Bygpris.dk

Stemmejern til metal

Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring stemmejern til metal.
Du bør kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor tjekke byggeshoppens regler.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige stemmejern til metal alt efter hvor du handler online. Enkelte giver lave priser, og øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder har et enormt sortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot stemmejern til metal.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne selv. Dette er især et alternativ ved de store byggecentre.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggekæder findes nær dig, og i kraft af det har flertallet chancen for at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Hermed kan du undgå fragtgebyret, samt tilmed få varerne straks.
De store byggekæder forhandler varer fra mange nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af stemmejern til metal online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved kan du opleve ekstra god service fra ansatte som er eksperter i netop stemmejern til metal.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
En masse nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der tit er danske, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du når du handler stemmejern til metal online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stemmejern til metal silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

stemmejern til metal bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

stemmejern til metal harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

stemmejern til metal jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Nogle gange kan man søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis projektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at renoveringen forbedrer naturen.
2Det kan være en god idé at få assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ved krævende byggeprojekter. Store ombygninger gør krav på mere end en person. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
3Du kan finde ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube er kilde til enorme mængder gavnlig viden, særligt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
4Du skal under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at have det tilgængeligt inden du påbegynder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
5I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig temmelig vigtigt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Der præsenterer sig stort set altid uventede problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og altså vurderes det værdifuldt at der afsættes passende tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
7Du bør tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du med fordel kan anskaffe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Såfremt du ønsker assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at få en pris fra en håndfuld virksomheder.
8Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko som hjælp med henblik på mulige uheld. Det er smart at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
9Det er fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition inden du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig huskeliste som samler hver eneste ting som er nødvendige, og efterfølgende granske punkterne, så du bliver sikker på at alt er som det skal være.
10Planlægning vil være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en struktureret strategi, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver din køreplan.
11For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette bør du løbende tjekke udsigten ift. vejret når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
12I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et regnskab for dit projekt, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive fordelagtigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedfælde billige priser på dem én og én.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er utrolig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Størstedelen af forhandlere på nettet foreslår nu diverse forskellige billige fragtmuligheder til stemmejern til metal. En af de mest moderne er i dag afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså ultra let gængelig, og endda ydermere den mest billige fragtløsning.

Du bør tillige forsøge at få produkterne bragt til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig i regelen en lille smule mere omkostningsfuld, men endda virkelig ukompliceret for stemmejern til metal online. Den mest billige type af levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du er i nærheden af e-firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på stemmejern til metal er naturligvis meget vital om vi absolut skal bruge din pakke straks, så af den grund er det komplet væsentligt at man tjekker den anslåede leveringsdato for stemmejern til metal. Masser af online varehuse – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, hvilket stiller krav om at ordren gennemføres forinden et bestemt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produktet distribueret forud for at personalet tager hjem.

En række netbutikker yder fragt uden gebyr på stemmejern til metal online, men undertiden kun når der handles for et fastslået beløb. Derudover bør man foretrække den prisbilligste fragttype, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig stemmejern til metal online men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på stemmejern til metal i disse områder:

Horsens, Skive, Stenløse, København, Roskilde, Brønshøj, Sønderborg, Dragør, Allerød, Lyngby, Korsør, Hjørring, Højbjerg, Nærum, Rønne, Kokkedal, Birkerød, Vallensbæk, Vordingborg, Kolding, Glostrup, Odense, Herlev, Hillerød, Risskov, Solrød Strand, Thisted, Vejle, Odder, Hørsholm, Struer, Køge, Brabrand, Brønderslev, Helsingør, Haslev, Rudersdal, Grenaa, Charlottenlund, Hobro, Jyllinge, Frederikshavn, Farum, Ølstykke, Nakskov, Fredericia, Frederiksberg, Frederikssund, Herning, Valby, Middelfart, Frederiksværk, Tilst, Holbæk, Ringsted, Greve, Taastrup, Haderslev, Virum, Næstved, Åbyhøj, Værløse, Lystrup, Varde, Brøndby, Ishøj, Hvidovre, Hedensted, Kalundborg, Hedehusene, Slagelse, Albertslund, Gladsaxe, Vanløse, Gentofte, Nørresundby, Aalborg, Randers, Esbjerg, Viborg, Silkeborg, Rødovre, Aabenraa, Skanderborg, Lillerød, Tårnby, Svendborg, Holstebro, Søborg, Nykøbing Falster, Ikast, Nyborg, Ballerup, og Aarhus, .

Klik-og-hent for stemmejern til metal er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når der ses på tendenserne står det markant, at internet shoppere mange gange leder efter fx stemmejern til metal priser og stemmejern til metal online. Man ser desuden tit netshoppere søge efter blandt andet stemmejern til metal tilbud, køb stemmejern til metal samt billig stemmejern til metal, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Rabat på stemmejern til metal

Det er i dag rigtig let gængeligt for os alle at finde de laveste priser på billige stemmejern til metal online på forskellige netshops, og af den grund har langt de fleste online shops fundet det uundgåeligt at nedskære prisen på stemmejern til metal eftertrykkeligt, og ydermere byde på fri fragt.

Men det kan imidlertid vise sig lønnende at sammenligne nogle få internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på stemmejern til metal online inden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Man skal bare ikke undervurdere, at såfremt en shop udbyder billige stemmejern til metal online på tilbud til en udsalgspris der anses for umådelig billig, så kunne det ofte være en indikator for en bedragerisk e-shop. Kortbestillinger er trods alt en del af en orden, der skærmer kunden overfor uærlige internet virksomheder.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, når du har til hensigt at afdrage regningen på stemmejern til metal senere. Dette fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Davidsen.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere tit søger blandt andet køb stemmejern til metal og stemmejern til metal online. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere søge bl.a. billig stemmejern til metal, stemmejern til metal priser samt stemmejern til metal tilbud.

Kig på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder sådan set hæderlige løsninger til at kigge nærmere på flere andre forbrugeres evalueringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du besigtiger online virksomhedens kritik inden du shopper billige stemmejern til metal online.

Facebook frembyder på samme måde regulære hæderlige chancer for at få en idé om netshoppens kundefokus. Her møder vi en del internet webshops hvor man kan notere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan drages fordel af til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige stemmejern til metal online i en e-handler behøver de ideelt set granske webbutikkens handelsaftale, det er dog oftest ikke videre interessant, specielt med de gængse byggekæder som Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

En nem løsning kunne være at kigge om internet shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det er en sikring om at online forretningen understøtter de danske retningslinjer, og at e-handlen nu og da overvåges af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene.

Dette er desuden din chance for støtte, for så vidt du udsættes for udfordringer som følge af din ordre på stemmejern til metal. Foruden dette støtter vi at kunden er hensynstagende til de mest essentielle betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af stemmejern til metal online, til eksempel den ombytningspolitik online butikken benytter.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering, således man altid vil kunne bevise købet af stemmejern til metal, uafhængig af om man har handlet hos Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark eller Bygma.

Lars gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Michael gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Kim Johansen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Kim R gav 4 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til online shopping
1Den billigste leveringstype vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket afhænger af at du befinder dig i kort afstand af online forretningens bopæl. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være særligt vigtig hvis du skal bruge stemmejern til metal lige om lidt. Alternativt så tilbyder en række online shops levering uden beregning, men ofte under forudsætning af at du bestiller for et fastsat beløb.
2Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en foranstaltning, som sikrer folk overfor uærlige internet forretninger. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du hellere vil betale prisen ude i fremtiden.
3Fragtperioden er jo temmelig aktuel i tilfælde af at man behøver pakken inden for kort tid, så med det formål er det bestemt centralt at vi dobbelttjekker den forventede leveringsdato for stemmejern til metal. Temmelig mange online forhandlere stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre, som dog er påkrævet at ordren lægges forud for et nøjagtigt tidspunkt.
4Før folk køber billige stemmejern til metal i en e-handler kan de principielt tage stilling til dens forretningsaftale, dog er det bare ikke særlig morsomt. Ligeså rekommanderer vi at køber er vaks omkring de mest essentielle regler der kan influere på handlen med billige stemmejern til metal online, eksempelvis hvilken bytteret e-firmaet har.
5Nogle e-forretninger i Danmark præsterer levering uden omkostninger på stemmejern til metal, men oftest kræves det at man køber for et fastslået beløb. Derudover burde du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmetode, der oftest vil blive at få bragt dine varer til en pakkeshop. Metoden er uheldigvis endda ekstremt smertefri. Den prisbilligste fragtmetode er dog selv at hente pakken.
6Vi tilråder generelt at efterse om online shoppen er e-mærket medlem, fordi det skulle være en indikation om at webbutikken føjer de danske love, tillige med at webshoppen undertiden revurderes af specialister som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Inden nogen shopper billige stemmejern til metal hos en e-forretning burde man altid gennemgå shoppens vilkår.
7Trustpilot byder på forholdsvis belejlige chancer for at beskue ret mange nuværende køberes betragtninger og på grund af dette er det prisværdigt, at du iagttager e-firmaets vurderinger inden du shopper billige stemmejern til metal online. Facebook forærer dig tilsvarende de facto gavnlige genveje til at få indtryk af webbutikkens kundefokus.
8Det er efterhånden særligt let gængeligt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige stemmejern til metal i blandt diverse online firmaer, og derfor præsterer langt de fleste online forretninger billig levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at sammenholde forskellige internet firmaer efter billige priser forinden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at få den skarpeste pris.
9Temmelig mange internet varehuse tildeler heldigvis en række forskellige billige metoder til levering til stemmejern til metal. En der er meget populær er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ekstremt enkel, og ofte desuden den billigste fragtmetode.