Bygpris.dk

Stansemaskine

Bernardo Stansemaskine AK 125
2.822 kr.
Læs mere
Bernardo Stansemaskine AK 150
4.500 kr.
Læs mere
Bernardo Stansemaskine AK 100
6.029 kr.
Læs mere
Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 130 P
21.900 kr.
Læs mere
Bernardo Stansemaskine AK 80 F
4.594 kr.
Læs mere
Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 150 P
23.241 kr.
Læs mere
Stansemaskine 21/16
11.051 kr.
Læs mere
RAB rør stansemaskine
2.790 kr.
Læs mere
AK 125 stansemaskine
3.386 kr.
Læs mere
AK 150 P Pneumatisk stansemaskine
25.819 kr.
Læs mere
Stansemaskine 21/8 p
4.207 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige stansemaskine fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og andre fokuserer på service. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan bestemme om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden blot stansemaskine.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af stansemaskine.
Når du vil have varerne hurtigt eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggekæder.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggecentre findes mange steder i landet, og takket være dette har mange chancen for at købe online og hente materialerne på egen hånd. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt sågar hente varerne straks.
De kendte byggekæder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af stansemaskine online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler stansemaskine online på deres side.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig bør du modtage ekstra erfaren sparring fra folk der er eksperter i netop stansemaskine.
Danmarks største byggemarkeder
stansemaskine jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

stansemaskine silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stansemaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stansemaskine bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til projektet, specielt såfremt det er omfattende byggeopgaver. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere personer. Derudover vil det vise sig bedre og mere socialt når man er flere om det.
2Du må aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det være vigtigt at have det parat før du går løs med arbejdet. Det er derudover en fordel at inkludere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
3Det er essentielt at du har alle byggematerialer indkøbt i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du får god gavn af at sammenfatte en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og bagefter efterse materialerne, så du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
4Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør nedskrive en velovervejet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver din plan.
5Husk at tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal få professionel hjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at lede efter prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
6Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige problemer i tilfælde med avancerede projekter, og altså vil det vise sig væsentligt at man afsætter rimelig tid i køreplanen, således at man kan være selvsikker på at komme i mål.
7Før du igangsætter byggeriet kan det blive ekstremt fundamentalt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Der kan findes en overflod af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube bringer dig store mængder udbytterig oplysning, ikke mindst forudsat at man kigger i hele verden.
9Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man såfremt renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
10Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, især ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
11Ved udendørs opgaver kan vejret få en væsentlig rolle. Således kan du med jævne mellemrum holde øje med udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
12Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive en fordel at gennemgå hver eneste udgift, og så dokumentere udgiften ved dem enkeltvis.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En masse outlets på nettet frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige former for fragt til stansemaskine. Et hit er i dag at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente pakken når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo meget fremkommelig, samt tit tillige den prisbilligste leveringsform.

Du burde endvidere påtænke at få varerne bragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig sædvanligvis en tak mere bekostelig, men også særligt simpel ift. stansemaskine online. Den mest letkøbte leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den løsning forudsætter at du har bopæl lige ved internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på stansemaskine er rigtig central i tilfælde af at man står og skal bruge ordren om kort tid, og i det øjemed er det rigtig relevant at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på stansemaskine. En stor portion webbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig 1 hverdags levering på masser af varenumre online, som alligevel afhænger af at ordren køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted før logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere shops på nettet tilbyder portofri levering på stansemaskine online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der handles for et konkret beløb. I øvrigt kan man overveje den mest letkøbte leveringsudgave, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

Masser af webbutikker udlover afhentning hvor du handler billig stansemaskine online men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder eksempelvis klik-og-hent på stansemaskine i følgende områder:

Silkeborg, Taastrup, Højbjerg, Helsingør, Nærum, Dragør, Svendborg, Ballerup, Vallensbæk, Virum, Gladsaxe, Vanløse, Frederiksværk, Horsens, Fredericia, Vordingborg, Kalundborg, Hillerød, Brønderslev, Skanderborg, Valby, Risskov, Brønshøj, Aabenraa, Albertslund, Odder, Rudersdal, Værløse, Frederikssund, Herlev, Hørsholm, Varde, Nakskov, Gentofte, Holstebro, Hobro, Skive, Tårnby, Ikast, Thisted, Køge, Kolding, Brøndby, Rødovre, Søborg, Holbæk, Tilst, Frederikshavn, Hedehusene, Kokkedal, Jyllinge, Hvidovre, Nørresundby, Stenløse, Odense, Rønne, Viborg, Brabrand, Frederiksberg, Herning, Lyngby, Allerød, Hedensted, København, Birkerød, Vejle, Lillerød, Slagelse, Glostrup, Nykøbing Falster, Haslev, Aarhus, Esbjerg, Lystrup, Korsør, Middelfart, Hjørring, Åbyhøj, Grenaa, Ishøj, Nyborg, Solrød Strand, Randers, Sønderborg, Aalborg, Charlottenlund, Struer, Ølstykke, Farum, Næstved, Haderslev, Ringsted, Roskilde, og Greve, .

