Bygpris.dk

Smøresprøje

Smøresprøjte 12676
739 kr.
Læs mere
Smøresprøjte enhands 12270
394 kr.
Læs mere
Smøresprøjte 12 698 125
381 kr.
Læs mere
Smøresprøjte 12736
311 kr.
Læs mere
Smøresprøjte tryckl.driv.18073
1.438 kr.
Læs mere
Smøresprøjte tryckl.manu.18074
975 kr.
Læs mere
Smøresprøjte enhands 12276
260 kr.
Læs mere
Smøresprøjte tryckl.driv.18071
554 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du læse byggemarkedets regningslinjer.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kunne du med fordel transportere produkterne selv. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggecentre.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af smøresprøje.
Nogle byggecentre udbyder et bredt vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot smøresprøje.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige smøresprøje alt efter hvor du handler online. Enkelte har de bedste priser, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du nær dig, og på grund af det har de fleste valget om at handle online og fragte produkterne selv. Herigennem kan du vælge at spare fragten, samt endda skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af smøresprøje online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
De fleste nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe smøresprøje online på deres side.
Mange nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem kan du opleve endnu mere begavet hjælp fra mennesker der er eksperter i netop smøresprøje.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

smøresprøje silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

smøresprøje harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

smøresprøje bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

smøresprøje jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig vigtigt at have det tilgængeligt inden du igangsætter byggeriet. Det er derudover vigtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
2Det kan blive betydningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer parat i god tid før du går i krig med byggeriet. Du kan med fordel nedskrive en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå punkterne, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
3Du har adgang til en hel række vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube er anvendeligt med enormt meget udbytterig info, særligt ifald du kigger i hele verden.
4Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et budget for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det er behjælpeligt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
5Du bør nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt når du ikke får assistance fra en professionel.
6Du bør vurdere om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du søger hjælp fra en ekspert er det lukrativt at notere en pris fra en håndfuld virksomheder.
7Der viser sig ofte uforudsete problematikker når det gælder store byggeprojekter, og herved kan det vise sig afgørende at der er afsat god plads i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
8Før du indleder byggeprojektet kan det være vildt essentielt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til arbejdet, specielt hvis det er krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere personer. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
10Planlægning vil være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af handlingsplanen.
11Ved opgaver udenfor har vejret meget at sige. Af den grund kan du jævnligt holde øje med vejrudsigten i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det store projekt.
12Man kan indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet hvis projektet gør en forskel for miljøet. Det er altså betinget af at projektet påvirker miljøet.
De mest populære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

Mange e-firmaer giver nu til dags en række forskellige billige fragtformer til smøresprøje. En favorit er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ekstremt fleksibel, og ofte tilmed den mest betalelige fragtform.

Du kunne alternativt planlægge at vælge at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er uheldigvis en tand dyrere, men ligeledes ekstremt simpel ift. smøresprøje online. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men det betinges af at du er nærved online forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på smøresprøje kan være super relevant såfremt du står og skal bruge pakken nu og her, så i det øjemed er det rigtig vigtigt at vi efterser den estimerede leveringsdato på smøresprøje. En lang række netbutikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, som imidlertid er betinget af at bestillingen gennemføres før et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varen pakket forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få e-butikker tilbyder fragtfri levering på smøresprøje online, men tit kræver det at der shoppes for en præcis sum. Derudover kan du overveje den mindst kostelige fragtform, der tit er at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

Masser af netbutikker foreslår afhentning hvor man køber billig smøresprøje online og afhenter i butikken. Fx Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen. De tildeler eksempelvis afhentning af smøresprøje i disse byer:

Risskov, Thisted, Rødovre, Nørresundby, Brabrand, Korsør, Vallensbæk, Værløse, Horsens, Taastrup, Nærum, Hedensted, Roskilde, Køge, Holbæk, Nyborg, Aarhus, Lystrup, Frederikshavn, Silkeborg, Hørsholm, Ikast, Greve, Farum, Vordingborg, Kolding, Kalundborg, Birkerød, Struer, Nakskov, Brøndby, Allerød, Herlev, Hjørring, Vanløse, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Hillerød, Ølstykke, Holstebro, Sønderborg, Ringsted, Herning, Vejle, Frederikssund, Solrød Strand, Odense, Søborg, Odder, Grenaa, Rønne, Ishøj, Virum, Kokkedal, Ballerup, Haslev, Valby, Hedehusene, Randers, Aalborg, Rudersdal, Skanderborg, Åbyhøj, Gentofte, Brønderslev, Varde, Højbjerg, Brønshøj, Haderslev, Glostrup, Helsingør, Skive, Svendborg, Slagelse, Fredericia, København, Hvidovre, Aabenraa, Lillerød, Stenløse, Jyllinge, Tårnby, Middelfart, Frederiksværk, Charlottenlund, Hobro, Viborg, Dragør, Albertslund, Gladsaxe, Tilst, Næstved, Esbjerg, og Lyngby, .

Afhentning af smøresprøje er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Lolland).

Ved indkig i data er det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis billig smøresprøje og smøresprøje online. Man ser derudover mange gange online shoppere efterspørge bl.a. smøresprøje tilbud, smøresprøje priser samt køb smøresprøje, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Gode priser på smøresprøje

Det er i dag rigtig problemfrit for almindelige mennesker at finde information om priser på billige smøresprøje online i blandt flere e-forhandlere, og ergo har massevis af internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på smøresprøje helt i bund, og derudover yde fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre blive lønsomt at kigge forbi en række shops på nettet efter tilbud og rabatter på smøresprøje online inden du køber, så man er sikret at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Man må trods alt være obs på, at hvis en forretning på nettet sælger billige smøresprøje online på tilbud til en pris der er himmelråbende billig, så burde det for det meste være et faresignal om en svindel internet handler. Bestillinger med kort er i hvert fald dækket ind under en retningslinje, hvilket værner os overfor snydagtige internet shops.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage omkostningerne til smøresprøje over tid. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at folk jævnligt leder efter fx smøresprøje online og køb smøresprøje. Man ser desuden typisk netshoppere lede efter for eksempel billig smøresprøje, smøresprøje tilbud samt smøresprøje priser.

Kig på andre menneskers erfaringer

Trustpilot leverer visse fine genveje til at gennemrode diverse andre konsumenters opfattelser og derfor går vi ind for, at du verificerer webbutikkens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige smøresprøje online.

Facebook leverer desuden aldeles gode metoder til at få indblik i online shoppens troværdighed. Foruden det ses mange outlets på nettet hvor man kan offentliggøre en kritik af virksomhedens service, som tilmed bør anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk køber billige smøresprøje online på en webbutik bør de helt sikkert bese deres betingelser, men det er gerne et tidskrævende arbejde, specielt på de store byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Et alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, som almindeligvis er en antydning af at internet firmaet efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden rutinemæssigt ses til af jurister der forstår lovgivningen.

Desuden får du genvej til assistance, ifald du får problemstillinger med din bestilling af smøresprøje. I øvrigt foreslår vi at køber er vaks omkring de mest relevante forhold der har betydning for bestillingen af smøresprøje online, som eksempelvis hvilken returret internet shoppen kører med.

Derfor er det tilmed afgørende, at man når som helst bibeholder sin kvittering, så man i fremtiden kan påvise bestillingen af smøresprøje, hvad end man har bestilt hos Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark eller 10-4.

Ole gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Ole H gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Hans gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jens I gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 tips til køb på nettet
1Før folk handler billige smøresprøje på en netshop burde de sådan set studere dens handelsbetingelser, men det er normalt ikke videre interessant. For øvrigt rekommanderer vi at man er vaks omkring de mest centrale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige smøresprøje online, som eksempelvis den byttepolitik online forhandleren anvender.
2Den mest betalelige slags levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du har bopæl tæt på online firmaets adresse. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være temmelig relevant når vi absolut skal bruge smøresprøje inden for få dage. Alternativt så garanterer indtil flere internet firmaer levering uden beregning, men ofte er det så præmissen at man indkøber for et konkret beløb.
3Enkelte forhandlere på nettet præsterer billig levering på smøresprøje, men ofte påkræves det at man aftager for et præcist beløb. Alternativt skal man tage den prisbilligste mulighed for fragt, som ofte er at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen bliver til tider omvendt temmelig enkel. Den prisbilligste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
4Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, som typisk er en garanti for at e-handlen opfylder de gældende danske regler, og at netshoppen hyppigt ses til af specialister der er inde i de gældende vilkår. Forud for at folk bestiller billige smøresprøje i en webshop burde man reelt tage stilling til virksomhedens forretningsbetingelser.
5Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for alle og enhver at analysere priser online på billige smøresprøje i blandt forskellige firmaer på nettet, og til gengæld tilbyder en lang række online shops fri fragt. Trods dette kan det trods alt blive lukrativt at undersøge indtil flere internet forhandlere efter tilbud før du placerer ordren, så du er sikret at få den mest attraktive pris.
6Trustpilot leverer forholdsvis passelige genveje til at kortlægge mange andre kunders anmeldelser og af den grund er det godt, at du betragter webshoppens kritik forud for at du shopper billige smøresprøje online. Facebook yder derudover i højeste grad fine muligheder for at få indtryk af online shoppens pålidelighed.
7En hel del online shops tildeler i dag en lang række forskellige billige former for levering til smøresprøje. Et hit er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo særdeles nem, og mange gange endvidere den prisbilligste løsning til levering.
8Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af en regel, der forsvarer en overfor snydagtige online selskaber. Alternativt bør du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil betale prisen over flere uger.
9Antal dages levering er selvfølgelig særligt aktuel forudsat man mangler varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det faktisk på sin plads at vi undersøger tidshorisonten for levering for smøresprøje. Adskillige e-shops tilbyder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, men som trods alt er betinget af at bestillingen indsendes forud for et konkret tidspunkt.