Bygpris.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 988

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Søsten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Søsten er sten, der er blevet hentet op fra havbunden. De findes i mange forskellige størrelser, og de kan derfor også anvendes til mange forskellige ting.

Fordi stenene har ligget i lang tid på havets bund, så er de meget afrundede og glatte. De står derfor i god kontrast til nogle af de mange andre og mere firkantede stentyper, som man ofte bruger i haven, indkørslen eller omkring huset.

Det kan blandt andet være i forhold til de sten eller fliser, som man bruger i sin indkørsel eller på sin terrasse. Her giver søsten et meget blødt og indbydende indtryk.

Forskellige anvendelsesområder

Søsten kan anvendes på mange forskellige måder. De kan blandt andet anvendes som dekorationssten i krukker, havebede og bede rundt omkring husmuren.

Man kan med fordel også anvende de små sten i indkørslen, på kirkegården eller rundt omkring i haven. Det kan for eksempel være på små stier eller andre steder, hvor man kan lægge dem.

De kan for eksempel også bruges, hvis man ønsker at dække en rist, et dæksel eller lignende, som man ikke synes passer ind i haven. Her er søsten nemlig særligt velegnede, da vand nemt kan sive ned igennem stenene.

Find mere information her:

Vælg mellem mange forskellige farver

Søsten findes i rigtig mange forskellige farver, og man har dermed rigtig gode muligheder for at vælge lige præcis den farve, som man bedst kan lide, og som passer bedst til omgivelserne.

De mest populære farver er dog de helt klassiske sorte eller hvide søsten. Lige netop disse farver fungerer rigtigt godt både til indkørsler og i haver. Det skyldes, at de står i god kontrast til blandt andet græs og husets farve.

Man kan også vælge disse sten i brune eller grå nuancer, hvis man ønsker et mere afdæmpet og naturligt look. De brune nuancer passer for eksempel rigtigt godt ind i haven, hvor de vil gå i et med jordens farve.

Vælg mellem mange forskellige størrelser

Søsten findes også i rigtig mange forskellige størrelser, og det er også en af grundene til, at de har så mange forskellige anvendelsesområder.

De små søsten bruges som nævnt ofte i indkørsler eller i små bede i haven. De større sten kan med fordel bruges som dekoration, eller hvis man ønsker at afgrænse et bestemt område i haven.

Det kan for eksempel være, at man gerne vil skabe en tydelig overgang mellem terrassen eller blomsterbedet og græsset.

Hvor meget koster søsten?

Prisen på søsten afhænger i høj grad af, hvilken størrelse og farve sten man ønsker, og hvor stor en mængde sten man skal bruge. De mest almindelige af denne type er perlesten og nøddesten, og de kan som regel købes i bigbags, der kan rumme omkring et ton.

Denne type sten er i den billigere ende af prisskalaen, ligesom både de sorte søsten og de hvide søsten. Derudover kan man også købe marmor søsten og polerede sten, som koster noget mere.

For at finde den nøjagtige pris er man dog nødt til at starte med at beregne, hvor stor en mængde man skal bruge.

Anvendelse: til haven

Varianter: runde små hvide sorte gule blå fritlagte

Mængder: 10 kg 1000 kg 20 kg 500 liter 1 kubikmeter 1 ton 500 kg 25 kg 800 kg 25 kg 1 m3 15 kg 15 kg

Levering: i sække vognlæs i poser i bigbag trailer afhentning hent selv løst leveret i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige søsten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder lave priser, imens andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde information omkring søsten.
Nogle byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal afveje om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare søsten.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Dette er specielt et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du overalt i landet, og på grund af det har man tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. Dermed kan du undgå fragten, og tilmed have produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra diverse nichebutikker, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af søsten online.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billigere pris.
Størstedelen af nichebutikker på nettet har en stor passion for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du modtage ekstra erfaren vejledning fra personale som er eksperter i netop søsten.
Størstedelen af niche netbutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler søsten online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
søsten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

søsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er afgørende at lave et budget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er rationelt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør tjekke billige priser på hver eneste af dem.
2Det bliver væsentligt at have samtlige byggematerialer klar før du går i gang med projektet. Du bør udfærdige en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting der er nødvendige, og dernæst gennemløbe materialerne, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
3Planlægning bliver nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du skal liste en velovervejet agenda, der dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af køreplanen.
4Ved projekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette bør du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at piske ned når du lige står midt i det svære projekt.
5Du har adgang til en verden af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube faciliterer ret så meget almennyttig info, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
6Måske burde du overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du burde anskaffe assistance fra en fagperson til delelementer af det. Når du søger assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at søge uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
7Længe før du optager dit byggeprojekt er det ultra centralt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Det bør overvejes at få hjælp til byggeprocessen, ikke mindst ved krævende byggeprojekter. Omfangsrige opgaver gør krav på mere end en person. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
9Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst når du ikke køber eksperthjælp.
10Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. Tilskudet betinger at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
11Du må for alt i verden ikke gå ned på grej. Typisk kan det vise sig fornuftigt at have det tilgængeligt forinden du tager fat på byggeriet. Du bør huske at tage højde for disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemer ved omfattende opgaver, og af den grund vil det være afgørende at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at man når det til siden.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål om søsten