Klik-og-hent for stansemaskine er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at netshoppere ofte leder efter for eksempel stansemaskine priser og billig stansemaskine. Man ser desuden ofte mennesker efterspørge eksempelvis køb stansemaskine, stansemaskine tilbud samt stansemaskine online, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Rabat på stansemaskine

Det har vist sig at være super gnidningsløst for internetbrugere at finde de laveste priser på billige stansemaskine online fra forskellige netshops, og herved har massevis af online firmaer været tvunget til at trykke udsalgspriserne på stansemaskine enormt, og ydermere præstere levering uden beregning.

Men det kan imidlertid blive gunstigt at prøve et par forskellige internet forhandlere efter rabatter og tilbud på stansemaskine online forud for at du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Du bør alligevel være årvågen med, at hvis en e-forretning afhænder billige stansemaskine online til en udsalgspris der anses for urealistisk letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig e-forhandler. Betalinger med kort er trods alt indbefattet af en vedtægt, der garanterer dig imod bedrageriske butikker på nettet.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at afbetale betalingen af stansemaskine af flere omgange. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger efter fx stansemaskine priser og billig stansemaskine. Derudover ser vi ofte folk efterspørge blandt andet stansemaskine tilbud, stansemaskine online og køb stansemaskine.

Tjek tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot præsterer tilpas gode chancer for at gennemstøve ganske mange eksisterende køberes bedømmelser og af den grund kan det være til hjælp, at du beser internet forhandlerens anmeldelser før du placerer din ordre på billige stansemaskine online.

Facebook fremskaffer desuden adskillige fantastiske genveje til at få indtryk af online firmaets troværdighed. Derudover møder vi mange internet varehuse hvor folk kan udforme en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må drages fordel af til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige stansemaskine online på en shop kan de i princippet tyde webshoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig spændende, især på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne være at tjekke om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være en sikring om at e-handlen følger de danske love, udover at netshoppen lejlighedsvis undersøges af fagfolk som har ekspertise inden for reglerne på området.

Desuden får du mulighed for at få bistand, når du får udfordringer som følge af dit indkøb af stansemaskine. Dertil går vi ind for at kunden er vaks omkring de mest aktuelle reglementer der har indvirkning på bestillingen af stansemaskine online, f.eks. hvilken bytteret hjemmesiden garanterer.

Derfor er det samtidig afgørende, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan eftervise bestillingen af stansemaskine, hvad end man handler fra Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Camilla Poulsen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Poul Knudsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Kim B gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Niels Petersen gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en foranstaltning, som værner dig imod uærlige webshops. Som alternativ bør du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale regningen over tid.
2Trustpilot genererer ret relevante chancer for at gennemstøve diverse tidligere kunders evalueringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du studerer internet firmaets kritik før du køber billige stansemaskine online. Facebook præsterer endvidere absolut fantastiske metoder til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed.
3Før folk køber billige stansemaskine i en internet handler burde de uden tvivl overveje forhandlerens handelsaftale, dog er det ofte ikke særlig interessant. Endvidere er det smart at du er vaks omkring de mest relevante retningslinjer der influerer på handlen med billige stansemaskine online, fx hvilken returrettighed online firmaet tilbyder.
4Fragtperioden kan være temmelig bestemmende i tilfælde af at vi mangler produktet om kort tid, så herved er det ret vigtigt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering for stansemaskine. Masser af online forhandlere lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre, hvilket dog står og falder med at handlen gemmenføres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
5En hel del internet foretagender byder på gebyrfri levering på stansemaskine, men i mange tilfælde afkræver det at der indkøbes for en bestemt sum. Desuden kunne man tage den mest letkøbte metode til levering, som oftest vil være at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Den viser sig beklageligvis på den anden side meget bekvem. Den mest betalelige form for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
6Vi anbefaler generelt at kigge om webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en sikkerhed for at internet webshoppen følger de danske retningslinjer, og at webbutikken fra tid til anden besøges af specialister som har ekspertise inden for reglementet på området. Forinden nogen handler billige stansemaskine på en forhandler på nettet behøver man principielt gennemgå dens forretningsaftale.
7Det er i dag ualmindeligt smertefrit for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige stansemaskine på diverse e-shops, og ergo præsterer flere e-forretninger fri fragt. Derfor kan det trods alt vise sig nyttigt at eftergå en række internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at få den billigste pris.
8Den billigste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig tæt på webbutikkens lager. Den leveringsmodel kan vise sig at være særdeles afgørende såfremt man står og skal bruge stansemaskine lige om lidt. Alternativt så lover nogle få forhandlere på nettet fri fragt, men undertiden kræver det at du shopper for en fastsat sum.
9En række online webshops frembyder i øjeblikket en række forskellige billige leveringstyper til stansemaskine. Det mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig ultra praktisk, samt i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsmulighed.