Bygpris.dk

Smigvinkel

Smigvinkel 200 mm
86 kr.
Læs mere
Smigvinkel 250 mm
99 kr.
Læs mere
Smigvinkel
66 kr.
Læs mere
Smigvinkel 47
1.400 kr.
Læs mere
Smigvinkel teng tools ab200
102 kr.
Læs mere
Smigvinkel 300 mm
108 kr.
Læs mere
Smigvinkel 200mm
183 kr.
Læs mere
Smigvinkel smv 20
359 kr.
Læs mere
IRWIN Smigvinkel 250mm
205 kr.
Læs mere
EMMERICH smigvinkel 250 mm
560 kr.
Læs mere
EMMERICH smigvinkel 300 mm
623 kr.
Læs mere
Hultafors Smigvinkel SMV 20
275 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt varesortiment, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot smigvinkel.
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring smigvinkel.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende butikkens regler.
Der er variationer i prisniveauet på billige smigvinkel alt efter hvor du handler online. Enkelte giver lave priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Dette er i høj grad et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder samler varer fra mange nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af smigvinkel online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at købe online og hente varerne personligt. Af den grund har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig få produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du opleve mere nyttig hjælp fra personale der er specialister i lige præcis smigvinkel.
Hovedparten af niche webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få skarpere priser.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du køber smigvinkel online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

smigvinkel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

smigvinkel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

smigvinkel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

smigvinkel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forinden du igangsætter byggeriet er det usandsynligt essentielt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Man må nødig gå ned på udstyr. Typisk kan det være betydningsfuldt at du har grejet til disposition idet du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover godt at tillægge de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at projektet influerer positivt på planeten.
4Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm som sikring imod eventuelle risici. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
5Der præsenterer sig næsten altid uforudsete problemer når det kommer til større byggeprojekter, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at man afsætter god plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at have tid nok til det.
6Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er væsentlige projekter. Omfattende opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at udarbejde en strømlinet plan, der fortæller hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du udarbejder køreplanen.
8Du bør vurdere om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe eksperthjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du tager imod professionel assistance er det normalt at modtage tilbud fra flere foretagender.
9Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt forinden du begynder arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting der er nødvendige, og derefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
10Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Således kan du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du er midt i dit omfattende byggeprojekt.
11Det er betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være sundt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man bør finde frem til omkostningen ved dem alle sammen.
12Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med vældig meget udbytterig viden, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er yderst overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En masse online forhandlere frembyder i vore dage flere billige metoder til levering til smigvinkel. Et hit er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså rigtig smertefri, og tit tillige den mest letkøbte metode til levering.

Du burde endvidere tænke over at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden er til tider en lille smule dyrere, men tillige temmelig hensigtsmæssig for smigvinkel online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men den løsning beroer på at du lever i kort afstand af online shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på smigvinkel kan i nogle tilfælde være virkelig aktuel når man står og skal bruge varen lige om lidt, så i det øjemed er det ret klogt at vi finder den anslåede leveringstid på smigvinkel. En stor portion byggecentre – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men det er betinget af at bestillingen anbringes før et konkret klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen klar før logistikpersonalet tager hjem.

Flere e-butikker tilbyder levering uden betaling på smigvinkel online, men ofte er det kun gældende hvis du køber for et fastsat beløb. Desuden skulle man overveje den mindst kostelige leveringsmanér, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops frembyder click-and-collect hvor man køber billig smigvinkel hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. De foreslår for eksempel click-and-collect på smigvinkel i følgende byer:

Korsør, Hjørring, Vordingborg, Nykøbing Falster, Horsens, Tilst, Vanløse, København, Ishøj, Nærum, Lyngby, Lillerød, Slagelse, Hvidovre, Kokkedal, Struer, Viborg, Taastrup, Gladsaxe, Søborg, Kolding, Aarhus, Charlottenlund, Virum, Brønshøj, Herlev, Sønderborg, Hobro, Rudersdal, Køge, Roskilde, Kalundborg, Allerød, Værløse, Gentofte, Jyllinge, Farum, Svendborg, Albertslund, Nakskov, Greve, Skive, Valby, Frederiksværk, Herning, Vallensbæk, Frederiksberg, Rønne, Holstebro, Brøndby, Risskov, Frederikssund, Lystrup, Nyborg, Ølstykke, Glostrup, Næstved, Tårnby, Rødovre, Solrød Strand, Nørresundby, Esbjerg, Fredericia, Aabenraa, Haslev, Højbjerg, Birkerød, Dragør, Skanderborg, Vejle, Brønderslev, Ikast, Randers, Haderslev, Brabrand, Ringsted, Hedehusene, Helsingør, Middelfart, Hillerød, Varde, Odder, Holbæk, Hedensted, Stenløse, Thisted, Aalborg, Frederikshavn, Odense, Åbyhøj, Grenaa, Silkeborg, Hørsholm, og Ballerup, .

Klik-og-hent for smigvinkel er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Nordsjælland, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at mennesker jævnligt leder efter eksempelvis smigvinkel tilbud og smigvinkel online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis billig smigvinkel, køb smigvinkel og smigvinkel priser, foruden de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Bedste tilbud på smigvinkel

Det er efterhånden usædvanlig bekvemt for enhver at kigge efter tilbud på billige smigvinkel online fra diverse internet webshops, og af den grund har langt de fleste e-firmaer set sig tvunget til at trykke prisniveauet på smigvinkel enormt, og ydermere byde på levering uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid blive fordelagtigt at checke et par forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på smigvinkel online før du bestiller, således at du er tryg ved at modtage den billigste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Du må ikke desto mindre huske på, at ifald en online shop sælger billige smigvinkel online til en udsalgspris som er grænseløst billig, kan det ofte være en indikation på en svindel e-butik. Bestillinger med kort er imidlertid omfavnet af en lov, hvilket redder dig imod uærlige outlets på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af et afdragstilbud som fx ViaBill, når du har til hensigt at betale beløbet til smigvinkel ude i fremtiden. Det fås som regel i online nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere tit søger efter for eksempel smigvinkel tilbud og smigvinkel online. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge efter blandt andet smigvinkel priser, billig smigvinkel samt køb smigvinkel.

Gennemsøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig ultra strålende genveje til at se nøjere på ret mange øvrige forbrugeres domme og herved stiller vi forslag om, at du analyserer online forretningens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige smigvinkel online.

Facebook leverer derudover temmelig værdifulde metoder til at få indsigt i e-butikkens popularitet. Desuden møder vi en række online forhandlere som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige smigvinkel online hos en webshop kan man altid overveje netshoppens handelsvilkår, men det er normalt en omfattende opgave, særligt på de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på om e-shoppen er e-mærket medlem, siden det generelt er en sikring om at online shoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at den jævnligt monitoreres af eksperter der er indført i reglementet på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, hvis du skulle få problemer med dit køb af smigvinkel. Herudover kan det anbefales at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer der indvirker på købet af smigvinkel online, som for eksempel den returret netbutikken tilsikrer.

I relation til det er det også relevant, at man når som helst sikrer ens e-mail kvittering, så man altid kan bevidne sit køb af smigvinkel, uanset om man har købt ved Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Thomas O gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Lene gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Niels Larsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Charlotte gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til når du køber online
1Nogle få internet forretninger frembyder levering uden betaling på smigvinkel, men oftest kun hvis der erhverves for et fastsat beløb. I øvrigt skal man udvælge den mest prisbevidste metode til levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er undertiden endda yderst enkel. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
2Trustpilot genererer immervæk fornemme genveje til at gøre dig bekendt med en række tidligere forbrugeres oplevelser og derved er det prisværdigt, at du eftersøger online virksomhedens ratings inden du shopper billige smigvinkel online. Facebook yder lignende nogenlunde troværdige chancer for at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
3Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket assisterer køberen imod svindlende internet varehuse. Som et alternativ bør du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække omkostningerne senere.
4Før nogen shopper billige smigvinkel i en internet virksomhed kan de på en vis måde granske deres betingelser, det er dog for det meste ikke særlig interessant. Desuden anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle regler der kan have indvirkning på handlen med billige smigvinkel online, for eksempel den ombytningspolitik internet butikken tilsikrer.
5Det er efterhånden ultra ukompliceret for folk at prissammenligne online på billige smigvinkel på forskellige netbutikker, og altså præsterer massevis af internet foretagender fragtfri levering. Men det kan til hver en tid være udbytterigt at besigtige indtil flere internet outlets efter billige priser forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
6Temmelig mange outlets på nettet frembyder nu til dags flere billige fragttyper til smigvinkel. En der er meget populær er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så enkel, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringstype.
7Vi tilråder at kigge hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det er et sympol på at webshoppen respekterer de officielle danske regler, foruden at internet butikken jævnligt tilses af fagfolk der har nøje kendskab til lovene på området. Inden nogen handler billige smigvinkel i en butik bør de i reglen gennemlæse forhandlerens handelsaftale.
8Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være temmelig bestemmende om du mangler dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det naturligvis fornuftigt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato for smigvinkel. En hel del online forhandlere annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter, men som imidlertid betinges af at bestillingen realiseres før et bestemt tidspunkt.
9Den mindst kostelige fragtløsning vil altid være selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du bor nærved e-forhandlerens lager. Den leveringsmodel er selvfølgelig ultra central i tilfælde af at vi står og skal bruge smigvinkel om kort tid. Alternativt så tilbyder en række firmaer på nettet billig fragt, men i reglen kun når der handles for et fastslået beløb.