 • Hvad koster søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvad er søsten?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvilken mulighed for fragt er bedst?

  Temmelig mange e-shops tildeler i dag et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til søsten. En sikker vinder er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling lige når det passer dig. Denne er jo ualmindeligt simpel, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige leveringstype.

  Du kunne på samme måde påtænke at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Den viser sig sædvanligvis et hak dyrere, men lige så vel særligt ukompliceret ved køb af søsten online. Den billigste leveringsmåde er uden tvivl at hente varerne selv, som dog stiller krav om at du opholder dig i nærheden af webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på søsten er naturligvis yderst vital i tilfælde af at vi har brug for produktet inden for kort tid, så med det formål er det uden tvivl på sin plads at du checker den anslåede leveringsdato for søsten. En masse internet forretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig 1 hverdags levering på en række produkter online, der dog er forudsat at ordren køres igennem forinden et givent klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken ud af døren før logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Nogle få butikker på nettet frembyder levering uden betaling på søsten online, men typisk er det så nødvendigt at man handler for en bestemt sum. Derudover burde du beslutte sig for den mest betalelige leveringsløsning, som oftest er at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  Masser af webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig søsten på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne yder fx afhentning af søsten i følgende områder:

  København, Aalborg, Holbæk, Randers, Vordingborg, Esbjerg, Skive, Fredericia, Gentofte, Haderslev, Ringsted, Brøndby, Vejle, Jyllinge, Rudersdal, Haslev, Ishøj, Brønshøj, Nørresundby, Taastrup, Rønne, Nakskov, Lillerød, Tårnby, Hillerød, Værløse, Brabrand, Hvidovre, Varde, Tilst, Sønderborg, Virum, Ølstykke, Nykøbing Falster, Kalundborg, Farum, Lyngby, Hedehusene, Greve, Herlev, Helsingør, Næstved, Brønderslev, Grenaa, Højbjerg, Køge, Hjørring, Herning, Åbyhøj, Ikast, Dragør, Vallensbæk, Roskilde, Hedensted, Struer, Stenløse, Horsens, Viborg, Frederikshavn, Korsør, Hobro, Middelfart, Charlottenlund, Søborg, Odder, Nærum, Odense, Skanderborg, Thisted, Holstebro, Svendborg, Glostrup, Allerød, Valby, Frederiksværk, Frederiksberg, Birkerød, Kolding, Aarhus, Rødovre, Hørsholm, Solrød Strand, Risskov, Slagelse, Aabenraa, Lystrup, Silkeborg, Frederikssund, Ballerup, Kokkedal, Vanløse, Nyborg, Albertslund, og Gladsaxe, .

  Click-and-collect af søsten er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Amager, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at internet shoppere som regel efterspørger fx billig søsten og søsten tilbud. Man ser derudover som regel online shoppere søge efter fx søsten online, søsten priser samt køb søsten, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

  Få rabat på søsten

  Det er i dag i høj grad bekvemt for folk at søge sig frem til priser på billige søsten online på flere e-butikker, og altså har flere online outlets været tvunget til at mindske prisniveauet på søsten markant, og derudover sikre levering uden omkostninger.

  Men det kan til hver en tid blive lukrativt at besigtige et par forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud på søsten online inden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

  Du bør ikke desto mindre huske på, at når en online virksomhed markedsfører billige søsten online på tilbud til en pris som virker utrolig letkøbt, så bør det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig e-butik. Køb med kort er heldigvis inkluderet i en forordning, der dækker kunden overfor uærlige internet webshops.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale prisen på søsten over tid. Dette fås typisk i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

  Når der ses på tallene står det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. køb søsten og søsten tilbud. Vi ser derudover typisk folk kigge efter for eksempel billig søsten, søsten priser samt søsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: fritlagte sorte runde gule blå hvide små

  Mængder: 20 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 10 kg 1 m3 25 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 1000 kg 500 liter

  Levering: hent selv i poser løst leveret i sække i løs vægt trailer i bigbag afhentning vognlæs

  Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot frembringer ganske sikre chancer for at læse en lang række tidligere brugeres opfattelser og derfor anbefaler vi, at du gennemsøger internet selskabets vurderinger forud for at du køber billige søsten online.

  Facebook yder også visse pålidelige metoder til at få indblik i webbutikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi nogle online varehuse i Danmark hvor kunder kan skrive en omtale af deres køb, hvilket på samme måde må bruges til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen shopper billige søsten online i en webshop burde man i princippet sætte sig ind i dens vilkår, men det er mange gange ikke videre interessant, særligt ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4.

  En anden mulighed kunne måske være at finde ud af om online forretningen er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at online forretningen respekterer de officielle danske regler, og at online shoppen hyppigt kontrolleres af fagfolk der forstår lovgivningen.

  Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du udsættes for dilemmaer med din bestilling af søsten. For øvrigt er det prisværdigt at du er vidende om de mest aktuelle vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af søsten online, fx den byttepolitik online butikken anvender.

  I relation til det er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk opbevarer ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne bekræfte købet af søsten, ligegyldig om man har købt ved Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg eller 10-4.

  Mette Thomsen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Martin gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Thomas Rasmussen gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Bente P gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Søsten via online firmaer

  Trustpilot frembyder ganske hæderlige løsninger til at finde ud af ganske mange tidligere brugeres erfaringer med bestilling af søsten og herved slår vi et slag for, at du beser internet shoppens vurderinger inden du handler søsten online.

  Facebook giver dig for øvrigt i højeste grad solide chancer for at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed. Foruden det møder vi mange online varehuse i Danmark hvor man kan meddele en vurdering af virksomhedens service, som desuden må udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne ved bestilling af søsten.

  Forinden man shopper søsten på nettet

  Før folk bestiller søsten hos en forhandler på nettet behøver de egentlig tage stilling til e-shoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke super interessant.

  En nemmere løsning kan derfor være at efterse om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, som kan være en angivelse af at internet virksomheden følger de gældende danske regler, udover at virksomheden lejlighedsvis monitoreres af fagfolk der kender vedtægterne på området for salg af søsten via webshops.

  Dette er desuden en god mulighed for opbakning, når du forvoldes udfordringer i processen med din shopping. Foruden dette foreslåes det at kunden er sat ind i de mest relevante vedtægter der er gældende for bestillingen.

  Fragt af søsten

  En masse online outlets yder nu om dage en lang række forskellige leveringstyper. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog til enhver tid være selv at hente søstenene, men den løsning beroer på at du lever nær e-butikkens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden kan være usædvanlig vigtig såfremt man mangler søstenene straks, så i det øjemed er det sandelig essentielt at vi checker den forventede leveringsdato for søsten – men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren placeres inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varen afsted før personalet får fri.

  Nogle e-forretninger i Danmark garanterer fragtfri levering af søsten, men typisk afkræver det at der handles for en konkret pris.

  Produkterne der er præsenteret her på siden er automatisk udvalgt af vores algoritme. Algoritmen har hurtigt kigget ekstremt mange produkter med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest til søsten, og som den af den grund regner sig frem til interessere dig.

  Udover den Google-søgning du lavede har robotten ligeledes inddraget søgefraser, som historisk set er nogle som andre mennesker formentlig bruger i relation til det, eksempelvis søsten i løs vægt eller søsten pris foruden søgeforespørgsler som bedste søsten eller søsten i sække.

  Den data kan den benytte som ekstra inspiration til at liste de mest aktuelle varer. Vores data viser også at andre søger efter søsten pris, søsten i poser samt søsten i bigbags. Denne data har robotten også taget i brug for, at søge sig forbi et utal af varer.

  For øvrigt kan det ses i data, at søgeordene søsten i bigbags, søsten i poser og søsten i sække er særdeles populære, og derfor er disse også indregnet af søgerobotten på samme måde som søgefraserne søsten pris, søsten i sække og søsten i løs vægt. Vores håb er at du er tilfreds med de præsenterede varer, idet at ét eller flere af dem kunne bruges.

  Søsten fås via kendte internet shops, eksempelvis DavidsenShop.dk, 10-4.dk, Silvan.dk, XL-Byg.dk, Bygma.dk, Stark.dk, JemogFix.dk og Bauhaus.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles søsten til…

  Hovedstaden: Gladsaxe, Lyngby, Rødovre, Hørsholm, Smørumnedre, Kokkedal, Hellerup, Frederiksberg, Stenløse, Fredensborg, Gilleleje, Dragør, Humlebæk, Måløv, Hillerød, København, Brøndby, Roskilde, Espergærde, Charlottenlund, Nivå, Søborg, Frederikssund, Gentofte, Vallensbæk, Glostrup, Ishøj, Birkerød, Værløse, Hedehusene, Snekkersten, Dyssegård, Ballerup, Høje Taastrup, Taastrup, Helsingør, Ølstykke, Farum, Virum, Lillerød, Hellebæk, Brønshøj, Vanløse, Herlev, Slangerup, Hvidovre, Nærum, Albertslund, Holte, Valby, Tårnby, Allerød, Helsinge, Hundested, Rønne, Frederiksværk, Rudersdal

  Midtjylland: Tilst, Egå, Randers, Odder, Hinnerup, Skødstrup, Risskov, Horsens, Skanderborg, Vejle, Grenaa, Skive, Struer, Hornslet, Hammel, Bjerringbro, Skjern, Hasselager, Brabrand, Malling, Lemvig, Ry, Galten, Åbyhøj, Brande, Løgten, Holstebro, Beder, Hørning, Silkeborg, Ringkøbing, Lystrup, Aarhus, Kjellerup, Viborg, Løsning, Ebeltoft, Herning, Højbjerg, Hadsten, Ikast, Mårslet, Hedensted

  Nordjylland: Hjørring, Aabybro, Støvring, Hirtshals, Aars, Nibe, Thisted, Nørresundby, Aalborg, Frederikshavn, Sæby, Svenstrup, Skagen, Hobro, Hadsund, Nykøbing Mors, Brønderslev

  Sjælland: Jyllinge, Maribo, Korsør, Greve, Kalundborg, Køge, Næstved, Tune, Nykøbing Sjælland, Fensmark, Nykøbing Falster, Nakskov, Vordingborg, Herfølge, Slagelse, Skælskør, Solrød Strand, Haslev, Holbæk, Ringsted, Sorø

  Syddanmark: Munkebo, Grindsted, Middelfart, Faaborg, Ribe, Kolding, Vojens, Odense, Haderslev, Bramming, Billund, Nordborg, Aabenraa, Nyborg, Sønderborg, Otterup, Svendborg, Børkop, Assens, Rødekro, Esbjerg, Vejen, Fredericia, Tønder, Varde, Kerteminde, Ringe

  9 tips til din online shopping
  1Nogle enkelte internet firmaer tilbyder portofri levering på søsten, men typisk er det så præmissen at der erhverves for et præcist beløb. Alternativt skal du tage den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig somme tider endvidere ret så ukompliceret. Den mest betalelige form for fragt vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
  2Det har vist sig at være yderst uproblematisk for købere at undersøge tilbud online på billige søsten på tværs af internet handler, og til tak frembyder mange forretninger på nettet levering uden betaling. Dog kan det stadigvæk blive nyttigt at eftergå indtil flere e-handler efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at få fat i den billigste pris.
  3Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men det beroer på at du befinder dig tæt på internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være ret så central såfremt man mangler søsten omgående. Alternativt så præsterer en hel del butikker på nettet levering uden omkostninger, men i reglen er det betinget af at du køber for en præcis sum.
  4Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en regel, der støtter os overfor uærlige online forhandlere. Som en anden løsning burde du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale betalingen over flere uger.
  5Trustpilot frembringer en lang række belejlige løsninger til at kigge på adskillige øvrige kunders omtaler og herved er det prisværdigt, at du kigger nærmere på webbutikkens bedømmelser forud for at du handler billige søsten online. Facebook tilbyder dig på samme måde tilpas habile muligheder for at få indsigt i internet selskabets troværdighed.
  6Leveringshastigheden er jo ekstremt central når man har brug for dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det i sandhed centralt at vi undersøger den forventede leveringsdato på søsten. De fleste webbutikker annoncerer billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen indsendes forinden et fastslået tidspunkt.
  7Generelt går vi ind for at se om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, som burde være en garanti for at internet selskabet understøtter de opstillede regler, foruden at webshoppen rutinemæssigt ses til af sagkyndige der er inde i reglementet på området. Inden nogen handler billige søsten på en netbutik kunne man sådan set kigge på webbutikkens forretningsbetingelser.
  8Masser af internet forretninger tildeler nu diverse forskellige billige fragttyper til søsten. En af de mest benyttede er nu om stunder pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Løsningen er jo ekstremt ukompliceret, og mange gange endvidere den billigste leveringsversion.
  9Forud for at nogen bestiller billige søsten i en e-butik burde de på en vis måde gennemse netshoppens regler, dog er det ofte et tidskrævende arbejde. For øvrigt anbefales det at kunden er klar over de vigtigste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige søsten online, til eksempel hvilken returneringsret e-firmaet lover.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk