Bygpris.dk

Spidstang

Elektronik Spidstang lige 125 mm
35 kr.
Læs mere
Spidstang bøjet 150 mm - 6"
55 kr.
Læs mere
Elektronik Spidstang bøjet 125 mm
35 kr.
Læs mere
Spidstang 200 mm - 8"
60 kr.
Læs mere
Spidstang bøjet 200 mm - 8"
71 kr.
Læs mere
Spidstang 150 mm - 6 "
55 kr.
Læs mere
Bahco Ergo spidstang 2427g 160mm buet
220 kr.
Læs mere
Bahco Ergo spidstang 2430G 160mm lige
198 kr.
Læs mere
Knipex spidstang 200mm 2612 200
180 kr.
Læs mere
Knipex spidstang 160mm 2502 160
148 kr.
Læs mere
Knipex bukket spidstang 200mm VDE 1000V 2626-200
268 kr.
Læs mere
Knipex spidstang elekt. 115mm 3522 115
228 kr.
Læs mere
Knipex bukket spidstang 160mm 2525 160
199 kr.
Læs mere
Knipex bukket spidstang 200mm 2622 200
203 kr.
Læs mere
Knipex spidstang 200mm VDE 1000V 26 16 200
238 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de gængse byggekæder.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare spidstang.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Der er variationer i salgspriserne på billige spidstang fra netbutik til netbutik. Nogle har gode tilbud, imens øvrige har et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Det er absolut utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, som giver hjælp og vejledning omkring spidstang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggecentre har butikker overalt i landet, og på grund af det har flertallet chancen for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De kendte byggekæder sælger produkter fra flere nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af spidstang online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små firmaer, der oftest drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du køber spidstang online hos dem.
Flertallet af nichebutikker på nettet producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få en bedre pris.
De fleste små butikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette får du formentlig en høj grad af konstruktiv service fra nogle med ekspertviden i netop spidstang.
De største byggekæder i Danmark
spidstang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

spidstang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

spidstang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

spidstang silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at gennemtænke hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere bør tilkøbe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Hvis du ønsker assistance fra en professionel er det fornuftigt at tage imod tilbud fra diverse virksomheder.
2Forud for at du opstarter byggeprojektet kan det blive yderst essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Forberedelse vedbliver at være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din plan.
4Måske kan det blive værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar inden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kan lave en hurtig note som samler alle de ting du skal bruge, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
5Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problematikker i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og herved viser det sig meningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
6Man vil aldrig gå ned på grej. Det er klogt at have udstyret til rådighed når du indleder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
7Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum tage et kig på femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at piske ned bedst som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
8Der kan findes et stort udvalg af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube tilbyder temmelig meget almennyttig viden, i særlig grad når du søger på engelsk.
9Det er oplagt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, især ift. omfangsrige ombygninger. Nogle ting kræver flere personer. Derudover må det være mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
10Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse mod eventuelle uheld. Det er smart at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
11Man kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Tilskudet kræver dermed at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et budget for renoveringen, så du har styr på økonomien. Det bør blive fordelagtigt at notere samtlige udgifter, og så nedskrive ens udgift ved dem slavisk.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En del online varehuse giver i vore dage mange forskellige billige leveringsmetoder til spidstang. En af de mest populære er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså super smertefri, samt typisk derudover den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kan endvidere foretrække at vælge at få leveret til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er en gang i mellem en smule mere bekostelig, men på den anden side særdeles enkel ift. spidstang online. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig nær online virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på spidstang kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig hvis vi skal bruge dine nye varer omgående, og med det formål er det faktisk meningsfuldt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt for spidstang. En stor portion webbutikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer online, hvilket dog er afhængig af at bestillingen placeres forud for et angivent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen afsted forud for at personalet får fri.

Flere internet butikker garanterer fragt uden beregning på spidstang online, men tit kun såfremt der handles for et konkret beløb. Som alternativ skulle du overveje den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig spidstang på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen og Stark. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på spidstang i følgende byer:

Farum, Svendborg, Nakskov, Varde, Nærum, Slagelse, Nyborg, Aabenraa, Risskov, Brønshøj, Næstved, Rudersdal, Valby, Korsør, Herlev, Nykøbing Falster, Ølstykke, Brøndby, Lillerød, Jyllinge, Rødovre, Ringsted, Hjørring, Ballerup, Skanderborg, Struer, Hobro, Brabrand, Kalundborg, Thisted, Aalborg, Skive, Frederiksværk, Dragør, Haderslev, Tilst, Rønne, Roskilde, Nørresundby, Allerød, Solrød Strand, Albertslund, Birkerød, Charlottenlund, Hedensted, Gentofte, Lystrup, Haslev, København, Helsingør, Hedehusene, Stenløse, Hørsholm, Frederiksberg, Glostrup, Lyngby, Værløse, Holbæk, Kolding, Søborg, Aarhus, Køge, Vejle, Horsens, Tårnby, Fredericia, Frederikssund, Viborg, Greve, Kokkedal, Vallensbæk, Middelfart, Åbyhøj, Højbjerg, Hillerød, Frederikshavn, Silkeborg, Sønderborg, Vordingborg, Odder, Herning, Gladsaxe, Odense, Esbjerg, Taastrup, Holstebro, Ikast, Brønderslev, Grenaa, Vanløse, Virum, Randers, Hvidovre, og Ishøj, .

Afhentning af spidstang er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tendenserne er det klart, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet køb spidstang og spidstang online. Foruden dette ser man tit internet shoppere lede efter bl.a. spidstang priser, spidstang tilbud og billig spidstang, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Få rabat på spidstang

Det er jo efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde tilbud på billige spidstang online på diverse forretninger på nettet, og for det har masser af online webshops været presset til at at trykke prisniveauet på spidstang voldsomt, og ydermere love levering uden betaling.

Derfor kan det trods alt være indbringende at eftergå nogle få internet foretagender efter tilbud og rabatter på spidstang online forud for at du bestiller, sådan at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

Du skal ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en internet butik udlover billige spidstang online til salg for en pris der virker utopisk fremragende, kunne det ofte være et symbol på en bedragerisk webbutik. Kortbestillinger er dog omfavnet af et reglement, der passer på køberen overfor svindlende internet varehuse.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du ønsker at betale regningen på spidstang i flere bidder. Det tilbydes ofte i niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis spidstang tilbud og spidstang online. Derudover oplever vi typisk mennesker lede efter bl.a. køb spidstang, spidstang priser samt billig spidstang.

Analyser tidligere kunders meninger

Trustpilot forærer dig ultra anstændige muligheder for at analysere en stor gruppe tidligere køberes vurderinger og herved går vi ind for, at du gennemsøger internet virksomhedens vurderinger forinden du handler billige spidstang online.

Facebook giver dig ydermere tilpas udmærkede muligheder for at få indsigt i webbutikkens troværdighed. Derudover møder vi mange online forretninger som gør det muligt at give en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige spidstang online på en internet webshop kunne de altid betragte e-shoppens handelsvilkår, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne være at se om online virksomheden er medlem af e-mærket, siden det kan være en forsikring om at online forhandleren forsvarer de danske retningslinjer, og at shoppen en gang i mellem monitoreres af fagmænd som har meget erfaring med vedtægterne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til støtte, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af dit indkøb af spidstang. Foruden dette er det prisværdigt at du er vaks omkring de primære retningslinjer gældende for købet af spidstang online, som eksempelvis hvilken returrettighed online shoppen kører med.

I relation til det er det desuden relevant, at man stadig gemmer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan bevise købet af spidstang, hvad end man har købt fra Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Rasmus gav 5 stjerner

Quick expedit

Jens A gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Marianne F gav 5 stjerner

Fremragende service

Mette Madsen gav 4 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til når du køber online
1Vi tilråder at kigge om webshoppen er støttet af e-mærket, som generelt er en angivelse af at e-shoppen anerkender de officielle regler, tillige med at online butikken undertiden vurderes af jurister som behersker de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige spidstang i en e-forretning kan de til hver en tid tyde forhandlerens forretningsbetingelser.
2Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket beskytter dig som køber imod falske internet firmaer. Alternativt kan du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at finansiere pengene over en længere periode.
3Trustpilot fører til forholdsvis hæderlige muligheder for at granske en stor portion tidligere brugeres evalueringer og derved er det prisværdigt, at du bliver klogere på webshoppens ratings forinden du shopper billige spidstang online. Facebook præsterer desuden visse fordelagtige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus.
4Mange internet forhandlere giver i dag en lang række forskellige billige leveringsmetoder til spidstang. Den mest moderne er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når der er mulighed for det. Den er jo rigtig smertefri, og tit endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.
5En række internet handler lover billig fragt på spidstang, men i mange tilfælde påkræves det at der aftages for et fastsat beløb. Ellers skulle man snuppe den mest betalelige leveringsudgave, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt samtidig vældig smart. Den prisbilligste løsning er uden tvivl at hente produkterne selv.
6Det er i dag super smart for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige spidstang fra flere online forhandlere, og til gengæld garanterer en lang række netshops levering uden gebyr. Det kan dog trods alt blive udbytterigt at prøve et par forskellige e-forhandlere efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
7Den mest betalelige leveringsløsning er unægtelig at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du opholder dig tæt på e-forhandlerens adresse. Den fragtmetode er virkelig aktuel ifald du har behov for spidstang om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle online outlets portofri fragt, men ofte er det kun gældende hvis du handler for en præcis sum.
8Forinden nogen shopper billige spidstang i en e-forretning kan de utvivlsomt læse shoppens regler, men det er normalt et omfattende arbejde. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de fundamentale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige spidstang online, som for eksempel den ombytningsret internet firmaet tilsikrer.
9Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så bestemmende hvis vi behøver produkterne om få sekunder, og med det formål er det ret essentielt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet for spidstang. Masser af e-firmaer i Danmark garanterer billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer, som dog tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres før et aftalt klokkeslæt.