Bygpris.dk

Spidsmejsel

Milwaukee Spidsmejsel 30mm Hex 400
355 kr.
Læs mere
HERO Spidsmejsel 350 mm
45 kr.
Læs mere
HERO Spidsmejsel 250 mm
38 kr.
Læs mere
HERO Spidsmejsel 300 mm
41 kr.
Læs mere
OSM HM SPIDSMEJSEL 24 MM
760 kr.
Læs mere
IRWIN Spidsmejsel, sds-plus 250mm
78 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 250x16mm
85 kr.
Læs mere
IRWIN Spidsmejsel, sds-max 400mm
87 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel 250x16mm
91 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel 300x18mm
107 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 200x16mm
76 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Spidsmejsel, 111-2-300 300x18mm
101 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring spidsmejsel.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige spidsmejsel hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste tilbud, og øvrige vil have service. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare spidsmejsel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og derved har man valget om at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Takket være dette kan du vælge at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af spidsmejsel online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Mange nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber spidsmejsel online fra deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved kan du opleve ekstremt kompetent rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis spidsmejsel.
De største byggekæder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

spidsmejsel silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

spidsmejsel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

spidsmejsel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

spidsmejsel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeri, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive behjælpeligt at dokumentere samtlige poster, og bagefter dokumentere udgiften ved dem enkeltvis.
2Der findes en verden af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder betydelige mængder udbytterig viden, specielt ifald man leder på engelsk.
3Måske burde du overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør fremskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du ønsker assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at lede efter forslag fra flere virksomheder.
4Du skal ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
5Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og ergo vurderes det vigtigt at der er afsat rimelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
6Du kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det ydes forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Støtten betinges altså af at projektet influerer positivt på naturen.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, specielt ved væsentlige byggerier. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Derudover vil det være mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Derfor bør du hyppigt se femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger netop som du er midt i dit vigtige byggeprojekt.
9Du bør nødig stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være klogt at du har udstyret klar akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medtage disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en velovervejet agenda, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, og derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
11Det kan blive af stor betydning at du har alle bygningsmaterialer til disposition inden du starter dit arbejde. Du kan med fordel sammenfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemgå oversigten, så du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
12Forud for at du igangsætter byggeprojektet er det ufatteligt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
De højest bedømte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er meget overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Flere internet forretninger foreslår heldigvis flere billige former for fragt til spidsmejsel. Den mest populære er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså ret så nem, og desuden endvidere den mindst kostelige slags levering.

Du kunne derudover påtænke at få varerne sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er oftest en sjat mere bekostelig, men ligeledes virkelig bekvem ift. spidsmejsel online. Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl i nærheden af e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på spidsmejsel er temmelig betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge dine nye varer lige om lidt, og af den grund er det rigtig væsentligt at vi efterser den forventede leveringstid for spidsmejsel. Temmelig mange online webshops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter online, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen køres igennem forud for et angivent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ekspederet forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del firmaer på nettet præsterer fri fragt på spidsmejsel online, men undertiden er det under forudsætning af at der bestilles for et fastsat beløb. Ellers burde man foretrække den mest billige fragttype, som tit vil være at få kørt dine varer til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig spidsmejsel hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggekæderne giver fx click-and-collect på spidsmejsel i disse områder:

Frederikshavn, Roskilde, Thisted, Birkerød, Jyllinge, Farum, Kalundborg, Åbyhøj, Valby, Horsens, Hedehusene, Hobro, Højbjerg, Lystrup, Odder, Fredericia, Gladsaxe, Randers, Næstved, Nakskov, Odense, Frederiksværk, Rødovre, Allerød, Virum, Risskov, Esbjerg, Struer, Lillerød, Brabrand, Herning, Brønderslev, Solrød Strand, Ikast, Nørresundby, Nyborg, Silkeborg, Haderslev, Greve, Kokkedal, Holbæk, Ballerup, Stenløse, Brøndby, Rønne, Herlev, Skive, Gentofte, Vordingborg, Søborg, Slagelse, Tilst, Hørsholm, Helsingør, Nykøbing Falster, Viborg, Dragør, Hvidovre, Hedensted, Frederikssund, Varde, Køge, Brønshøj, Holstebro, Hillerød, Kolding, Ølstykke, Nærum, Aalborg, Glostrup, Lyngby, Hjørring, Aarhus, Haslev, Ishøj, København, Korsør, Tårnby, Albertslund, Grenaa, Charlottenlund, Vejle, Ringsted, Aabenraa, Frederiksberg, Vallensbæk, Vanløse, Taastrup, Middelfart, Skanderborg, Rudersdal, Sønderborg, Værløse, og Svendborg, .

Afhentning for spidsmejsel er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Falster, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis billig spidsmejsel og spidsmejsel tilbud. Vi ser desuden tit netshoppere søge for eksempel spidsmejsel priser, spidsmejsel online samt køb spidsmejsel, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Priser på spidsmejsel

Det er jo efterhånden særdeles uproblematisk for os alle at analysere priser på billige spidsmejsel online på diverse internet foretagender, og ergo har langt de fleste shops på nettet været nødt til at reducere salgspriserne på spidsmejsel markant, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Dog kan det alligevel være indbringende at granske enkelte outlets på nettet efter udsalg og tilbud på spidsmejsel online inden du shopper, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du skal blot være så påvagt, at når en internet forhandler reklamerer billige spidsmejsel online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som helt ekstremt fordelagtig, burde det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk netshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt inkluderet i en lovbestemmelse, der passer på en overfor bedrageriske online forhandlere.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale beløbet til spidsmejsel over en periode. Dette foreslåes normalt i online nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at mennesker typisk søger efter bl.a. køb spidsmejsel og spidsmejsel tilbud. Derudover oplever man typisk folk søge eksempelvis billig spidsmejsel, spidsmejsel online og spidsmejsel priser.

Læs tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot leverer nogenlunde strålende muligheder for at gøre dig bekendt med mange eksisterende brugeres oplevelser og herved er det klogt, at du verificerer netbutikkens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige spidsmejsel online.

Facebook bringer dig for øvrigt temmelig anstændige chancer for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Foruden det ser vi endda online outlets som tilbyder folk at levere en kritik af ordreforløbet, som også må udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige spidsmejsel online på en e-forretning bør man ideelt set gennemløbe butikkens vilkår, dog er det gerne et tidskrævende projekt, især med de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

En nem løsning kunne være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket, siden det almindeligvis er et kendetegn for at internet forretningen imødekommer dansk lovgivning, samt at internet forretningen undertiden gennemses af fagfolk som har megen viden om de gældende love.

Dette er desuden en god lejlighed til støtte, såfremt du møder besvær ved dit indkøb af spidsmejsel. Tilsvarende kan det være til hjælp at man er vidende om de mest basale regler der influerer på bestillingen af spidsmejsel online, f.eks. hvilken byttepolitik internet butikken kører med.

I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, så man altid vil kunne bekræfte købet af spidsmejsel, uafhængig af om man køber hos Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

Poul gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Charlotte Møller gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Bente Knudsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Per Møller gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til køb på nettet
1Inden folk shopper billige spidsmejsel på en internet virksomhed kunne de for at være sikker betragte dens vilkår, det er dog tit ikke særlig morsomt. Ydermere er det prisværdigt at man er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for købet af billige spidsmejsel online, til eksempel hvilken returpolitik e-forretningen anvender.
2Trustpilot tilbyder fuldstændig hæderlige løsninger til at analysere mange forhenværende kunders oplevelser og herved kan det være til hjælp, at du eftersøger e-forhandlerens kritik før du køber billige spidsmejsel online. Facebook fører til tilsvarende evigt troværdige muligheder for at få en idé om netshoppens kundefokus.
3Fragttiden kan være ualmindeligt relevant ifald man har brug for produktet inden for få dage, så med det formål er det selvfølgelig på sin plads at man ser det forventede leveringstidspunkt for spidsmejsel. En række online virksomheder annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men husk at det afhænger af at orden realiseres før et besluttet tidspunkt.
4Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens adresse. Den leveringsversion er jo ret så væsentlig såfremt man behøver spidsmejsel øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte online outlets gebyrfri levering, men oftest kun når du køber for et fastslået beløb.
5Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det bør være et fingerpeg om at internet selskabet lever op til de danske retningslinjer, udover at netbutikken jævnligt føres tilsyn med af fagmænd der har meget erfaring med retningslinjerne. Forud for at nogen køber billige spidsmejsel på en e-handler behøver man utvivlsomt kigge på deres handelsvilkår.
6Det er jo efterhånden ekstremt problemfrit for os alle at sammenligne priser online på billige spidsmejsel hos forskellige netshops, og følgelig tilbyder langt de fleste forretninger på nettet gratis levering. Men det kan alligevel blive lønsomt at prøve forskellige e-forretninger efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at opnå den bedste pris.
7En hel del e-handler i Danmark garanterer levering uden omkostninger på spidsmejsel, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for et bestemt beløb. Alternativt skal man udvælge den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Muligheden er beklageligvis ydermere ekstremt fremkommelig. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
8Flere online outlets udlover til alt held mange forskellige billige leveringsmåder til spidsmejsel. En favorit iblandt mange er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Den er altså særdeles let gængelig, samt desuden derudover den mindst kostelige fragtform.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der dækker en overfor bedrageriske online selskaber. Som alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at betale regningen over en længere periode.