Bygpris.dk

Stabilgrus pristjek

I tabellen herunder har vi listet 39 webshops der sælger stabilgrus, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 945 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg stabilgrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg stabilgrus

Laveste pris for 1.000 kg stabilgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
945 kr.Køb
950 kr.Køb
985 kr.Køb
999 kr.Køb
999 kr.Køb
1.023 kr.Køb
1.045 kr.Køb
1.049 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.058 kr.Køb
1.062 kr.Køb
1.084 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.107 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.153 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.180 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.218 kr.Køb
1.237 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.325 kr.Køb
1.334 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.420 kr.Køb
1.422 kr.Køb
1.475 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.629 kr.Køb
1.728 kr.Køb
1.747 kr.Køb
1.770 kr.Køb
1.785 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hos Nethandel.dk kan du finde en sammenligning af priser på stabilgrus der er endnu mere omfattende.

Mange der køber stabilgrus bruger det under fliser, og det kan man sagtens gøre selv. Men hvis du ikke har tiden eller kompetencerne til at gøre det selv, så kan du også vælge at få en professionel til det. Se hvad det koster at få lagt fliser her.

Stabilgrus er en grustype, der typisk bruges som det bærende lag under f.eks. asfalt- eller flisebelægning.

Stabilgrus kommer typisk fra en grusgrav, og den mest brugte form har en størrelse på 0/32. Navnet 0/32 kommer sig af at elementerne er mellem 0 og 32 mm store på den smalleste led.

Populært som underlag til fliser

Som allerede nævnt bruges stabilgrus som det bærende lag under f.eks. fliser. Stabilgruset lægges i et lag på minimum 10 cm, hvis der er tale om et gangareal og 20 cm, hvis der er tale om en indkørsel. Derefter komprimeres det med en bladevibrator, inden der lægges fliser på.

Hvis du lægger fliser uden stabilgrus, vil fliserne hurtigt forskyde sig, og de vil komme til at ligge skævt, fordi vægten fra flisen skubber til den underliggende jord. Derfor er det vigtigt at lægning af fliser involverer stabilgrus.

Der er stor forskel på hvor meget stabilgrus, du skal lægge under dine fliser, og det afhænger alt sammen af, hvad der skal stå ovenpå fliserne. Der er altså stor forskel på, om du skal lægge stabilgrus til en fliseterrasse eller en indkørsel.

Hvad bruges stabilgrus ellers til?

Stabilgrus bruges som det bærende lag under stort set alle fastliggende belægninger. Derfor ser man typisk, at der bruges stabilgrus i indkørsler, og ikke nok med at det bruges, der bruges også meget af det, fordi det skal afveje vægten fra bilen, der holder i indkørslen.

Hvis du skal have lagt stabilgrus under din fliseterrasse eller din træterrasse, så er der dog brug for et lidt tyndere lag.

Det er tit vigtigt, at du har nok stabilgrus, og derfor kan det være en fordel at købe rigeligt.

Du skal ikke være bange for at købe for meget stabilgrus, da det har enormt mange anvendelsesmuligheder udover at være det bærende lag under din terrasse, dit terrændæk eller din indkørsel.

F.eks. kan stabilgrus anvendes til at blande beton, også hvis du skal have lagt et betongulv. En anden anvendelsesmulighed for stabilgrus er til anlægning af grussti eller grusvej og ligeledes bruges stabilgrus også til at stabilisere stolper, når de er gravet ned i jorden.

Hvis du overvejer hvad man bruger stabilgrus til, så er der her en kort liste over nogle af de steder, hvor der anvendes stabilgrus:

Hvor meget skal man bruge?

Især hvis du skal anlægge en ny indkørsel eller en fliseterrasse, er det vigtigt at vide, hvor meget stabilgrus du skal bruge, da du ender med et dårligt resultat, hvis du ikke får brugt nok.

Mængden af stabilgrus der skal bruges, kan udregnes ud fra længden og bredden af det område, hvor du skal bruge stabilgruset, da vi ved at laget skal være minimum 10 cm højt (hvis der er tale om indkørsler skal det op omkring 20 cm).

Et eksempel på beregning af stabilgrus kunne være at du vil anlægge en indkørsel der er fire meter dyb og otte meter bred. Så lyder regnestykket 4 x 8 x 0,20 = 6,4. Det betyder, at du skal bruge 6,4 kubikmeter stabilgrus.

Ved at ændre på de første to tal i regnestykket, kan du på den måde let regne ud, hvor meget stabilgrus du skal bruge pr. kvadratmeter, eller hvor meget stabilgrus du skal bruge til din egen indkørsel.

Hvis du overvejer at hente din stabilgrus selv, er det rart at vide, hvor meget stabilgrus vejer. Men det vil sjældent være ideelt selv at stå for afhentning, da 1 m3 stabilgrus vejer omtrent 1700 kg.

Hvordan lægger man stabilgrus?

Når du skal lægge fliser, er det ikke nok, bare at lægge stabilgrus og fliser. Der skal nemlig også bruges andre typer sand og grus til din indkørsel eller din terrasse.

Fordi det regner meget i Danmark, er det vigtigt at sørge for, at vandet kan sive væk. Derfor skal du starte med et bundsikringslag af vasket sand.

Ovenpå bundsikringslaget skal der så ligge et lag af stabilgrus. Som sagt kan tykkelsen af laget variere, men en god tommelfingerregel er 15 cm, og hvis der er tale om en indkørsel skal du helst op omkring at lægge 20 cm stabilgrus.

Når du har brugt en pladevibrator til at plane laget af stabilgrus, skal der så et lag afretningssand på, der gør at din fliser kommer til at ligge jævnt, og derefter lægger du dine fliser eller belægningssten.

Når fliserne er lagt slutter du af med at stræ fugesand ud over fliserne. Det skal godt ned i fugerne mellem fliserne, og hjælper til med at fliserne ikke forskyder sig.

Hvor kan man købe stabilgrus?

Der er flere måder at købe stabilgrus, ligesom der er flere steder, hvor du kan købe stabilgrus. I sidste ende afhænger det af, hvor meget stabilgrus du har brug for, ligesom det afhænger af om du leder efter billig stabilgrus, stabilgrus der bliver leveret hurtigt eller noget helt tredje.

Det er tit billigst hvis du selv henter stabilgrusen, men det er sjældent den bedste mulighed, da stabilgrus er enormt tungt. Derfor virker den model kun, hvis du skal købe stabilgrus i små mængder.

Dog er der nogen steder mulighed for at købe en trailer med stabilgrus, hvor du så bare skal spænde traileren på vognen og køre den hjem.

Der er mange steder, hvor du kan købe stabilgrus online, og de fleste steder der sælger stabilgrus på nettet, kan faktisk give dig et glimrende tilbud på stabilgrus, samtidig med at de ofte tilbyder at levere stabilgrus til kantstenen, hvilket betyder, at du ikke selv skal bøvle med at få det transporteret hjem.

I sidste ende handler det om, hvad der er vigtigt for dig. Hvis prisen er vigtigst, er der nogen steder, der er bedre end andre, men hvis det vigtigste er en hurtig levering, er det ofte andre forhandlere af stabilgrus, der er de bedste.

Hvad koster stabilgrus?

Ligesom med så mange andre ting, så er prisen afhængig af hvor meget stabilgrus, du køber ad gangen.

En god tommelfingerregel er dog, at en maxibag med stabilgrus ligger i et prisleje omkring tusind kroner, men det kan selvfølgelig varierer, hvis du f.eks. skal købe ti tons stabilgrus på en gang, eller hvis du finder en forhandler, der har tilbud på stabilgrus.

Hvordan foregår levering?

Der er flere forskellige muligheder for, hvordan du kan få stabilgrus leveret. Du kan eksempelvis få det tippet af, det kan blive aflæsset med grab, du kan købe en bigbag eller du kan hente det selv.

Afretning af gruset

Når du først har fået lagt stabilgruset i din indkørsel, skal det afrettes, inden du kan arbejde videre. Afretning af stabilgrus foregår med en pladevibrator, der sørger for at vibrere stabilgruset, så det ligger ordentligt fast og bliver komprimeret tilstrækkeligt.

Selvom det kan være fristende at spare pengene på at leje en pladevibrator og i stedet stampe stabilgruset med en spade eller noget andet, så giver det langt fra et lige så godt resultat, fordi stabilgruset sjældent vil blive komprimeret nok, hvis du gør brug af håndkraft.

Alternativer til stabilgrus

Det bedste alternativ til stabilgrus er knust beton, da det har mange af de samme egenskaber som stabilgrus. Den helt store fordel ved stabilgrus, er at det er et enormt stærkt materiale, når det først er blevet stampet med en pladevibrator, hvilket gør, at en parkeret bil ikke vil synke ned.

Der er mange alternativer til stabilgrus, der kan virke, men det er meget få af dem, der er lige så gode som stabilgrus.

Sand kan godt komprimeres til en hvis grad, men det bliver aldrig lige så stabilt som stabilgrus. Mange af de produkter der foreslås som alternativ til stabilgrus er produkter, der allerede indgår i processen når du skal anlægge en indkørsel.

Det er ting som afretningssand og afretningsgrus, men deres stabilitet er ikke lige så stor. Hvis de var, ville der ikke være nogen grund til at gøre brug af stabilgrus i første omgang. Der er en rigtig god grund til at stabilgrus bliver brugt som det stabiliserende lag.

Hvis du leder efter et alternativ er den bedste mulighed derfor knust beton, fordi det også bliver enormt stærkt når det først er komprimeret, og fordi det kommer til at ligge enormt stabilt.

Anvendelse: til drivhus til beton til vej til indkørsel under træterrasse under belægning til carport til gangsti til terrasse til stolper til grusvej under fliser til ridebane under terrændæk til fliseterrasse til støbning

Størrelser: 0-16 mm 0-32 mm 0-8 mm

Mængder: 10 kg 15 kg 1000 kg 500 kg 1 kubikmeter 1 ton 25 kg 20 kg 1 m3 800 kg 15 kg 25 kg

Levering: i poser i bigbag løst leveret i sække vognlæs hent selv trailer afhentning i løs vægt

Brands: FC Beton NCC

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende virksomhedens regler.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en netbutik, som kan tilbyde gode råd til valg af stabilgrus.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige stabilgrus alt efter hvor du handler online. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot stabilgrus.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra forskellige nicheshops, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af stabilgrus online.
De udbredte byggekæder har butikker mange steder i landet, og pga. det har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Herigennem kan du vælge at blive fri for fragten, samt tilmed få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig kan du forvente ekstremt kompetent hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis stabilgrus.
Hovedparten af specialiserede webshops er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du en billig pris.
En masse specialiserede netshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du handler stabilgrus online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

stabilgrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stabilgrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

stabilgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stabilgrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du vil under ingen omstændigheder fattes udstyr. Jævnligt kan det være strategisk at du har grejet klar til brug inden du igangsætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at påregne de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Ofte vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at gennemgå samtlige omkostninger, og herefter undersøge ens udgift ved dem enkeltvis.
3Glem ikke at du kan få offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
4Du bør aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdssko som beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber eksperthjælp.
5Inden du går i gang med byggeprojektet må det være rimeligt vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du skal have en effektiv plan, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær realistisk når du laver din køreplan.
7Der kommer stort set altid pludselige problemstillinger når det gælder svære byggeprojekter, og af den grund vil det være af stor betydning at der er afsat en god portion plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
8Ved udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor bør du regelmæssigt kigge på vejrvarslen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med det svære projekt.
9Det anbefales at spørge om hjælp til arbejdet, især ift. væsentlige byggeprojekter. Større ombygninger behøver mere end en person. Desuden bør det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
10Du burde måske overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du burde sikre dig assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
11Der findes ekstremt mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube bringer dig temmelig meget konstruktiv information, ikke mindst hvis man kigger på engelsk.
12Det bliver fundamentalt at have alle byggematerialer klar til brug i god tid før du går til værks med din byggeproces. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel indkøbsseddel indeholdende alt hvad der bliver brug for, og som det næste efterse oversigten, så du er tryg ved at der ikke mangler noget.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål vedrørende stabilgrus

 • Hvad bruges stabilgrus til?
 • Hvad består stabilgrus af?
 • Hvor meget synker stabilgrus?
 • Hvad koster 1 m3 stabilgrus?
 • Hvad er stabilgrus?
 • Hvad vejer stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus under fliser?
 • Hvad bruger man stabilgrus til?
 • Hvad vejer 1 m3 stabilgrus?
 • Hvor mange cm stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus pr kvm?
 • Hvor meget stabilgrus til terrasse?
 • Hvor tykt lag stabilgrus?
 • Hvad koster stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus til indkørsel?
 • Hvad koster stabilgrus leveret?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge?
 • Hvordan lægger man stabilgrus?
 • Hvor meget vejer stabilgrus?
 • Hvor meget sætter stabilgrus sig?
 • Hvor meget stabilgrus under indkørsel?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge til terrasse?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  En stor portion online varehuse udlover til alt held et hav af forskellige billige former for levering til stabilgrus. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ekstremt enkel, og oftest ydermere den prisbilligste slags levering.

  Du kan omvendt prøve at få produkterne bragt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er i mange tilfælde en lille smule mere pebret, men ligeledes særdeles ligetil for stabilgrus online. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men dette står og falder med at du lever lige ved online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på stabilgrus er jo meget aktuel om man absolut skal bruge din pakke omgående, og af den grund er det nemlig passende at du efterser den estimerede leveringsdato ved stabilgrus. En stor portion e-shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på en række produkter online, som alligevel påkræver at bestillingen gennemføres før et aftalt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer betjent forud for at pakkemedarbejderne har fri.

  Visse internet outlets byder på levering uden beregning på stabilgrus online, men tit er det påkrævet at man køber for et konkret beløb. Derudover skulle man udse dig den prisbilligste leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

  En lang række byggemarkedskæder giver afhentning hvor man køber billig stabilgrus online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bygma. De tildeler for eksempel klik-og-hent på stabilgrus i disse byer:

  Aabenraa, Gladsaxe, Lystrup, Odense, Risskov, Ballerup, Hedehusene, Vordingborg, Charlottenlund, Albertslund, Jyllinge, Haderslev, Helsingør, Tilst, Ringsted, Holbæk, Odder, Aalborg, Herlev, Vallensbæk, Vanløse, Hobro, Ikast, Slagelse, Esbjerg, Ishøj, Vejle, Søborg, Thisted, Rønne, Lyngby, Taastrup, Næstved, Lillerød, Skanderborg, Struer, Holstebro, Middelfart, Glostrup, Frederiksværk, Valby, Haslev, Gentofte, Frederiksberg, Greve, Farum, Hedensted, Brabrand, Stenløse, Kalundborg, Dragør, Ølstykke, Hvidovre, Horsens, Hillerød, Brønshøj, Aarhus, Nærum, Køge, Nakskov, Birkerød, Varde, Nyborg, Tårnby, Roskilde, Allerød, Svendborg, Randers, Nørresundby, Skive, Grenaa, Frederikssund, Rødovre, Fredericia, Hørsholm, Viborg, Brønderslev, Frederikshavn, Højbjerg, Åbyhøj, Nykøbing Falster, København, Værløse, Kolding, Rudersdal, Brøndby, Silkeborg, Hjørring, Sønderborg, Herning, Kokkedal, Solrød Strand, Korsør, og Virum, .

  Afhentning for stabilgrus er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland).

  Når man ser på data står det tydeligt, at folk typisk leder efter fx køb stabilgrus og stabilgrus priser. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge bl.a. stabilgrus tilbud, billig stabilgrus samt stabilgrus online, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

  Gode priser på stabilgrus

  Det har vist sig at være særligt nemt for folk at analysere tilbud på billige stabilgrus online på flere e-shops, og derved har en lang række e-forretninger set sig tvunget til at nedsætte prisniveauet på stabilgrus drastisk, og ydermere garantere fri fragt.

  Dog kan det immervæk være rentabelt at checke en række butikker på nettet efter tilbud og udsalg på stabilgrus online forinden du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at modtage den bedste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

  Du må bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en butik afsætter billige stabilgrus online for en tilbudspris som kan virke umådelig favorabel, er det ofte være et symbol på en fup online virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en orden, som passer på os imod uoprigtige internet foretagender.

  Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at betale omkostningerne til stabilgrus over flere uger. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Når man ser på statistikkerne er det klart, at internet shoppere tit leder efter for eksempel køb stabilgrus og stabilgrus priser. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge blandt andet stabilgrus tilbud, stabilgrus online og billig stabilgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stabilgrus er 832 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til grusvej til beton til støbning til stolper til drivhus til gangsti under træterrasse til indkørsel under terrændæk under belægning til vej under fliser til ridebane til terrasse til carport til fliseterrasse

  Størrelser: 0-8 mm 0-32 mm 0-16 mm

  Mængder: 15 kg 20 kg 25 kg 10 kg 1 ton 1 m3 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg 500 kg 15 kg

  Levering: afhentning hent selv i bigbag vognlæs løst leveret i poser trailer i løs vægt i sække

  Brands: NCC FC Beton

  Læs tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot tilbyder ganske fantastiske løsninger til at gennemrode flere øvrige kunders kritik og herved anbefaler vi, at du kigger nærmere på internet virksomhedens anmeldelser forinden du køber billige stabilgrus online.

  Facebook fører til for øvrigt aldeles gunstige løsninger til at få en idé om online virksomhedens kundefokus. Herinde ser vi endda internet forretninger hvor man kan registrere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Før nogen køber billige stabilgrus online hos en netshop kan man til hver en tid skimme e-shoppens regler, det er dog uden tvivl en omfattende opgave, især hos de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

  Et andet alternativ kan være at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det er en påvisning af at internet selskabet opretholder de danske love, og at online webshoppen rutinemæssigt evalueres af eksperter der er meget fortrolige vilkårene.

  Dette er desuden din lejlighed til opbakning, hvis du forvoldes besvær i forbindelse med din handel med stabilgrus. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at man er påpasselig med de mest aktuelle vilkår der kan have indvirkning på købet af stabilgrus online, f.eks. den ombytningsret e-forhandleren tilsikrer.

  Derfor er det desuden afgørende, at man permanent bevarer ens købsbekræftelse, således man senere vil kunne vidne om bestillingen af stabilgrus, uanset om man handler ved Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller 10-4.

  Susanne gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Anna Madsen gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Henrik gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Marianne K gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Stabilgrus fra internet selskaber

  Trustpilot tilbyder dig ret fine muligheder for at efterse flere nuværende brugeres erfaringer med køb af stabilgrus og herved rekommanderer vi, at du gennemgår online webshoppens ratings før du bestiller stabilgrus online.

  Facebook fører til for øvrigt relativt nyttige muligheder for at få indsigt i e-handlens troværdighed. Desuden ses mange forretninger på nettet hvor det er muligt at udforme en evaluering af ordreforløbet, som tilmed burde udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser ift. køb af stabilgrus.

