Bygpris.dk

Små Stemmejern

Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot små stemmejern.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du vælge et andet.
Der kan være forskel på prisen på billige små stemmejern fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode priser, og nogle vil have en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du får tips og tricks til valg af små stemmejern.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber varer fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af små stemmejern online.
De store byggekæder er folkekære og kendte forretninger, som kan give øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og derved har folk chancen for at handle online og fragte materialerne selv. Derfor har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at købe små stemmejern online hos dem.
Flertallet af specialiserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Derigennem kan du få mere god vejledning fra folk som er specialister i lige præcis små stemmejern.
Størstedelen af niche webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omkring 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

små stemmejern bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

små stemmejern silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

små stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

små stemmejern jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan give mening at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Hvis du køber hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at indhente en pris fra en håndfuld entreprenører.
2Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ej beklædning herunder sko og hjelm som beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
3Ofte vil det være af stor betydning at have et budget for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man bør tjekke beløbet for dem alle sammen.
4Der viser sig ofte uventede problematikker når det gælder krævende opgaver, og derfor vil det være af stor betydning at der er afsat en god portion plads i handlingsplanen, som gør at man kan være tryg ved at man når det til siden.
5Det viser sig at have noget at sige at have de fornødne materialer til rådighed inden du starter eksekveringen. Du bør nedskrive en enkel oversigt indeholdende det du har brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, så du er overbevist om at du har styr på det.
6I visse tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes såfremt byggeriet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver dermed at renoveringen har betydning for planeten.
7Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ved større arbejdsopgaver. Enkelte ting skal gerne udføres af flere personer. Ydermere er det hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
8Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Det er vigtigt at du har udstyret til disposition når du igangsætter arbejdet. Husk også at inkludere de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
9Planlægning er kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du må forfatte en strømlinet strategi, der beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver oversigten.
10Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den grund skal du ofte tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at regne når du lige er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
11Inden du iværksætter arbejdet kan det vise sig temmelig centralt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Der findes endeløse instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube bringer dig store mængder almennyttig viden, specielt såfremt man bruger den engelske version.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Mange e-forretninger foreslår heldigvis diverse billige leveringsløsninger til små stemmejern. En favorit er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, så du selv kan hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig super problemfri, samt oftest derudover den prisbilligste leveringsform.

Du burde også tænke over at få varerne bragt til din bolig eller til dit arbejde. Muligheden bliver jævnligt et hak mindre billig, men tillige yderst nem ift. små stemmejern online. Den mest betalelige fragtmetode er dog selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du er nærved internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på små stemmejern er jo særligt essentiel i tilfælde af at vi mangler produktet omgående, og derfor er det fuldt ud passende at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved små stemmejern. Mange internet outlets – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen laves inden et angivent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produkterne afsendt inden de lageransatte tager hjem.

Nogle få e-forhandlere sikrer fragt uden omkostninger på små stemmejern online, men typisk kun såfremt man køber for en præcis sum. I øvrigt kunne du udvælge den prisbilligste leveringsversion, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

De fleste webbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig små stemmejern derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår bl.a. afhentning af små stemmejern i følgende byer:

Lyngby, Taastrup, Charlottenlund, Brøndby, Hvidovre, Aabenraa, Grenaa, Helsingør, Vordingborg, Aalborg, Randers, Silkeborg, Glostrup, Gentofte, Vejle, Nærum, Frederiksværk, Brønshøj, Dragør, Odder, Valby, Frederiksberg, Lystrup, Tilst, Middelfart, Horsens, Frederikshavn, Svendborg, Gladsaxe, Ringsted, Lillerød, Jyllinge, Hedehusene, Herlev, Værløse, Thisted, Stenløse, Slagelse, Allerød, Rødovre, Korsør, Viborg, København, Haderslev, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Køge, Frederikssund, Greve, Næstved, Birkerød, Søborg, Nakskov, Albertslund, Odense, Risskov, Solrød Strand, Hillerød, Holstebro, Esbjerg, Højbjerg, Nørresundby, Ikast, Hørsholm, Holbæk, Haslev, Nykøbing Falster, Hedensted, Hjørring, Virum, Skanderborg, Brønderslev, Vanløse, Kalundborg, Rønne, Sønderborg, Hobro, Brabrand, Åbyhøj, Varde, Nyborg, Farum, Struer, Ballerup, Kolding, Ølstykke, Skive, Fredericia, Aarhus, Roskilde, Rudersdal, Herning, og Kokkedal, .

Klik-og-hent af små stemmejern er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland).

Når man kigger i data fremstår det klart, at internet shoppere mange gange søger efter bl.a. små stemmejern tilbud og små stemmejern priser. Derudover ser vi mange gange mennesker efterspørge eksempelvis små stemmejern online, køb små stemmejern samt billig små stemmejern, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen og Stark.

Find den bedste pris på små stemmejern

Det er i høj grad smart for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige små stemmejern online hos forskellige forhandlere på nettet, og derfor har masser af e-handler set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på små stemmejern drastisk, og endda præstere fragt uden betaling.

Derfor kan det ikke desto mindre være smart at besigtige nogle internet selskaber efter billige priser på små stemmejern online forinden du køber, så man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør bare være klar over, at såfremt en internet webshop forhandler billige små stemmejern online til salg for en udsalgspris der anses for grænseløst beskeden, så bør det for det meste være et bevis på en svindel shop. Shopping med kort er på den anden side dækket ind under et reglement, der redder folk imod falske online outlets.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du ønsker at betale prisen på små stemmejern over tid. Det fås typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker jævnligt leder efter fx køb små stemmejern og små stemmejern tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere efterspørge fx billig små stemmejern, små stemmejern online og små stemmejern priser.

Læs folks ratings

Trustpilot bringer dig uden sammenligning hæderlige løsninger til at eftergå adskillige aktuelle køberes betragtninger og af den grund er det at foretrække, at du undersøger internet selskabets omtaler forinden du lægger din bestilling på billige små stemmejern online.

Facebook yder desuden fuldkommen solide metoder til at få en idé om e-shoppens kundefokus. Desuden ses en række forretninger på nettet hvor det er muligt at publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde bør anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige små stemmejern online hos en internet butik burde man egentlig læse netbutikkens forretningsvilkår, men det er normalt ikke særlig morsomt, især på de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, som ofte er en antydning af at online forretningen efterlever de opstillede regler, samt at online webshoppen jævnligt evalueres af eksperter som har meget erfaring med reglerne.

Dette er en god anledning til hjælpende service, for så vidt du skulle få udfordringer i forbindelse med din handel med små stemmejern. Udover dette kan det være til hjælp at du er hensynstagende til de mest relevante vilkår der har indflydelse på købet af små stemmejern online, for eksempel hvilken returneringsret netshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bevarer ens ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af små stemmejern, uanset om man bestiller ved XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Erik gav 5 stjerner

Bestilte online

Pia M gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Inge gav 5 stjerner

Fremragende service.

Inge gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, der begunstiger køber overfor uærlige firmaer på nettet. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at godtgøre beløbet over en længere periode.
2Trustpilot frembringer ret så troværdige løsninger til at analysere en hel del andre køberes omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du studerer internet selskabets kritik forud for at du handler billige små stemmejern online. Facebook indebærer på samme måde adskillige fremragende chancer for at få indtryk af netshoppens troværdighed.
3Vi anbefaler at kigge hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det bør være en tilkendegivelse af at e-butikken efterfølger de danske love, foruden at den rutinemæssigt undersøges af fagmænd der har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Inden folk shopper billige små stemmejern hos en internet virksomhed kunne man for at være på den sikre side tyde deres vilkår.
4Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du lever tæt på online forhandlerens arbejdslager. Den mulighed for levering er jo meget aktuel om vi står og skal bruge små stemmejern fluks. Alternativt så præsterer en række internet handler levering uden betaling, men i de fleste tilfælde kun når man indkøber for en bestemt sum.
5En hel del netbutikker i Danmark yder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsløsninger til små stemmejern. En af favoritterne er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig særligt smertefri, og endda tillige den billigste type af levering.
6Leveringshastigheden er rigtig betydningsfuld ifald vi mangler varerne lige om lidt, så af den grund er det i sandhed klogt at man studerer den forventede leveringsdato ved små stemmejern. Flere internet virksomheder giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at handlen laves tidligere end et aftalt tidspunkt.
7Det har vist sig at være ultra fremkommeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige små stemmejern på forskellige online varehuse, og så tilbyder adskillige online selskaber levering uden beregning. Trods dette kan det immervæk blive fordelagtigt at granske visse internet handler efter billige priser før du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris.
8Nogle få online webshops præsterer gratis levering på små stemmejern, men typisk gælder det kun hvis man shopper for et konkret beløb. Derudover skal du beslutte sig for den mest betalelige leveringsform, der typisk vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtformen viser sig for det meste endda yderst nem. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
9Før folk køber billige små stemmejern hos en internet webshop kunne de reelt se på dens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke særlig sjovt. Tilsvarende er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige små stemmejern online, for eksempel den ombytningspolitik online forretningen bruger.