Bygpris.dk

Stålskruetvinge

BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 16cm
230 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
555 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 100cm
1.211 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 20cm
460 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
422 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
691 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 60cm
898 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
1.080 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 125cm
1.630 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 25cm
555 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede Stålskruetvinger 40cm
795 kr.
Læs mere
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 50 cm
852 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort varesortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare stålskruetvinge.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige stålskruetvinge fra webshop til webshop. Enkelte satser på de bedste priser, og øvrige giver service. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare vil undgå fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt i de gængse byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde tips og tricks til valg af stålskruetvinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker overalt i landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at købe online og transportere varerne personligt. I kraft af det er det muligt at undgå fragtomkostningen, og tilmed skaffe varerne straks.
De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra talrige leverandører, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af stålskruetvinge online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet er specialister i det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem bør du modtage ekstremt kompetent vejledning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis stålskruetvinge.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du handler stålskruetvinge online fra deres webshop.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stålskruetvinge jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stålskruetvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

stålskruetvinge silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

stålskruetvinge bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din tidsplan.
2Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst ved omfattende ombygninger. Omfattende opgaver skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
3Inden du opstarter byggeprocessen kan det vise sig højst betydningsfuldt at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4For opgaver udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund må du løbende tage notits af vejrudsigten lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde dit krævende projekt.
5Man skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig strategisk at du har værktøjet parat idet du starter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indkalkulere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
6Potentielt kan det blive af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du kaster dig over håndværket. Du kan med fordel udfærdige en punktforms note hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og som det næste granske oversigten, således at du er tryg ved at alt er klar.
7Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beklædning som sko og hjelm der skåner dig imod mulige uheld. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Du kunne overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Når du anskaffer professionel hjælp vil det ofte være en god idé at få priser fra flere virksomheder.
9Der ligger et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube er kilde til rigelig almennyttig info, især såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
10Der præsenterer sig altid uforudsete problemstillinger når det kommer til avancerede opgaver, og pga. dette vurderes det af stor betydning at man afsætter en del tid i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
11Du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at renoveringen har positiv betydning for planeten.
12Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive en fordel at gennemgå alle udgifter, hvorefter man bør søge sig frem til ens omkostning ved dem en ad gangen.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Temmelig mange netbutikker i Danmark giver nu til dags diverse forskellige billige fragtformer til stålskruetvinge. Det mest almindelige er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig yderst let gængelig, og mange gange desuden den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du bør omvendt udse dig at få pakken bragt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig som regel en tak mindre billig, men endvidere ultra smertefri med stålskruetvinge online. Den mest billige fragtmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette kræver at du opholder dig lige ved online firmaets byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på stålskruetvinge kan vise sig at være temmelig bestemmende i tilfælde af at man mangler varen lige om lidt, så derfor er det fuldt ud klogt at du tjekker den anslåede leveringsdato ved stålskruetvinge. En række online firmaer – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre online, men vær obs på at det regnes ud fra at bestillingen laves tidligere end et bestemt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få de nye varer klargjort før logistikmedarbejderne har fri.

En hel del byggecentre yder fragtfri levering på stålskruetvinge online, men for det meste kun når der aftages for et fastslået beløb. Alternativt burde man tage den mest prisbevidste leveringsudgave, som ofte vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

En masse byggecentre yder afhentning hvor man handler billig stålskruetvinge på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på stålskruetvinge i disse områder:

Glostrup, Kokkedal, Korsør, Herning, Hedensted, Grenaa, Solrød Strand, Nærum, Kolding, Vallensbæk, Rønne, Randers, Haderslev, Gentofte, Kalundborg, Hvidovre, København, Taastrup, Struer, Odder, Greve, Allerød, Nyborg, Albertslund, Aabenraa, Risskov, Hedehusene, Silkeborg, Næstved, Tilst, Frederiksberg, Højbjerg, Ikast, Roskilde, Hobro, Virum, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Rødovre, Frederiksværk, Holbæk, Brøndby, Charlottenlund, Odense, Tårnby, Hillerød, Holstebro, Vordingborg, Lillerød, Herlev, Svendborg, Dragør, Frederikssund, Horsens, Vejle, Søborg, Middelfart, Helsingør, Hjørring, Ølstykke, Farum, Varde, Åbyhøj, Skanderborg, Lyngby, Ishøj, Vanløse, Lystrup, Brønderslev, Fredericia, Frederikshavn, Ringsted, Jyllinge, Brabrand, Nakskov, Stenløse, Rudersdal, Aarhus, Esbjerg, Værløse, Valby, Nørresundby, Thisted, Birkerød, Køge, Skive, Hørsholm, Slagelse, Brønshøj, Haslev, Sønderborg, Aalborg, Ballerup, og Viborg, .

