Bygpris.dk

Stanley Nedstryger

Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Læs mere
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Læs mere
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest muligt i de kendte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du vælge et andet.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige Stanley nedstryger fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver gode tilbud, imens andre har et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre præsterer et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot Stanley nedstryger.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af Stanley nedstryger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra mange leverandører, og så kan du vælge fra et stort sortiment af Stanley nedstryger online.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derved har mange chancen for at bestille online og køre produkterne selv. Dermed har du mulighed for at spare fragtgebyret, og sågar hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således bør du få super god assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis Stanley nedstryger.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
Diverse online nichebutikker er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du køber Stanley nedstryger online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stanley nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stanley nedstryger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Stanley nedstryger jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stanley nedstryger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man kan indhente offentlig støtte til renoveringer. Det får man ifald ombygningen er klimavenligt. Bidraget forudsætter altså at ombygningen forbedrer naturen.
2Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til store byggeprocesser. Krævende byggeprojekter behøver mere end en person. Dertil er det hurtigere og sjovere at være flere om det.
3Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forud for at du går til værks med byggeprocessen. Du kan med fordel notere en punktforms oversigt hvorpå der noteres det der bliver brug for, og derefter tjekke listen, så du bliver sikker på at du har husket alt.
4Du bør gennemtænke hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør få hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at hente priser fra en håndfuld selskaber.
5Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til hver enkelt omkostning, og herefter dokumentere udgiften ved hver enkelt.
6Du skal for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som fx arbejdssko som sikring mod eventuelle skader. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke får professionel assistance.
7Der kommer stort set altid uventede hovedpiner ved krævende opgaver, og ergo vurderes det væsentligt at man afsætter passende tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
8Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag bør du løbende kigge på vejrprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre dit omfattende byggeprojekt.
9Forud for at du opstarter byggeprojektet er det temmelig meningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Du må på ingen måde undvære værktøj. Typisk vil det vise sig afgørende at du har værktøjet til rådighed når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden godt at medtage omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
11Du finder en verden af vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget nyttig viden, i særlig grad hvis du leder på engelsk.
12Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en velovervejet strategi, som dikterer hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din tidsplan.
De højest bedømte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Masser af online butikker foreslår i vore dage diverse billige leveringsmidler til Stanley nedstryger. En favorit er lige nu at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo ultra fleksibel, samt ofte desuden den mest billige form for levering.

Du burde tillige påtænke at få det leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er gennemsnitligt en sjat mere bekostelig, men desuden super nem for Stanley nedstryger online. Den mest billige leveringstype vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som desværre kræver at du fysisk befinder dig nær e-firmaets butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på Stanley nedstryger kan vise sig at være yderst afgørende om du står og skal bruge ordren fluks, og af den grund er det rigtig relevant at man finder leveringstidspunktet ved Stanley nedstryger. En række byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre online, men som ikke desto mindre forudsætter at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne afsendt forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Enkelte e-shops i Danmark byder på fri fragt på Stanley nedstryger online, men tit forudsætter det at man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt skal man foretrække den mest billige leveringsversion, hvilket ofte vil være at få kørt varerne til en pakkeshop.

Masser af netbutikker foreslår afhentning hvor du handler billig Stanley nedstryger derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på Stanley nedstryger i disse byer:

Brønshøj, Horsens, Risskov, Aalborg, Kolding, Skanderborg, Korsør, Vallensbæk, Glostrup, Kokkedal, Rudersdal, Fredericia, Svendborg, Herning, Ringsted, Søborg, Næstved, Struer, Rønne, Charlottenlund, Valby, Hvidovre, Tårnby, Albertslund, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Taastrup, Aabenraa, Frederikssund, Tilst, København, Nærum, Hedehusene, Brønderslev, Rødovre, Skive, Værløse, Ishøj, Slagelse, Gentofte, Hobro, Vanløse, Højbjerg, Virum, Holbæk, Randers, Vejle, Varde, Nyborg, Middelfart, Køge, Sønderborg, Åbyhøj, Aarhus, Brabrand, Helsingør, Thisted, Greve, Allerød, Hørsholm, Jyllinge, Lystrup, Solrød Strand, Frederiksværk, Roskilde, Herlev, Birkerød, Hillerød, Ølstykke, Silkeborg, Haderslev, Odder, Kalundborg, Holstebro, Brøndby, Nørresundby, Viborg, Lillerød, Ballerup, Grenaa, Odense, Stenløse, Dragør, Frederiksberg, Esbjerg, Ikast, Nakskov, Hedensted, Vordingborg, Lyngby, Farum, Frederikshavn, Haslev, og Hjørring, .

Klik-og-hent ift. Stanley nedstryger er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når vi ser på data står det tydeligt, at folk ofte leder efter blandt andet Stanley nedstryger tilbud og køb Stanley nedstryger. Vi ser derudover typisk internet shoppere søge efter for eksempel Stanley nedstryger online, billig Stanley nedstryger og Stanley nedstryger priser, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Tilbud på Stanley nedstryger

Det er efterhånden ret hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser på billige Stanley nedstryger online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og for det har flertallet af forretninger på nettet været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på Stanley nedstryger kolossalt, og ovenikøbet præstere fragt uden gebyr.

Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at studere indtil flere internet forretninger efter billige priser på Stanley nedstryger online før du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Man må alligevel være klar over, at i tilfælde af at en netshop afsætter billige Stanley nedstryger online på tilbud til en pris der kan ses som utopisk beskeden, er det tit være et symbol på en falsk e-butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omsluttet af en vedtægt, hvilket begunstiger os imod uærlige internet foretagender.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge et tilbud fra fx ViaBill, når du foretrækker at betale betalingen af Stanley nedstryger over tid. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at folk mange gange efterspørger bl.a. Stanley nedstryger tilbud og køb Stanley nedstryger. Derudover oplever vi typisk mennesker kigge efter blandt andet Stanley nedstryger online, Stanley nedstryger priser samt billig Stanley nedstryger.

Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot fører til uden sammenligning belejlige løsninger til at besigtige en stor gruppe øvrige forbrugeres domme og af den grund foreslår vi, at du tolker internet virksomhedens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige Stanley nedstryger online.

Facebook giver dig lignende fuldt ud tiltalende chancer for at få indsigt i online forretningens popularitet. I øvrigt ser vi nogle internet outlets som gør det muligt at frembringe en omtale af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige Stanley nedstryger online i en netbutik burde de principielt gennemgå netshoppens forretningsvilkår, men det er bare ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, da det kan være en sikkerhed for at internet butikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at online firmaet hyppigt overværes af eksperter der er inde i lovgivningen.

Desuden giver det dig genvej til assistance, når du får besvær i forbindelse med dit køb af Stanley nedstryger. Endvidere er det godt at du er på vagt for de mest aktuelle regler der kan influere på købet af Stanley nedstryger online, til eksempel den ombytningspolitik online forhandleren tilsikrer.

I den relation er det samtidig afgørende, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, således man fremadrettet kan eftervise købet af Stanley nedstryger, uagtet om man har bestilt ved Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bygma.

Susanne Andersen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Else O gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Kirsten gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Michael gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en lovbestemmelse, som værner os imod uægte online outlets. Som alternativ kan du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at afbetale regningen i flere bidder.
2Nogle enkelte internet handler yder portofri levering på Stanley nedstryger, men typisk forudsætter det at der bestilles for et fastsat beløb. Ellers bør du tage den mest prisbevidste leveringsform, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig gerne omvendt virkelig fleksibel. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne.
3Trustpilot fører til super fremragende chancer for at læse flere tidligere forbrugeres kritik og af den grund er det en hjælp, at du eksaminerer internet forretningens kritik inden du handler billige Stanley nedstryger online. Facebook tilbyder ydermere evigt troværdige løsninger til at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed.
4Leveringshastigheden er jo særdeles vital når du har brug for din pakke med det samme, og af den grund er det relativt passende at man checker den forventede leveringsdato ved Stanley nedstryger. En masse internet handler udlover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen indsendes forinden et konkret tidspunkt.
5Generelt anbefaler vi at kigge om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, som kan være en antydning af at internet forretningen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at internet forhandleren hyppigt revideres af specialister der forstår reglerne på området. Inden nogen handler billige Stanley nedstryger hos en e-forhandler kunne de helt sikkert få overblik over dens vilkår.
6Forinden folk handler billige Stanley nedstryger på en e-butik kan de faktisk gennemløbe butikkens betingelser, det er dog almindeligvis ikke super interessant. Udover dette er det fornuftigt at du er hensynstagende til de mest vedkommende forhold der kan have indflydelse på handlen med billige Stanley nedstryger online, for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken har.
7Det er i dag ret problemfrit for folk at sammenligne priser online på billige Stanley nedstryger fra flere internet virksomheder, og af den grund lover en lang række internet forretninger i Danmark gratis fragt. Derfor kan det til hver en tid være smart at checke et par online butikker efter rabat og tilbud før du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at få fat i den bedste pris.
8Den mest betalelige type af levering vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men dette er betinget af at du opholder dig i kort afstand af webbutikkens bopæl. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være super aktuel hvis vi har brug for Stanley nedstryger om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle internet selskaber fragt uden omkostninger, men typisk er det forudsat at man aftager for et fastslået beløb.
9De fleste internet forhandlere foreslår nu om dage diverse forskellige billige leveringsudgaver til Stanley nedstryger. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare din ordre når du har lyst. Fragtformen er nemlig super fleksibel, samt desuden tilmed den prisbilligste leveringsmåde.