Bygpris.dk

Sokkelsten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 9 webshops der sælger sokkelsten, sammen med den pris de tager for 500 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 500 stk for 6.587 kr., som er hele 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige sokkelsten fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod andre tilbyder kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er især et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare sokkelsten.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse netbutikkens betingelser.
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af sokkelsten.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har mange mulighed for at handle online og fragte materialerne selv. Takket være dette er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt endda få varerne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra adskillige leverandører, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af sokkelsten online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber sokkelsten online på deres hjemmeside.
Diverse nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få bedre priser.
En masse webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Derfor vil du modtage mere indsigtsfuld sparring fra ansatte som er eksperter i netop sokkelsten.
De største byggekæder i Danmark
sokkelsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sokkelsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der viser sig som regel uforudsigelige problemer når det kommer til større byggeprojekter, og altså vurderes det værdifuldt at man afsætter betragtelig plads i køreplanen, med formålet om at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det viser sig meningsfuldt at du har de nødvendige materialer disponible før du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel udfærdige en simpel liste som indeholder alle de ting du skal bruge, og derefter efterse punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
3Der er alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig betydelige mængder nyttig info, navnligt såfremt man leder på engelsk.
4Ofte vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kan kortlægge ens udgift ved dem slavisk.
5Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den grund bør du hyppigt holde øje med vejrmeldingerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke med et brag går i gang med at vælte ned netop som du står midt i dit omfattende projekt.
6Måske burde du overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal få assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Når du skal have professionel hjælp vil det oftest være en god idé at indhente prisoverslag fra diverse firmaer.
7I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Det kræver med andre ord at byggeriet har betydning for klimaet.
8Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm der beskytter dig overfor hændelige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig når du ikke skaffer professionel assistance.
9Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt ift. omfattende projekter. Nogle opgaver stiller krav om flere personer. Ydermere vil det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
10Man bør aldrig fattes værktøj. Tit kan det vise sig vigtigt at have grejet klar til brug når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i budgettet.
11Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at forfatte en velovervejet handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
12I god tid inden at du starter byggeriet må det være meget fornuftigt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

En lang række online forhandlere giver nu til dags diverse forskellige billige metoder til levering til sokkelsten. Den mest benyttede er efterhånden pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når det passer dig. Fragtformen er altså ret så simpel, samt ofte desuden den mindst kostelige leveringsmetode.

Du kan endvidere vælge at få pakken leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig jævnligt en lille smule dyrere, men også i høj grad praktisk ved køb af sokkelsten online. Den mest billige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo kræver at du har bopæl nær internet webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på sokkelsten er naturligvis temmelig betydningsfuld hvis du mangler pakken fluks, så af den grund er det nemlig væsentligt at man studerer den forventede leveringstid på sokkelsten. En række internet forretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men glem ikke at det regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et besluttet tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet tager hjem.

Visse internet foretagender garanterer fragt uden beregning på sokkelsten online, men tit er det påkrævet at du indkøber for en bestemt sum. Alternativt burde du vælge den billigste leveringsmåde, der oftest vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

Flere webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig sokkelsten derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne giver eksempelvis klik-og-hent på sokkelsten i disse områder:

Herlev, Hedehusene, Ikast, Gladsaxe, Dragør, Valby, Nakskov, Varde, Aabenraa, Ølstykke, Roskilde, Ringsted, Frederiksværk, Frederiksberg, Lillerød, Allerød, Kalundborg, Odder, Nærum, Middelfart, Skanderborg, Holbæk, Søborg, Frederikssund, Lyngby, Struer, Birkerød, Glostrup, Hobro, Brabrand, Vejle, Tårnby, Risskov, Fredericia, Kokkedal, Vanløse, Farum, Åbyhøj, Herning, Haslev, Greve, Slagelse, Hedensted, Gentofte, Rødovre, Holstebro, Grenaa, Hillerød, Jyllinge, Svendborg, Taastrup, Hvidovre, Højbjerg, Brøndby, Horsens, Nørresundby, Silkeborg, Virum, Hørsholm, Korsør, Randers, Nykøbing Falster, Viborg, Værløse, Albertslund, Ballerup, Næstved, Solrød Strand, Esbjerg, Vordingborg, Tilst, København, Lystrup, Vallensbæk, Brønderslev, Odense, Kolding, Rønne, Frederikshavn, Haderslev, Charlottenlund, Aarhus, Skive, Thisted, Sønderborg, Hjørring, Ishøj, Helsingør, Aalborg, Rudersdal, Nyborg, Køge, Stenløse, og Brønshøj, .

