Bygpris.dk

Sort Tændrør


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man undersøge forretningens regler.
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge et online byggecenter, som giver hjælp til valg af sort tændrør.
Når du vil have varerne med det samme eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre varerne personligt. Dette er navnligt en mulighed i de store byggekæder.
Flere byggemarkeder har et enormt produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare sort tændrør.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige sort tændrør fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder gode priser, hvorimod øvrige har service. Du må beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af sort tændrør online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og derved har mange mulighed for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at undvære leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså kan du få ekstra konstruktiv vejledning fra folk med specialistviden i lige præcis sort tændrør.
De fleste specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, som typisk er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at bestille sort tændrør online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
sort tændrør harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

sort tændrør bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

sort tændrør jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

sort tændrør silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig negligere din sikkerhed, så husk beklædning som fx hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod hændelige skader. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
2Det bliver meningsfuldt at du har de relevante byggematerialer handlet ind på forhånd inden du går i gang med din byggeproces. Du får god gavn af at sammensætte en simpel oversigt med alle de ting du har brug for, og som det næste tjekke listen, med øje for at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
3Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når det kommer til omfangsrige ombygninger. Flere byggerier kræver flere end en enkelt person. Ydermere er det bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
4Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det bør blive sundt at beskrive alle udgiftsposter, og så søge sig frem til prisen på dem alle sammen.
5Du kunne overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Ifald du skal have assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at notere prisoverslag fra forskellige firmaer.
6Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv oplysning, især ifald du kigger på engelsk.
7Der viser sig stort set altid uforudsigelige udfordringer når det gælder større opgaver, og altså er det afgørende at man har afsat betragtelig plads i tidsplanen, således at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
8Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor må du hyppigt undersøge vejrudsigten i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne når du lige er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeriet forbedrer planeten.
10Forinden du optager byggeriet kan det være rimeligt essentielt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der være en række love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
11Du vil ikke undvære grej. Typisk kan det vise sig fornuftigt at have udstyret ved hånden når du tager fat på byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i din økonomi.
12Planlægning vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må liste en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk flot. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En masse e-forretninger yder nu diverse forskellige billige løsninger til levering til sort tændrør. En af favoritterne er i øjeblikket afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig meget let gængelig, og oftest endvidere den mest billige mulighed for levering.

Du kunne alternativt prøve at vælge udbringning til dit hus eller til dit arbejde. Den bliver jævnligt et hak mindre billig, men desuden særdeles fleksibel ved køb af sort tændrør online. Den mest betalelige form for fragt vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på sort tændrør er jo særdeles vital om man mangler varerne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldkommen vigtigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for sort tændrør. En stor portion internet webshops – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig levering på næste hverdag på en masse varenumre online, men det er afhængig af at bestillingen anbringes inden et givent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer distribueret før pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle få internet virksomheder garanterer gratis fragt på sort tændrør online, men tit forudsætter det at du shopper for en konkret sum. Ellers skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmodel, der typisk er at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Store kæder frembyder click-and-collect hvor du handler billig sort tændrør hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Silvan. Byggekæderne foreslår bl.a. afhentning af sort tændrør i følgende byer:

Søborg, Jyllinge, Brønderslev, Gladsaxe, Viborg, Charlottenlund, Frederikshavn, Nørresundby, Lystrup, Hvidovre, Ishøj, Odense, Frederiksværk, Rudersdal, Gentofte, Skive, Greve, Hørsholm, Køge, Esbjerg, Næstved, Thisted, Allerød, Skanderborg, Vordingborg, Varde, Odder, Brøndby, Værløse, Hedehusene, Brabrand, Nykøbing Falster, Farum, Stenløse, Dragør, Hjørring, Tilst, Hillerød, Solrød Strand, Valby, Vanløse, Birkerød, Sønderborg, Nyborg, Haderslev, Taastrup, Lillerød, Aalborg, Ringsted, Frederikssund, København, Svendborg, Lyngby, Tårnby, Vejle, Nakskov, Horsens, Haslev, Åbyhøj, Albertslund, Silkeborg, Hobro, Risskov, Herning, Aarhus, Roskilde, Vallensbæk, Kolding, Holstebro, Højbjerg, Fredericia, Glostrup, Nærum, Ølstykke, Ikast, Kalundborg, Middelfart, Frederiksberg, Struer, Randers, Helsingør, Slagelse, Aabenraa, Brønshøj, Herlev, Grenaa, Hedensted, Kokkedal, Holbæk, Virum, Rødovre, Rønne, Ballerup, og Korsør, .

Afhentning for sort tændrør er muligt i alle dele af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i data bliver det markant, at folk typisk leder efter eksempelvis sort tændrør tilbud og sort tændrør priser. Foruden dette ser man ofte mennesker efterspørge bl.a. billig sort tændrør, køb sort tændrør samt sort tændrør online, plus de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Få den bedste pris på sort tændrør

Det har vist sig at være meget ukompliceret for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige sort tændrør online på tværs af internet webshops, og til tak har en lang række online outlets fundet det nødvendigt at presse prisniveauet på sort tændrør betydeligt, og ydermere tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig lønnende at udforske nogle forskellige e-handler efter rabatter og tilbud på sort tændrør online før du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at opnå den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Du må bare være årvågen med, at hvis en forhandler på nettet udbyder billige sort tændrør online på tilbud til en pris der er umådelig letkøbt, er det mange gange være en varsel om en bedragerisk netshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt dækket ind under en anordning, hvilket skærmer køber overfor bedrageriske online forhandlere.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere betalingen af sort tændrør over flere uger. Dette fås ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen.

Når man ser på data er det markant, at folk typisk leder efter eksempelvis sort tændrør priser og køb sort tændrør. Derudover oplever man typisk online shoppere kigge efter for eksempel billig sort tændrør, sort tændrør tilbud og sort tændrør online.

Tjek tidligere brugeres meninger

Trustpilot genererer sådan set pålidelige løsninger til at udforske diverse øvrige køberes domme og på grund af dette er det fornuftigt, at du kigger på online webshoppens omtaler forinden du placerer din ordre på billige sort tændrør online.

Facebook indebærer ligeledes fuldstændig stabile genveje til at få indtryk af online firmaets kundefokus. I øvrigt møder vi mange netbutikker hvor folk kan tilkendegive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tilmed burde tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige sort tændrør online i en shop behøver de for at være på den sikre side gennemgå netbutikkens regler, men det er oftest ikke særlig interessant, særligt hos de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Et alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, fordi det typisk er en indikator for at online firmaet opfylder de officielle danske regler, udover at den tit evalueres af eksperter der har indsigt i bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til bistand, hvis du oplever problemstillinger som følge af din ordre på sort tændrør. Udover dette er det prisværdigt at køber er obs på de elementære betingelser der influerer på købet af sort tændrør online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet virksomheden garanterer.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af sort tændrør, uanset om man bestiller fra Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus eller Bygma.

Lene E gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Niels gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Per Madsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Anders Petersen gav 5 stjerner

God til prisen

9 tips til indkøb via nettet
1Det er i dag ret så overkommeligt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige sort tændrør på tværs af online butikker, og med det motiv frembyder utallige e-forhandlere fragt uden betaling. Det kan dog stadigvæk være lønsomt at undersøge visse internet foretagender efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikret at indhente den bedste pris.
2Trustpilot tilbyder evigt gode genveje til at inspicere en lang række øvrige brugeres omtaler og på grund af dette er det fornuftigt, at du beser e-forretningens anmeldelser inden du bestiller billige sort tændrør online. Facebook giver dig desuden immervæk hensigtsmæssige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens kundefokus.
3Før folk handler billige sort tændrør på en online shop burde man ideelt set sætte sig ind i webshoppens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke videre spændende. Tilmed kan det være til hjælp at man er sat ind i de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige sort tændrør online, for eksempel hvilken ombytningsret online butikken garanterer.
4Den prisbilligste leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre beroer på at du lever tæt på internet firmaets arbejdslager. Den mulighed for levering er jo ret betydningsfuld når man skal bruge sort tændrør nu og her. Alternativt så lover en hel del internet webshops portofri fragt, men typisk forudsætter det at man bestiller for et konkret beløb.
5Mange online forretninger foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringsmåder til sort tændrør. Det mest almindelige er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig super let gængelig, samt i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsversion.
6Antal dages levering kan vise sig at være rigtig betydningsfuld når du står og skal bruge din pakke nu og her, så af den grund er det aldeles vigtigt at man gransker den anslåede leveringstid ved sort tændrør. Masser af online virksomheder byder på billig 1 dags levering på masser af produkter, som trods alt er regnet ud fra at du bestiller forinden et givent tidspunkt.
7Nogle e-firmaer lover levering uden beregning på sort tændrør, men tit under forudsætning af at man shopper for en fastsat pris. Som alternativ bør man snuppe den billigste mulighed for fragt, hvilket tit vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver mange gange omvendt ret praktisk. Den prisbilligste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
8Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en bestemmelse, som passer på køber overfor snydagtige webbutikker. Som et alternativ kunne du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere beløbet over en længere periode.
9Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er en indikation om at online forretningen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at online webshoppen ofte besigtiges af specialister som er inde i lovene på området. Inden folk handler billige sort tændrør i en internet shop burde de uden tvivl sætte sig ind i butikkens handelsaftale.