Bygpris.dk

Sneslynge

Texas Snow King 6195BE Sneslynge
7.695 kr.
Læs mere
Brudstifter til Kärcher sneslynger Kärcher +STH
55 kr.
Læs mere
Texas Snow King 565TG Sneslynge
4.595 kr.
Læs mere
Texas Snow King 415TG sneslynge
3.699 kr.
Læs mere
Texas Snow King 617TGE Sneslynge med elstart
7.195 kr.
Læs mere
Texas Snow King 566 TGE
5.999 kr.
Læs mere
AL-KO Sneslynge SnowLine 46 E
1.699 kr.
Læs mere
Texas Combi 800B Sneslynge incl. sneslynge
11.095 kr.
Læs mere
Texas 65 cm.sneslynge for Combi maskine
3.329 kr.
Læs mere
Texas Combi 800TG Sneslynge incl. sneslynge
9.695 kr.
Læs mere
AL-KO Sneslynge SnowLine 560 II
5.249 kr.
Læs mere
Texas Combi 800TGE Sneslynge el-start incl. sneslynge
10.795 kr.
Læs mere
Texas ST1300 - elektrisk sneslynge
799 kr.
Læs mere
Sneslynge til fejemaskine 78420 POWER CRAFT +78420
1.195 kr.
Læs mere
AL-KO Snowline 55E Sneslynge
3.625 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt vareudvalg, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot sneslynge.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare vil undgå fragten, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende virksomhedens betingelser.
For en del er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos en netbutik, som giver sparring omkring sneslynge.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige sneslynge hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have de bedste priser, hvorimod andre har fokus på service. Du skal tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og i kraft af det har folk valget om at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derved er det muligt at undvære fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne med det samme.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra mange nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af sneslynge online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er små firmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller sneslynge online fra deres webshop.
De fleste nicheforretninger på nettet producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Således formår de at yde en høj grad af erfaren hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis sneslynge.
Danmarks største byggekæder
sneslynge bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sneslynge jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

sneslynge silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sneslynge harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal aldrig se bort fra sikkerheden, så husk påklædning som fx sikkerhedssko der sikrer dig overfor mulige skader. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
2Typisk vil det være fundamentalt at lave et budget for istandsættelsen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være økonomisk at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør søge sig frem til ens omkostning ved dem hver især.
3Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt forud for at du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig huskeliste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
4Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal nedskrive en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
5Man bør på ingen måde undvære værktøj. Jævnligt kan det vise sig strategisk at have udstyret til rådighed inden du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
6Der kan findes en verden af guides og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube bringer dig ret så meget nyttig information, især forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
7Husk at overveje om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal få hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig assistance fra en professionel kan det være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
8Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt projektet er klimavenligt. Bidraget betinger at byggeprojektet forbedrer planeten.
9Forinden du påbegynder byggeriet kan det være meget betydningsfuldt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Der kommer næsten altid pludselige problemstillinger ved store byggeprojekter, og pga. dette kan det være væsentligt at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at komme i mål.
11Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Enkelte byggeprojekter kræver flere personer. Desuden vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
12Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund må du med jævne mellemrum undersøge vejrmeldingerne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt flot. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En masse e-handler foreslår nu til dags alverdens billige former for fragt til sneslynge. Det mest populære er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo særligt nem, samt typisk også den mest betalelige metode til levering.

Du burde også beslutte dig for at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver for det meste et hak mindre billig, men endda usædvanlig simpel med sneslynge online. Den mest letkøbte løsning til levering er unægtelig at hente ordren selv, som jo betinges af at du fysisk befinder dig nærved e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på sneslynge er naturligvis usædvanlig betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge produktet nu og her, og i det øjemed er det sandelig centralt at du ser nærmere på leveringstiden på sneslynge. Adskillige internet webshops – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på deres primære varenumre online, men vær obs på at det afhænger af at der bestilles tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen distribueret forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Indtil flere online outlets præsterer levering uden omkostninger på sneslynge online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for et konkret beløb. I øvrigt bør du snuppe den mest billige fragtform, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret varerne til et udleveringssted.

De største webshops giver click-and-collect hvor man handler billig sneslynge online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Stark. Byggekæderne udlover for eksempel klik-og-hent på sneslynge i følgende byer:

Rønne, Slagelse, Brønderslev, Frederiksberg, Frederikshavn, Horsens, Roskilde, Hørsholm, Aarhus, Køge, Hedensted, Nakskov, Ringsted, Jyllinge, Greve, Næstved, Allerød, Ølstykke, Kolding, Lyngby, Glostrup, Hillerød, Søborg, Vejle, Gentofte, Korsør, Gladsaxe, Lillerød, Vordingborg, Sønderborg, Hedehusene, Odder, Herning, Haderslev, Tårnby, Middelfart, Svendborg, Silkeborg, Risskov, Hobro, Tilst, Nyborg, Fredericia, Rødovre, Værløse, Albertslund, Nørresundby, Ishøj, Skive, Åbyhøj, Ikast, København, Aabenraa, Stenløse, Hjørring, Solrød Strand, Hvidovre, Taastrup, Nærum, Valby, Holbæk, Charlottenlund, Lystrup, Aalborg, Varde, Esbjerg, Brøndby, Helsingør, Rudersdal, Thisted, Frederikssund, Højbjerg, Kokkedal, Frederiksværk, Haslev, Dragør, Nykøbing Falster, Viborg, Holstebro, Grenaa, Struer, Brabrand, Birkerød, Skanderborg, Virum, Vallensbæk, Farum, Ballerup, Vanløse, Kalundborg, Odense, Herlev, Randers, og Brønshøj, .

Afhentning ift. sneslynge er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere tit søger efter blandt andet sneslynge online og sneslynge tilbud. Foruden dette oplever man ofte mennesker efterspørge fx billig sneslynge, køb sneslynge og sneslynge priser, plus de gængse byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på sneslynge

Det er efterhånden meget problemfrit for enhver at analysere tilbud på billige sneslynge online på flere e-butikker, og af den grund har en lang række internet forhandlere været presset til at at sænke salgspriserne på sneslynge markant, og endda yde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid være udbytterigt at prøve nogle enkelte webbutikker efter billige priser på sneslynge online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at opnå den mest billige pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Man bør imidlertid være klar over, at i tilfælde af at en shop forhandler billige sneslynge online på tilbud til en salgspris som virker helt fantastisk beskeden, kunne det undertiden være et tegn på en fup webbutik. Kortkøb er ikke desto mindre dækket ind under Indsigelsesordningen, der bistår os imod uoprigtige internet outlets.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du vil dække prisen på sneslynge i flere bidder. Det fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ses der på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis sneslynge online og sneslynge tilbud. Vi ser desuden tit netshoppere kigge efter blandt andet billig sneslynge, sneslynge priser og køb sneslynge.

Undersøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot resulterer i fuldstændig fine genveje til at studere en lang række tidligere køberes opfattelser og herved anbefaler vi, at du eftersøger netbutikkens anmeldelser før du bestiller billige sneslynge online.

Facebook giver dig derudover fuldkommen strålende chancer for at få indtryk af online butikkens popularitet. Foruden det møder vi nogle online webshops som tilbyder kunderne at tilkendegive en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige kan drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige sneslynge online hos en webshop bør man faktisk have øje for netbutikkens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Et andet forslag kan derfor være at se om netshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en tryghed om at e-butikken opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, tillige med at hjemmesiden tit monitoreres af fagfolk der mestrer bestemmelserne på området.

Dette er en god chance for at få hjælp, for så vidt du får problemer i processen med din shopping med sneslynge. Derudover er det at foretrække at køber er vidende om de primære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af sneslynge online, til eksempel den returneringsret webbutikken bruger.

Derfor er det ydermere afgørende, at man altid sikrer ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne bevidne bestillingen af sneslynge, uagtet om man har handlet ved Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma eller Harald Nyborg.

Rasmus V gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Christian K gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Pia gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Maria Møller gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til online shopping
1Mange butikker på nettet foreslår nu om stunder en lang række forskellige billige løsninger til levering til sneslynge. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken præcis når det passer dig. Denne er altså ualmindeligt bekvem, samt i mange tilfælde desuden den mest letkøbte form for levering.
2Indtil flere netbutikker yder levering uden betaling på sneslynge, men ofte kun hvis man aftager for et bestemt beløb. I øvrigt burde du snuppe den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Løsningen er gerne endvidere særdeles let gængelig. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
3Fragttiden kan være vældig essentiel såfremt du behøver varen omgående, og af den grund er det aldeles aktuelt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved sneslynge. Størstedelen af netshops i Danmark byder på billig 1 dags levering på adskillige varer, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen køres igennem før et bestemt tidspunkt.
4Vi anbefaler at tjekke om netshoppen er e-mærke godkendt, som typisk er et signal om at internet webshoppen understøtter den officielle danske lovgivning, foruden at e-handlen rutinemæssigt evalueres af jurister som er meget fortrolige de gældende love. Forinden folk bestiller billige sneslynge i en online forretning bør man til hver en tid betragte e-butikkens forretningsvilkår.
5Inden nogen shopper billige sneslynge på en online virksomhed burde de de facto gennemløbe netshoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Ligeledes tilråder vi at køberen er opmærksom på de mest basale vilkår i forbindelse med shopping af billige sneslynge online, som eksempelvis den returret e-shoppen kører med.
6Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i en anordning, hvilket passer på dig som kunde imod svindlende internet virksomheder. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afbetale pengene senere.
7Det er i dag ret så enkelt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige sneslynge hos flere e-forhandlere, og følgelig præsterer adskillige online selskaber portofri levering. Men det kan til hver en tid blive indbringende at udforske et par internet shops i Danmark efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
8Trustpilot fremskaffer egentlig tiltalende muligheder for at eftergå en lang række andre brugeres domme og på grund af dette støtter vi, at du betragter internet forretningens omtaler inden du køber billige sneslynge online. Facebook medfører derudover i højeste grad troværdige metoder til at få indtryk af internet shoppens troværdighed.
9Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed afhænger af at du har bopæl nær internet forhandlerens adresse. Den leveringsmåde er selvfølgelig usædvanlig væsentlig ifald du mangler sneslynge øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer flere internet webshops portofri fragt, men for det meste er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat pris.