Bygpris.dk

Spærtræ pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger spærtræ, sammen med den pris de tager for 100 meter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 meter for 3.180 kr., som er hele 48 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter spærtræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.180 kr.Køb
3.355 kr.Køb
3.822 kr.Køb
3.947 kr.Køb
4.132 kr.Køb
5.034 kr.Køb
6.098 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skur til trappe til garage til bord til terrasse ril plankebord til fladt tag til gulv til carport til ydervæg til væg

Varianter: høvlet T1 trykimprægneret C24 T2 C18

Størrelser: 45×295 45×170 45×345 45×150 45×220 45×245 45×200 45×145 45×125 45×175 45×120 45×195 45×300 45×295 45×95

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de store byggekæder.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggekæder udbyder et enormt vareudvalg, og nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare spærtræ.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige spærtræ fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder kompetent sparring. Du må beslutte hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse forretningens handelsbetingelser.
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af spærtræ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og pga. det har man adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Som følge af det har man valget om at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet få varerne lige nu.
De kendte byggecentre samler varer fra en lang række forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort udvalg af spærtræ online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber spærtræ online på deres webshop.
En masse niche netbutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Således formår de at yde super anvendelig vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i netop spærtræ.
Mange specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
spærtræ jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

spærtræ silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

spærtræ bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

spærtræ harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det er sundt at gennemgå hver eneste udgift, og så søge sig frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
2Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt såfremt det er vigtige byggeprojekter. Nogle ting kræver flere personer. Samtidig vil det være bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
3Muligvis kan det blive aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du går til værks med byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en punktforms indkøbsliste indeholdende alt det du får brug for, og dernæst gennemgå oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
4Man skal aldrig mangle grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at have det disponibelt før du går løs med arbejdet. Det er derudover vigtigt at indregne udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
5Måske det burdes overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du bør købe hjælp fra en fagperson til delelementer af projektet. Når du får assistance fra en professionel vil det normalt være en god idé at få tilbud fra forskellige selskaber.
6Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en gennemarbejdet plan, der viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din strategi.
7Der kommer ofte overraskende vanskeligheder i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og følgelig vil det være væsentligt at der er afsat en del tid i agendaen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
8Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få stor betydning. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med udsigten ift. vejret lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne i samme sekund som du vil påbegynde dit avancerede projekt.
9Inden du opstarter byggeriet kan det være vildt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
10Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er miljøvenligt. Af få støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
11Du må unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
12Der kan findes stribevis af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer enorme mængder gavnlig oplysning, navnligt ifald du søger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål til spærtræ

 • Hvad er spærtræ lavet af?
 • Hvad er spærtræ?
 • Hvad bruges spærtræ til?
 • Hvor længe skal spærtræ tørre?
 • Hvad vejer spærtræ?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  En masse online webshops yder i øjeblikket et stort udvalg af billige fragttyper til spærtræ. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt pakkeshops, som gør at du kan hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo i høj grad hensigtsmæssig, og endda ligeledes den mest betalelige mulighed for fragt.

  Du kunne på samme måde planlægge at vælge udbringning til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er jævnligt en lille smule mindre billig, men til gengæld usædvanlig bekvem ift. spærtræ online. Den billigste form for levering er unægtelig at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du opholder dig i nærheden af e-handlens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på spærtræ er naturligvis ekstremt bestemmende såfremt du mangler ordren om et øjeblik, så derfor er det virkelig på sin plads at man efterser leveringstiden på spærtræ. En masse internet foretagender – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på mange varer online, som imidlertid er afhængig af at ordren placeres inden et konkret klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få varen klargjort forud for at personalet drager hjemad.

  Enkelte internet shops lover levering uden gebyr på spærtræ online, men typisk er det forudsat at der indkøbes for et fastsat beløb. Alternativt skulle man udvælge den billigste metode til levering, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  De fleste webbutikker giver klik-og-hent hvor man handler billig spærtræ online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma og Stark. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på spærtræ i følgende områder:

  Frederiksværk, Herning, Rønne, Tårnby, Rødovre, Gentofte, Skanderborg, Aabenraa, Taastrup, Brønshøj, Frederikshavn, Varde, Horsens, Hillerød, Glostrup, Slagelse, Albertslund, Svendborg, Ballerup, Viborg, Vanløse, Kalundborg, Hørsholm, Brøndby, Nykøbing Falster, Hjørring, Hvidovre, Nakskov, Charlottenlund, Fredericia, Roskilde, Holbæk, Hedehusene, Næstved, Esbjerg, Birkerød, Tilst, Frederikssund, Haderslev, Allerød, Åbyhøj, Sønderborg, Virum, Valby, Lyngby, Ølstykke, Silkeborg, Herlev, Haslev, Aalborg, Ikast, Hedensted, Kolding, Korsør, Rudersdal, Jyllinge, Struer, Brabrand, Værløse, Randers, Brønderslev, Risskov, Ishøj, Frederiksberg, Højbjerg, Skive, Stenløse, Helsingør, Thisted, Køge, Ringsted, Grenaa, Dragør, Vordingborg, København, Odense, Hobro, Middelfart, Kokkedal, Aarhus, Lystrup, Vejle, Gladsaxe, Nørresundby, Odder, Greve, Solrød Strand, Vallensbæk, Holstebro, Farum, Nærum, Nyborg, Søborg, og Lillerød, .

  Click-and-collect for spærtræ er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm).

  Ved indkig i data står det klart, at online shoppere jævnligt søger efter blandt andet spærtræ tilbud og køb spærtræ. Derudover oplever man typisk mennesker lede efter for eksempel spærtræ online, spærtræ priser og billig spærtræ, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

  Rabat på spærtræ

  Det er efterhånden i høj grad ukompliceret for forbrugerne at finde de laveste priser på billige spærtræ online på tværs af internet webshops, og til tak har en hel del internet forhandlere ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på spærtræ markant, og endda byde på fragt uden omkostninger.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være gunstigt at udforske nogle internet forhandlere efter udsalg og tilbud på spærtræ online før du placerer ordren, så du er sikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Du bør bare være omhyggelig med, at når en internet shop udlover billige spærtræ online til salg for en pris som er helt ekstremt overkommelig, så burde det tit være et tegn på en uærlig shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfavnet af et regulativ, som hjælper køber overfor uærlige online webshops.

  Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du vil honorere omkostningerne til spærtræ ude i fremtiden. Dette fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark.

  Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger efter eksempelvis spærtræ online og spærtræ priser. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge efter blandt andet køb spærtræ, billig spærtræ samt spærtræ tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg spærtræ er 3180 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bord til carport til trappe til garage ril plankebord til gulv til fladt tag til skur til ydervæg til terrasse til væg

  Varianter: T2 trykimprægneret C24 høvlet T1 C18

  Størrelser: 45×120 45×200 45×220 45×345 45×295 45×125 45×300 45×95 45×195 45×295 45×145 45×170 45×175 45×150 45×245

  Læs folks anbefalinger

  Trustpilot yder faktisk sikre chancer for at tyde en hel del nuværende forbrugeres iagttagelser og herved går vi ind for, at du betragter internet forhandlerens anmeldelser forud for at du bestiller billige spærtræ online.

  Facebook forærer dig tillige ganske strålende genveje til at få indsigt i webbutikkens troværdighed. Herinde ses faktisk e-shops som gør det muligt at formulere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk køber billige spærtræ online i en e-forretning kunne man i princippet få overblik over e-shoppens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, særligt på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at se nærmere på om internet shoppen er e-mærket, eftersom det generelt er et kendetegn for at internet butikken efterkommer dansk lovgivning, udover at internet virksomheden rutinemæssigt efterses af fagfolk som har megen viden om de gældende regler.

  Derudover giver det dig genvej til assistance, hvis du oplever udfordringer i forbindelse med dit indkøb af spærtræ. Ydermere rekommanderer vi at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle retningslinjer der kan influere på købet af spærtræ online, eksempelvis den returret e-firmaet har.

  Her er det også essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin e-mail kvittering, så man altid kan påvise bestillingen af spærtræ, uafhængig af om man har købt fra Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark eller Davidsen.

  Jens B gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Anne Pedersen gav 4 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Søren Pedersen gav 5 stjerner

  Alt ok

  Inge U gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  9 tips til indkøb via nettet
  1Før folk bestiller billige spærtræ i en shop på nettet kunne man egentlig få overblik over shoppens betingelser, dog er det tit et omfattende arbejde. Tillige støtter vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der gælder for købet af billige spærtræ online, som eksempelvis den returret netshoppen har.
  2Størstedelen af internet selskaber tildeler til alt held et stort udvalg af billige leveringsformer til spærtræ. En af de mest anvendte er nu om dage udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter varerne når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig meget gnidningsløs, samt desuden endda den billigste type af levering.
  3Nogle få e-forretninger i Danmark sikrer billig levering på spærtræ, men tit gælder det kun hvis man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man foretrække den prisbilligste type af levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Den viser sig ofte ydermere ekstremt fremkommelig. Den mest billige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
  4Trustpilot indebærer fuldt ud gunstige genveje til at sondere en række forhenværende forbrugeres iagttagelser og derved støtter vi, at du tjekker internet virksomhedens ratings forinden du køber billige spærtræ online. Facebook frembyder tillige rigtig fine metoder til at få en idé om webshoppens kundefokus.
  5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende såfremt vi behøver produktet om kort tid, så af den grund er det altså på sin plads at man efterser det estimerede leveringstidspunkt på spærtræ. Flere internet virksomheder yder billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, men husk at det står og falder med at ordren aflægges før et fastslået tidspunkt.
  6Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du er i kort afstand af e-butikkens bopæl. Den type af levering er jo ret essentiel ifald man står og skal bruge spærtræ om kort tid. Alternativt så sikrer en række online outlets fragtfri levering, men i reglen kun ifald man køber for et præcist beløb.
  7Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en lov, hvilket støtter køberen imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du vil afbetale pengene senere.
  8Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det generelt er et fingerpeg om at e-handlen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, samt at den ofte revurderes af fagfolk som behersker de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige spærtræ på en internet shop kunne de de facto studere virksomhedens forretningsbetingelser.
  9Det har vist sig at være super gnidningsløst for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige spærtræ i blandt forskellige internet outlets, og med det motiv yder masser af online shops portofri fragt. Det kan dog immervæk blive gunstigt at kontrollere nogle enkelte internet outlets efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk