du anledning til at få assistance, for så vidt du skulle få problemer som følge af dit indkøb af slibeark. Tilmed tilråder vi at køber er obs på de elementære bestemmelser der er gældende for bestillingen af slibeark online, som eksempelvis hvilken bytteret virksomheden lover.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man altid opbevarer ens kvittering, således man i fremtiden kan bevidne bestillingen af slibeark, hvad end man har bestilt fra Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg eller Stark.

Anne gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Louise N gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Lone P gav 5 stjerner

Nemt køb

Lene P gav 4 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot fører til fuldt ud hensigtsmæssige løsninger til at analysere mange eksisterende kunders observationer og derfor anbefaler vi, at du eftergår online butikkens vurderinger forinden du shopper billige slibeark online. Facebook yder for øvrigt adskillige fornemme metoder til at få indsigt i online virksomhedens troværdighed.
2Leveringsdygtigheden er jo særdeles væsentlig ifald man behøver pakken om få sekunder, og med det formål er det fuldkommen væsentligt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved slibeark. Adskillige online shops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men som trods alt er underforstået at ordren aflægges før et aftalt tidspunkt.
3Adskillige internet forhandlere frembyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsformer til slibeark. Den mest moderne er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo rigtig ukompliceret, og ofte også den billigste leveringstype.
4Vi tilråder generelt at efterse om online forretningen er e-mærket, fordi det ofte er en sikring om at e-forhandleren overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at hjemmesiden hyppigt evalueres af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende regulativer. Inden folk handler billige slibeark i en forretning på nettet behøver man egentlig overveje netshoppens handelsaftale.
5Den billigste slags levering er unægtelig at hente varerne selv, som dog forudsætter at du er tæt på e-shoppens lager. Den slags levering er naturligvis meget bestemmende forudsat du skal bruge slibeark om kort tid. Alternativt så garanterer nogle få e-forretninger i Danmark portofri levering, men typisk kun såfremt du bestiller for et fastsat beløb.
6Forinden nogen køber billige slibeark hos en online butik kunne man faktisk bese butikkens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig sjovt. Derudover foreslåes det at du er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der indvirker på handlen med billige slibeark online, eksempelvis den ombytningsret internet selskabet bruger.
7Enkelte webbutikker byder på levering uden gebyr på slibeark, men oftest er det under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris. Alternativt må man gribe den mest billige mulighed for fragt, der i mange tilfælde er at få kørt ordren til en pakkeshop. Fragtformen er til tider lige så vel meget ligetil. Den mindst kostelige leveringsmulighed er dog at hente varerne selv.
8Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en ordning, som sikrer os overfor snydagtige netshops. Som alternativ kunne du bruge et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare regningen over et længere tidsrum.
9Det er jo super enkelt for købere at vurdere tilbud online på billige slibeark hos forskellige forretninger på nettet, og af den grund yder masser af e-forhandlere gebyrfri levering. Men det kan til hver en tid blive indbringende at eftergå nogle få internet butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.