Bygpris.dk

Sort Trælim

Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Læs mere
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Læs mere
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Læs mere
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Læs mere
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 237ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man læse byggeshoppens betingelser.
Nogle byggekæder fremviser et enormt sortiment af varer, og andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare sort trælim.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring sort trælim.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige sort trælim fra byggekæde til byggekæde. En del vil have gode priser, hvorimod nogle har faglig sparring. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Det er i høj grad en mulighed hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og som følge af det har mange tilbuddet om at købe online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne straks.
De gængse byggekæder køber varer fra diverse producenter, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af sort trælim online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo kan du få super konstruktiv assistance fra folk med specialistviden i netop sort trælim.
Diverse nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Forskellige online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller sort trælim online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
sort trælim silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

sort trælim jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sort trælim harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

sort trælim bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ofte vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere udgiften ved dem en ad gangen.
2Ved udendørs projekter har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor må du hyppigt tjekke vejrberetningerne i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit svære projekt.
3Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som arbejdshjelm som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
4Godt forarbejde bliver vejen til at lykkes med projektet. Du er nødt til at have en struktureret dagsorden, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp når du sammensætter din strategi.
5I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få såfremt byggeriet er miljøvenligt. Bidraget forudsætter dermed at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
6Der kommer utvivlsomt pludselige problemstillinger når det handler om omfattende byggeprojekter, og følgelig er det vigtigt at der er afsat betragtelig plads i planen, som gør at man er ubekymret om at nå i mål.
7Man må under ingen omstændigheder mangle værktøj. Tit kan det vise sig erstatteligt at du har grejet til disposition idet du iværksætter byggeriet. Det er desuden godt at tage højde for disse omkostninger i din økonomi.
8Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder dig ekstremt meget konstruktiv oplysning, specielt når du søger på engelsk.
9Det er essentielt at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige forinden du starter arbejdet. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig liste hvor der bør fremgå hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende efterse hver eneste ting, således at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Længe før du opstarter byggeprojektet kan det være temmelig værdifuldt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
11Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed ved vigtige arbejdsopgaver. Nogle byggerier kræver flere personer. I øvrigt bliver det hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
12Det kan give mening at overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør få eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Hvis du henter assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at notere tilbud fra diverse entreprenører.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Flere byggemarkeder giver nu til dags en lang række forskellige billige løsninger til levering til sort trælim. En af dem der er mest populær er i dag pakkeshops, hvor du kan afhente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig særligt hensigtsmæssig, samt mange gange endvidere den billigste leveringsversion.

Du kunne også udse dig at få ordren bragt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver somme tider en tand mere bekostelig, men samtidig ret uproblematisk med sort trælim online. Den prisbilligste leveringsmåde er utvivlsomt at hente pakken selv, som jo betinges af at du befinder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på sort trælim er særdeles bestemmende ifald du står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og af den grund er det aldeles væsentligt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for sort trælim. En stor portion internet selskaber – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på de fleste varenumre online, men som imidlertid er forudsat at ordren aflægges tidligere end et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få pakken pakket forud for at de lageransatte har fri.

En hel del online forhandlere lover fragt uden gebyr på sort trælim online, men ofte kun hvis der aftages for et fastslået beløb. Derudover kan man vælge den prisbilligste metode til levering, der gerne vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre udlover klik-og-hent hvor man køber billig sort trælim hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af sort trælim i følgende områder:

Aalborg, Ishøj, Brøndby, Nakskov, Højbjerg, Nærum, Rødovre, Odder, Rønne, Grenaa, Sønderborg, Horsens, Viborg, Frederiksværk, Hedehusene, Thisted, Allerød, Stenløse, Frederikssund, Charlottenlund, Haslev, Solrød Strand, Gentofte, Albertslund, Taastrup, Søborg, Lyngby, Ikast, Birkerød, Brønshøj, Glostrup, Frederiksberg, Næstved, Virum, Skanderborg, Farum, Vallensbæk, Hobro, Risskov, Ballerup, Nyborg, Værløse, Lystrup, Slagelse, Ringsted, Hillerød, Valby, Roskilde, Silkeborg, Fredericia, Vejle, Tilst, Køge, Frederikshavn, Middelfart, Kalundborg, Ølstykke, Holbæk, Nørresundby, Aarhus, Greve, Gladsaxe, Kolding, Korsør, Jyllinge, Nykøbing Falster, København, Varde, Helsingør, Skive, Tårnby, Hvidovre, Dragør, Herning, Randers, Hedensted, Haderslev, Hørsholm, Brønderslev, Herlev, Åbyhøj, Odense, Hjørring, Holstebro, Lillerød, Aabenraa, Kokkedal, Esbjerg, Vanløse, Brabrand, Svendborg, Vordingborg, Rudersdal, og Struer, .

Afhentning for sort trælim er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger efter fx sort trælim tilbud og sort trælim priser. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter for eksempel køb sort trælim, sort trælim online samt billig sort trælim, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Bedste tilbud på sort trælim

Det er ekstremt bekvemt for købere at analysere tilbud på billige sort trælim online i blandt forskellige internet varehuse, og herved har en hel del outlets på nettet ikke kunne slippe for at trykke prisen på sort trælim drastisk, og ydermere sikre levering uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre blive gavnligt at sammenholde nogle få outlets på nettet efter tilbud på sort trælim online før du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Du skal trods alt huske på, at ifald en internet forhandler tilbyder billige sort trælim online til en tilbudspris som kan ses som hamrende letkøbt, bør det undertiden være en indikation på en uoprigtig internet shop. Shopping med kort er ikke desto mindre omsluttet af et reglement, hvilket redder dig som kunde imod svindlende internet forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje et tilbud som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at dække beløbet til sort trælim over en periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som fx 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Ved kig i tallene bliver det klart, at folk typisk kigger efter fx køb sort trælim og sort trælim tilbud. Derudover oplever man jævnligt mennesker kigge efter blandt andet sort trælim priser, sort trælim online og billig sort trælim.

Udforsk folks bedømmelser

Trustpilot giver dig fuldt ud fordelagtige løsninger til at granske forskellige øvrige kunders ratings og af den grund slår vi et slag for, at du gennemsøger online webshoppens kritik inden du køber billige sort trælim online.

Facebook resulterer i tillige immervæk belejlige muligheder for at få indtryk af internet firmaets kundefokus. Derudover er der en række internet selskaber hvor man kan aflevere en vurdering af ordreforløbet, som tilmed burde tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige sort trælim online i en internet webshop kan man i princippet se på forhandlerens betingelser, men det er naturligvis ikke særlig spændende, især hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærket, hvilket længe har været et sympol på at internet webshoppen følger de officielle danske regler, tillige med at den regelmæssigt besigtiges af fagmænd der har meget erfaring med reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til at blive hjulpet, ifald du udsættes for udfordringer i processen med din ordre på sort trælim. I øvrigt foreslåes det at køberen er påpasselig med de elementære betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af sort trælim online, fx hvilken returpolitik forretningen tilbyder.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af sort trælim, hvad end man har bestilt fra Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller Bauhaus.

Susanne A gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Mads Mortensen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Louise gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Susanne gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Fragttiden kan vise sig at være ret aktuel forudsat du har brug for din ordre med det samme, og derfor er det selvfølgelig væsentligt at man kontrollerer tidshorisonten for levering for sort trælim. En hel del e-forhandlere giver løfte om billig 1 dags levering på mange varer, men vær obs på at det forudsætter at ordren køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt.
2Det er efterhånden særdeles fleksibelt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige sort trælim på flere internet selskaber, og til tak yder adskillige forhandlere på nettet fragt uden gebyr. Derfor kan det trods alt være udbytterigt at undersøge nogle enkelte online forretninger efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er sikret at få fat i den skarpeste pris.
3Trustpilot resulterer i evigt ønskværdige løsninger til at kontrollere en række nuværende brugeres tanker og derfor tilrådes det, at du gransker e-forretningens ratings før du shopper billige sort trælim online. Facebook giver dig lige så vel visse pålidelige chancer for at få indtryk af e-handlens popularitet.
4Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en bestemmelse, hvilket garanterer folk overfor snydagtige internet handler. Som alternativ burde du vælge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at klare betalingen over en periode.
5De fleste internet forretninger tilbyder nu en række forskellige billige fragttyper til sort trælim. En af de mest benyttede er lige nu afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså vældig smart, og mange gange også den billigste leveringsform.
6En række internet varehuse yder fragt uden beregning på sort trælim, men typisk stiller det krav om at du handler for en præcis sum. Som alternativ skulle du overveje den mest letkøbte form for levering, hvilket mange gange er at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig oftest endda super gnidningsløs. Den mindst kostelige løsning er uden tvivl selv at hente pakken.
7Inden nogen bestiller billige sort trælim i en online virksomhed bør man for at være på den sikre side gennemse deres regler, men det er almindeligvis ikke videre spændende. I øvrigt rekommanderer vi at man er vidende om de mest vedkommende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen med billige sort trælim online, for eksempel hvilken returpolitik hjemmesiden benytter.
8Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et sympol på at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske love, udover at online shoppen nu og da ses til af eksperter som forstår bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige sort trælim i en internet shop burde man sådan set læse forhandlerens forretningsbetingelser.
9Den mest prisbevidste form for levering vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette afhænger af at du befinder dig i nærheden af webbutikkens bopæl. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være vældig relevant forudsat man behøver sort trælim med det samme. Alternativt så sikrer nogle netbutikker gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du bestiller for en konkret pris.