Bygpris.dk

Spiralbor

Festool Spiralbor HSS D 5/52 M/10 (5mm) | 10 stk
160 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 M/10 (4,5mm) | 10 stk
150 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 6/57 M/10 (6mm) | 10 stk
190 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 CE/M-Set (4,5mm)
120 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 3/33 M/10 (3mm) | 10 stk
105 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 M/5 (10mm) | 5 stk
335 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 M/5 (8mm) | 5 stk
225 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 3/33 CE/M-Set (3mm)
100 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 3,5/39 CE/M-Set (3,5mm)
105 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 5,5/57 CE/M-Set (5,5mm)
120 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 CE/M-Set (10mm)
225 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 6,5/63 M/10 (6,5mm) | 10 stk
210 kr.
Læs mere
Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 CE/M-Set (8mm)
180 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge forretningens handelsbetingelser.
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne selv. Det er i høj grad en mulighed i de udbredte byggekæder.
For nogle er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring spiralbor.
Flere byggemarkeder sælger et stort vareudvalg, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare spiralbor.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Der kan være forskel på priserne på billige spiralbor hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på billige priser, imens øvrige giver kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og af den grund har man adgang til at bestille online og hente produkterne personligt. Som følge af det er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, og tilmed have produkterne på kortere tid.
De velkendte byggecentre køber produkter fra alverdens specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af spiralbor online.
De store byggekæder er populære og kendte butikker, som bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler spiralbor online på deres hjemmeside.
Diverse nichebutikker på nettet er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du få endnu mere indsigtsfuld vejledning fra personale der er specialister i lige præcis spiralbor.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark
spiralbor silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

spiralbor harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

spiralbor bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

spiralbor jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm der sikrer dig overfor eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
2For projekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette skal du ofte lægge mærke til vejrforudsigelserne lige før projektets start, så det ikke uventet går i gang med at regne når du lige er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
3Det kan blive afgørende at have de relevante bygningsmaterialer parat forinden du går til værks med arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel liste indeholdende de materialer der bliver brug for, og derefter granske oversigten, så du føler dig tryg ved at alt er klar.
4Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
5Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes såfremt ombygningen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
6I mange tilfælde vil det være essentielt at have lavet et budget for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det er behjælpeligt at beskrive alle udgiftsposter, og herefter notere ens omkostning ved dem én og én.
7Der kommer jævnligt uventede udfordringer når det handler om omfattende byggeprojekter, og ergo vurderes det afgørende at man har afsat passende plads i kalenderen, som gør at man kan være tryg ved at komme i mål.
8Det kan overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige ombygninger. Enkelte opgaver gør krav på flere folk. Desuden vil det vise sig hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Inden du iværksætter arbejdet er det ufatteligt fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Der kan findes en hel række guides og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig meget almennyttig information, i særlig grad hvis man skriver søgeordene på engelsk.
11Du kan tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Når du ønsker hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at søge priser fra diverse foretagender.
12Man må under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Typisk kan det være fundamentalt at have det klar til brug inden du går løs med byggeprojektet. Glem ikke at inkludere udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken type af levering er bedst?

En lang række internet forhandlere tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til spiralbor. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ultra praktisk, og ofte ydermere den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde ydermere vælge at få produkterne leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er desværre en smule dyrere, men samtidig ret så uproblematisk ift. spiralbor online. Den mindst kostelige løsning er unægtelig at hente produkterne selv, men den løsning nødvendiggør at du lever tæt på internet forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på spiralbor kan vise sig at være super afgørende om du behøver din ordre straks, og med det formål er det forholdsvis på sin plads at man ser nærmere på leveringstiden for spiralbor. En masse e-firmaer i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter online, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen realiseres før et besluttet tidspunkt, sådan at de kan nå at få bestillingen sendt afsted inden de lageransatte har fyraften.

Visse internet foretagender lover levering uden gebyr på spiralbor online, men i de fleste tilfælde kræver det at man indkøber for et konkret beløb. Desuden skal du foretrække den billigste leveringsmanér, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted.

En stor portion byggecentre frembyder click-and-collect hvor du handler billig spiralbor på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på spiralbor i følgende byer:

Silkeborg, Lillerød, Højbjerg, Odder, Vordingborg, Jyllinge, Virum, Skanderborg, Frederiksberg, Kolding, Holbæk, Åbyhøj, Hedehusene, Haslev, Ikast, Skive, Hørsholm, Næstved, Vallensbæk, Hillerød, Svendborg, Birkerød, Risskov, Brabrand, Aarhus, Brønshøj, Nærum, Rødovre, Valby, Hobro, Nakskov, Køge, Allerød, Hjørring, Roskilde, Frederikshavn, Nyborg, Frederiksværk, Lyngby, Hvidovre, Ølstykke, Værløse, Nørresundby, Rønne, Taastrup, Greve, Glostrup, Struer, Aabenraa, Haderslev, Ringsted, Rudersdal, Frederikssund, Vanløse, Korsør, Holstebro, Grenaa, Stenløse, København, Solrød Strand, Middelfart, Ballerup, Charlottenlund, Brønderslev, Albertslund, Kokkedal, Varde, Aalborg, Herlev, Hedensted, Tilst, Dragør, Gladsaxe, Horsens, Gentofte, Slagelse, Vejle, Herning, Søborg, Helsingør, Tårnby, Sønderborg, Kalundborg, Esbjerg, Fredericia, Ishøj, Viborg, Thisted, Randers, Farum, Odense, Lystrup, Brøndby, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect for spiralbor er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når der ses på tallene fremstår det markant, at mennesker typisk søger fx billig spiralbor og spiralbor priser. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge efter blandt andet spiralbor tilbud, køb spiralbor samt spiralbor online, plus de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Få rabat på spiralbor

Det er jo ultra hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige spiralbor online hos flere shops på nettet, og til gengæld har adskillige online butikker set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på spiralbor betragteligt, og i øvrigt yde gebyrfri levering.

Dog kan det stadigvæk vise sig profitabelt at studere indtil flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på spiralbor online forinden du køber, så du er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Du må lige meget hvad ikke overse, at såfremt en internet forhandler forhandler billige spiralbor online på tilbud til en pris som anses for hamrende billig, så bør det tit være et karakteristika der viser en uoprigtig internet handler. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af en regel, der assisterer dig imod svindlende internet firmaer.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage pengene til spiralbor over en længere periode. Det tilbydes typisk i nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis spiralbor priser og køb spiralbor. Vi ser desuden mange gange internet shoppere lede efter blandt andet spiralbor tilbud, spiralbor online og billig spiralbor.

Udforsk folks bedømmelser

Trustpilot byder på ret så passelige chancer for at eftersøge en lang række aktuelle køberes betragtninger og på grund af dette foreslår vi, at du bliver klogere på online butikkens kritik inden du lægger din bestilling på billige spiralbor online.

Facebook medfører for øvrigt ganske relevante løsninger til at få indtryk af e-butikkens troværdighed. Herinde er der mange e-firmaer hvor man kan sammensætte en vurdering af virksomhedens service, som også bør udnyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige spiralbor online på en internet handler burde man i og for sig gennemløbe webbutikkens handelsvilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt, specielt hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus og Silvan.

Et nemmere alternativ er at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket skulle være et tegn på at online forretningen overholder de danske retningslinjer, samt at internet webshoppen rutinemæssigt evalueres af fagfolk der forstår de gældende love.

Derudover tilbydes du lejlighed til bistand, hvis du udsættes for problemstillinger med din handel med spiralbor. I øvrigt foreslår vi at køberen er obs på de vigtigste bestemmelser der er gældende for bestillingen af spiralbor online, fx hvilken returret online forhandleren bruger.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden kan bevidne købet af spiralbor, hvad end man køber fra Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller 10-4.

Kim gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Charlotte Knudsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Lene K gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Niels Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot forærer dig uden sammenligning stabile løsninger til at gennemsøge en længere række nuværende køberes domme og af den grund går vi ind for, at du læser netbutikkens vurderinger forud for at du bestiller billige spiralbor online. Facebook bringer dig lige så vel fuldstændig nyttige metoder til at få indblik i e-shoppens pålidelighed.
2Fragtperioden er selvfølgelig yderst vigtig ifald man har brug for pakken om et øjeblik, og derfor er det ret så relevant at man gransker den estimerede leveringsdato ved spiralbor. Mange e-shops lover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer, men vær opmærksom på at det er betinget af at transaktionen gennemføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
3Det har vist sig at være i høj grad simpelt for folk at sammenligne priser online på billige spiralbor i blandt diverse netshops, og herved yder flere netshops levering uden beregning. Det kan stadigvæk blive lønsomt at udforske forskellige outlets på nettet efter tilbud og udsalg forinden du køber, således at du er sikret at antage den mest attraktive pris.
4Før folk køber billige spiralbor hos en e-handler kan man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke super spændende. Udover dette anbefaler vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante forhold der er gældende for bestillingen af billige spiralbor online, eksempelvis den returret butikken kører med.
5Visse internet shops garanterer gratis fragt på spiralbor, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der shoppes for et bestemt beløb. Alternativt skulle man vælge den mest billige leveringsudgave, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Denne bliver mange gange derudover i høj grad problemfri. Den mindst kostelige leveringsmulighed er dog at hente varerne selv.
6Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en garanti for at online virksomheden overholder de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden ofte overværes af fagmænd som er meget fortrolige de gældende regulativer. Inden folk bestiller billige spiralbor hos en online shop burde de på en vis måde tage stilling til shoppens handelsaftale.
7Masser af forhandlere på nettet yder nu diverse billige former for fragt til spiralbor. Den mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså rigtig uproblematisk, samt oftest tillige den billigste leveringsversion.
8Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en anordning, hvilket hjælper en overfor uoprigtige e-forretninger. Som alternativ burde du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du efterspørger at finansiere prisen over flere uger.
9Den mest letkøbte løsning til levering vil altid være at hente produkterne selv, men det kræver at du befinder dig lige ved netshoppens tilholdssted. Den løsning er ultra central om vi har brug for spiralbor øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere online butikker levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb.