Bygpris.dk

Stanley Afisoleringstang

Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Læs mere
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Læs mere
Afisoleringstang embla
611 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Læs mere
Afisoleringstang
89 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Læs mere
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Læs mere
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare Stanley afisoleringstang.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regler.
Du vil finde variationer i priserne på billige Stanley afisoleringstang fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på lave priser, imens nogle vil have faglig sparring. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring Stanley afisoleringstang.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil undvære fragten, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige producenter, og så kan du vælge fra et stort sortiment af Stanley afisoleringstang online.
De store byggekæder finder du i de større byer, og pga. det har mange chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt endda have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få lavere priser.
Diverse nichebutikker er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller Stanley afisoleringstang online på deres webshop.
Flertallet af niche netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo formår de at yde endnu mere indsigtsfuld assistance fra ansatte med ekspertviden i netop Stanley afisoleringstang.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Stanley afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stanley afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således skal du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i forbindelse med starten på projektet, så det ikke uventet går i gang med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
2Det vil vise sig værdifuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug inden du tager fat på håndværket. Du kan med fordel nedskrive en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og dernæst tjekke materialerne, således at du er overbevist om at alt er som det skal være.
3Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst ift. større ombygninger. Store projekter kræver flere folk. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
4Det er afgørende at nedskrive et budget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være fornuftigt at nedskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedfælde eventuelle tilbud på dem én og én.
5Der ligger en hel del artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube bringer dig vældig meget almennyttig viden, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
6Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som sikring imod eventuelle risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
7Før du starter byggeriet må det være usandsynligt essentielt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Der kommer typisk uforudsete problemstillinger når det kommer til omfangsrige projekter, og følgelig vil det være essentielt at der afsættes nok tid i planen, således at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Man skal på ingen måde fattes grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at have værktøjet disponibelt inden du påbegynder byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i økonomien.
10Måske det burdes overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør hente assistance fra en professionel til afslutningen af det. Når du ønsker hjælp fra en professionel er det en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
11Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en klar handlingsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
12Du har mulighed for at få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet ifald byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeprojektet påvirker miljøet.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er rigtig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Størstedelen af netbutikker i Danmark giver i dag en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til Stanley afisoleringstang. En af dem der er mest anvendt er i dag pakkeshops, hvor du så nemt kan hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo ekstremt simpel, og ofte også den billigste leveringsmanér.

Du kan på samme måde prøve at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig i regelen en lille smule mere pebret, men endvidere usædvanlig gnidningsløs for Stanley afisoleringstang online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog altid være selv at hente ordren, hvilket forudsætter at du opholder dig med kort afstand til e-handlens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på Stanley afisoleringstang kan i nogle tilfælde være ret aktuel når man har brug for ordren nu og her, og herved er det fuldt ud væsentligt at man ser det anslåede leveringstidspunkt ved Stanley afisoleringstang. En række internet forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, som trods alt regnes ud fra at du når at bestille inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren ordnet forinden logistikmedarbejderne får fri.

Visse internet foretagender præsterer levering uden betaling på Stanley afisoleringstang online, men oftest er det betinget af at man køber for et bestemt beløb. I øvrigt bør du udvælge den billigste fragttype, som typisk er at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Adskillige netbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig Stanley afisoleringstang hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene giver fx klik-og-hent på Stanley afisoleringstang i disse områder:

Ballerup, Tilst, Taastrup, Hvidovre, Odense, Birkerød, Virum, Varde, Nykøbing Falster, Stenløse, Nakskov, Rønne, Hjørring, Dragør, Charlottenlund, Greve, Lillerød, Rødovre, Hedensted, Lystrup, Grenaa, Tårnby, Kokkedal, Frederiksværk, Farum, Næstved, Hedehusene, Brønderslev, Aarhus, Frederikssund, Højbjerg, Korsør, Risskov, Albertslund, Ølstykke, Haderslev, Aalborg, Helsingør, Søborg, Thisted, Fredericia, Frederiksberg, Lyngby, Struer, Ringsted, Jyllinge, Middelfart, Gentofte, Brøndby, Roskilde, Viborg, Glostrup, Nyborg, Slagelse, Holbæk, Odder, Valby, Vejle, Svendborg, Randers, Rudersdal, Brabrand, Solrød Strand, Hillerød, Gladsaxe, Vordingborg, Frederikshavn, Køge, Herning, Skanderborg, Horsens, Holstebro, Ishøj, Esbjerg, Herlev, Allerød, Nørresundby, Nærum, Vanløse, Sønderborg, Hørsholm, Silkeborg, Aabenraa, København, Åbyhøj, Værløse, Brønshøj, Skive, Ikast, Hobro, Haslev, Kolding, Vallensbæk, og Kalundborg, .

Afhentning for Stanley afisoleringstang er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager).

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at folk typisk søger for eksempel Stanley afisoleringstang online og Stanley afisoleringstang priser. Derudover oplever man mange gange folk kigge efter fx Stanley afisoleringstang tilbud, billig Stanley afisoleringstang samt køb Stanley afisoleringstang, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Bygma.

Gode tilbud på Stanley afisoleringstang

Det er jo efterhånden super ligetil for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige Stanley afisoleringstang online fra diverse forretninger på nettet, og på grund af dette har masser af e-handler ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på Stanley afisoleringstang betydeligt, og i øvrigt frembyde levering uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk blive gunstigt at eftergå forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud på Stanley afisoleringstang online inden du køber, således at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en internet forhandler afhænder billige Stanley afisoleringstang online til salg for en pris som anses for besynderligt billig, burde det i nogle tilfælde være et signal om en uægte internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er trods alt omsluttet af en lov, som beskytter en overfor snydagtige internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at finansiere prisen på Stanley afisoleringstang over tid. Det fås ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på tallene bliver det markant, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet Stanley afisoleringstang online og køb Stanley afisoleringstang. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge eksempelvis Stanley afisoleringstang priser, Stanley afisoleringstang tilbud samt billig Stanley afisoleringstang.

Undersøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot leverer relativt fremragende løsninger til at fortolke en række nuværende brugeres evalueringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på e-firmaets anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige Stanley afisoleringstang online.

Facebook frembringer ligeledes altid tiltalende løsninger til at få et kig ind i online butikkens pålidelighed. Derudover møder vi nogle internet selskaber hvor folk kan registrere en evaluering af ordreforløbet, som desuden kan anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige Stanley afisoleringstang online i en butik behøver de utvivlsomt læse deres forretningsaftale, det er dog for det meste en omfattende opgave, i særdeleshed på de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark.

En anden mulighed er at tjekke om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en garanti for at internet virksomheden accepterer den officielle danske lovgivning, og at e-firmaet ofte monitoreres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til assistance, hvis du skulle få problemstillinger i forbindelse med din handel med Stanley afisoleringstang. Udover dette anbefaler vi at du er på vagt for de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af Stanley afisoleringstang online, som for eksempel hvilken returrettighed internet forhandleren kører med.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man til enhver tid sikrer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan eftervise sit køb af Stanley afisoleringstang, ligegyldig om man har bestilt fra Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lene Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Rasmus gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Ole D gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Hans Thomsen gav 5 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder at kigge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er en garanti for at online forretningen lever op til de officielle danske regler, foruden at online forretningen hyppigt vurderes af specialister som kender til de gældende vilkår. Inden folk shopper billige Stanley afisoleringstang på en e-forretning kan man uden tvivl få overblik over netbutikkens handelsbetingelser.
2Det er jo efterhånden ret så hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige Stanley afisoleringstang i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og af den grund garanterer flere internet webshops gratis levering. Derfor kan det imidlertid vise sig lukrativt at studere nogle forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, så du er sikret at modtage den billigste pris.
3Forinden folk bestiller billige Stanley afisoleringstang hos en webshop behøver man egentlig gennemlæse dens regler, men det er gerne ikke særlig sjovt. Ligeledes foreslår vi at du er vaks omkring de mest vedkommende forhold der influerer på købet af billige Stanley afisoleringstang online, til eksempel hvilken ombytningsret webbutikken kører med.
4Nogle enkelte internet shops frembyder gratis levering på Stanley afisoleringstang, men typisk er det under betingelse af at du aftager for et konkret beløb. Desuden kan man tage den mindst kostelige fragtmetode, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted. Fragttypen er beklageligvis lige så vel ret bekvem. Den mest billige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
5Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er en del af en lovbestemmelse, der dækker køberen imod uærlige e-handler. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.
6Den billigste fragtløsning er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket dog forudsætter at du bor tæt på internet butikkens bopæl. Den form for levering er selvfølgelig ret så afgørende hvis man mangler Stanley afisoleringstang straks. Alternativt så lover indtil flere online shops portofri levering, men i de fleste tilfælde kun hvis der shoppes for et fastsat beløb.
7Trustpilot fører til de facto troværdige chancer for at se nøjere på mange øvrige brugeres omtaler og derved tilråder vi, at du ser nærmere på internet forhandlerens kritik forinden du handler billige Stanley afisoleringstang online. Facebook giver dig for øvrigt regulære fornemme løsninger til at få kendskab til online butikkens troværdighed.
8De fleste internet forhandlere udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringstyper til Stanley afisoleringstang. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, som gør det muligt at hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså særligt fremkommelig, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringstype.
9Antal dages levering kan vise sig at være ret så bestemmende om vi skal bruge ordren lige om lidt, så med det formål er det faktisk væsentligt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved Stanley afisoleringstang. En hel del e-forretninger frembyder billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær vagtsom da det betinges af at ordren aflægges tidligere end et givent tidspunkt.