Bygpris.dk

Stempelkompressor

Luna Transportabel Stempelkompressor ACB 5.5-90L
8.995 kr.
Læs mere
Luna Transportabel Stempelkompressor ACD3.0Hp-22L
7.395 kr.
Læs mere
Luna Transportabel Stempelkompressor ACB7.5-200S
15.999 kr.
Læs mere
Luna stempel kompressor ACB10-270 400V
18.995 kr.
Læs mere
Luna Transportabel Stempelkompressor ACS 2Hp-16L Oliefri
1.800 kr.
Læs mere
Stempelkompressor Reno 270/25 - 2,5 HK
6.875 kr.
Læs mere
Stempelkompressor stationær ABAC 3.0Hp-27L
15.551 kr.
Læs mere
Stempelkompressor stationær ABAC VERT3.0pH-150L, 5.5H-270L
19.750 kr.
Læs mere
Stempelkompressor Reno FF Sirocco 970/500
31.125 kr.
Læs mere
Stempelkompressor Reno FF 830/90 med ekstra tank
23.625 kr.
Læs mere
Stempelkompressor ABAC Silent Pro 50
6.974 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget relevant at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du skal have varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder hjælp til valg af stempelkompressor.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige stempelkompressor fra webshop til webshop. Nogle tilbyder lave priser, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot stempelkompressor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af stempelkompressor online.
De gængse byggecentre findes overalt i landet, og på grund af det har du adgang til at handle online og hente materialerne selv. Derfor kan du spare fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte på disse nichewebshops online bør du få gode tilbud.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er mindre firmaer, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle stempelkompressor online fra deres webshop.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du opleve ekstra anvendelig vejledning fra personale der er specialister i netop stempelkompressor.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

stempelkompressor silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

stempelkompressor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

stempelkompressor harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

stempelkompressor jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være behjælpeligt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde billige priser på dem en ad gangen.
2Forud for at du påbegynder arbejdet er det ganske værdifuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
3Der præsenterer sig typisk uventede vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vurderes det betydningsfuldt at der afsættes nok tid i planen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
4Der findes en hel del instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube er kilde til vældig meget gavnlig info, specielt ifald du bruger den engelske version.
5Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med projektet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din plan.
6Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har samtlige byggematerialer klar på forhånd inden du kaster dig over projektet. Du bør lave en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
7Du skal nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som sikkerhedssko der sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeriet, navnlig ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
8Man må under ingen omstændigheder undvære værktøj. Tit vil det vise sig en fordel at du har grejet til rådighed idet du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover en fordel at tillægge de medfølgende omkostninger i dit budget.
9Du kunne overveje om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør få assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Ifald du henter hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at modtage tilbud fra forskellige entreprenører.
10Det er oplagt at sikre sig hjælp til projektet, hovedsageligt i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Store projekter gør krav på flere end en enkelt person. Dertil bør det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
11I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det fås hvis ombygningen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for planeten.
12For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således kan du ofte kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned når du netop er startet på dit vigtige projekt.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er rigtig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Mange e-firmaer tildeler nu et hav af forskellige billige leveringsmidler til stempelkompressor. Den mest moderne er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo super overkommelig, samt mange gange endda den prisbilligste slags levering.

Du kan lige så vel foretrække at få pakken leveret til dit hus eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt en anelse dyrere, men tillige temmelig bekvem ved køb af stempelkompressor online. Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den mulighed beroer på at du opholder dig tæt på online forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på stempelkompressor er usædvanlig central hvis du har brug for dine nye varer om kort tid, så af den grund er det temmelig centralt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for stempelkompressor. Masser af internet varehuse – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags fragt på mange produkter online, men vær vagtsom da det betinges af at ordren indsendes forinden et aftalt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet før pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få online firmaer præsterer levering uden omkostninger på stempelkompressor online, men oftest er det kun gældende hvis man shopper for et fastslået beløb. Alternativt skulle du gribe den billigste mulighed for fragt, der mange gange vil blive at få leveret pakken til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig stempelkompressor online men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggekæderne yder fx afhentning af stempelkompressor i følgende byer:

Holstebro, Hedehusene, Horsens, Taastrup, Roskilde, Lystrup, Frederiksberg, Greve, Haslev, Vordingborg, Frederikssund, Rønne, Værløse, Ballerup, Næstved, Ringsted, Brøndby, Brønderslev, Hillerød, Nærum, Haderslev, Kolding, Risskov, Åbyhøj, Lillerød, Gentofte, Hjørring, Brabrand, Nørresundby, Frederiksværk, Middelfart, Ikast, Skanderborg, Hørsholm, Struer, Køge, Nykøbing Falster, Ishøj, Vallensbæk, Holbæk, Charlottenlund, Virum, Glostrup, Sønderborg, Svendborg, Albertslund, Tårnby, Hvidovre, København, Tilst, Vejle, Herning, Rødovre, Højbjerg, Herlev, Hedensted, Brønshøj, Nakskov, Gladsaxe, Nyborg, Kalundborg, Allerød, Søborg, Ølstykke, Skive, Grenaa, Aarhus, Solrød Strand, Helsingør, Lyngby, Fredericia, Slagelse, Farum, Jyllinge, Rudersdal, Odder, Odense, Frederikshavn, Aalborg, Varde, Viborg, Silkeborg, Valby, Dragør, Birkerød, Stenløse, Randers, Kokkedal, Thisted, Aabenraa, Korsør, Hobro, Vanløse, og Esbjerg, .

Click-and-collect for stempelkompressor er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data står det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter fx billig stempelkompressor og stempelkompressor online. Vi ser derudover som regel folk søge efter for eksempel køb stempelkompressor, stempelkompressor tilbud samt stempelkompressor priser, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Få den bedste pris på stempelkompressor

Det er efterhånden ret fleksibelt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige stempelkompressor online hos forskellige webshops, og altså har utallige online shops fundet det nødvendigt at mindske prisen på stempelkompressor betydeligt, og derudover love levering uden beregning.

Det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at undersøge en række forhandlere på nettet efter billige priser på stempelkompressor online forud for at du køber, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online butik annoncerer billige stempelkompressor online til salg for en pris der virker himmelråbende letkøbt, så bør det tit være en indikation på en uærlig internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under en orden, som redder køber overfor uægte butikker på nettet.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere prisen på stempelkompressor i flere bidder. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at folk jævnligt søger eksempelvis køb stempelkompressor og stempelkompressor tilbud. Foruden dette ser vi typisk folk søge eksempelvis stempelkompressor online, stempelkompressor priser og billig stempelkompressor.

Udforsk tidligere køberes vurderinger

Trustpilot frembringer nogenlunde passelige muligheder for at inspicere mange nuværende forbrugeres observationer og herved rekommanderer vi, at du gransker webshoppens omtaler forinden du bestiller billige stempelkompressor online.

Facebook forærer dig derudover fuldt ud belejlige metoder til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed. Derudover møder vi en del internet virksomheder hvor det er muligt at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige stempelkompressor online i en internet virksomhed kunne man principielt få overblik over dens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, særligt på de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

En nem løsning kunne være at kontrollere hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være et fingerpeg om at internet butikken opererer i overensstemmelse med de officielle regler, tillige med at e-butikken rutinemæssigt overvåges af eksperter der mestrer de gældende regler.

Det er en rigtig god lejlighed til støtte, for så vidt du oplever problemer i processen med din ordre på stempelkompressor. Udover dette rekommanderer vi at kunden er opmærksom på de vigtigste betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stempelkompressor online, f.eks. hvilken byttepolitik webshoppen har.

I relation til det er det på samme måde afgørende, at man stadig bevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af stempelkompressor, uagtet om man bestiller fra Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Inger U gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Thomas Olsen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Anne Mortensen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Marianne Christiansen gav 5 stjerner

SUPER

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot medfører en del gavnlige løsninger til at blive klogere på en lang række nuværende konsumenters meninger og på grund af dette anbefales det, at du eftersøger online butikkens bedømmelser forud for at du køber billige stempelkompressor online. Facebook bringer dig lige så vel stort set uafhængige genveje til at få en idé om e-firmaets troværdighed.
2Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en vedtægt, der bistår kunden imod falske e-forretninger. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du agter at honorere regningen over en periode.
3Vi tilråder at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være en sikring om at online webshoppen lever op til de officielle danske regler, og at e-handlen hyppigt vurderes af fagfolk som har megen viden om lovene på området. Forinden folk shopper billige stempelkompressor på en internet butik burde man utvivlsomt gennemlæse webbutikkens forretningsaftale.
4Den mindst kostelige form for levering er dog selv at hente produkterne, hvilket stiller krav om at du lever tæt på e-forhandlerens hjemsted. Den slags levering er vældig central forudsat man skal bruge stempelkompressor om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle enkelte e-forretninger i Danmark fri fragt, men i reglen kun når der indkøbes for en bestemt pris.
5Enkelte webbutikker præsterer portofri levering på stempelkompressor, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der købes for en bestemt pris. Som alternativ må du vælge den mest prisbevidste fragtmetode, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig ofte omvendt yderst praktisk. Den billigste leveringsmodel vil dog altid være selv at hente ordren.
6Størstedelen af internet firmaer foreslår nu mange forskellige billige leveringsudgaver til stempelkompressor. Det mest populære er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt ligetil, samt i mange tilfælde tillige den mest betalelige leveringsmodel.
7Inden nogen køber billige stempelkompressor på en shop på nettet burde man ideelt set få overblik over butikkens betingelser, men det er bare ikke særlig interessant. Endvidere er det fornuftigt at man er vidende om de mest essentielle reglementer der indvirker på købet af billige stempelkompressor online, fx den byttepolitik internet firmaet tilsikrer.
8Det er jo efterhånden temmelig nemt for købere at finde de bedste tilbud online på billige stempelkompressor fra flere online shops, og altså lover adskillige online firmaer portofri levering. Det kan alligevel være udbytterigt at tjekke et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forinden du handler, så du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
9Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel forudsat vi står og skal bruge dine nye varer fluks, så i det øjemed er det selvfølgelig fornuftigt at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved stempelkompressor. Størstedelen af online virksomheder udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer, som imidlertid kræver at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.