Bygpris.dk

Smedehammer

HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 2,0 kg
140 kr.
Læs mere
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft
415 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk
93 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 3,0 kg
149 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 1,0 kg
74 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 6,0 kg
261 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg - DIN 1041
74 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 2,0 kg
111 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 0,5 Kg
36 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 4,0 kg
186 kr.
Læs mere
HERO Smedehammer 5,0 kg
224 kr.
Læs mere
Smedehammer 2,0 kg HERO 3062-200
134 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,5 kg HERO 3062-150
120 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg Kreator KRT901008
98 kr.
Læs mere
Smedehammer 4,0 kg HERO 3062-400
225 kr.
Læs mere
Smedehammer 5,0 kg HERO 3062-500
229 kr.
Læs mere
Smedehammer 2,0 kg HERO 3050-200
134 kr.
Læs mere
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft Kreator
386 kr.
Læs mere
Smedehammer 3,0 kg HERO 3062-300
180 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,5 kg HERO 3050-150
120 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk Kreator KRT901108
123 kr.
Læs mere
Smedehammer 1,0 kg HERO 3062-100
99 kr.
Læs mere
Smedehammer 6,0 kg HERO 3062-600
269 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Af den grund skal man læse firmaets handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot smedehammer.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige smedehammer fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og øvrige har en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt i de kendte byggekæder.
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af smedehammer.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, som kan give ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se som positivt.
De store byggecentre sælger varer fra diverse nichebutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af smedehammer online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne selv. På grund af det har du valget om at blive fri for fragten, og endda hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at handle smedehammer online på deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
De fleste nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo vil du modtage ekstra nyttig service fra nogle der er eksperter i netop smedehammer.
De største byggekæder i Danmark
smedehammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

smedehammer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

smedehammer bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

smedehammer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når ombygningen hjælper miljøet. Støtten beroer altså på at byggeprojektet forbedrer miljøet.
2Du har adgang til mange vejledninger og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med en masse anvendelig info, specielt såfremt du kigger i hele verden.
3Måske kan det blive betydningsfuldt at have de presserende materialer klar til brug før du går i gang med håndværket. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå det du har brug for, og efterfølgende efterse punkterne, med øje for at du er overbevist om at alt er klar.
4Forinden du igangsætter dit byggeprojekt er det ret værdifuldt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den grund kan du løbende undersøge vejrvarslen i tiden op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned bedst som du vil i gang med dit svære projekt.
6Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst ift. omfangsrige byggeopgaver. Krævende projekter skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Man må under ingen omstændigheder mangle værktøj. Ofte kan det være erstatteligt at have grejet tilgængeligt før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Du skal unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor eventuelle skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke køber eksperthjælp.
9Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er en god idé at kortlægge samtlige poster, og herefter finde frem til ens købspris for dem enkeltvis.
10Du bør gennemtænke om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør få professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Ifald du ønsker eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at tage imod en pris fra forskellige entreprenører.
11Der præsenterer sig utvivlsomt uventede hovedpiner i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og ergo er det væsentligt at man afsætter god tid i agendaen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
12Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal liste en strømlinet agenda, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din tidsplan.
Danskernes foretrukne byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ret så betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En række internet selskaber tildeler nu alverdens billige former for levering til smedehammer. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter din ordre lige når det passer dig. Muligheden er jo vældig uproblematisk, og desuden endvidere den billigste leveringsløsning.

Du kunne derudover forsøge at få ordren bragt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver desværre en tak dyrere, men derudover særdeles let gængelig ift. smedehammer online. Den billigste leveringsform er dog selv at hente produkterne, men dette kræver at du er i kort afstand af internet selskabets butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på smedehammer kan vise sig at være meget afgørende såfremt du absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og herved er det sandelig klogt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for smedehammer. En række internet forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag levering på masser af varer online, som er forudsat at bestillingen laves inden et fast klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

Visse e-handler i Danmark sikrer portofri levering på smedehammer online, men tit er det kun gældende hvis du bestiller for en bestemt sum. Derudover kunne du beslutte sig for den mest billige leveringsmåde, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

Adskillige webshops tildeler afhentning hvor man køber billig smedehammer online og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af smedehammer i disse byer:

Aalborg, Rødovre, Frederikshavn, Stenløse, Roskilde, Helsingør, Vallensbæk, Birkerød, København, Greve, Randers, Silkeborg, Grenaa, Holbæk, Herlev, Thisted, Nykøbing Falster, Lillerød, Middelfart, Hillerød, Valby, Hvidovre, Hjørring, Aarhus, Brønshøj, Højbjerg, Vordingborg, Ringsted, Brabrand, Kalundborg, Struer, Søborg, Kokkedal, Skanderborg, Risskov, Nyborg, Rudersdal, Haslev, Odense, Jyllinge, Charlottenlund, Viborg, Gentofte, Hedensted, Albertslund, Hobro, Brønderslev, Varde, Slagelse, Odder, Ishøj, Holstebro, Lystrup, Ølstykke, Rønne, Sønderborg, Vejle, Taastrup, Herning, Haderslev, Tårnby, Frederiksværk, Hedehusene, Åbyhøj, Køge, Glostrup, Farum, Horsens, Frederikssund, Kolding, Svendborg, Frederiksberg, Skive, Fredericia, Nærum, Værløse, Esbjerg, Gladsaxe, Hørsholm, Solrød Strand, Dragør, Tilst, Allerød, Vanløse, Ballerup, Ikast, Aabenraa, Brøndby, Nakskov, Nørresundby, Næstved, Lyngby, Virum, og Korsør, .

Afhentning af smedehammer er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis smedehammer tilbud og køb smedehammer. Foruden dette oplever vi ofte mennesker søge efter for eksempel smedehammer online, smedehammer priser og billig smedehammer, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Tilbud på smedehammer

Det er jo efterhånden ret så gnidningsløst for forbrugerne at sammenholde priser på billige smedehammer online på diverse e-forretninger, og til gengæld har langt de fleste online butikker fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på smedehammer helt i bund, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at analysere diverse e-butikker efter rabatter og tilbud på smedehammer online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark.

Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en e-forhandler afhænder billige smedehammer online til salg for en tilbudspris der kan virke himmelråbende favorabel, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel internet butik. Køb med kort er dog en del af en ordning, hvilket passer på dig som kunde imod svindlende e-butikker.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at honorere prisen på smedehammer over tid. Dette fås normalt ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere tit søger bl.a. smedehammer tilbud og køb smedehammer. Foruden dette ser man tit mennesker lede efter fx billig smedehammer, smedehammer priser og smedehammer online.

Udforsk tidligere køberes synspunkter

Trustpilot frembringer en lang række uafhængige genveje til at finde ud af adskillige nuværende brugeres evalueringer og derved tilråder vi, at du verificerer internet butikkens vurderinger før du shopper billige smedehammer online.

Facebook præsterer lige så vel altid fortræffelige genveje til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed er der nogle internet selskaber hvor man kan meddele en omtale af deres køb, hvilket desuden burde udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige smedehammer online hos en internet shop kunne de sådan set kigge på shoppens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke videre interessant, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Et andet alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være et signal om at e-forretningen adlyder de danske regler, tillige med at e-shoppen ofte tilses af specialister som har indsigt i de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for assistance, for så vidt du får besvær ved din bestilling af smedehammer. Foruden dette er det en hjælp at kunden er sat ind i de mest vedkommende retningslinjer gældende for købet af smedehammer online, fx hvilken returret e-forhandleren kører med.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne bevise sin bestilling af smedehammer, uafhængig af om man har handlet fra Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller 10-4.

Martin gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Kirsten gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Birthe Knudsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Thomas Jensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot tilbyder egentlig gavnlige løsninger til at analysere en lang række nuværende køberes bedømmelser og derved er det klogt, at du verificerer online firmaets ratings forinden du handler billige smedehammer online. Facebook præsterer desuden uden sammenligning anstændige muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed.
2En del internet webshops giver nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmåder til smedehammer. En af dem der er mest populær er nu til dags levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt overkommelig, samt endda endda den mindst kostelige leveringsmulighed.
3Før nogen shopper billige smedehammer i en e-handler behøver man utvivlsomt skimme butikkens regler, det er dog for det meste ikke videre spændende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de primære betingelser der gælder for bestillingen af billige smedehammer online, som eksempelvis den returret webshoppen tilsikrer.
4Det har vist sig at være super nemt for enhver at kigge efter tilbud online på billige smedehammer i blandt forskellige internet outlets, og derfor garanterer mange online selskaber portofri fragt. Dog kan det stadigvæk være smart at udforske nogle forskellige e-forretninger efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at få den mest betalelige pris.
5Antal dages levering er virkelig central forudsat vi behøver produktet straks, og af den grund er det aldeles passende at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på smedehammer. En hel del internet handler annoncerer billig levering på næste hverdag på adskillige produkter, men det står og falder med at transaktionen realiseres før et besluttet tidspunkt.
6Nogle enkelte firmaer på nettet garanterer gratis levering på smedehammer, men i reglen er det påkrævet at man handler for en præcis sum. Som alternativ bør man beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for levering, der typisk er at få bragt ordren til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig tit omvendt særdeles bekvem. Den mest billige leveringsmåde er dog at hente ordren selv.
7Den prisbilligste leveringsmanér er unægtelig at hente varerne selv, men det betinges af at du befinder dig i kort afstand af internet butikkens tilholdssted. Den form for levering er meget afgørende såfremt man står og skal bruge smedehammer om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle e-butikker portofri fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis man bestiller for en præcis sum.
8Generelt går vi ind for at tjekke om e-forretningen er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at online firmaet respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at shoppen løbende besøges af fagmænd som forstår de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige smedehammer i en online virksomhed kan man i princippet sætte sig ind i virksomhedens forretningsaftale.
9Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en lov, der garanterer en imod snydagtige internet foretagender. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere regningen ude i fremtiden.