Bygpris.dk

Stålbrækstang

Stålbrækstang Hultafors SP
522 kr.
Læs mere
Stålbrækstang Hultafors HHS 1500
275 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed i de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover blot stålbrækstang.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke butikkens betingelser.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring stålbrækstang.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige stålbrækstang fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, imens nogle tilbyder kompetent sparring. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber produkter fra talrige leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af stålbrækstang online.
De store byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og derfor har du adgang til at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Derigennem kan du undvære fragtgebyret, og endda hente varerne hurtigere.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som kan give ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe stålbrækstang online på deres webshop.
Alverdens niche webshops er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved bør du modtage mere nyttig assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis stålbrækstang.
Diverse nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

stålbrækstang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

stålbrækstang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stålbrækstang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

stålbrækstang silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må nødig glemme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm som hjælp med henblik på mulige ulykker. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
2Man bør under ingen omstændigheder fattes grej. Tit kan det vise sig af stor betydning at have det parat inden du starter byggeprojektet. Derudover er det godt at tage højde for de her omkostninger i din økonomi.
3Det kan blive meningsfuldt at have de relevante byggematerialer klar forud for at du starter arbejdet. Du kunne forfatte en punktforms liste som samler alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
4Der er mange forskellige hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube giver ekstremt meget nyttig information, særligt hvis du bruger engelske søgeord.
5For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du tit holde øje med vejrprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i dit vigtige byggeprojekt.
6Længe før du optager byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en effektiv agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du laver planen.
8Der kommer stort set altid uforudsigelige bump på vejen ved store projekter, og herved er det væsentligt at man afsætter god nok plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
10Ofte vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det er fornuftigt at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle online tilbud på dem én efter én.
11Måske du burde tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Når du fremskaffer professionel hjælp er der penge at spare ved at modtage forslag fra en håndfuld leverandører.
12Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om krævende ombygninger. Store ting stiller krav om flere mennesker. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
De højest bedømte byggemarkeder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er yderst flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En lang række internet virksomheder giver heldigvis alverdens billige leveringsudgaver til stålbrækstang. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så kan du blot hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig ret fleksibel, samt typisk endda den mest billige leveringsmanér.

Du kunne ydermere tænke over at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver som oftest en anelse mindre billig, men derudover ret så smart for stålbrækstang online. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo forudsætter at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på stålbrækstang kan være ret så udslagsgivende hvis vi behøver din pakke lige om lidt, så herved er det ret fornuftigt at vi checker den forventede leveringstid ved stålbrækstang. En række outlets på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre online, men vær på vagt da det antager at bestillingen indsendes inden et fastslået klokkeslæt, så at de kan nå at få produkterne ordnet inden pakkemedarbejderne får fri.

Indtil flere internet webshops garanterer fragt uden omkostninger på stålbrækstang online, men i mange tilfælde påkræves det at der shoppes for en fastsat sum. Ellers kan man gribe den mest betalelige leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted.

Mange netbutikker foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig stålbrækstang hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår for eksempel click-and-collect på stålbrækstang i disse byer:

Rudersdal, Ballerup, Hørsholm, Haslev, Jyllinge, Skanderborg, Rødovre, Frederiksværk, Tårnby, Kokkedal, Gentofte, Holstebro, Værløse, Hillerød, Albertslund, Ringsted, Viborg, Nykøbing Falster, Højbjerg, Hedehusene, Brønshøj, Nærum, Esbjerg, København, Hedensted, Helsingør, Glostrup, Hjørring, Rønne, Herlev, Grenaa, Frederiksberg, Hobro, Slagelse, Nyborg, Svendborg, Gladsaxe, Fredericia, Frederikshavn, Thisted, Aarhus, Vejle, Korsør, Virum, Aalborg, Odense, Kolding, Lillerød, Sønderborg, Lystrup, Stenløse, Greve, Varde, Odder, Middelfart, Aabenraa, Horsens, Næstved, Charlottenlund, Vanløse, Vallensbæk, Skive, Valby, Solrød Strand, Taastrup, Åbyhøj, Silkeborg, Struer, Nakskov, Brabrand, Frederikssund, Køge, Tilst, Farum, Ishøj, Birkerød, Nørresundby, Roskilde, Ikast, Brønderslev, Lyngby, Kalundborg, Randers, Ølstykke, Herning, Hvidovre, Brøndby, Risskov, Allerød, Haderslev, Vordingborg, Holbæk, Dragør, og Søborg, .

Klik-og-hent for stålbrækstang er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at folk jævnligt søger efter blandt andet køb stålbrækstang og stålbrækstang tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter fx stålbrækstang online, stålbrækstang priser samt billig stålbrækstang, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Få den bedste pris på stålbrækstang

Det er jo ret fremkommeligt for almindelige dødelige at analysere priser på billige stålbrækstang online hos flere firmaer på nettet, og på grund af dette har en lang række online virksomheder set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på stålbrækstang kolossalt, og derudover byde på fragt uden beregning.

Derfor kan det alligevel vise sig gavnligt at kontrollere nogle webbutikker efter tilbud på stålbrækstang online inden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man skal bare være obs på, at i tilfælde af at en internet virksomhed reklamerer billige stålbrækstang online for en salgspris som virker uendeligt billig, så er det mange gange være et symbol på en fup online shop. Betalinger med kort er imidlertid omfattet af en forordning, hvilket garanterer dig imod uoprigtige webshops.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at honorere pengene til stålbrækstang i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk typisk søger efter fx stålbrækstang priser og stålbrækstang tilbud. Foruden dette ser man ofte online shoppere lede efter bl.a. køb stålbrækstang, stålbrækstang online og billig stålbrækstang.

Læs tidligere brugeres meninger

Trustpilot leverer fuldstændig ærlige muligheder for at efterse en stor portion forhenværende køberes tanker og på grund af dette er det smart, at du eftersøger webshoppens kritik inden du køber billige stålbrækstang online.

Facebook frembyder ydermere immervæk gode chancer for at få et kig ind i online firmaets popularitet. I øvrigt ses mange internet shops hvor kunder kan formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde bør anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk køber billige stålbrækstang online i en webshop kan de principielt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsbetingelser, dog er det normalt ikke særlig morsomt, særligt på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Et alternativt forslag kan være at efterse hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at e-butikken opfylder de officielle danske regler, foruden at internet shoppen af og til føres tilsyn med af sagkyndige der er meget fortrolige lovgivningen.

Desuden får du genvej til support, såfremt du oplever dilemmaer som følge af din ordre på stålbrækstang. Dertil foreslåes det at du er oppe på mærkerne omkring de elementære vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stålbrækstang online, for eksempel hvilken bytteret online virksomheden anvender.

Derfor er det desuden essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens faktura, således man altid vil kunne vidne om sin bestilling af stålbrækstang, uagtet om man handler fra 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Peter gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Niels R gav 4 stjerner

Rigtig god service

Niels Madsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lene Andersen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot genererer visse pæne løsninger til at verificere en hel del eksisterende køberes omtaler og på grund af dette tilråder vi, at du bliver klogere på internet virksomhedens ratings inden du shopper billige stålbrækstang online. Facebook præsterer lige så vel egentlig hæderlige løsninger til at få indblik i internet virksomhedens pålidelighed.
2Generelt tilråder vi at kigge om netshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er en indikation om at e-shoppen forsvarer de danske love, og at e-handlen en gang i mellem efterses af fagfolk der har meget erfaring med reglerne. Før nogen shopper billige stålbrækstang på en butik på nettet kunne man i princippet granske e-butikkens regler.
3Inden nogen bestiller billige stålbrækstang på en internet shop burde de på en vis måde få overblik over webshoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis en omfattende opgave. Foruden dette er det smart at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige stålbrækstang online, eksempelvis hvilken returpolitik online butikken bruger.
4Den prisbilligste type af levering er dog at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du opholder dig lige ved internet shoppens arbejdslager. Den fragtløsning kan være ualmindeligt aktuel forudsat man står og skal bruge stålbrækstang om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere forhandlere på nettet fri fragt, men undertiden afkræver det at man aftager for en bestemt pris.
5Det er jo virkelig gnidningsløst for alle og enhver at prissammenligne online på billige stålbrækstang hos flere internet forhandlere i Danmark, og så yder en lang række online virksomheder levering uden betaling. Til gengæld kan det trods alt vise sig tiden værd at besigtige et par internet selskaber efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
6Indtil flere shops på nettet præsterer portofri fragt på stålbrækstang, men oftest er det forudsat at du køber for en konkret sum. Som alternativ burde du overveje den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen er en gang i mellem på den anden side usædvanlig let gængelig. Den prisbilligste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
7Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et reglement, der støtter dig som køber imod uærlige internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre regningen senere.
8Antal dages levering kan være usædvanlig aktuel forudsat man mangler varerne øjeblikkeligt, og af den grund er det særdeles afgørende at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved stålbrækstang. En hel del online butikker lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre, hvilket dog er forudsat at ordren køres igennem inden et angivent tidspunkt.
9Mange internet virksomheder udlover i vore dage alverdens billige leveringsformer til stålbrækstang. En af de mest almindelige er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente bestillingen lige når det passer dig. Denne er nemlig i høj grad gnidningsløs, samt i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige løsning til levering.