Bygpris.dk

Slibemateriale

Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P600 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P400 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale Vlies 115x152 MD 100 VL/25
265 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P120 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool slibemateriale Vlies STF D125 green/10 496510
220 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P240 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool slibemateriale Vlies STF D125 White/10 496511
220 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P320 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P150 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale Vlies STF 80x130/0 S800 VL/5
70 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P180 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P800 115x25M
595 kr.
Læs mere
Festool slibemateriale Vlies STF D150/0 green/10 496508
270 kr.
Læs mere
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P500 115x25M
595 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i priserne på billige slibemateriale alt efter hvor du handler online. En del giver gode tilbud, og øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt produktudvalg, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare slibemateriale.
Du skal kende de regler der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør du tjekke firmaets regler.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Det er specielt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en online byggeshop, som kan give rådgivning og sparring omkring slibemateriale.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og som følge af det har mange adgang til at købe online og hente materialerne selv. I kraft af det kan du spare leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af slibemateriale online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, som kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
Majoriteten af specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Pga. dette kan du opleve super begavet service fra nogle som er specialister i netop slibemateriale.
Størsteparten af nicheforhandlere er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at handle slibemateriale online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

slibemateriale harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slibemateriale bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slibemateriale jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

slibemateriale silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 personer i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af vigtige projekter. Større projekter skal gerne udføres af flere personer. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
2Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Således må du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret i dagene før arbejdets start, så du undgår at det uden varsel starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Du finder utallige guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube faciliterer en masse gavnlig information, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
4Det kan blive fundamentalt at du har alle materialer klar til brug inden du går i gang med byggeriet. Du kunne sammenfatte en simpel indkøbsliste indeholdende alt du får brug for, og derefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
5Der kommer utvivlsomt uventede problematikker når det handler om svære byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig vigtigt at der afsættes god tid i køreplanen, så man er overbevist om at nå i mål til tiden.
6Planlægning vil altid være kilden til succes med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver agendaen.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det må være rationelt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne tjekke udgiften ved dem én og én.
8Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver altså at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
9Forud for at du går i gang med arbejdet er det vildt essentielt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der være mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Man skal ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Tit vil det vise sig erstatteligt at have værktøjet til disposition når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indregne disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
11Du bør aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på potentielle ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
12Måske du burde vurdere hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en professionel til opstarten af projektet. Ifald du indhenter professionel assistance er der penge at spare ved at få en pris fra forskellige foretagender.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er temmelig flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En hel del online firmaer foreslår nu flere billige muligheder for levering til slibemateriale. Den mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig ret fleksibel, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte form for levering.

Du kunne ydermere vælge at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er i regelen en kende mere omkostningsfuld, men tillige ekstremt fleksibel for slibemateriale online. Den billigste leveringstype er dog selv at hente ordren, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl i nærheden af webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på slibemateriale er selvfølgelig rigtig essentiel forudsat vi absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det helt afgørende at vi efterser den forventede leveringstid på slibemateriale. En række internet handler – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter online, men vær obs på at det kræver at ordren laves forinden et angivent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen fikset før de logistikansatte har fri.

Indtil flere e-forhandlere lover gratis fragt på slibemateriale online, men i reglen kræver det at man shopper for en konkret pris. Som alternativ kan man foretrække den mest letkøbte leveringsmodel, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

De fleste kæder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig slibemateriale hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Bygma. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på slibemateriale i følgende områder:

Vejle, Brønderslev, Albertslund, Frederiksværk, Horsens, Farum, Odder, Jyllinge, Frederikshavn, Rødovre, Silkeborg, Gladsaxe, Greve, Hjørring, Ølstykke, Næstved, Fredericia, Brøndby, Birkerød, Charlottenlund, Thisted, Nørresundby, Helsingør, Haslev, Søborg, København, Tilst, Lystrup, Aalborg, Korsør, Hørsholm, Frederiksberg, Solrød Strand, Esbjerg, Sønderborg, Rudersdal, Middelfart, Brønshøj, Taastrup, Odense, Svendborg, Aabenraa, Værløse, Gentofte, Slagelse, Haderslev, Allerød, Højbjerg, Ishøj, Lillerød, Roskilde, Risskov, Stenløse, Nykøbing Falster, Herning, Grenaa, Randers, Viborg, Vordingborg, Frederikssund, Nakskov, Struer, Valby, Brabrand, Aarhus, Rønne, Ikast, Ringsted, Hedehusene, Varde, Hvidovre, Tårnby, Vallensbæk, Dragør, Skanderborg, Lyngby, Skive, Ballerup, Holstebro, Kalundborg, Hobro, Hedensted, Glostrup, Hillerød, Vanløse, Nærum, Køge, Kokkedal, Nyborg, Virum, Kolding, Holbæk, Åbyhøj, og Herlev, .

Click-and-collect af slibemateriale er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland).

Når vi ser på data bliver det markant, at mennesker typisk kigger efter for eksempel slibemateriale tilbud og billig slibemateriale. Derudover oplever vi jævnligt folk søge bl.a. slibemateriale priser, slibemateriale online samt køb slibemateriale, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Priser på slibemateriale

Det har vist sig at være i høj grad problemfrit for internetbrugere at analysere priser på billige slibemateriale online hos flere internet outlets, og derved har mange internet handler i Danmark været tvunget til at reducere udsalgspriserne på slibemateriale betragteligt, og i øvrigt yde fragt uden gebyr.

Derfor kan det trods alt være udbytterigt at udforske et par netshops efter tilbud og rabatter på slibemateriale online forud for at du bestiller, således at man er sikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man skal dog være klar over, at ifald en online webshop frembyder billige slibemateriale online på tilbud til en salgspris som kan virke himmelråbende billig, så kunne det tit være et symbol på en uærlig webbutik. Betalinger med kort er trods alt omsluttet af en forordning, som beskytter køber overfor uægte internet firmaer.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale pengene til slibemateriale i flere bidder. Det foreslåes som regel i online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger for eksempel billig slibemateriale og slibemateriale online. Derudover oplever man typisk mennesker lede efter eksempelvis slibemateriale tilbud, køb slibemateriale og slibemateriale priser.

Kig på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot byder på forholdsvis anstændige chancer for at finde ud af en række forhenværende brugeres opfattelser og af den grund er det fornuftigt, at du analyserer internet virksomhedens bedømmelser forinden du køber billige slibemateriale online.

Facebook frembyder lignende relativt fortræffelige løsninger til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Derudover ser vi en del netbutikker hvor man kan tilkendegive en vurdering af deres købsoplevelse, som på samme måde burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige slibemateriale online i en e-forretning bør man til hver en tid gennemløbe webbutikkens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke super interessant, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er en sikring om at internet butikken efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at e-forretningen undertiden evalueres af eksperter som har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Dette er desuden din anledning til assistance, når du får vanskeligheder i forbindelse med dit køb af slibemateriale. Derudover slår vi et slag for at køber er klar over de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af slibemateriale online, til eksempel den returret internet butikken kører med.

Her er det desuden relevant, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering på e-mail, så man altid kan påvise købet af slibemateriale, uafhængig af om man bestiller ved Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bygma.

Anna gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jørgen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Martin K gav 5 stjerner

Virkelig god service

Lars Knudsen gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til når du køber online
1Inden nogen bestiller billige slibemateriale på en butik på nettet behøver de egentlig løbe igennem e-butikkens forretningsaftale, dog er det oftest et omfattende projekt. Desuden slår vi et slag for at køber er vaks omkring de mest basale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige slibemateriale online, fx hvilken byttepolitik internet shoppen garanterer.
2Enkelte e-forhandlere lover fragt uden gebyr på slibemateriale, men undertiden er det kun gældende hvis der handles for et præcist beløb. Desuden bør du vælge den mindst kostelige mulighed for fragt, der tit vil være at få kørt bestillingen til en pakkeshop. Den er en gang i mellem også meget enkel. Den mindst kostelige slags levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
3Masser af online shops giver efterhånden en række forskellige billige fragtmuligheder til slibemateriale. En favorit iblandt mange er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente produkterne når det passer dig. Leveringsformen er altså yderst ligetil, og i mange tilfælde endda den mindst kostelige leveringsmåde.
4Den mindst kostelige fragtform er unægtelig selv at hente pakken, men det er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens bopæl. Den mulighed for levering er selvfølgelig ualmindeligt relevant hvis vi har behov for slibemateriale om et øjeblik. Alternativt så lover enkelte e-shops i Danmark gebyrfri levering, men tit under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb.
5Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en vedtægt, som assisterer køber overfor uægte internet firmaer. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at honorere regningen senere.
6Trustpilot indebærer altid gode løsninger til at granske mange aktuelle forbrugeres opfattelser og derfor anbefaler vi, at du læser online firmaets bedømmelser forinden du shopper billige slibemateriale online. Facebook medfører på samme måde fuldkommen ærlige chancer for at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed.
7Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, siden det burde være en indikation om at online webshoppen imødekommer de officielle danske regler, foruden at netbutikken undertiden efterses af fagfolk der er indført i lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige slibemateriale i en internet handler behøver de i reglen gennemløbe e-shoppens regler.
8Fragtperioden kan være rigtig relevant om du har behov for produkterne lige om lidt, så derfor er det særdeles meningsfuldt at vi checker leveringstiden på slibemateriale. En hel del forhandlere på nettet tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, men som ikke desto mindre beroer på at der bestilles forud for et fastslået klokkeslæt.
9Det er i høj grad uproblematisk for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige slibemateriale på tværs af e-handler, og med det motiv garanterer flere internet handler i Danmark fri fragt. Dog kan det alligevel være fordelagtigt at sammenligne nogle få forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.