Bygpris.dk

Slibesål

Festool Slibesål SSH 115x221/10-RS 1 C
240 kr.
Læs mere
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x221/10 RS 1 C
280 kr.
Læs mere
Festool Slibesål SSH-93x175/8
205 kr.
Læs mere
Festool Slibesål
125 kr.
Læs mere
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-80x130/8
205 kr.
Læs mere
Festool Slibesål DX93
100 kr.
Læs mere
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10
280 kr.
Læs mere
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10-KS
315 kr.
Læs mere
Festool Slibesål 93x266/14 Stickfix
340 kr.
Læs mere
Festool Slibesål SSH-115x225/10
245 kr.
Læs mere
Festool Slibesål DX 93, RO 90 DX
125 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er navnligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggecentre præsterer et bredt vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare slibesål.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring slibesål.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør man læse butikkens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige slibesål fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste priser, imens nogle giver faglig sparring. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af slibesål online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, som kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet chancen for at handle online og køre produkterne personligt. Af den grund har du valget om at slippe for fragtgebyret, og samtidig skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Majoriteten af niche webshops har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem forventes det at du får endnu mere kyndig rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop slibesål.
En masse nichebutikker er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller slibesål online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark
slibesål jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu over 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

slibesål silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

slibesål bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

slibesål harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ofte vil det være meningsfuldt at lave et budget for projektet, så du har styr på økonomien. Det bør blive økonomisk at tage noter til hver enkelt omkostning, og så nedfælde eventuelle tilbud på dem alle sammen.
2Planlægning er kilden til succes med arbejdet. Du må lave en effektiv strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder agendaen.
3Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få når byggeriet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
4Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm som sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
5Det anbefales at få assistance til dele af projektet, specielt når det kommer til krævende byggerier. Flere byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
6Der er vældig mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube faciliterer utrolig meget konstruktiv oplysning, navnligt når du benytter engelske søgeord.
7Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Således kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrvarslen i tiden op til byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
8Du bør regne på om du selv vil klare det hele, eller du hellere burde have professionel hjælp til områder af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at modtage priser fra forskellige virksomheder.
9Det kan blive meningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du kaster dig over byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig note hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og efterfølgende efterse materialerne, med det formål at du er sikker på at du har husket alt.
10Inden du går i gang med arbejdet må det være højst essentielt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11Man må nødig gå ned på grej. Ofte vil det vise sig essentielt at du har det ved hånden når du påbegynder byggeriet. Desuden er det afgørende at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
12Der viser sig næsten altid uforudsigelige problemer i forbindelse med større projekter, og pga. dette vil det være meningsfuldt at der er afsat god nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er ultra beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er temmelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

De fleste online varehuse tilbyder efterhånden et bredt udvalg af billige fragtmetoder til slibesål. En favorit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er altså yderst gnidningsløs, samt tit ligeledes den mest billige leveringsversion.

Du kan endvidere prøve at vælge at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver jævnligt en lille smule mere pebret, men til gengæld ekstremt smertefri med slibesål online. Den mest betalelige mulighed for levering er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du lever nærved online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på slibesål kan vise sig at være super vital forudsat vi har behov for dine nye varer fluks, og derfor er det ret passende at man undersøger den forventede leveringstid for slibesål. En stor portion internet handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men vær på vagt da det afhænger af at der bestilles inden et bestemt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet før logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle internet selskaber sikrer portofri levering på slibesål online, men oftest er det under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. Ellers kan du foretrække den mindst kostelige leveringsform, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

De største netbutikker giver klik-og-hent hvor man bestiller billig slibesål online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder for eksempel afhentning af slibesål i følgende byer:

Frederiksværk, Lystrup, Dragør, Hørsholm, Kolding, Taastrup, Køge, Hvidovre, Vejle, Herlev, Hedehusene, Aabenraa, Frederiksberg, Tårnby, Højbjerg, Jyllinge, Holbæk, Rødovre, Nørresundby, Skanderborg, Værløse, Horsens, Middelfart, Holstebro, Gentofte, Ishøj, Slagelse, Søborg, Svendborg, Lyngby, Kalundborg, Frederikshavn, Albertslund, Herning, Frederikssund, Viborg, Sønderborg, Næstved, Hedensted, Hobro, Rudersdal, Hillerød, Nyborg, Odense, Farum, Randers, Helsingør, Åbyhøj, Varde, Glostrup, Skive, Gladsaxe, Haderslev, Brønderslev, København, Esbjerg, Roskilde, Brabrand, Solrød Strand, Grenaa, Fredericia, Haslev, Rønne, Ikast, Charlottenlund, Virum, Thisted, Stenløse, Risskov, Vordingborg, Brønshøj, Struer, Greve, Lillerød, Aalborg, Birkerød, Kokkedal, Nærum, Odder, Allerød, Brøndby, Korsør, Ballerup, Silkeborg, Ølstykke, Aarhus, Valby, Ringsted, Nykøbing Falster, Hjørring, Tilst, Vallensbæk, Vanløse, og Nakskov, .

Click-and-collect for slibesål er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når vi ser på tendenserne er det klart, at netshoppere mange gange søger for eksempel slibesål tilbud og billig slibesål. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet køb slibesål, slibesål online og slibesål priser, plus de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Få rabat på slibesål

Det er i høj grad smart for internetbrugere at sammenholde priser på billige slibesål online på flere internet varehuse, og altså har adskillige e-forhandlere ikke kunne lade være med at mindske salgspriserne på slibesål drastisk, og ydermere byde på fragt uden omkostninger.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at sammenligne nogle forskellige internet firmaer efter billige priser på slibesål online før du placerer ordren, så du er skråsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Du må ikke desto mindre være så påpasselig, at i tilfælde af at en butik sælger billige slibesål online på tilbud til en pris der kan ses som helt fantastisk fremragende, er det tit være et symbol på en bedragerisk e-handler. Kortkøb er trods alt omfattet af et lovbud, der forsvarer en overfor fup internet foretagender.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre pengene til slibesål over en længere periode. Det foreslåes normalt i specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at netshoppere tit leder efter blandt andet billig slibesål og slibesål priser. Derudover ser vi som regel folk søge efter for eksempel slibesål online, slibesål tilbud samt køb slibesål.

Gennemsøg nuværende kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen hensigtsmæssige chancer for at beskue flere øvrige brugeres omtaler og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger netbutikkens kritik forud for at du køber billige slibesål online.

Facebook genererer tilsvarende tilpas belejlige løsninger til at få indsigt i online butikkens popularitet. I øvrigt er der endda online butikker som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed bør drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige slibesål online hos en e-shop bør de for at være på den sikre side bese virksomhedens handelsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde, især ved de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark og Silvan.

En anden mulighed kan derfor være at se nærmere på om internet butikken er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er en garanti for at online firmaet adlyder de danske regler, foruden at netshoppen en gang i mellem evalueres af specialister som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig anledning til opbakning, såfremt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din shopping med slibesål. Udover dette er det godt at du er vidende om de mest aktuelle reglementer der indvirker på købet af slibesål online, som fx den returrettighed internet shoppen garanterer.

Derfor er det virkelig afgørende, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, så man altid vil kunne bevidne sit køb af slibesål, ligegyldig om man har handlet ved Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Bauhaus.

Hans D gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Kim Petersen gav 4 stjerner

Nemt køb

Poul Rasmussen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Morten T gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til online indkøb
1Leveringshastigheden er naturligvis ret så relevant såfremt man mangler din pakke øjeblikkeligt, så herved er det nemlig essentielt at man besigtiger den estimerede leveringstid ved slibesål. En stor portion outlets på nettet lover billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer, men som imidlertid står og falder med at ordren aflægges forinden et fastsat klokkeslæt.
2Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, der redder køberen overfor uægte e-shops. Som et alternativ kan du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre prisen over tid.
3Trustpilot genererer temmelig gunstige løsninger til at beskue flere tidligere konsumenters oplevelser og herved er det smart, at du beser internet webshoppens bedømmelser før du køber billige slibesål online. Facebook indebærer ydermere ganske fine løsninger til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed.
4En række internet varehuse udlover nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmetoder til slibesål. Den mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo temmelig ukompliceret, samt endda endda den billigste fragtmetode.
5Forinden nogen køber billige slibesål hos en online forretning bør man i reglen gennemlæse webshoppens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende. Tilmed slår vi et slag for at køber er på vagt for de mest essentielle forhold der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige slibesål online, som for eksempel hvilken returrettighed e-handlen kører med.
6Den prisbilligste leveringsmulighed er uden tvivl at hente varerne selv, men det beroer på at du opholder dig i kort afstand af webbutikkens bopæl. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være virkelig central ifald vi skal bruge slibesål øjeblikkeligt. Alternativt så lover indtil flere internet butikker fragt uden beregning, men i mange tilfælde afkræver det at der indkøbes for en præcis sum.
7Det er i dag meget simpelt for forbrugerne at prissammenligne online på billige slibesål på tværs af internet forhandlere i Danmark, og herved tilbyder utallige internet forhandlere levering uden beregning. Men det kan alligevel blive rentabelt at prøve diverse butikker på nettet efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
8Vi anbefaler at kigge om netshoppen er e-mærke tilsluttet, da det burde være en tryghed om at e-butikken respekterer de officielle regler, foruden at butikken fra tid til anden kontrolleres af eksperter der forstår lovene på området. Før nogen køber billige slibesål i en internet butik bør man helt sikkert løbe igennem e-shoppens handelsbetingelser.
9Flere online butikker lover portofri fragt på slibesål, men oftest kun såfremt man shopper for en fastsat pris. Alternativt må du snuppe den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden er gerne ligeledes meget smart. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.