  Forinden du handler stabilgrus online

  Inden folk bestiller stabilgrus på en forhandler på nettet bør man i og for sig gennemlæse netshoppens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant.

  En anden løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, da det længe har været et billede på at online shoppen følger dansk lovgivning, udover at internet forhandleren jævnligt overværes af sagkyndige som har megen viden om reglerne for salg af stabilgrus via webshops.

  Derudover giver det dig lejlighed til at få assistance, ifald du får problemer som følge af din ordre. Derudover foreslåes det at køberen er klar over de mest vedkommende vedtægter der indvirker på transaktionen.

  Levering af stabilgrus

  Masser af forhandlere på nettet frembyder i dag en hel del forskellige leveringsudgaver. Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at du selv henter stabilgruset, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet forhandlerens hjemsted.

  Leveringstiden kan være virkelig afgørende om du står og skal bruge stabilgruset nu og her, og med det formål er det komplet essentielt at vi undersøger den anslåede leveringsdato for stabilgrus – der dog er forudsat at handlen gemmenføres forud for et angivent tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen klargjort inden lagermedarbejderne har fri.

  Visse online forhandlere sikrer fragt uden betaling af stabilgrus, men i reglen afkræver det at der bestilles for en fastsat sum.

  Varerne der er fremvist på den her liste er udvalgt af websitets produktrobot. Algoritmen har nemlig gennemsøgt ekstremt mange varer med det formål at kunne fremvise de varer der relaterer sig bedst til stabilgrus, og som søgemotoren derfor vurderer at du vil kunne lide.

  Udover søgeforespørgslen du gav Google har robotten i øvrigt medregnet ord, som andre søgende med stor sandsynlighed skriver i den sammenhæng, eksempelvis stabilgrus online og stabilgrus salg foruden vendinger som stabilgrus tilbud og stabilgrus til beton.

  Den data bruger robotten som yderligere inspiration for at kunne vise de mest relevante tilbud. Vi ser også at øvrige brugere er på udkig efter stabilgrus købes, stabilgrus som støbemix og stabilgrus tilbud. Denne information har søgemotoren ligeledes benyttet til, at navigere igennem massevis af tilbud.

  For øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene stabilgrus købes, stabilgrus til terrasse og stabilgrus online er utrolig populære, og af den grund er de også medregnet af robot-søgeren foruden søgeudtrykkene stabilgrus købes, stabilgrus til fliser og køb stabilgrus. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de viste produkter, ved at bare et enkelt af dem kunne bruges.

  Stabilgrus afhentes hos velkendte webbutikker, eksempelvis 10-4.dk, Bygma.dk, XL-Byg.dk, DavidsenShop.dk, Silvan.dk, Stark.dk, JemogFix.dk og Bauhaus.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles stabilgrus til…

  Hovedstaden: København, Søborg, Rønne, Allerød, Kokkedal, Hvidovre, Smørumnedre, Ølstykke, Dragør, Helsingør, Birkerød, Fredensborg, Charlottenlund, Hellerup, Hundested, Slangerup, Høje Taastrup, Farum, Ishøj, Gentofte, Rødovre, Nivå, Roskilde, Snekkersten, Værløse, Vallensbæk, Taastrup, Gilleleje, Gladsaxe, Glostrup, Holte, Nærum, Brøndby, Hillerød, Rudersdal, Hedehusene, Stenløse, Måløv, Humlebæk, Hellebæk, Espergærde, Frederiksværk, Vanløse, Dyssegård, Hørsholm, Helsinge, Tårnby, Frederikssund, Brønshøj, Ballerup, Valby, Virum, Albertslund, Lyngby, Herlev, Lillerød, Frederiksberg

  Midtjylland: Åbyhøj, Holstebro, Kjellerup, Højbjerg, Odder, Løsning, Hedensted, Hammel, Randers, Lystrup, Skanderborg, Mårslet, Beder, Hørning, Skjern, Hornslet, Lemvig, Bjerringbro, Egå, Brabrand, Horsens, Ringkøbing, Skive, Ikast, Struer, Tilst, Aarhus, Vejle, Hinnerup, Risskov, Løgten, Brande, Herning, Hasselager, Malling, Galten, Grenaa, Skødstrup, Hadsten, Ry, Silkeborg, Viborg, Ebeltoft

  Syddanmark: Børkop, Middelfart, Haderslev, Kolding, Faaborg, Sønderborg, Munkebo, Tønder, Odense, Vojens, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Svendborg, Otterup, Kerteminde, Billund, Varde, Nyborg, Bramming, Vejen, Rødekro, Assens, Ribe, Nordborg, Fredericia, Ringe

  Nordjylland: Hirtshals, Frederikshavn, Thisted, Hjørring, Brønderslev, Hobro, Støvring, Aars, Svenstrup, Nibe, Aabybro, Hadsund, Sæby, Nykøbing Mors, Aalborg, Nørresundby, Skagen

  Sjælland: Nykøbing Falster, Skælskør, Næstved, Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Tune, Maribo, Køge, Nakskov, Jyllinge, Ringsted, Holbæk, Vordingborg, Herfølge, Haslev, Korsør, Solrød Strand, Sorø, Fensmark, Greve, Slagelse

  9 tips til indkøb via nettet
  1Forud for at folk bestiller billige stabilgrus hos en e-forretning burde man for at være på den sikre side studere e-shoppens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig morsomt. Ydermere går vi ind for at kunden er vaks omkring de mest basale vilkår i forbindelse med bestillingen af billige stabilgrus online, eksempelvis den ombytningsret online firmaet har.
  2Indtil flere online varehuse præsterer fragt uden betaling på stabilgrus, men tit er det kun gældende hvis man handler for en konkret sum. Som alternativ må man vælge den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket typisk vil blive at få leveret din ordre til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde lige så vel særdeles smart. Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
  3Det er efterhånden i høj grad bekvemt for købere at undersøge tilbud online på billige stabilgrus fra diverse online webshops, og til gengæld frembyder de fleste e-shops fragt uden gebyr. Det kan ikke desto mindre blive gunstigt at udforske nogle forskellige online outlets efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at modtage den laveste pris.
  4En stor portion webshops i Danmark tilbyder i øjeblikket alverdens billige leveringsmuligheder til stabilgrus. En yndling er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ualmindeligt uproblematisk, samt tit desuden den billigste fragtløsning.
  5Trustpilot yder nogenlunde nyttige genveje til at kigge på en stor gruppe forhenværende brugeres tanker og derved kan det anbefales, at du efterforsker webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige stabilgrus online. Facebook frembyder ligeledes flere hæderlige genveje til at få indblik i e-forhandlerens kundefokus.
  6Leveringshastigheden er virkelig central forudsat du mangler dine nye produkter om få sekunder, så med det formål er det fuldkommen klogt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt for stabilgrus. En stor portion e-forretninger reklamerer med billig 1 dags levering på adskillige varer, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen indsendes forud for et fastsat klokkeslæt.
  7Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en ordning, der begunstiger dig imod uærlige firmaer på nettet. Som et alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil honorere regningen over en periode.
  8Generelt tilråder vi at granske hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det bør være en sikring om at webshoppen overholder de officielle regler, udover at internet webshoppen af og til revurderes af specialister der mestrer lovgivningen. Forinden folk køber billige stabilgrus på en e-handler bør man reelt se på deres vilkår.
  9Den mindst kostelige leveringsmåde vil altid være selv at hente ordren, men det står og falder med at du bor lige ved internet butikkens tilholdssted. Den mulighed for levering kan vise sig at være yderst essentiel når du har behov for stabilgrus om kort tid. Alternativt så yder visse forhandlere på nettet fri fragt, men ofte kun ifald man shopper for en fastsat sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk