Bygpris.dk

Slibemus

Akku Slibemus 18V LI-ION SOLO
365 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk.
571 kr.
Læs mere
Slibemus 220 watt
369 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt
186 kr.
Læs mere
Akku-slibemus 18 V Li-ion Solo - TE-OS 18/1
249 kr.
Læs mere
Slibemus 105 watt
174 kr.
Læs mere
Slibemus 20 Volt + 10 stk. papir - SOLO
383 kr.
Læs mere
Black&decker Slibemus 550w
300 kr.
Læs mere
Black&decker Akku Slibemus 18v Bdcds18n-xj (uden Batteri Og Lader)
500 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisen på billige slibemus fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du skal tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du handle hos en netbutik, hvor du kan få gode råd til valg af slibemus.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du vælge et andet.
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot slibemus.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente varerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har mange adgang til at bestille online og fragte produkterne selv. Af den grund har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse specialbutikker, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af slibemus online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få en bedre pris.
De fleste specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber slibemus online på deres side.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får super god vejledning fra nogle som er eksperter i netop slibemus.
Danmarks største byggecentre
slibemus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

slibemus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

slibemus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

slibemus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Husk at reflektere over om du selv kan lave helt projektet, eller du må have assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Forudsat at du benytter professionel hjælp vil det normalt være en god idé at få tilbud fra diverse leverandører.
2Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det kan være rationelt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man kan notere online tilbud på dem en ad gangen.
3Længe før du optager dit byggeprojekt må det være ufatteligt betydningsfuldt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Du har adgang til utallige instruktioner og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube supporterer dig med enormt meget brugbar information, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
5Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du tit holde øje med vejrprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du lige er gået i gang med dit svære projekt.
6Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er væsentlige ombygninger. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Forberedelse vil være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver arbejdsplanen.
8Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være af stor betydning at du har grejet parat idet du iværksætter byggeriet. Det er desuden afgørende at inkludere de her udgifter i din økonomiske plan.
9Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås forudsat at ombygningen hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har en positiv betydning for planeten.
10Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problematikker i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det være vigtigt at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, så man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
11Du bør aldrig glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod hændelige skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke fremskaffer professionel hjælp.
12Måske det viser sig fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed før du påbegynder din byggeproces. Du bør lave en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og så efterse punkterne, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er enormt flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En hel del e-firmaer foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til slibemus. En yndling er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særligt smart, samt mange gange derudover den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kan også foretrække at få ordren leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver desværre en tand dyrere, men tillige virkelig simpel med slibemus online. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du lever i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på slibemus kan i nogle tilfælde være ret essentiel om du står og skal bruge produktet om et øjeblik, og herved er det ret fornuftigt at man efterser den forventede leveringsdato på slibemus. Adskillige e-forhandlere – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen placeres før et bestemt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få ordren distribueret forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række webshops byder på fragt uden gebyr på slibemus online, men ofte er det kun gældende hvis der købes for en fastsat pris. Alternativt kan du tage den billigste form for fragt, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Store byggecentre foreslår afhentning hvor du handler billig slibemus derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af slibemus i følgende byer:

Virum, Middelfart, Esbjerg, Varde, Vordingborg, Slagelse, Greve, Kolding, Hobro, Jyllinge, Gladsaxe, Aarhus, Korsør, Vallensbæk, Kokkedal, Aabenraa, Frederiksberg, Randers, Sønderborg, Brønderslev, Taastrup, Haslev, Herning, Nærum, Nakskov, Hørsholm, Ballerup, Lillerød, Ringsted, Glostrup, Ølstykke, Hedehusene, Køge, Herlev, Gentofte, Rudersdal, Højbjerg, Værløse, Helsingør, Silkeborg, Albertslund, Risskov, Svendborg, Brabrand, Dragør, Nykøbing Falster, Skanderborg, Søborg, Brønshøj, Stenløse, Hillerød, Holstebro, Rønne, Frederiksværk, Viborg, Aalborg, Fredericia, Lyngby, Vejle, Frederikssund, Odder, Nyborg, Haderslev, Åbyhøj, Skive, Lystrup, Frederikshavn, Rødovre, Hvidovre, Hedensted, København, Struer, Odense, Hjørring, Birkerød, Roskilde, Ikast, Brøndby, Tilst, Valby, Horsens, Ishøj, Tårnby, Charlottenlund, Holbæk, Solrød Strand, Nørresundby, Allerød, Grenaa, Vanløse, Farum, Næstved, Thisted, og Kalundborg, .

Klik-og-hent ift. slibemus er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på tallene står det klart, at mennesker mange gange søger efter bl.a. slibemus online og slibemus priser. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis køb slibemus, billig slibemus og slibemus tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Gode tilbud på slibemus

Det er i dag ekstremt fremkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige slibemus online hos forskellige netshops, og herved har de fleste e-handler været nødt til at tvinge priserne på slibemus voldsomt, og endda yde fri fragt.

Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at efterprøve en række webshops efter billige priser på slibemus online inden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at få den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Du skal blot ikke overse, at såfremt en internet virksomhed markedsfører billige slibemus online til en pris som anses for utopisk beskeden, så er det undertiden være en indikation på en uægte netbutik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfattet af et regelsæt, der hjælper folk overfor falske online varehuse.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil honorere betalingen af slibemus over et længere tidsrum. Det fås ofte i specialiserede netshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere typisk kigger efter for eksempel slibemus tilbud og slibemus priser. Derudover ser vi tit mennesker kigge efter eksempelvis slibemus online, billig slibemus og køb slibemus.

Tjek nuværende kunders erfaringer

Trustpilot bringer dig ultra relevante muligheder for at gennemgå en række øvrige køberes ratings og derved er det en hjælp, at du efterforsker e-forhandlerens ratings før du færdiggør din shopping med billige slibemus online.

Facebook forærer dig også absolut hæderlige metoder til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Her ses mange forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at meddele en evaluering af virksomhedens service, som ydermere kan tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige slibemus online hos en netbutik kan man de facto gennemlæse forhandlerens forretningsvilkår, det er dog tit ikke specielt ophidsende, specielt med de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Et alternativ kunne måske være at se om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er et billede på at online shoppen accepterer de gældende danske regler, udover at online virksomheden tit ses til af eksperter der kender til retningslinjerne.

Derudover giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med dit køb af slibemus. I øvrigt kan det anbefales at køber er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der kan have indflydelse på købet af slibemus online, som fx den returret webshoppen kører med.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man når som helst bibeholder sin kvitteringsmail, således man senere kan vidne om bestillingen af slibemus, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark eller Bygma.

Tina gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Louise E gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Poul M gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Helle Christiansen gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 tips til online shopping
1Det er efterhånden usædvanlig fremkommeligt for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige slibemus i blandt diverse internet virksomheder, og ergo præsterer utallige internet varehuse levering uden omkostninger. Dog kan det ikke desto mindre blive profitabelt at undersøge et par forskellige online varehuse efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at få den mest betalelige pris.
2Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre forudsætter at du lever med kort afstand til online forretningens lager. Den form for levering er naturligvis meget afgørende forudsat man skal bruge slibemus straks. Alternativt så yder nogle få online butikker levering uden beregning, men tit stiller det krav om at der bestilles for et præcist beløb.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig betydningsfuld om vi behøver produktet inden for kort tid, og herved er det øjensynligt afgørende at du studerer den anslåede leveringstid ved slibemus. Størstedelen af online varehuse garanterer billig levering på næste hverdag på en række varer, men glem ikke at det står og falder med at der bestilles inden et aftalt tidspunkt.
4Forinden folk bestiller billige slibemus i en forhandler på nettet behøver de i og for sig tyde shoppens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende. Tilmed kan det være til hjælp at køber er vidende om de mest relevante vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige slibemus online, f.eks. den ombytningsrettighed e-forhandleren kører med.
5Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, fordi det generelt er et bevis på at online webshoppen følger de officielle danske regler, og at webbutikken undertiden tilses af fagmænd som er indført i de gældende bestemmelser. Inden nogen køber billige slibemus på en butik bør de altid tage stilling til dens forretningsaftale.
6Mange forretninger på nettet frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsformer til slibemus. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling når der er mulighed for det. Fragttypen er altså særligt enkel, samt tit tillige den billigste fragtmulighed.
7En række online shops præsterer gratis levering på slibemus, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt burde man udvælge den mindst kostelige form for fragt, hvilket mange gange er at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted. Muligheden viser sig gerne lige så vel temmelig fremkommelig. Den mindst kostelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente ordren.
8Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en ordning, som sikrer kunden imod uoprigtige online forhandlere. Som alternativ bør du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil klare pengene over en periode.
9Trustpilot præsterer egentlig fine chancer for at eftersøge en række eksisterende konsumenters domme og af den grund kan det anbefales, at du tolker webbutikkens vurderinger forud for at du bestiller billige slibemus online. Facebook præsterer desuden nogenlunde hæderlige genveje til at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed.