Bygpris.dk

Slibeklods

Festool slibeklods HSK 80x133 H 495967
185 kr.
Læs mere
Festool slibeklods HSK-A 80x130 med udsugning
485 kr.
Læs mere
Festool slibeklods HSK-A 80x200 med udsugning
725 kr.
Læs mere
Festool håndslibeklods HSK-SFT-46x178
95 kr.
Læs mere
Festool slibeklods Granat 6 stk. 201080-201083
40 kr.
Læs mere
Festool slibeklods HSK-A-Set med udsugning
3.140 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra en netbutik, som kan tilbyde hjælp til valg af slibeklods.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de store byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Du bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du vælge et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige slibeklods fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod andre vil have en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment, imens nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare slibeklods.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra mange specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af slibeklods online.
De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og herigennem har man valget om at bestille online og fragte varerne personligt. Af den grund kan du overveje at slippe for fragten, samt samtidig have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher har en enorm viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Herved kan du forvente ekstremt brugbar assistance fra mennesker der er specialister i netop slibeklods.
Diverse specialiserede netbutikker er små virksomheder, der typisk er danske, givetvis endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber slibeklods online på deres webshop.
Flertallet af specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

slibeklods bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

slibeklods jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

slibeklods harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

slibeklods silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald ombygningen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for planeten.
2Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på potentielle risici. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
3Typisk vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det bør blive en fordel at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man bør nedskrive mulige tilbud på dem enkeltvis.
4Det kan overvejes at sikre sig assistance til byggearbejdet, specielt når der er tale om store byggeprojekter. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Inden du optager byggeprocessen kan det vise sig yderst meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således kan du hyppigt holde øje med vejrvarslen i dagene før dit byggeprojekt, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
7Der kommer næsten altid uventede hovedpiner når det kommer til svære opgaver, og af den grund er det af stor betydning at der afsættes en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
8Man må aldrig gå ned på grej. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har det parat idet du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medregne udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Det viser sig af stor betydning at have alle bygningsmaterialer klar i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne notere en hurtig huskeliste indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og derefter tjekke hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
10Der findes et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube yder assistance med en masse udbytterig information, især ifald du benytter den engelske version.
11Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må nedskrive en velovervejet plan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, med en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver strategien.
12Husk at gennemtænke hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
De mest populære byggekæder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Adskillige internet forretninger udlover til alt held en lang række forskellige billige muligheder for levering til slibeklods. Den mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo super nem, og endda desuden den mindst kostelige leveringstype.

Du kunne ligeledes forsøge at bestille varerne til levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Den bliver oftest en smule mindre billig, men omvendt ekstremt enkel for slibeklods online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af online shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på slibeklods er selvfølgelig super udslagsgivende i tilfælde af at man behøver pakken om få sekunder, så af den grund er det selvfølgelig passende at vi undersøger den estimerede leveringsdato for slibeklods. Mange online virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre online, som imidlertid kræver at ordren indsendes forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren afsendt før personalet får fri.

Enkelte netbutikker sikrer fragt uden omkostninger på slibeklods online, men i mange tilfælde kun hvis du bestiller for en fastsat sum. Derudover må man tage den mest betalelige fragtløsning, der tit vil blive at få bragt din ordre til et udleveringssted.

De fleste webshops tilbyder afhentning hvor du bestiller billig slibeklods online men selv henter i butikken. Fx Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på slibeklods i følgende områder:

Albertslund, Vordingborg, Værløse, Åbyhøj, Odder, Lillerød, Frederiksværk, Greve, Thisted, Gentofte, Højbjerg, Varde, Aabenraa, Stenløse, Herning, Nyborg, Frederiksberg, Jyllinge, Ballerup, Birkerød, Hillerød, Haderslev, Slagelse, Næstved, Dragør, Ishøj, Randers, Frederikshavn, Brønshøj, Struer, Vejle, Vallensbæk, Holstebro, Tårnby, Hobro, Rudersdal, Lystrup, Nakskov, Haslev, Grenaa, Brønderslev, Korsør, Glostrup, Brøndby, Rødovre, Roskilde, Middelfart, Sønderborg, Ikast, Taastrup, Rønne, Skive, Hørsholm, Ølstykke, Holbæk, Skanderborg, Vanløse, Køge, Kalundborg, Viborg, Esbjerg, Hedehusene, Gladsaxe, Nærum, Nykøbing Falster, Herlev, Svendborg, Hvidovre, Allerød, Farum, Søborg, Aarhus, Lyngby, Solrød Strand, Fredericia, Tilst, Hjørring, Nørresundby, Horsens, Silkeborg, København, Risskov, Charlottenlund, Frederikssund, Virum, Hedensted, Valby, Aalborg, Brabrand, Helsingør, Kolding, Ringsted, Kokkedal, og Odense, .

Afhentning ift. slibeklods er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland).

Når man kigger i data fremstår det klart, at netshoppere tit kigger efter fx slibeklods online og billig slibeklods. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge bl.a. slibeklods priser, slibeklods tilbud og køb slibeklods, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Rabat på slibeklods

Det er i dag ultra praktisk for os alle at søge sig frem til tilbud på billige slibeklods online på forskellige webbutikker, og med det motiv har de fleste butikker på nettet været presset til at at stampe salgspriserne på slibeklods voldsomt, og derudover frembyde levering uden gebyr.

Det kan stadigvæk vise sig profitabelt at eftergå visse internet webshops efter udsalg og tilbud på slibeklods online forud for at du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man skal dog være omhyggelig med, at såfremt en online butik udbyder billige slibeklods online på tilbud til en pris som kan ses som ekstraordinært gunstig, er det i nogle tilfælde være et faresignal om en uoprigtig netshop. Handler med kort er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, der værner dig som køber imod uærlige internet firmaer.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du gerne vil klare beløbet til slibeklods over tid. Det foreslåes som regel hos niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Ses der på tallene står det klart, at online shoppere typisk søger fx slibeklods online og billig slibeklods. Derudover ser vi tit folk søge for eksempel køb slibeklods, slibeklods priser samt slibeklods tilbud.

Undersøg tidligere kunders oplevelser

Trustpilot genererer uden sammenligning relevante chancer for at kortlægge en hel del forhenværende brugeres vurderinger og derved er det smart, at du gransker e-firmaets omtaler forinden du handler billige slibeklods online.

Facebook tilbyder dig ligeledes regulære habile løsninger til at få indtryk af internet forretningens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle internet foretagender som giver folk mulighed for at sammensætte en vurdering af ordreforløbet, som tilmed kan benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige slibeklods online i en e-butik kunne man faktisk tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, dog er det ofte et tidskrævende arbejde, specielt med de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Alternativet kunne være at se hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, som skulle være et sympol på at online shoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken rutinemæssigt besøges af sagkyndige som forstår vilkårene på området.

Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, hvis du bliver udsat for dilemmaer i processen med dit indkøb af slibeklods. Foruden dette kan det anbefales at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde betingelser der gælder for købet af slibeklods online, til eksempel hvilken ombytningsret butikken lover.

I relation til det er det ydermere afgørende, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af slibeklods, uagtet om man har købt fra XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus eller Silvan.

Morten Mortensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Mette D gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Thomas C gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Peter gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo ekstremt problemfrit for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige slibeklods i blandt flere forhandlere på nettet, og følgelig præsterer flertallet af internet selskaber i Danmark fragtfri levering. Det kan alligevel være fordelagtigt at prøve nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikret at indhente den mest betalelige pris.
2En stor portion online shops udlover nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til slibeklods. En af dem der er mest populær er nu til dags pakkeshops, som gør at du kan hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså usædvanlig gnidningsløs, samt typisk derudover den mindst kostelige leveringsmodel.
3Generelt slår vi et slag for at kigge om netbutikken er verificeret af e-mærket, da det er en angivelse af at internet forhandleren adlyder de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden af og til kontrolleres af eksperter der er meget fortrolige reglementet på området. Forinden folk handler billige slibeklods hos en online forretning kunne de altid sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår.
4Leveringstiden kan være super afgørende når du skal bruge din ordre inden for få dage, så i det øjemed er det jo fornuftigt at vi undersøger den forventede leveringsdato på slibeklods. Adskillige e-firmaer i Danmark annoncerer billig dag-til-dag levering på en hel del varer, hvilket stiller krav om at bestillingen laves forud for et aftalt klokkeslæt.
5Flere online virksomheder sikrer gratis fragt på slibeklods, men for det meste afkræver det at du aftager for en konkret sum. I øvrigt skulle man overveje den mest betalelige fragtløsning, hvilket gerne er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden er ofte tillige ekstremt uproblematisk. Den mest betalelige form for levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
6Før folk handler billige slibeklods i en online virksomhed kunne de for at være sikker betragte webshoppens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Ligeså er det smart at du er sat ind i de fundamentale bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige slibeklods online, som fx den returpolitik internet webshoppen kører med.
7Trustpilot byder på fuldt ud pæne muligheder for at sondere diverse eksisterende kunders ratings og derfor er det smart, at du kigger på internet selskabets vurderinger forinden du handler billige slibeklods online. Facebook indebærer ligeledes super hæderlige muligheder for at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed.
8Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en vedtægt, som redder dig overfor svindlende internet virksomheder. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre pengene over en længere periode.
9Den billigste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af online virksomhedens arbejdslager. Den fragtform kan være ualmindeligt væsentlig i tilfælde af at du mangler slibeklods om et øjeblik. Alternativt så lover nogle enkelte internet selskaber billig levering, men typisk er det kun gældende hvis du shopper for en præcis sum.