Bygpris.dk

Snedkervaterpas

Teng Tools snedkervaterpas SLA1000 1000mm
395 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA1800 1800mm
475 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA2000 2000mm
595 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA300 300mm
149 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA1500 1500mm
425 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA400 400mm
225 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA600 600mm
249 kr.
Læs mere
Teng Tools snedkervaterpas SLA1200 1200mm
419 kr.
Læs mere
Snedkervaterpas Hultafors SM
234 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige snedkervaterpas fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens nogle giver service. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut meget vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt varesortiment, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot snedkervaterpas.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de kendte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Hermed er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring snedkervaterpas.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig som køber online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggecentre har butikker i de større byer, og dermed har flertallet tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne selv. Herigennem kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af snedkervaterpas online.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo bør du forvente endnu mere anvendelig rådgivning fra nogle der er specialister i lige præcis snedkervaterpas.
Diverse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online vil du få billigere priser.
Mange nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som oftest er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du handler snedkervaterpas online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
snedkervaterpas bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

snedkervaterpas jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

snedkervaterpas silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

snedkervaterpas harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må have en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af strategien.
2Du bør på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Det er meningsfuldt at du har grejet klar når du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at påregne de medfølgende udgifter i økonomien.
3Måske burde det overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal tilkøbe eksperthjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
4Før du går i gang med byggeriet kan det blive aldeles fornuftigt at være sikker på, at projektet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du må nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk påklædning såsom arbejdshjelm der beskytter dig imod potentielle skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke har professionel assistance.
6Der kommer typisk overraskende problemstillinger når det kommer til svære byggeprojekter, og ergo vurderes det meningsfuldt at man har afsat rimelig plads i planen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
7Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Således kan du regelmæssigt undersøge meldingerne om vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det omfattende projekt.
8Det kan vise sig væsentligt at du har de relevante byggematerialer parat inden du igangsætter projektet. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler alt det du har brug for, og dernæst efterse punkterne, hvormed du føler dig tryg ved at du har det hele.
9Der ligger utallige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder enormt meget udbytterig viden, navnligt når du kigger i hele verden.
10Det anbefales at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det er krævende byggeprocesser. Omfattende ting skal gerne udføres af flere folk. Endvidere bør det være hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
11Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et budget for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil være rationelt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og efterfølgende gennemgå eventuelle tilbud på dem alle sammen.
12Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig overlegent. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En lang række online varehuse tilbyder nu om stunder en række forskellige billige metoder til levering til snedkervaterpas. En sikker vinder er nu til dags afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ultra bekvem, samt i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige leveringstype.

Du kunne også forsøge at få pakken sendt til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsformen bliver i regelen et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld yderst let gængelig ift. snedkervaterpas online. Den billigste leveringstype er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket nødvendiggør at du opholder dig tæt på online forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på snedkervaterpas er naturligvis virkelig afgørende når vi absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det altså afgørende at du ser det estimerede leveringstidspunkt på snedkervaterpas. En del e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig 1 dags levering på mange af deres varer online, som alligevel står og falder med at ordren gennemføres inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varerne på posthuset forinden pakkepersonalet får fri.

Visse internet varehuse yder portofri levering på snedkervaterpas online, men for det meste kun ifald man aftager for en bestemt pris. Desuden skal du beslutte sig for den billigste løsning til levering, der gerne vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig snedkervaterpas online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma. De tildeler blandt andet klik-og-hent på snedkervaterpas i disse byer:

Hillerød, Odder, Ringsted, Sønderborg, Esbjerg, Tilst, Hvidovre, Brøndby, Hedensted, Aabenraa, Lystrup, Ishøj, Køge, Korsør, Frederikssund, Gladsaxe, Charlottenlund, Horsens, Svendborg, Stenløse, Solrød Strand, Kalundborg, Randers, Vejle, Vordingborg, København, Nyborg, Lyngby, Skive, Brabrand, Jyllinge, Hjørring, Kokkedal, Ølstykke, Thisted, Ikast, Greve, Hørsholm, Aarhus, Tårnby, Værløse, Struer, Glostrup, Gentofte, Nakskov, Birkerød, Åbyhøj, Nærum, Hobro, Nørresundby, Aalborg, Grenaa, Helsingør, Lillerød, Fredericia, Vanløse, Frederiksværk, Søborg, Nykøbing Falster, Allerød, Næstved, Frederikshavn, Rudersdal, Skanderborg, Virum, Valby, Middelfart, Slagelse, Roskilde, Brønderslev, Risskov, Herlev, Odense, Rønne, Holbæk, Rødovre, Kolding, Silkeborg, Haderslev, Holstebro, Brønshøj, Haslev, Albertslund, Herning, Højbjerg, Varde, Frederiksberg, Viborg, Dragør, Taastrup, Ballerup, Farum, Vallensbæk, og Hedehusene, .

Click-and-collect ift. snedkervaterpas er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at folk tit kigger efter eksempelvis billig snedkervaterpas og køb snedkervaterpas. Derudover oplever man typisk mennesker kigge efter bl.a. snedkervaterpas priser, snedkervaterpas tilbud samt snedkervaterpas online, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Få den bedste pris på snedkervaterpas

Det er jo ualmindeligt praktisk for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige snedkervaterpas online på diverse e-handler, og herved har en hel del online webshops været presset til at at formindske salgspriserne på snedkervaterpas voldsomt, og ydermere tilbyde levering uden betaling.

Det kan dog trods alt blive indbringende at undersøge flere e-forhandlere efter tilbud på snedkervaterpas online inden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at når en internet forhandler sælger billige snedkervaterpas online til en salgspris som er uhørt lav, så kunne det for det meste være en varsel om en fup webshop. Kortkøb er ikke desto mindre omfavnet af en orden, der beskytter os imod svindlende internet forhandlere.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at honorere omkostningerne til snedkervaterpas over tid. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter fx billig snedkervaterpas og køb snedkervaterpas. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter bl.a. snedkervaterpas priser, snedkervaterpas online samt snedkervaterpas tilbud.

Læs tidligere kunders ratings

Trustpilot resulterer i uden sammenligning belejlige muligheder for at besigtige en stor portion øvrige køberes omtaler og af den grund kan det anbefales, at du eftergår netbutikkens kritik forinden du lægger din bestilling på billige snedkervaterpas online.

Facebook fører til ydermere ret fantastiske genveje til at få indblik i online butikkens kundefokus. Foruden det møder vi mange internet outlets hvor man kan skrive en vurdering af deres køb, hvilket desuden kan anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige snedkervaterpas online på en e-shop kunne man uden tvivl sætte sig ind i virksomhedens handelsvilkår, dog er det oftest en omfattende opgave, især på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Et andet alternativ kan være at undersøge hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, som almindeligvis er en garanti for at internet butikken understøtter de danske regler, foruden at hjemmesiden nu og da gennemses af fagfolk der kender til vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til bistand, for så vidt du forvoldes besvær i processen med dit køb af snedkervaterpas. Tilmed foreslåes det at køber er påpasselig med de væsentligste betingelser der kan have betydning for bestillingen af snedkervaterpas online, f.eks. hvilken returneringsret shoppen har.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man stadig sikrer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af snedkervaterpas, ligegyldig om man har bestilt ved XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

Ole Pedersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Camilla Jensen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Charlotte Nielsen gav 5 stjerner

Bestilte online

Charlotte Knudsen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til når du køber online
1Trustpilot leverer altid nyttige muligheder for at udforske mange nuværende kunders betragtninger og derved slår vi et slag for, at du verificerer internet forretningens anmeldelser før du bestiller billige snedkervaterpas online. Facebook forærer dig lige så vel altid gavnlige metoder til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed.
2Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en regel, hvilket begunstiger dig imod uægte e-forhandlere. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere regningen senere.
3Det er særligt nemt for os alle at sammenligne priser online på billige snedkervaterpas hos forskellige online firmaer, og af den grund lover en lang række e-forretninger billig levering. Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at kontrollere enkelte online firmaer efter tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den bedste pris.
4Den billigste fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning forudsætter at du lever i kort afstand af netbutikkens lager. Den metode til levering er selvfølgelig ultra bestemmende såfremt du absolut skal bruge snedkervaterpas nu og her. Alternativt så sikrer indtil flere e-handler i Danmark levering uden betaling, men typisk er det forudsat at der købes for en bestemt sum.
5Fragttiden er selvfølgelig ultra vigtig forudsat du skal bruge varen fluks, og derfor er det skam passende at man gransker det anslåede leveringstidspunkt for snedkervaterpas. Flere e-shops udlover billig dag-til-dag levering på de fleste produkter, som alligevel kræver at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
6Størstedelen af internet butikker tilbyder nu om stunder diverse forskellige billige former for fragt til snedkervaterpas. En favorit iblandt mange er i øjeblikket pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Denne er altså meget smertefri, samt mange gange derudover den prisbilligste leveringsudgave.
7Inden folk handler billige snedkervaterpas i en butik behøver de i reglen få overblik over webbutikkens forretningsaftale, dog er det normalt ikke super spændende. Herudover støtter vi at køber er klar over de mest betydningsfulde bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige snedkervaterpas online, eksempelvis den returret e-handlen har.
8Nogle netshops yder gratis fragt på snedkervaterpas, men ofte afkræver det at man bestiller for et præcist beløb. I øvrigt kan man udse dig den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket mange gange er at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtformen er sædvanligvis ligeledes super hensigtsmæssig. Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
9Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en tryghed om at internet shoppen accepterer de opstillede regler, og at forretningen rutinemæssigt vurderes af fagfolk som er meget fortrolige de gældende regler. Forinden nogen køber billige snedkervaterpas hos en internet webshop bør de i virkeligheden tage stilling til shoppens betingelser.