Bygpris.dk

Stemmejern 10 mm

Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør man læse firmaets betingelser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige stemmejern 10 mm alt efter hvor du handler online. En del satser på billige priser, imens nogle har faglig sparring. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed hos de store byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får råd og vejledning til valg af stemmejern 10 mm.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare stemmejern 10 mm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og derved har kunderne adgang til at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Hermed har du chancen for at undvære fragtgebyret, og tilmed skaffe produkterne nu og her.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra forskellige nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af stemmejern 10 mm online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det formår de at yde ekstra brugbar service fra nogle med ekspertviden i lige præcis stemmejern 10 mm.
Størsteparten af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle stemmejern 10 mm online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

stemmejern 10 mm silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

stemmejern 10 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

stemmejern 10 mm jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

stemmejern 10 mm bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som sikrer dig overfor mulige skader. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig når du ikke køber eksperthjælp.
2Ofte vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fornuftigt at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør kortlægge eventuelle tilbud på hver enkelt.
3Før du igangsætter byggeprojektet kan det være højst vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Der viser sig uden tvivl pludselige udfordringer når det kommer til avancerede projekter, og altså er det væsentligt at man har afsat en god portion plads i agendaen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
5For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette må du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten lige før byggeprojektet, så du slipper for at det ud af det blå begynder at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
6Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis projektet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer naturen.
7Der ligger alle mulige former for vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er kilde til meget brugbar viden, navnligt ifald du bruger engelske søgeord.
8Man må nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har det tilgængeligt forinden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
9Det vil vise sig af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forud for at du kaster dig over eksekveringen. Du har god gavn af at sammensætte en enkel note som indeholder det som er nødvendige, og bagefter tjekke listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
10Godt forarbejde bliver nøglen til succes med din byggeproces. Du skal nedskrive en gennemarbejdet plan, som beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver din dagsorden.
11Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig ved vigtige byggeprocesser. Større opgaver kræver mere end en person. Dertil er det bedre og mere socialt at være flere om det.
12Du kan overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du må hente assistance fra en fagmand til dele af byggeriet. Ifald du skal have hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at hente prisoverslag fra diverse entreprenører.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig imponerende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

Masser af online virksomheder udlover nu om dage et hav af forskellige billige leveringstyper til stemmejern 10 mm. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså ultra enkel, og endda endvidere den billigste leveringsversion.

Du burde på samme måde foretrække at få pakken leveret til din adresse eller ud på dit arbejde. Løsningen bliver uheldigvis en kende dyrere, men derudover ret så overkommelig ift. stemmejern 10 mm online. Den mest billige form for levering er unægtelig selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved online virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på stemmejern 10 mm kan være rigtig bestemmende såfremt du behøver din pakke om et øjeblik, så herved er det rimelig klogt at man undersøger den anslåede leveringsdato for stemmejern 10 mm. Mange forhandlere på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, som trods alt regnes ud fra at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet pakket forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere online forretninger frembyder fragt uden betaling på stemmejern 10 mm online, men i reglen er det forbeholdt når man indkøber for et præcist beløb. Alternativt kunne man foretrække den billigste leveringsform, som ofte vil blive at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man handler billig stemmejern 10 mm online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. De tildeler fx afhentning af stemmejern 10 mm i disse områder:

Brønshøj, Søborg, Herlev, Nærum, Brøndby, Værløse, Brønderslev, Hedehusene, Tårnby, Birkerød, Rudersdal, Middelfart, Odder, Slagelse, Skanderborg, Rønne, Frederikshavn, Randers, Jyllinge, Kalundborg, Aarhus, Risskov, Hobro, Holbæk, Charlottenlund, Skive, Åbyhøj, Ølstykke, Hvidovre, Varde, Haderslev, Vallensbæk, Hjørring, Køge, Aalborg, Haslev, Ishøj, Kolding, Odense, Struer, Fredericia, Glostrup, Taastrup, Rødovre, Nørresundby, Allerød, Lystrup, Roskilde, Næstved, Hedensted, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Ikast, Silkeborg, Kokkedal, Tilst, Ballerup, Solrød Strand, Albertslund, Lillerød, Frederiksberg, Grenaa, Svendborg, Hørsholm, København, Vordingborg, Brabrand, Aabenraa, Holstebro, Ringsted, Højbjerg, Lyngby, Gentofte, Virum, Esbjerg, Greve, Dragør, Korsør, Gladsaxe, Vejle, Frederikssund, Farum, Stenløse, Sønderborg, Helsingør, Valby, Nyborg, Thisted, Horsens, Nakskov, Vanløse, Herning, Viborg, og Hillerød, .

Klik-og-hent af stemmejern 10 mm er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland).

Når man kigger i tallene står det klart, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. køb stemmejern 10 mm og stemmejern 10 mm online. Man ser derudover ofte netshoppere lede efter for eksempel stemmejern 10 mm tilbud, stemmejern 10 mm priser og billig stemmejern 10 mm, plus de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Gode tilbud på stemmejern 10 mm

Det er jo ret fleksibelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige stemmejern 10 mm online hos flere internet webshops, og derfor har adskillige online webshops set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på stemmejern 10 mm voldsomt, og derudover byde på gratis levering.

Dog kan det immervæk vise sig gavnligt at undersøge nogle forskellige internet forretninger efter tilbud på stemmejern 10 mm online forinden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal bare ikke glemme, at hvis en internet webshop tilbyder billige stemmejern 10 mm online til en tilbudspris som kan ses som ekstraordinært overkommelig, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en bedragerisk internet handler. Handler med kort er på den anden side omfattet af en lovbestemmelse, hvilket beskytter dig som kunde imod falske internet forhandlere.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du vil klare pengene til stemmejern 10 mm over en længere periode. Dette foreslåes typisk ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Når man kigger i data er det markant, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis køb stemmejern 10 mm og stemmejern 10 mm priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge fx stemmejern 10 mm tilbud, billig stemmejern 10 mm og stemmejern 10 mm online.

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot byder på en del passende muligheder for at eksaminere en hel del øvrige forbrugeres vurderinger og af den grund anbefaler vi, at du læser netshoppens kritik forud for at du bestiller billige stemmejern 10 mm online.

Facebook tilbyder ligeledes tilpas troværdige genveje til at få kendskab til e-butikkens kundefokus. Desuden møder vi en række internet firmaer hvor man kan meddele en vurdering af deres køb, som ydermere kan drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige stemmejern 10 mm online på en internet forhandler behøver de i og for sig skimme shoppens forretningsbetingelser, men det er naturligvis en tidskrævende opgave, specielt på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne være at tjekke om online firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det kan være en sikkerhed for at webshoppen adlyder de danske regler, og at internet forhandleren tit revurderes af eksperter der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Derudover giver det dig genvej til at få bistand, ifald du møder besvær som følge af din ordre på stemmejern 10 mm. Dertil er det anbefalelsesværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante betingelser der kan influere på købet af stemmejern 10 mm online, til eksempel den byttepolitik internet virksomheden garanterer.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man altid beholder ens faktura e-mail, således man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af stemmejern 10 mm, uagtet om man bestiller fra XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

Søren gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Poul Poulsen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Anna Hansen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Marianne E gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til online shopping
1Indtil flere internet firmaer præsterer levering uden betaling på stemmejern 10 mm, men i reglen kun såfremt der købes for et konkret beløb. Ellers kunne man tage den mest betalelige fragttype, hvilket typisk vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragttypen bliver sædvanligvis til gengæld ultra praktisk. Den billigste leveringstype er unægtelig selv at hente pakken.
2Den billigste leveringsmåde vil altid være at du selv henter varerne, men det forudsætter at du bor tæt på webbutikkens tilholdssted. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende når man behøver stemmejern 10 mm inden for få dage. Alternativt så lover nogle internet forretninger levering uden beregning, men tit kræves det at du indkøber for en bestemt sum.
3Det er jo efterhånden temmelig fleksibelt for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige stemmejern 10 mm på diverse shops på nettet, og følgelig yder adskillige internet handler i Danmark fragt uden gebyr. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at udforske et par forskellige internet firmaer efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at få den billigste pris.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig ultra udslagsgivende i tilfælde af at du mangler dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det jo passende at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved stemmejern 10 mm. Adskillige online outlets lover billig dag-til-dag fragt på de fleste varer, men husk at det tager udgangspunkt i at ordren indsendes før et givent tidspunkt.
5Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er en sikkerhed for at netbutikken forstår de opstillede regler, udover at online virksomheden ofte besøges af eksperter som er meget bekendte med reglerne. Inden folk køber billige stemmejern 10 mm hos en butik på nettet kan man egentlig tyde dens forretningsbetingelser.
6En del internet forretninger tilbyder i dag diverse forskellige billige leveringsmåder til stemmejern 10 mm. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså ultra ligetil, samt desuden tilmed den billigste fragtform.
7Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en vedtægt, hvilket assisterer en overfor svindlende e-handler. Alternativt bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage pengene senere.
8Inden folk handler billige stemmejern 10 mm hos en online webshop behøver man for at være sikker få overblik over webbutikkens handelsvilkår, men det er gerne en omfattende opgave. I øvrigt foreslåes det at man er hensynstagende til de fundamentale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige stemmejern 10 mm online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik shoppen garanterer.
9Trustpilot byder på relativt gode løsninger til at analysere en stor portion aktuelle køberes domme og derfor er det godt, at du iagttager internet butikkens anmeldelser forud for at du shopper billige stemmejern 10 mm online. Facebook forærer dig endvidere nogenlunde troværdige metoder til at få indsigt i e-forretningens popularitet.