Bygpris.dk

Spånplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 16 webshops der sælger spånplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 3.628 kr., som er hele 77 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 spånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.628 kr.Køb
4.171 kr.Køb
4.936 kr.Køb
6.991 kr.Køb
5.218 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
5.982 kr.Køb
7.933 kr.Køb
6.794 kr.Køb
10.962 kr.Køb
10.095 kr.Køb
15.646 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til varmeslanger til tag til loft til varmefordelingsplader til væg til vådrum til tagpap

Størrelser: 40 mm 12 mm 20 mm 13 mm 28 mm 15 mm16 mm 10 mm 25 mm 19 mm 22 mm 30 mm 5 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens regler.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggecentre.
Der vil være forskel på priserne på billige spånplader fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på lave priser, og andre tilbyder kompetent sparring. Du skal afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot spånplader.
For nogle er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring spånplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige leverandører, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af spånplader online.
De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og derfor har kunderne valget om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derved er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo formår de at yde super informativ hjælp fra personale som er eksperter i netop spånplader.
Majoriteten af specialiserede webshops er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller spånplader online på deres side.
De 10 største byggemarkeder
spånplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

spånplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

spånplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

spånplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der ligger en hel del artikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube giver dig adgang til overvældende meget gavnlig information, navnligt såfremt du leder på engelsk.
2Planlægning vil altid være kilden til succes med arbejdet. Du anbefales at liste en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af køreplanen.
3Man må ikke undvære værktøj. Det kan vise sig at være fundamentalt at du har det klar akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at medtage de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Du kunne overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Når du tager imod hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at notere prisoverslag fra forskellige selskaber.
5For opgaver udenfor har vind og vejr en stor rolle. Derfor må du regelmæssigt se prognosen for vejret i tiden op til starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned absolut lige når du er startet på det svære byggeprojekt.
6Længe før du opstarter byggeprocessen er det ekstremt afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
7Der viser sig stort set altid overraskende hovedpiner når det handler om store byggeprojekter, og altså er det af stor betydning at der er afsat rimelig tid i planen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at nå i mål.
8Det vil vise sig meningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer indkøbt forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du kan udfærdige en punktforms note med hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
9Det bør overvejes at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt hvis det er større byggerier. Store ombygninger bør udføres af flere personer. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være behjælpeligt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man kan undersøge ens udgift ved dem slavisk.
11Du må aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som beskyttelse overfor potentielle risici. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke får professionel hjælp.
12I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man når byggeprojektet hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen forbedrer planeten.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål hvad angår spånplader

 • Hvordan laves spånplader?
 • Spånplader hvad er?
 • Hvordan laver man spånplader?
 • Hvad er spånplader?
 • Hvad bruges spånplader til?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  En lang række internet handler giver i dag en række forskellige billige fragtløsninger til spånplader. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når der er tid til det. Fragtmetoden er jo temmelig nem, samt ofte derudover den mest billige fragttype.

  Du burde ydermere tænke over at få ordren leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden er godt nok en anelse mindre billig, men lige så vel virkelig fremkommelig ved køb af spånplader online. Den prisbilligste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af internet selskabets byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på spånplader er jo ualmindeligt essentiel såfremt vi har brug for din ordre om et øjeblik, og herved er det i sandhed relevant at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved spånplader. Størstedelen af internet webshops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 dags levering på en række af deres produkter online, hvilket dog beroer på at ordren indsendes inden et givent klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før de logistikansatte får fri.

  En række internet shops byder på fragt uden gebyr på spånplader online, men ofte er det forbeholdt når der aftages for et bestemt beløb. I øvrigt bør man overveje den mindst kostelige leveringsversion, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  Mange kæder foreslår afhentning hvor man bestiller billig spånplader derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler eksempelvis click-and-collect på spånplader i følgende byer:

  Brønshøj, Jyllinge, Tårnby, Næstved, Helsingør, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Frederikssund, Køge, Solrød Strand, Grenaa, Valby, Ikast, Slagelse, Hedensted, Lyngby, Kolding, Kalundborg, Holstebro, Aalborg, Vallensbæk, Nyborg, Birkerød, Hedehusene, Haderslev, Greve, Fredericia, Ølstykke, Frederiksværk, Aabenraa, Viborg, Værløse, Nørresundby, Rønne, Hillerød, Odder, Lillerød, Rødovre, Vordingborg, Farum, Holbæk, Allerød, Gladsaxe, Højbjerg, Middelfart, Silkeborg, Dragør, Lystrup, Svendborg, Stenløse, Odense, Sønderborg, Korsør, Herlev, Hjørring, Herning, Brabrand, Skive, Åbyhøj, København, Tilst, Hvidovre, Risskov, Ballerup, Rudersdal, Esbjerg, Taastrup, Charlottenlund, Hørsholm, Gentofte, Glostrup, Randers, Struer, Ringsted, Albertslund, Kokkedal, Roskilde, Haslev, Brøndby, Horsens, Aarhus, Brønderslev, Vejle, Nærum, Søborg, Varde, Virum, Nakskov, Vanløse, Ishøj, Frederikshavn, Skanderborg, Hobro, og Thisted, .

  Klik-og-hent for spånplader er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Amager, Østsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker tit leder efter bl.a. billig spånplader og spånplader online. Foruden dette oplever vi som regel folk søge efter bl.a. spånplader priser, spånplader tilbud og køb spånplader, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  Få rabat på spånplader

  Det er i dag super hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenholde priser på billige spånplader online i blandt flere e-forhandlere, og på grund af dette har utallige internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at sænke salgspriserne på spånplader eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere fragt uden betaling.

  Dog kan det ikke desto mindre blive profitabelt at se nærmere på nogle enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på spånplader online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at antage den bedste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

  Man må trods alt være opmærksom på, at såfremt en webshop frembyder billige spånplader online for en udsalgspris som kan ses som mystisk lav, så er det tit være et karakteristika der viser en snydagtig netbutik. Shopping med kort er ikke desto mindre indbefattet af en regel, hvilket assisterer køberen overfor uægte e-forhandlere.

  Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du ønsker at betale regningen på spånplader senere. Dette tilbydes ofte ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Ved kig i tallene er det markant, at netshoppere som regel kigger efter fx spånplader online og køb spånplader. Man ser derudover typisk netshoppere efterspørge for eksempel billig spånplader, spånplader tilbud og spånplader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg spånplader er 3628 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til varmeslanger til tag til væg til tagpap til vådrum til loft til varmefordelingsplader

  Størrelser: 15 mm16 mm 28 mm 30 mm 10 mm 25 mm 22 mm 19 mm 5 mm 20 mm 12 mm 13 mm 40 mm

  Kig på andre menneskers evalueringer

  Trustpilot bringer dig fuldstændig habile løsninger til at eftergå en lang række andre kunders kritik og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger online webshoppens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige spånplader online.

  Facebook forærer dig lige så vel altid sikre muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed. Her ser vi en række internet outlets hvor folk kan tilkendegive en omtale af virksomhedens service, som ydermere må udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen bestiller billige spånplader online i en e-butik kan man sådan set læse shoppens forretningsaftale, men det er tit ikke videre spændende, specielt med de store byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

  Et andet forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en indikator for at e-forhandleren føjer de danske regler, udover at webshoppen hyppigt ses til af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

  Dette er desuden en god chance for støtte, ifald du møder problemstillinger som følge af din handel med spånplader. Ligeledes kan det anbefales at køberen er klar over de vigtigste regler der kan spille ind i forbindelse med købet af spånplader online, f.eks. den ombytningspolitik internet virksomheden bruger.

  I den relation er det også essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin ordremail, så man altid vil kunne dokumentere bestillingen af spånplader, uagtet om man shopper fra Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Silvan.

  Peter Hansen gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Jan B gav 4 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Birthe Sørensen gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Bente O gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 tips til når du køber online
  1Vi anbefaler generelt at kigge om online firmaet er e-mærket, hvilket skulle være en sikkerhed for at internet forhandleren efterlever de opstillede regler, foruden at netshoppen af og til revurderes af fagfolk som forstår de gældende vilkår. Før nogen køber billige spånplader hos en online virksomhed burde de sådan set gennemse webshoppens regler.
  2Det er meget simpelt for købere at søge information om priser online på billige spånplader fra forskellige internet virksomheder, og til tak præsterer langt de fleste shops på nettet fragtfri levering. Dog kan det imidlertid blive udbytterigt at efterse indtil flere internet foretagender efter tilbud og udsalg inden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.
  3Den mest prisbevidste leveringsmodel vil altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog nødvendiggør at du bor lige ved webshoppens arbejdslager. Den fragttype kan i nogle tilfælde være vældig essentiel i tilfælde af at du har behov for spånplader straks. Alternativt så yder en række shops på nettet portofri levering, men ofte er det under betingelse af at man indkøber for en fastsat sum.
  4Leveringstidspunktet er naturligvis ualmindeligt relevant når du har behov for din ordre inden for få dage, så af den grund er det ret så væsentligt at du tjekker leveringstiden på spånplader. En del e-firmaer i Danmark giver billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen fuldbyrdes inden et givent klokkeslæt.
  5En række forhandlere på nettet udlover nu til dags mange forskellige billige leveringsløsninger til spånplader. En af dem der er mest populær er i dag pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når du har tid. Fragtløsningen er jo usædvanlig fleksibel, samt ofte ligeledes den mindst kostelige fragttype.
  6Indtil flere forhandlere på nettet garanterer portofri levering på spånplader, men oftest forudsætter det at du bestiller for en fastsat pris. Alternativt skulle du overveje den billigste fragttype, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragttypen bliver godt nok til gengæld ultra ukompliceret. Den billigste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
  7Trustpilot yder uden sammenligning udmærkede løsninger til at gennemrode en lang række øvrige konsumenters iagttagelser og af den grund går vi ind for, at du studerer internet webshoppens kritik før du køber billige spånplader online. Facebook giver dig desuden ganske ærlige metoder til at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed.
  8Inden nogen køber billige spånplader på en internet virksomhed behøver de i reglen tage stilling til shoppens handelsbetingelser, dog er det bare et tidskrævende arbejde. Foruden dette slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest vitale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige spånplader online, til eksempel den byttepolitik netbutikken bruger.
  9Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en retningslinje, som passer på dig som køber overfor bedrageriske internet handler. Alternativt burde du bruge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at godtgøre regningen over en periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk