Bygpris.dk

Sneglebor

FAMAG Sneglebor til træ 235mm (160mm) 1410
124 kr.
Læs mere
FAMAG Sneglebor til træ 320mm (255mm) 1410
160 kr.
Læs mere
FAMAG Sneglebor til træ 650mm (535mm) 1410
289 kr.
Læs mere
FAMAG Sneglebor til træ 460mm (380mm) 1410
212 kr.
Læs mere
Sneglebor 22,0 X 460 mm KwB 0424-22
216 kr.
Læs mere
Sneglebor 28,0 X 230 mm KwB 0422-28
180 kr.
Læs mere
Sneglebor 16,0 X 460 mm KwB 0424-16
149 kr.
Læs mere
Sneglebor 30,0 X 460 mm KwB 0424-30
290 kr.
Læs mere
Sneglebor 26,0 X 460 mm KwB 0424-26
250 kr.
Læs mere
Sneglebor 20,0 X 460 mm KwB 0424-20
180 kr.
Læs mere
Sneglebor 26,0 X 230 mm KwB 0422-26
166 kr.
Læs mere
Sneglebor 28,0 X 460 mm KwB 0424-28
279 kr.
Læs mere
Sneglebor 24,0 X 460 mm KwB 0424-24
210 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er navnligt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Der er forskel på priserne på billige sneglebor hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod nogle satser på et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt varesortiment, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare sneglebor.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos en webshop, hvor du kan få sparring omkring sneglebor.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du lede andre steder.
Du bør kende de regler der gælder for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige nær dig, og på grund af det har man tilbuddet om at købe online og køre materialerne selv. Derved har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne nu og her.
De udbredte byggekæder forhandler varer fra alle mulige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af sneglebor online.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
Flertallet af nichebutikker er små virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller sneglebor online på deres side.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er eksperter i deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved bør du modtage endnu mere anvendelig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop sneglebor.
Danmarks største byggecentre
sneglebor harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

sneglebor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

sneglebor jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

sneglebor bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forinden du påbegynder byggeriet må det være usandsynligt fornuftigt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko som sikrer dig mod mulige uheld. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
3Der ligger mange forskellige guides og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube er formidler af utrolig meget almennyttig oplysning, specielt hvis du kigger på engelsk.
4Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst ift. større ombygninger. Krævende byggerier kræver flere personer. Derudover er det bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det bør blive fornuftigt at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man bør dokumentere omkostningen ved dem alle sammen.
6For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrberetningerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
7Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du må liste en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk når du laver din arbejdsplan.
8Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problematikker ved omfangsrige projekter, og som følge heraf vil det være væsentligt at der afsættes god nok plads i agendaen, med formålet om at man kan være overbevist om at komme i mål.
9Det er muligt at indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det fås i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet betinges altså af at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
10Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer handlet ind før du påbegynder byggeprocessen. Du har fordel af at forfatte en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alt der skal bruges, og derefter eftergå listen, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Du vil ikke undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret parat inden du tager fat på byggeriet. Det er desuden en fordel at inkludere de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
12Husk at gennemtænke om projektet kan klares alene, eller du bør købe assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Når du vil benytte assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at hente en pris fra flere firmaer.
De mest folkekære byggeshops
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er rigtig imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Adskillige e-forretninger tilbyder til alt held en lang række forskellige billige leveringsudgaver til sneglebor. En favorit iblandt mange er efterhånden pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Den er nemlig i høj grad ukompliceret, samt desuden desuden den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du burde ligeledes foretrække at bestille varerne til levering hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig typisk et hak mere pebret, men derudover ret enkel for sneglebor online. Den mest billige leveringsversion vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved e-forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på sneglebor er jo særdeles vital i tilfælde af at du har brug for produktet med det samme, og i det øjemed er det selvfølgelig klogt at man finder den forventede leveringstid på sneglebor. Mange internet forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer online, men som trods alt står og falder med at handlen gemmenføres inden et givent tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet får fri.

Nogle forhandlere på nettet byder på gebyrfri levering på sneglebor online, men tit er det påkrævet at der handles for et bestemt beløb. Ellers burde du gribe den mest billige fragtform, hvilket tit vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

En del byggecentre yder afhentning hvor du handler billig sneglebor derhjemme og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark og Bygma. Byggecentrene giver fx click-and-collect på sneglebor i disse byer:

Middelfart, Aabenraa, Varde, Silkeborg, Taastrup, Charlottenlund, Thisted, Frederikshavn, Hvidovre, Grenaa, Vordingborg, Højbjerg, Esbjerg, Åbyhøj, Fredericia, Risskov, Hedensted, Farum, Jyllinge, Odder, Kokkedal, Frederiksværk, Ballerup, Hobro, Roskilde, Gentofte, Skanderborg, Sønderborg, Ishøj, Nykøbing Falster, Nyborg, Værløse, Lystrup, Lillerød, Lyngby, Køge, Skive, Viborg, Holbæk, Søborg, Hjørring, Haderslev, Albertslund, Haslev, Herning, Vallensbæk, Aarhus, Næstved, Solrød Strand, Dragør, Greve, København, Brønshøj, Brønderslev, Ringsted, Helsingør, Glostrup, Hørsholm, Vanløse, Horsens, Herlev, Birkerød, Hillerød, Tilst, Hedehusene, Allerød, Gladsaxe, Kalundborg, Vejle, Rønne, Slagelse, Holstebro, Valby, Rødovre, Rudersdal, Aalborg, Nærum, Frederiksberg, Virum, Odense, Brabrand, Tårnby, Nørresundby, Stenløse, Korsør, Kolding, Nakskov, Frederikssund, Svendborg, Struer, Ikast, Brøndby, Randers, og Ølstykke, .

Click-and-collect af sneglebor er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger fx sneglebor priser og sneglebor online. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter for eksempel billig sneglebor, sneglebor tilbud og køb sneglebor, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Gode priser på sneglebor

Det er jo efterhånden ret smart for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige sneglebor online fra forskellige shops på nettet, og af den grund har utallige e-forhandlere set sig tvunget til at reducere prisen på sneglebor betydeligt, og ydermere sikre billig levering.

Det kan alligevel vise sig fordelagtigt at efterprøve nogle internet firmaer efter tilbud og rabatter på sneglebor online forud for at du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at få den laveste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør trods alt være så påvagt, at såfremt en forhandler på nettet tilbyder billige sneglebor online for en pris der virker ubegribelig fremragende, så kan det mange gange være et kendetegn på en bedragerisk internet handler. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af en retningslinje, hvilket redder dig som kunde imod snydagtige internet forhandlere.

Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale betalingen af sneglebor over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter fx billig sneglebor og sneglebor tilbud. Derudover oplever vi typisk online shoppere lede efter for eksempel sneglebor priser, sneglebor online samt køb sneglebor.

Udforsk tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot indebærer forholdsvis pæne løsninger til at gennemrode adskillige øvrige kunders vurderinger og derved foreslår vi, at du ser nærmere på internet virksomhedens omtaler før du handler billige sneglebor online.

Facebook bringer dig for øvrigt ganske ærlige chancer for at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed. Derudover er der en del internet shops som tilbyder folk at skrive en vurdering af deres køb, hvilket ydermere må drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige sneglebor online hos en netbutik behøver man for at være på den sikre side granske shoppens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke særlig spændende, særligt hos de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Alternativet kan være at tjekke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det typisk er en sikkerhed for at internet selskabet følger dansk lovgivning, tillige med at internet forretningen ofte undersøges af specialister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god lejlighed til hjælpende service, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med din handel med sneglebor. Dertil tilrådes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af sneglebor online, som fx hvilken bytteret e-firmaet benytter.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man når som helst bevarer ens faktura, således man når som helst vil kunne bevise købet af sneglebor, uanset om man køber ved Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

Peter gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Louise gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Ole M gav 5 stjerner

SUPER

Peter Mortensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot forærer dig adskillige værdifulde løsninger til at efterforske diverse aktuelle konsumenters vurderinger og af den grund stiller vi forslag om, at du gennemsøger internet forhandlerens anmeldelser før du handler billige sneglebor online. Facebook byder på tillige rigtig pålidelige chancer for at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed.
2Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af et regulativ, som støtter os overfor snydagtige online forretninger. Alternativt burde du drage nytte af et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare beløbet over en længere periode.
3Indtil flere butikker på nettet byder på billig fragt på sneglebor, men ofte er det så nødvendigt at der erhverves for en bestemt sum. Ellers burde du tage den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden er gerne ligeledes ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste fragttype vil dog altid være selv at hente pakken.
4Vi anbefaler at kigge om online shoppen er e-mærket, siden det ofte er en erklæring om at internet shoppen respekterer de officielle danske regler, tillige med at e-butikken fra tid til anden overværes af specialister som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige sneglebor hos en butik på nettet burde de til hver en tid studere netbutikkens betingelser.
5Den mest letkøbte løsning vil til enhver tid være selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du har bopæl tæt på webbutikkens bopæl. Den leveringsmanér er ret betydningsfuld ifald vi mangler sneglebor om få sekunder. Alternativt så lover nogle forhandlere på nettet gebyrfri levering, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en fastsat pris.
6Leveringstiden er selvfølgelig yderst bestemmende ifald man absolut skal bruge din pakke lige om lidt, så herved er det selvsagt vigtigt at man checker den forventede leveringsdato ved sneglebor. Temmelig mange online selskaber reklamerer med billig 1 hverdags levering på en masse produkter, men vær på vagt da det påkræver at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt.
7Forinden folk bestiller billige sneglebor i en webshop burde de faktisk tage stilling til netshoppens handelsaftale, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Derudover rekommanderer vi at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige sneglebor online, som eksempelvis den returrettighed e-forhandleren tilsikrer.
8En hel del online selskaber frembyder nu om dage diverse billige muligheder for levering til sneglebor. Den mest anvendte er i dag levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret så praktisk, samt desuden ydermere den billigste slags levering.
9Det er jo efterhånden særligt let gængeligt for købere at vurdere prisniveauet online på billige sneglebor fra forskellige online forretninger, og altså yder flere internet handler i Danmark fragtfri levering. Til gengæld kan det immervæk være gavnligt at besigtige visse e-shops efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, således at du er velinformeret til at få fat i den bedste pris.