Bygpris.dk

Stålmålebånd

Stålbåndmål pl-30m a
1.371 kr.
Læs mere
Stålbåndmål pl-50m c
1.575 kr.
Læs mere
Stålbåndmål trt 30m
2.323 kr.
Læs mere
Stålbåndmål med lod Hultafors TRT
1.098 kr.
Læs mere
Stålbåndmål pl-50m a
1.580 kr.
Læs mere
Stålbåndmål stål pl-100 a
2.282 kr.
Læs mere
Stålbåndmål pl-30m c
1.207 kr.
Læs mere
Stålbåndmål fatmax30m.0-34-134
404 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en webshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af stålmålebånd.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige stålmålebånd hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste priser, og nogle giver faglig sparring. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggekæder har et stort produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot stålmålebånd.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler varer fra mange nichebutikker, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af stålmålebånd online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og dermed har folk mulighed for at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
Alverdens webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo vil du få super nyttig service fra folk som er specialister i lige præcis stålmålebånd.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, som tit er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber stålmålebånd online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stålmålebånd harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

stålmålebånd silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

stålmålebånd jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

stålmålebånd bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan finde en verden af instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube giver dig adgang til vældig meget udbytterig info, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
2Potentielt kan det vise sig essentielt at have de presserende byggematerialer klar inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kunne nedskrive en simpel note som samler alt det du har brug for, og dernæst gennemløbe materialerne, således at du føler dig overbevist om at du har det hele.
3Der kommer næsten altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til krævende opgaver, og ergo vil det være essentielt at man har afsat god tid i tidsplanen, med formålet om at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Du må ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning som sikkerhedshjelm som beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke køber professionel assistance.
5I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås når byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud er altså betinget af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
6Det kan overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, specielt når det er omfattende byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere må det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
7Forinden du går i gang med byggeriet er det usandsynligt meningsfuldt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Du bør tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand anbefales det at få en pris fra diverse selskaber.
9Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du må udarbejde en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
10Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det bør være en god idé at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle prisen på dem slavisk.
11Ved projekter udenfor kan vejret få meget at sige. Således kan du tit se udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned netop som du står midt i det store byggeprojekt.
12Man bør for alt i verden ikke undvære værktøj. Tit kan det vise sig klogt at have udstyret til disposition akkurat som du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er kolossalt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Størstedelen af internet selskaber frembyder nu om dage en lang række forskellige billige fragttyper til stålmålebånd. En yndling er i vore dage pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo yderst let gængelig, samt mange gange derudover den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kan ligeledes foretrække at vælge afsending hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig som regel en tand mere bekostelig, men samtidig ret problemfri for stålmålebånd online. Den mest billige leveringsmulighed er uden tvivl at hente varerne selv, som dog er betinget af at du bor lige ved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på stålmålebånd er selvfølgelig super vigtig såfremt vi skal bruge dine nye varer om kort tid, så af den grund er det skam passende at vi checker tidshorisonten for levering for stålmålebånd. En række netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at ordren lægges tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen ud af døren før medarbejderne har fyraften.

Enkelte webshops præsterer portofri levering på stålmålebånd online, men ofte er det forbeholdt når der indkøbes for en bestemt pris. Ellers skulle du snuppe den billigste type af levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

De største webbutikker giver afhentning hvor man bestiller billig stålmålebånd på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix. De tildeler fx klik-og-hent på stålmålebånd i disse områder:

Hillerød, Taastrup, Haderslev, Frederiksværk, Herning, Esbjerg, Frederikssund, Middelfart, Odense, Højbjerg, Ishøj, Valby, Solrød Strand, Køge, Grenaa, Rudersdal, Lystrup, Nærum, Rønne, Nyborg, Viborg, Ringsted, Nakskov, Lyngby, Hvidovre, Åbyhøj, Silkeborg, Thisted, Ballerup, Hobro, Virum, Korsør, Vanløse, Værløse, Hedensted, Brønderslev, Frederiksberg, Randers, Albertslund, Vejle, Kokkedal, Søborg, Vordingborg, Aabenraa, Brønshøj, Rødovre, Struer, Varde, Svendborg, Tilst, Haslev, Næstved, Hjørring, Helsingør, Slagelse, Dragør, Hedehusene, Odder, Horsens, Allerød, Aarhus, Ølstykke, Glostrup, Nykøbing Falster, Fredericia, Skanderborg, Jyllinge, Hørsholm, Aalborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Lillerød, Roskilde, Herlev, Farum, Sønderborg, Stenløse, Risskov, Birkerød, Skive, København, Kalundborg, Gentofte, Greve, Holbæk, Charlottenlund, Ikast, Brøndby, Brabrand, Gladsaxe, Holstebro, Nørresundby, Kolding, og Tårnby, .

Click-and-collect for stålmålebånd er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland).

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter fx køb stålmålebånd og stålmålebånd online. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge fx billig stålmålebånd, stålmålebånd tilbud samt stålmålebånd priser, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Bedste tilbud på stålmålebånd

Det har vist sig at være særdeles praktisk for almindelige dødelige at finde tilbud på billige stålmålebånd online fra forskellige e-forretninger, og så har adskillige online virksomheder været presset til at at mindske prisen på stålmålebånd en hel del, og i øvrigt garantere portofri levering.

Men det kan til hver en tid vise sig indbringende at kigge forbi diverse internet butikker efter tilbud og udsalg på stålmålebånd online før du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Man skal blot huske på, at såfremt en forhandler på nettet sælger billige stålmålebånd online til salg for en tilbudspris som virker ubegribelig fremragende, er det undertiden være et symbol på en uærlig netbutik. Køb med kort er trods alt omsluttet af Indsigelsesordningen, der hjælper kunden overfor svindlende webbutikker.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække regningen på stålmålebånd over tid. Dette fås typisk hos online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Ved indkig i tallene er det markant, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. stålmålebånd online og køb stålmålebånd. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis stålmålebånd tilbud, stålmålebånd priser og billig stålmålebånd.

Kig på tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot giver dig tilpas gavnlige chancer for at granske en stor portion øvrige køberes betragtninger og på grund af dette er det smart, at du eksaminerer e-firmaets omtaler inden du handler billige stålmålebånd online.

Facebook genererer for øvrigt adskillige gunstige genveje til at få en idé om internet shoppens kundefokus. I øvrigt møder vi faktisk internet varehuse som tilbyder folk at offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, som tilmed burde tages i brug til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige stålmålebånd online hos en shop kunne man de facto overveje shoppens forretningsaftale, det er dog i reglen en tidskrævende opgave, specielt på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kan være at tjekke om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er en antydning af at internet forhandleren følger de officielle regler, foruden at e-butikken en gang i mellem gennemses af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene.

Desuden får du anledning til at blive assisteret, hvis du udsættes for dilemmaer i processen med dit indkøb af stålmålebånd. For øvrigt rekommanderer vi at køberen er opmærksom på de mest betydningsfulde reglementer der er gældende for bestillingen af stålmålebånd online, for eksempel den returpolitik online forretningen har.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man stadig bevarer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan eftervise sit køb af stålmålebånd, uagtet om man har købt fra Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller Bygma.

Ole P gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Hanne G gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Birthe Kristensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Karen Olsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til din online shopping
1Nogle netbutikker præsterer levering uden gebyr på stålmålebånd, men i de fleste tilfælde kun såfremt du aftager for et bestemt beløb. Som alternativ kunne du gribe den billigste type af levering, der oftest er at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen er almindeligvis ydermere ret så praktisk. Den billigste metode til levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
2Det er efterhånden yderst gnidningsløst for alle og enhver at sammenholde priser online på billige stålmålebånd i blandt diverse outlets på nettet, og af den grund frembyder massevis af internet virksomheder gratis levering. Det kan dog til hver en tid være lønsomt at prøve nogle få online butikker efter billige priser inden du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at opnå den bedste pris.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende forudsat man skal bruge dine nye varer nu og her, og herved er det utvivlsomt fornuftigt at vi efterser leveringstidspunktet for stålmålebånd. Masser af online selskaber tilsiger billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter, hvilket er betinget af at orden realiseres forud for et fast tidspunkt.
4Generelt foreslår vi at efterse om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er et sympol på at webbutikken retter sig efter de gældende danske regler, og at webbutikken hyppigt tilses af eksperter der kender de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige stålmålebånd i en online forretning kunne man på en vis måde tyde netshoppens handelsaftale.
5Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du lever tæt på e-forhandlerens bopæl. Den mulighed for fragt er temmelig bestemmende hvis du absolut skal bruge stålmålebånd fluks. Alternativt så lover en hel del online forretninger portofri levering, men ofte kræver det at der erhverves for en konkret sum.
6Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, hvilket beskytter en imod svindlende internet forhandlere. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil klare betalingen over en periode.
7Masser af internet foretagender giver nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til stålmålebånd. En af de mest anvendte er p.t. levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når du har tid. Fragttypen er altså ualmindeligt let, samt endda ydermere den billigste form for fragt.
8Trustpilot indebærer aldeles relevante genveje til at inspicere en række forhenværende kunders meninger og af den grund kan det anbefales, at du tager et kig på internet forretningens kritik forud for at du shopper billige stålmålebånd online. Facebook medfører tilsvarende nogenlunde ønskværdige chancer for at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus.
9Før nogen køber billige stålmålebånd hos en internet webshop bør man på en vis måde skimme forhandlerens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. Herudover rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige stålmålebånd online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-handlen benytter.