Bygpris.dk

Stålstige

Wibe Stålstige WTAK/V S-2,1
100.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,0
14.125 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige 1,5m sort
89.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V SB-1,5
89.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V SB-2,1
1.070 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V SB-3,0
149.875 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,9
1.855 kr.
Læs mere
Wibe Stålstige WTAK/V S-1,5
84.625 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige stålstige fra byggekæde til byggekæde. Nogle har lave priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes gode råd til valg af stålstige.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot stålstige.
Det er absolut meget afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du lede andre steder.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor læse webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af stålstige online.
De gængse byggekæder har butikker i det meste af landet, og herigennem har mange chancen for at købe online og fragte varerne på egen hånd. Af den grund er det muligt at undgå fragten, samt endda få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette er det forventeligt at du får super informativ vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis stålstige.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få en billig pris.
Forskellige specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at handle stålstige online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
stålstige silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

stålstige bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stålstige harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stålstige jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives forudsat at renoveringen er godt for miljøet. Bidraget betinger at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
2Du skal nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdshjelm som sikring imod potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
3Forinden du indleder arbejdet kan det vise sig ganske værdifuldt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned når du netop vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
5Der findes utallige artikler og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder temmelig meget udbytterig info, især forudsat at man søger på engelsk.
6Det viser sig fundamentalt at du har de påkrævede materialer parat inden du går i krig med projektet. Du kan med fordel udarbejde en simpel liste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og som det næste tjekke materialerne, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
7Det bør overvejes at sikre sig assistance til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
8Måske du burde tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde tilkøbe professionel assistance til delelementer af det. Ifald du køber assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente tilbud fra flere entreprenører.
9Planlægning er kilden til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver arbejdsplanen.
10Typisk vil det være vigtigt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive forstandigt at notere hver eneste udgift, og herefter dokumentere udgiften ved dem én efter én.
11Du skal nødig fattes grej. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at du har udstyret ved hånden når du begynder på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
12Der viser sig ofte uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til større opgaver, og på grund af det viser det sig meningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er ultra imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Adskillige internet varehuse yder nu til dags mange forskellige billige leveringsformer til stålstige. En af favoritterne er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo rigtig uproblematisk, samt desuden ligeledes den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du bør på samme måde påtænke at bestille pakken til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Fragttypen viser sig en gang i mellem lidt mere omkostningsfuld, men endvidere særdeles nem for stålstige online. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på stålstige er naturligvis ret så bestemmende forudsat du behøver din pakke om et øjeblik, og i det øjemed er det aldeles relevant at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved stålstige. Flere online forhandlere – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 dags levering på deres favorit varer online, hvilket er betinget af at ordren laves inden et fastslået tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få pakken klar inden de lageransatte holder fyraften.

Nogle online forretninger sikrer fragt uden gebyr på stålstige online, men tit kræver det at du bestiller for en konkret sum. Desuden må du udvælge den mest betalelige form for fragt, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

Flere byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du handler billig stålstige online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af stålstige i følgende områder:

Herning, Hedehusene, Silkeborg, Randers, Højbjerg, Fredericia, Vordingborg, Kalundborg, Frederiksværk, Brøndby, Tilst, Hvidovre, Allerød, Ballerup, Viborg, Næstved, Tårnby, Dragør, Værløse, Valby, Herlev, Korsør, Nykøbing Falster, Lillerød, Søborg, Rødovre, Esbjerg, Ikast, Ishøj, Nørresundby, Kokkedal, Sønderborg, Aalborg, Aarhus, Haslev, Struer, Rudersdal, Skanderborg, Greve, Nakskov, Ringsted, Charlottenlund, Rønne, Solrød Strand, Vanløse, Holbæk, Vallensbæk, Virum, Åbyhøj, Odder, Gentofte, Farum, Gladsaxe, Hørsholm, Brønderslev, Middelfart, Horsens, Risskov, Helsingør, Holstebro, Odense, Hobro, Haderslev, Vejle, Frederiksberg, Frederikshavn, Albertslund, Stenløse, Roskilde, Nærum, Hedensted, Slagelse, Jyllinge, Thisted, Frederikssund, Glostrup, Aabenraa, Nyborg, Lystrup, Ølstykke, Hjørring, København, Svendborg, Grenaa, Lyngby, Kolding, Hillerød, Skive, Taastrup, Køge, Brønshøj, Varde, Birkerød, og Brabrand, .

Afhentning for stålstige er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at mennesker tit efterspørger blandt andet stålstige priser og billig stålstige. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge efter for eksempel stålstige tilbud, køb stålstige samt stålstige online, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

Få den bedste pris på stålstige

Det har vist sig at være særdeles gnidningsløst for internetbrugere at analysere tilbud på billige stålstige online på forskellige netbutikker, og på grund af dette har langt de fleste online selskaber fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på stålstige kolossalt, og ovenikøbet yde portofri levering.

Til gengæld kan det alligevel være tiden værd at analysere indtil flere e-forhandlere efter tilbud og udsalg på stålstige online før du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan og Bygma.

Du bør alligevel være årvågen med, at såfremt en e-shop frembyder billige stålstige online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som overordentlig lav, så er det ofte være et kendetegn på en bedragerisk webbutik. Bestillinger med kort er i hvert fald omfattet af et reglement, som hjælper køber imod falske internet handler.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække omkostningerne til stålstige af flere omgange. Det fås ofte ved nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Ved indkig i tallene bliver det markant, at internetbrugere typisk søger efter blandt andet stålstige online og køb stålstige. Man ser desuden mange gange online shoppere efterspørge fx stålstige priser, billig stålstige og stålstige tilbud.

Undersøg tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fører til de facto troværdige løsninger til at beskue forskellige aktuelle konsumenters kritik og derved er det klogt, at du sonderer webbutikkens ratings før du shopper billige stålstige online.

Facebook byder på derudover en del habile chancer for at få kendskab til e-butikkens troværdighed. Tilmed møder vi nogle webshops hvor det er muligt at afgive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige stålstige online hos en netbutik bør de egentlig gennemlæse forhandlerens regler, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Et andet forslag kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en sikkerhed for at e-handlen adlyder de gældende danske regler, og at forretningen lejlighedsvis vurderes af eksperter der har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Desuden får du mulighed for support, hvis du møder besvær i processen med din bestilling af stålstige. Derudover er det at foretrække at man er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle betingelser der har indvirkning på bestillingen af stålstige online, til eksempel den byttepolitik online shoppen tilsikrer.

Her er det også afgørende, at man permanent opbevarer sin ordremail, således man i fremtiden vil kunne eftervise sin bestilling af stålstige, uanset om man har bestilt ved Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan eller Stark.

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jan N gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jørgen T gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Kirsten K gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til online indkøb
1Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en indikator for at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, og at butikken af og til tilses af specialister der er indført i retningslinjerne. Før nogen handler billige stålstige hos en shop behøver man reelt få overblik over e-butikkens forretningsvilkår.
2Leveringsdygtigheden er naturligvis virkelig aktuel ifald man har brug for produktet om få sekunder, så med det formål er det altså fornuftigt at man ser det anslåede leveringstidspunkt for stålstige. Flere forhandlere på nettet garanterer billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, men husk at det stiller krav om at ordren placeres før et fastslået tidspunkt.
3Forud for at nogen bestiller billige stålstige hos en e-handler burde man de facto gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens vilkår, men det er tit et tidskrævende projekt. I øvrigt er det prisværdigt at man er opmærksom på de mest aktuelle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige stålstige online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet shoppen garanterer.
4Det er jo ret så fleksibelt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige stålstige hos forskellige online butikker, og følgelig tilbyder flertallet af internet varehuse gratis levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være udbytterigt at tjekke en række webshops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
5Trustpilot medfører de facto fine chancer for at analysere en række øvrige kunders domme og af den grund foreslår vi, at du vurderer online firmaets bedømmelser forud for at du handler billige stålstige online. Facebook fremskaffer desuden ultra fremragende løsninger til at få indblik i e-handlens troværdighed.
6Flere internet selskaber garanterer fragtfri levering på stålstige, men i mange tilfælde kun hvis man køber for en fastsat sum. Som alternativ skal du gribe den prisbilligste metode til levering, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver som regel også yderst problemfri. Den mindst kostelige metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
7Den prisbilligste form for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du befinder dig lige ved e-shoppens adresse. Den mulighed for levering er naturligvis virkelig vital om vi står og skal bruge stålstige straks. Alternativt så garanterer flere internet shops fri fragt, men for det meste påkræves det at der handles for et fastsat beløb.
8Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en retningslinje, som skærmer folk imod fup internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at finansiere regningen over tid.
9En række internet webshops tildeler nu et hav af forskellige billige fragtløsninger til stålstige. En af de populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo ualmindeligt uproblematisk, samt endda endvidere den mest prisbevidste leveringsmetode.