Klik-og-hent af stålskruetvinge er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere tit søger eksempelvis køb stålskruetvinge og stålskruetvinge online. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere søge efter blandt andet billig stålskruetvinge, stålskruetvinge tilbud og stålskruetvinge priser, plus de velkendte byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Den bedste pris på stålskruetvinge

Det har vist sig at være ekstremt nemt for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige stålskruetvinge online i blandt flere internet firmaer i Danmark, og til tak har langt de fleste internet foretagender fundet det nødvendigt at nedskære priserne på stålskruetvinge markant, og derudover frembyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det trods alt være rentabelt at kontrollere et par forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på stålskruetvinge online før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark og Silvan.

Man bør dog være obs på, at ifald en online webshop udlover billige stålskruetvinge online på tilbud til en tilbudspris der er helt fantastisk gunstig, kunne det tit være et symbol på en fup webbutik. Kortkøb er imidlertid en del af en orden, der sikrer folk imod snydagtige butikker på nettet.

Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale beløbet til stålskruetvinge af flere omgange. Dette fås som regel i specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel stålskruetvinge online og billig stålskruetvinge. Foruden dette ser man tit mennesker søge efter for eksempel køb stålskruetvinge, stålskruetvinge tilbud og stålskruetvinge priser.

Læs andre menneskers bedømmelser

Trustpilot medfører sådan set passelige genveje til at granske en række aktuelle brugeres vurderinger og på grund af dette går vi ind for, at du udforsker internet firmaets bedømmelser inden du shopper billige stålskruetvinge online.

Facebook forærer dig ydermere flere hæderlige metoder til at få kendskab til online butikkens troværdighed. Derudover ser vi endda firmaer på nettet hvor du kan forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige stålskruetvinge online i en netbutik behøver de i og for sig gennemse webbutikkens handelsvilkår, det er dog tit ikke særlig sjovt, særligt med de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

En nem løsning kunne være at se nærmere på om online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det er en erklæring om at online butikken imødekommer de gældende danske regler, samt at shoppen hyppigt revideres af specialister som forstår vilkårene på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, hvis du oplever dilemmaer ved din bestilling af stålskruetvinge. I øvrigt er det en hjælp at kunden er vidende om de primære forhold der kan influere på bestillingen af stålskruetvinge online, for eksempel hvilken returret virksomheden kører med.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man permanent beholder ens ordremail, således man når som helst vil kunne bekræfte købet af stålskruetvinge, hvad end man køber fra Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark eller Harald Nyborg.

Erik Christiansen gav 5 stjerner

God webshop

Erik F gav 4 stjerner

god service

Birthe B gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna I gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til online shopping
1Fragtperioden er jo ekstremt vital når man absolut skal bruge dine nye produkter straks, og af den grund er det faktisk relevant at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid på stålskruetvinge. Adskillige webbutikker reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men som ikke desto mindre afhænger af at ordren aflægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
2Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, hvilket ofte er en angivelse af at e-firmaet lever op til de officielle regler, samt at internet virksomheden løbende efterses af specialister der er meget fortrolige vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige stålskruetvinge på en online shop kunne de i reglen løbe igennem shoppens vilkår.
3Den billigste løsning til levering vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du er nær online butikkens adresse. Den fragtløsning er jo særdeles udslagsgivende forudsat vi står og skal bruge stålskruetvinge med det samme. Alternativt så yder en række e-forhandlere billig fragt, men oftest kun ifald du handler for et fastslået beløb.
4De fleste e-forretninger frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmetoder til stålskruetvinge. Den mest benyttede er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din nyindkøbte vare når du har tid. Den er jo ekstremt enkel, og tit desuden den billigste fragttype.
5Inden nogen køber billige stålskruetvinge hos en shop burde de helt sikkert skimme netbutikkens regler, dog er det oftest ikke særlig sjovt. I øvrigt er det prisværdigt at kunden er på vagt for de mest aktuelle regler der er gældende for shopping af billige stålskruetvinge online, for eksempel den returrettighed internet selskabet bruger.
6Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en retningslinje, hvilket garanterer en imod snydagtige internet webshops. Som en anden løsning kunne du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale betalingen af flere omgange.
7Trustpilot indebærer helt fine genveje til at gennemstøve en lang række eksisterende forbrugeres vurderinger og på grund af dette rekommanderer vi, at du tjekker e-butikkens omtaler forud for at du shopper billige stålskruetvinge online. Facebook giver dig ydermere ganske sikre genveje til at få et kig ind i e-firmaets popularitet.
8Enkelte internet virksomheder tilbyder billig fragt på stålskruetvinge, men undertiden kun når du bestiller for en bestemt pris. Derudover bør du tage den billigste metode til levering, der tit er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden er gerne ligeledes ultra gnidningsløs. Den mest prisbevidste type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
9Det er ekstremt fremkommeligt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige stålskruetvinge i blandt forskellige internet outlets, og så frembyder flertallet af forretninger på nettet fragt uden betaling. Dog kan det til hver en tid blive gunstigt at checke nogle e-forretninger efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.