Afhentning for sokkelsten er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Lolland).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at online shoppere ofte leder efter eksempelvis sokkelsten online og billig sokkelsten. Man ser desuden som regel mennesker kigge efter blandt andet køb sokkelsten, sokkelsten tilbud samt sokkelsten priser, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Spar penge på sokkelsten

Det er jo efterhånden ret simpelt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige sokkelsten online i blandt diverse outlets på nettet, og derfor har mange forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på sokkelsten drastisk, og i øvrigt byde på levering uden gebyr.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive profitabelt at se nærmere på et par netshops efter tilbud på sokkelsten online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og 10-4.

Du bør trods alt være så påpasselig, at når en internet butik frembyder billige sokkelsten online til en udsalgspris som anses for mystisk favorabel, kunne det tit være et tegn på en uærlig internet forhandler. Kortbestillinger er på den anden side en del af en forordning, der dækker køberen overfor fup internet firmaer.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at godtgøre omkostningerne til sokkelsten over en længere periode. Dette tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man ser på tallene bliver det klart, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis sokkelsten online og sokkelsten tilbud. Vi ser desuden jævnligt folk kigge efter bl.a. køb sokkelsten, sokkelsten priser og billig sokkelsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot giver dig ganske passelige genveje til at gennemrode forskellige eksisterende forbrugeres evalueringer og derved kan det anbefales, at du tager et kig på e-forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige sokkelsten online.

Facebook byder på lignende temmelig habile chancer for at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed. Tilmed ser vi mange e-forretninger hvor folk kan formulere en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige sokkelsten online hos en e-forhandler behøver man de facto skimme dens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende, i særdeleshed med de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma.

En anden mulighed kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er et fingerpeg om at e-butikken forsvarer de danske retningslinjer, samt at internet virksomheden rutinemæssigt efterses af jurister som forstår de gældende regler.

Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, hvis du møder problemer i forbindelse med din bestilling af sokkelsten. Desuden kan det anbefales at køberen er vaks omkring de mest vedkommende vilkår der har betydning for bestillingen af sokkelsten online, for eksempel den ombytningspolitik online webshoppen anvender.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man stadigvæk sikrer ens e-mail kvittering, således man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af sokkelsten, uanset om man har købt fra Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Davidsen.

Mette Jørgensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Jørgen gav 4 stjerner

Bestilte online

Marianne Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Morten A gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til din online shopping
1Den billigste løsning til levering er unægtelig at du selv henter varerne, som dog kræver at du er i nærheden af internet firmaets lager. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende i tilfælde af at vi har brug for sokkelsten inden for kort tid. Alternativt så sikrer en hel del e-handler i Danmark portofri fragt, men i mange tilfælde kun ifald du shopper for en fastsat pris.
2Trustpilot giver dig ultra gunstige løsninger til at evaluere en række nuværende konsumenters meninger og herved er det klogt, at du tjekker online butikkens anmeldelser forinden du køber billige sokkelsten online. Facebook frembyder på samme måde en række belejlige muligheder for at få indblik i online webshoppens troværdighed.
3Vi anbefaler at tjekke om online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at internet forretningen tilslutter sig de officielle regler, og at online forhandleren af og til revurderes af specialister der forstår reglerne. Forinden nogen handler billige sokkelsten i en e-handler behøver de på en vis måde bese virksomhedens betingelser.
4Det er i dag meget fleksibelt for folk at søge information om priser online på billige sokkelsten på forskellige e-butikker, og ergo tilbyder de fleste e-handler gebyrfri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig smart at se nærmere på et par shops på nettet efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at antage den billigste pris.
5Leveringstiden er selvfølgelig super vital ifald man har behov for varen lige om lidt, og af den grund er det i sandhed essentielt at du gransker den estimerede leveringstid ved sokkelsten. De fleste internet foretagender giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, som dog stiller krav om at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
6Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en anordning, som støtter en imod svindlende e-butikker. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere omkostningerne over en længere periode.
7Enkelte e-butikker tilbyder levering uden omkostninger på sokkelsten, men undertiden kun såfremt du indkøber for et bestemt beløb. Derudover burde du tage den billigste fragttype, som gerne vil blive at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig for det meste desuden ultra fleksibel. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
8Før nogen køber billige sokkelsten på en webbutik kunne de for at være sikker gennemløbe webbutikkens regler, det er dog mange gange ikke særlig interessant. For øvrigt er det fornuftigt at kunden er på vagt for de væsentligste vedtægter gældende for shopping af billige sokkelsten online, som fx den ombytningsret netshoppen tilbyder.
9De fleste butikker på nettet tildeler nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til sokkelsten. Et hit er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, samt mange gange også den mest betalelige type af levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk