Bygpris.dk

Stållineal

Limit stållineal (blændefri) 1000mm
255 kr.
Læs mere
Limit stållineal ekstra tynde 100 mm
25 kr.
Læs mere
Stållineal 300X25X1,0 mm
56 kr.
Læs mere
Stållineal 300x30x1,0 mm/tom
90 kr.
Læs mere
Stållineal 1000 x 30 x 1,0 mm
331 kr.
Læs mere
Stållineal 500x30x1,0 mm/tom
186 kr.
Læs mere
Stållineal 2000x20x1,0 mm FLEX
586 kr.
Læs mere
Stållineal 500X30X1,2 mm
89 kr.
Læs mere
Stållineal 600X30X1,2 mm
119 kr.
Læs mere
Stållineal Shinwa rustfri klasse 1
75 kr.
Læs mere
Stållineal 150X15X0,5 mm
23 kr.
Læs mere
Stållineal 2000 x 30 x 1,0 mm
638 kr.
Læs mere
Stållineal Hultafors STL
25 kr.
Læs mere
Stållineal 500x18x0,5 mm FLEX
71 kr.
Læs mere
Stållineal 300x13x0,5 mm FLEX
34 kr.
Læs mere
Stållineal 200X19X0,8 mm
33 kr.
Læs mere
Stållineal 1000x20x1,0 mm FLEX
319 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du får sparring omkring stållineal.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare stållineal.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige stållineal fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens andre fokuserer på service. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra flere specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af stållineal online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og hermed har folk adgang til at bestille online og hente materialerne selv. På grund af det kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Således vil du få ekstra indsigtsfuld rådgivning fra personale med specialistviden i netop stållineal.
De fleste nicheforretninger på nettet producerer selv produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en lavere pris.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller stållineal online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
stållineal silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

stållineal harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omkring 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

stållineal bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stållineal jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Måske det viser sig betydningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer klar til brug forinden du går til værks med byggeprocessen. Du kan sammenfatte en hurtig note som indeholder det der bliver brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, således at du føler dig overbevist om at du har det hele.
2Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet er CO2-besparende. At få tilskud kræver dermed at projektet har en positiv effekt på planeten.
3Du må nødig negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning såsom arbejdssko som skåner dig imod potentielle ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
4I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har et overblik over økonomien. Det kan være fordelagtigt at nedskrive samtlige udgifter, og bagefter notere prisen på dem enkeltvis.
5Ved projekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette skal du jævnligt lægge mærke til femdøgnsprognosen i perioden for byggeriets start, så det ikke pludselig går i gang med at regne nøjagtig som du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Man vil aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig afgørende at have værktøjet klar før du indleder arbejdet. Det er derudover vigtigt at medtage de her omkostninger i byggeriets regnskab.
7Du kan finde utallige instruktioner og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder anvendelig oplysning, særligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
8Før du opstarter byggeriet kan det vise sig rimeligt fundamentalt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
9Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må få assistance fra en fagperson til områder af projektet. Når du tager imod hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få priser fra flere firmaer.
10Der kommer typisk pludselige vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og herved kan det være afgørende at man har afsat passende tid i agendaen, med det formål at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
11Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig hvis det er krævende byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det bedre og sjovere at være flere om det.
12Planlægning er vejen til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en effektiv køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver arbejdsplanen.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt flot. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En stor portion e-forretninger tildeler på nuværende tidspunkt flere billige fragtmuligheder til stållineal. Den mest almindelige er i dag levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Løsningen er jo yderst bekvem, og endda ligeledes den mest letkøbte slags levering.

Du kunne omvendt påtænke at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver ofte en anelse mere pebret, men omvendt ultra ligetil med stållineal online. Den mest billige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, men dette betinges af at du befinder dig nærved webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på stållineal kan vise sig at være super essentiel hvis man mangler din ordre omgående, og herved er det tydeligvis fornuftigt at man checker leveringstidspunktet for stållineal. Adskillige internet butikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig 1 dags fragt på en lang række produkter online, som dog er afhængig af at du når at bestille forinden et aftalt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produkterne ordnet før lagerpersonalet får fri.

Indtil flere outlets på nettet præsterer fragtfri levering på stållineal online, men i de fleste tilfælde kun når man shopper for en konkret pris. Som alternativ kunne du overveje den mest billige mulighed for levering, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

De store byggemarkeder tildeler afhentning hvor man køber billig stållineal online men selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af stållineal i disse områder:

Kalundborg, Esbjerg, Solrød Strand, Allerød, Hobro, Birkerød, Brabrand, Horsens, Aarhus, Albertslund, Højbjerg, Ringsted, Lillerød, Odense, Kolding, Frederiksværk, Rudersdal, Varde, Holbæk, Odder, Herning, Sønderborg, Hillerød, Ishøj, Hedensted, Holstebro, Søborg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Nørresundby, Haderslev, Korsør, Ikast, Tårnby, Brønshøj, Vanløse, Køge, Farum, Lyngby, København, Slagelse, Frederikshavn, Rønne, Nærum, Randers, Åbyhøj, Fredericia, Taastrup, Vallensbæk, Hvidovre, Gladsaxe, Roskilde, Hedehusene, Hørsholm, Dragør, Vejle, Silkeborg, Lystrup, Glostrup, Næstved, Nakskov, Skive, Frederikssund, Herlev, Stenløse, Rødovre, Viborg, Valby, Værløse, Struer, Brøndby, Charlottenlund, Skanderborg, Greve, Aabenraa, Tilst, Jyllinge, Nyborg, Ølstykke, Grenaa, Brønderslev, Frederiksberg, Ballerup, Thisted, Middelfart, Gentofte, Haslev, Helsingør, Virum, Vordingborg, Risskov, Aalborg, Hjørring, og Svendborg, .

Klik-og-hent ift. stållineal er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis billig stållineal og stållineal priser. Foruden dette oplever man mange gange folk søge eksempelvis stållineal online, køb stållineal og stållineal tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Stark.

Få den bedste pris på stållineal

Det er ret så overkommeligt for folk at analysere tilbud på billige stållineal online på forskellige e-handler, og derved har masser af e-forretninger fundet det uundgåeligt at mindske prisen på stållineal betydeligt, og ovenikøbet love fragt uden omkostninger.

Det kan dog til hver en tid vise sig tiden værd at checke nogle forskellige internet selskaber efter billige priser på stållineal online forud for at du placerer ordren, så du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Du skal blot ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed afsætter billige stållineal online til salg for en udsalgspris der kan ses som umådelig billig, er det undertiden være et kendetegn på en uoprigtig internet butik. Betalinger med kort er på den anden side inkluderet i en lov, hvilket redder dig som kunde imod uoprigtige online butikker.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at dække pengene til stållineal over flere uger. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne står det markant, at internetbrugere ofte efterspørger fx billig stållineal og stållineal tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere kigge efter for eksempel køb stållineal, stållineal online samt stållineal priser.

Undersøg folks betragtninger

Trustpilot byder på faktisk udmærkede genveje til at se nærmere på adskillige tidligere konsumenters betragtninger og derved kan det være til hjælp, at du evaluerer internet forretningens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige stållineal online.

Facebook præsterer for øvrigt ret så troværdige chancer for at få indsigt i internet forhandlerens popularitet. Her er der nogle netbutikker som giver folk mulighed for at sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan tages i brug til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige stållineal online i en e-butik behøver man sådan set granske e-butikkens handelsaftale, dog er det typisk ikke videre interessant, specielt med de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et alternativ er at undersøge om internet virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en angivelse af at netbutikken accepterer de officielle danske regler, foruden at e-handlen rutinemæssigt kigges til af sagkyndige der er meget bekendte med lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for opbakning, ifald du får problemer som følge af din bestilling af stållineal. Endvidere er det en hjælp at køber er omhyggelig omkring de mest basale vedtægter der gælder for købet af stållineal online, som eksempelvis den bytteret internet forhandleren benytter.

Derfor er det tillige relevant, at man permanent opbevarer ens ordremail, således man altid vil kunne bevise sin bestilling af stållineal, uanset om man har bestilt fra Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

Christian Petersen gav 5 stjerner

Det var godt !

Anders gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Inger Møller gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Tina Kristensen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til online shopping
1Vi foreslår generelt at efterse om online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er en erklæring om at online shoppen adlyder de gældende danske regler, udover at internet butikken lejlighedsvis efterses af specialister der kender til retningslinjerne. Før folk shopper billige stållineal hos en internet webshop behøver man til hver en tid sætte sig ind i e-butikkens handelsbetingelser.
2Enkelte internet butikker sikrer fri fragt på stållineal, men typisk er det så præmissen at man indkøber for en fastsat sum. Desuden kunne du tage den mest letkøbte slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtformen bliver oftest endvidere super hensigtsmæssig. Den mest betalelige løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
3En del outlets på nettet udlover i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til stållineal. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo temmelig fremkommelig, samt endda endvidere den billigste fragtmulighed.
4Det er jo efterhånden i høj grad smertefrit for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige stållineal på diverse internet webshops, og på grund af dette præsterer masser af internet handler i Danmark fragt uden gebyr. Det kan immervæk vise sig gavnligt at studere et par webbutikker efter billige priser forinden du shopper, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.
5Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en ordning, der begunstiger folk imod bedrageriske webbutikker. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at godtgøre regningen over flere uger.
6Den prisbilligste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men dette betinges af at du er i nærheden af netshoppens adresse. Den type af levering er naturligvis ultra bestemmende hvis man står og skal bruge stållineal med det samme. Alternativt så frembyder nogle internet virksomheder gratis levering, men i mange tilfælde påkræves det at man bestiller for et præcist beløb.
7Fragtperioden kan være ekstremt betydningsfuld når man absolut skal bruge dine nye varer med det samme, og derfor er det bestemt aktuelt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt ved stållineal. En hel del internet foretagender stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres favorit produkter, men vær vagtsom da det er forudsat at bestillingen laves forinden et besluttet tidspunkt.
8Forud for at nogen bestiller billige stållineal hos en e-forretning kan man helt sikkert tage stilling til deres vilkår, det er dog for det meste ikke super interessant. For øvrigt foreslår vi at køber er på vagt for de primære retningslinjer der gælder for bestillingen af billige stållineal online, eksempelvis hvilken bytteret e-handlen bruger.
9Trustpilot forærer dig forholdsvis fordelagtige genveje til at fortolke ret mange nuværende brugeres ratings og af den grund anbefales det, at du gennemgår webshoppens vurderinger inden du shopper billige stållineal online. Facebook yder tilsvarende aldeles fine genveje til at få indtryk af netbutikkens popularitet.