Bygpris.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 988

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Småsten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til bede til pynt til gravsted til haven til gulve

Mængder: 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 1 m3 15 kg 20 kg 500 kg 1000 kg 10 kg 500 liter 1 ton

Levering: vognlæs løst leveret i bigbag afhentning i løs vægt hent selv trailer i sække i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige småsten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have billige priser, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man kende byggemarkedets betingelser.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er specielt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
For en del er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derved kan du købe fra en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring småsten.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot småsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af småsten online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og hermed har kunderne mulighed for at købe online og transportere varerne personligt. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber småsten online hos dem.
Majoriteten af specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres varer, idet de kun sælger disse varer. Derigennem bør du forvente ekstra erfaren hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis småsten.
Mange nichebutikker på internettet er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan give mening at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde tilkøbe eksperthjælp til delelementer af projektet. Hvis du tager imod professionel hjælp kunne det godt betale sig at søge en pris fra en håndfuld foretagender.
2Det er betydningsfuldt at have et budget for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det bør blive forstandigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og dernæst kortlægge eventuelle tilbud på dem hver især.
3Du skal for alt i verden ikke gå ned på grej. Tit kan det være vigtigt at have værktøjet klar inden du begynder på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at påregne disse omkostninger i budgettet.
4For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor bør du løbende kigge på prognosen for vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned bedst som du står midt i dit krævende projekt.
5Du har adgang til en verden af artikler og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med vældig meget anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
6Forberedelse vil altid være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal sammensætte en velovervejet plan, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter tidsplanen.
7I god tid inden at du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ultra værdifuldt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
8Nogle gange kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at byggeriet influerer positivt på miljøet.
9Du må for alt i verden ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning som fod- og hovedbeklædning der beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
10Der præsenterer sig stort set altid pludselige udfordringer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og herved kan det vise sig essentielt at der er afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
11Måske kan det blive afgørende at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug forinden du iværksætter arbejdet. Du kunne nedskrive en simpel huskeliste med det du skal bruge, og så tjekke listen, hvormed du er overbevist om at alt er klar.
12Det er oplagt at spørge om hjælp til byggeprocessen, specielt ved væsentlige byggeprocesser. Store projekter kræver mere end en person. Ydermere er det hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er temmelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende småsten

 • Hvad er småsten?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvor købes småsten online?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  Mange e-forretninger udlover i øjeblikket alverdens billige former for fragt til småsten. Den mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig vældig nem, samt mange gange endvidere den mest betalelige fragtmetode.

  Du bør på samme måde tænke over at få leveret hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er somme tider en tak mere pebret, men tillige ultra uproblematisk ift. småsten online. Den mest prisbevidste form for fragt er uden tvivl at hente varerne selv, som desværre stiller krav om at du opholder dig tæt på online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på småsten er særligt aktuel i tilfælde af at vi skal bruge varerne øjeblikkeligt, så med det formål er det virkelig aktuelt at man besigtiger den anslåede leveringstid ved småsten. Masser af e-forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på adskillige varer online, der dog tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres tidligere end et givent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen afsendt før de pakkeansatte drager hjemad.

  En række online shops garanterer fragt uden betaling på småsten online, men typisk forudsætter det at man køber for en fastsat sum. I øvrigt kunne du vælge den billigste fragtmetode, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

  De største kæder tilbyder click-and-collect hvor man køber billig småsten online og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus. De yder bl.a. click-and-collect på småsten i disse byer:

  Roskilde, Hørsholm, Nakskov, Vallensbæk, Højbjerg, Holstebro, Lillerød, Ishøj, Viborg, Aabenraa, Brøndby, Kalundborg, Grenaa, Hvidovre, Værløse, Hjørring, Skive, Aalborg, Rødovre, Middelfart, Hedensted, Esbjerg, Lyngby, Birkerød, Tilst, Svendborg, Ølstykke, Herlev, Nørresundby, Fredericia, Haderslev, Sønderborg, Kokkedal, Vejle, Stenløse, Korsør, Tårnby, Taastrup, Odense, Hobro, Åbyhøj, Frederikssund, Køge, Vanløse, Holbæk, Helsingør, Thisted, Varde, Jyllinge, Ringsted, Silkeborg, Næstved, Allerød, Brabrand, Dragør, Frederiksværk, Ikast, Risskov, Glostrup, Rudersdal, Brønshøj, Horsens, Hedehusene, Gladsaxe, Randers, Virum, Odder, Vordingborg, Nyborg, Nærum, Albertslund, København, Haslev, Herning, Søborg, Slagelse, Hillerød, Solrød Strand, Frederikshavn, Frederiksberg, Ballerup, Lystrup, Kolding, Gentofte, Rønne, Nykøbing Falster, Valby, Charlottenlund, Aarhus, Brønderslev, Skanderborg, Greve, Struer, og Farum, .

  Klik-og-hent af småsten er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere som regel søger efter fx småsten online og billig småsten. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge efter blandt andet småsten priser, køb småsten samt småsten tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  Spar penge på småsten

  Det er i dag rigtig uproblematisk for alle at vurdere tilbud på billige småsten online fra forskellige firmaer på nettet, og af den grund har en lang række online virksomheder fundet det nødvendigt at reducere udsalgspriserne på småsten eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre levering uden gebyr.

  Men det kan trods alt vise sig nyttigt at analysere nogle netbutikker efter tilbud og rabatter på småsten online forinden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

  Man bør imidlertid huske på, at hvis en online webshop udbyder billige småsten online for en pris som virker helt fantastisk lav, er det for det meste være en varsel om en falsk e-forhandler. Shopping med kort er heldigvis omfattet af en foranstaltning, der hjælper dig som køber imod bedrageriske e-shops.

  Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at afdrage prisen på småsten over en periode. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet køb småsten og småsten online. Vi ser desuden ofte mennesker lede efter eksempelvis småsten priser, småsten tilbud samt billig småsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til pynt til haven til gravsted til indkørsel til gulve til bede

  Mængder: 1 kubikmeter 20 kg 500 kg 1 ton 15 kg 1 m3 15 kg 10 kg 500 liter 1000 kg 25 kg 25 kg 800 kg

  Levering: afhentning i poser i sække hent selv løst leveret i bigbag trailer vognlæs i løs vægt

  Gennemsøg tidligere brugeres bedømmelser

  Trustpilot medfører rigtig udmærkede muligheder for at kontrollere ret mange eksisterende kunders iagttagelser og derfor kan det anbefales, at du tolker e-handlens anmeldelser forud for at du handler billige småsten online.

  Facebook frembyder desuden adskillige stabile chancer for at få indblik i online forretningens troværdighed. Her ser vi en del internet firmaer som tilbyder kunderne at udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige småsten online på en butik behøver man egentlig tage stilling til webbutikkens regler, men det er undertiden ikke særlig spændende, især ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

  En nemmere løsning kunne være at undersøge om netshoppen er støttet af e-mærket, som er en indikation om at internet butikken opfylder de officielle regler, og at online webshoppen rutinemæssigt kigges til af sagkyndige som kender til de gældende bestemmelser.

  Derudover giver det dig mulighed for opbakning, hvis du skulle få udfordringer med din handel med småsten. Tillige er det godt at køberen er klar over de vigtigste betingelser der har indvirkning på bestillingen af småsten online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet webshoppen tilsikrer.

  Derfor er det samtidig relevant, at man når som helst sikrer ens kvittering, så man i fremtiden kan bekræfte købet af småsten, uagtet om man har handlet fra Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma eller XL-Byg.

  Rasmus Sørensen gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Bente U gav 4 stjerner

  Som altid

  Søren gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Susanne gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Småsten via internet firmaer

  Trustpilot fremskaffer fuldt ud ønskværdige løsninger til at kigge nærmere på en lang række øvrige kunders observationer med bestilling af småsten og herved tilrådes det, at du studerer webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller småsten på nettet.

  Facebook leverer for øvrigt aldeles hensigtsmæssige genveje til at få en idé om internet butikkens troværdighed. Herinde ses endda online forretninger hvor kunder kan ytre en omtale af ordreforløbet, som også må udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er for bestilling af småsten.

  Før du handler småsten via nettet

  Før folk køber småsten hos en shop på nettet kan man egentlig betragte netbutikkens handelsbetingelser, men det er mange gange et omfattende projekt.

  Et alternativt forslag kunne være at bemærke om online butikken er e-mærket, siden det almindeligvis er et tegn på at internet virksomheden retter sig efter de gældende danske regler, udover at online forhandleren rutinemæssigt gennemses af fagfolk som er inde i vilkårene på området for salg af småsten på internettet.

  Det giver dig genvej til en håndsrækning, ifald du skulle få problemer som følge af dit indkøb. Ligeledes er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter der er gældende for ordren.

  Forsendelse af småsten

  En del butikker på nettet udlover i øjeblikket et stort udvalg af leveringsmidler. Den billigste fragttype er dog selv at hente småstenene, men den mulighed kræver at du har bopæl i nærheden af online webshoppens adresse.

  Antal dages levering kan være ret aktuel når du har behov for småstenene om kort tid, så med det formål er det ret så afgørende at man tjekker den estimerede leveringsdato på småsten – men som trods alt er regnet ud fra at bestillingen laves inden et fast klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen fikset forinden medarbejderne tager hjem.

  Visse butikker på nettet præsterer fragtfri levering på småsten, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der erhverves for en konkret sum.

  Produkterne der er præsenteret på den her liste blev udvalgt automatisk af websitets algoritme. Denne har faktisk kigget mange hundredvis af varer med det formål at kunne fremvise de tilbud der relaterer sig bedst til småsten, og som den af den grund beregner interessere dig.

  Udover at inddrage søgeordene som du skrev på Google har den samtidig medregnet søgeforespørgsler, som den kan se at mennesker med stor sandsynlighed skriver i den sammenhæng, eksempelvis småsten til indkørsel eller småsten til bed foruden søgefraser som bedste småsten eller bedste småsten.

  Den viden har den brugt som yderligere inspiration for at præsentere de bedste produkter. Det kan også ses at andre mennesker er på udkig efter småsten til haven, småsten afhentning samt småsten til bed. Denne data har robot-søgeren yderligere benyttet for, at finde vej forbi mange hundredvis af varer.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene småsten til indkørsel, bedste småsten og småsten leveret er aldeles populære, og som følge heraf er disse ligeledes indregnet af søgerobotten foruden søgeudtrykkene småsten i sække, småsten afhentning og bedste småsten. Vores håb er at du er tilfreds med de fremviste tilbud, og at bare et enkelt af disse vækkede din interesse.

  Småsten købes via toneangivende byggecentre, som fx 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

  Her ses de byer der oftest bestilles småsten til…

  Syddanmark: Vojens, Bramming, Munkebo, Varde, Kolding, Billund, Sønderborg, Fredericia, Middelfart, Faaborg, Ringe, Svendborg, Kerteminde, Assens, Aabenraa, Otterup, Tønder, Haderslev, Esbjerg, Børkop, Nordborg, Grindsted, Vejen, Odense, Nyborg, Ribe, Rødekro

  Hovedstaden: Rønne, Valby, Brønshøj, Hørsholm, Rudersdal, Værløse, Søborg, Roskilde, Hvidovre, Frederikssund, Rødovre, Brøndby, Stenløse, Herlev, Taastrup, Måløv, Dragør, Lyngby, Gilleleje, Birkerød, Dyssegård, Nivå, Glostrup, Vallensbæk, Holte, Farum, Høje Taastrup, Ishøj, Vanløse, Gentofte, Nærum, Fredensborg, Espergærde, København, Gladsaxe, Hillerød, Hundested, Smørumnedre, Tårnby, Kokkedal, Snekkersten, Frederiksværk, Virum, Charlottenlund, Albertslund, Helsingør, Slangerup, Humlebæk, Lillerød, Ølstykke, Helsinge, Frederiksberg, Hellebæk, Allerød, Hellerup, Ballerup, Hedehusene

  Midtjylland: Skive, Løsning, Odder, Brande, Beder, Risskov, Brabrand, Hasselager, Lemvig, Grenaa, Skjern, Kjellerup, Hinnerup, Holstebro, Ry, Viborg, Aarhus, Skødstrup, Egå, Bjerringbro, Hadsten, Hedensted, Løgten, Højbjerg, Hørning, Hornslet, Randers, Vejle, Tilst, Ikast, Malling, Ringkøbing, Mårslet, Hammel, Åbyhøj, Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Struer, Ebeltoft, Lystrup, Herning, Galten

  Nordjylland: Hjørring, Aalborg, Sæby, Nibe, Frederikshavn, Nørresundby, Aars, Støvring, Hirtshals, Hadsund, Nykøbing Mors, Svenstrup, Hobro, Aabybro, Thisted, Skagen, Brønderslev

  Sjælland: Haslev, Køge, Skælskør, Næstved, Nykøbing Sjælland, Fensmark, Sorø, Greve, Nykøbing Falster, Herfølge, Korsør, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Solrød Strand, Maribo, Vordingborg, Tune, Holbæk, Nakskov, Jyllinge

  9 tips til online indkøb
  1Det har vist sig at være vældig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige småsten hos forskellige online outlets, og derved frembyder flere online virksomheder gratis fragt. Det kan dog stadigvæk vise sig gunstigt at studere nogle få forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.
  2En lang række online forretninger giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til småsten. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente din bestilling præcis når det passer dig. Den er nemlig i høj grad simpel, samt mange gange ligeledes den mest betalelige type af levering.
  3Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt internet shoppen er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en garanti for at online forhandleren tilslutter sig de officielle regler, udover at shoppen tit besigtiges af eksperter som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Før nogen køber billige småsten hos en webbutik kunne man i princippet granske netshoppens handelsbetingelser.
  4Den mest letkøbte løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens bopæl. Den leveringstype er yderst vigtig forudsat du absolut skal bruge småsten inden for få dage. Alternativt så frembyder flere internet outlets levering uden betaling, men ofte er det under betingelse af at du indkøber for en bestemt sum.
  5Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en regel, der skærmer dig som køber overfor uægte forretninger på nettet. Som en anden løsning bør du vælge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at betale beløbet over et længere tidsrum.
  6Trustpilot indebærer flere tiltalende chancer for at dechifrere en længere række andre køberes omtaler og herved er det fornuftigt, at du undersøger internet virksomhedens bedømmelser før du shopper billige småsten online. Facebook frembyder desuden fuldt ud anstændige muligheder for at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
  7Leveringstiden er yderst central hvis du mangler produktet fluks, og i det øjemed er det komplet meningsfuldt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid ved småsten. De fleste e-forretninger giver billig 1 dags fragt på en hel del varer, men som trods alt stiller krav om at ordren laves forud for et fastslået tidspunkt.
  8En række internet handler lover levering uden gebyr på småsten, men tit er det så præmissen at du aftager for en fastsat sum. Alternativt skulle man foretrække den mest billige metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Leveringstypen er som oftest ligeledes vældig problemfri. Den mest billige slags levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  9Før folk handler billige småsten i en e-forretning burde man reelt granske virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende. Dertil er det fornuftigt at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde retningslinjer der har indvirkning på købet af billige småsten online, til eksempel den returneringsret internet forretningen bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk