Bygpris.dk

Sternbrædder pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger sternbrædder, sammen med den pris de tager for 100 meter inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 meter for 1.814 kr., som er hele 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter sternbrædder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.814 kr.Køb
1.961 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.133 kr.Køb
2.159 kr.Køb
3.495 kr.Køb
4.748 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: komposit fibercement sortmalede eternit plast plast lærketræ

Størrelser: 25×200 25×125 110 mm 25×150 32×150 25×250 150 mm 5 mm 140 mm 6 mm 25×100 100 mm 135 mm 25×17 125 mm 175 mm 22 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring sternbrædder.
Der findes forskelle i priserne på billige sternbrædder hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige har faglig sparring. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge byggeshoppens betingelser.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du vælge et andet.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Det er navnligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Flere byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare sternbrædder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af sternbrædder online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derfor har du valget om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det er det muligt at undgå fragten, samt endda skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få gode tilbud.
Flertallet af nichespecifikke webshops har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere kompetent service fra mennesker som er eksperter i netop sternbrædder.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle sternbrædder online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

sternbrædder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af ca. 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

sternbrædder bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sternbrædder silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

sternbrædder jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld selskaber.
2Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et budget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst indsamle eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
3Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Vær skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
4Inden du går i gang med byggeprojektet kan det være temmelig essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5For udendørs byggeprojekter har vejret en stor rolle. Således kan du ofte holde øje med vejrvarslen i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne når du netop står midt i det krævende byggeprojekt.
6I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeriet er CO2-besparende. At få tilskud betinger at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
7Du bør aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning som sikring mod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
8Du skal aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have udstyret klar til brug forinden du begynder på byggeriet. Det er derudover afgørende at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er krævende projekter. Krævende opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden må det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige udfordringer når det kommer til omfattende projekter, og af den grund kan det være af stor betydning at man har afsat en del tid i køreplanen, således at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
11Der er alle mulige former for vejledninger og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til utrolig meget almennyttig oplysning, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
12Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer disponible forinden du starter håndværket. Du har fordel af at forfatte en punktforms indkøbsseddel som samler alt hvad du får brug for, og så efterse materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål rundt om sternbrædder

 • Hvad bruges sternbrædder til?
 • Hvordan monteres sternbrædder?
 • Hvad er sternbrædder?
 • Hvordan sætter man sternbrædder op?
 • Hvordan skifter man sternbrædder?
 • Hvor sidder sternbrædder?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  Adskillige online forhandlere tildeler i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmåder til sternbrædder. En der er meget populær er i dag udleveringssteder, hvor du kan afhente dine nye varer når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt fleksibel, og ofte tilmed den billigste metode til levering.

  Du burde lige så vel overveje at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig jævnligt en sjat mere omkostningsfuld, men lige så vel ret så let for sternbrædder online. Den mest letkøbte type af levering er uden tvivl at hente ordren selv, som jo betinges af at du befinder dig tæt på netshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på sternbrædder kan vise sig at være ret central hvis vi mangler produkterne fluks, og i det øjemed er det skam meningsfuldt at man ser leveringstidspunktet på sternbrædder. Mange netbutikker – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig 1 hverdags levering på mange af deres varer online, hvilket dog er regnet ud fra at bestillingen laves tidligere end et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren pakket før logistikpersonalet har fri.

  Nogle e-firmaer yder fragtfri levering på sternbrædder online, men tit kræver det at man bestiller for et fastsat beløb. Derudover må du beslutte sig for den mest letkøbte slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

  En masse netshops foreslår klik-og-hent hvor man køber billig sternbrædder online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på sternbrædder i følgende byer:

  Nykøbing Falster, Greve, Hedensted, Esbjerg, Randers, Odder, Vejle, Albertslund, Ringsted, Middelfart, Frederiksværk, Hørsholm, Frederikssund, Varde, Frederiksberg, Aalborg, Holstebro, Roskilde, Gentofte, Risskov, Farum, Tårnby, Vallensbæk, Fredericia, Horsens, Skanderborg, Aarhus, Åbyhøj, Jyllinge, Ishøj, Grenaa, Thisted, Silkeborg, Ikast, Brønderslev, Rødovre, Glostrup, Skive, Brøndby, Vanløse, Herning, Struer, Højbjerg, Taastrup, Værløse, Korsør, Svendborg, Haderslev, Hedehusene, Kolding, Ølstykke, Nærum, Tilst, Hjørring, Stenløse, Dragør, Gladsaxe, Frederikshavn, Odense, Rudersdal, Slagelse, Herlev, Aabenraa, Lyngby, Nakskov, Vordingborg, Helsingør, Hobro, København, Køge, Sønderborg, Næstved, Valby, Nørresundby, Hillerød, Viborg, Virum, Søborg, Ballerup, Brabrand, Brønshøj, Charlottenlund, Holbæk, Lystrup, Allerød, Kokkedal, Solrød Strand, Hvidovre, Rønne, Birkerød, Haslev, Lillerød, Nyborg, og Kalundborg, .

  Click-and-collect ift. sternbrædder er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Ses der på tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. billig sternbrædder og sternbrædder online. Vi ser derudover typisk internet shoppere kigge efter blandt andet køb sternbrædder, sternbrædder tilbud samt sternbrædder priser, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

  Spar penge på sternbrædder

  Det er i dag virkelig uproblematisk for købere at prissammenligne på billige sternbrædder online på diverse internet handler, og så har flere webshops været tvunget til at reducere prisen på sternbrædder betragteligt, og endda præstere fragt uden omkostninger.

  Derfor kan det immervæk blive profitabelt at efterse diverse e-forretninger efter tilbud og rabatter på sternbrædder online før du handler, sådan at man er sikret at få den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

  Du skal imidlertid være klar over, at hvis en webshop udlover billige sternbrædder online for en pris som anses for helt ekstremt billig, kunne det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig e-handler. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af et regelsæt, som dækker køber overfor uærlige firmaer på nettet.

  Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare beløbet til sternbrædder over et længere tidsrum. Det fås typisk ved niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger efter for eksempel sternbrædder priser og køb sternbrædder. Man ser desuden typisk netshoppere søge efter for eksempel billig sternbrædder, sternbrædder online samt sternbrædder tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg sternbrædder er 1814 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: komposit lærketræ eternit plast sortmalede fibercement plast

  Størrelser: 25×200 6 mm 140 mm 150 mm 125 mm 32×150 100 mm 25×150 25×125 22 mm 5 mm 175 mm 110 mm 135 mm 25×250 25×17 25×100

  Gennemsøg tidligere køberes ratings

  Trustpilot giver dig fuldt ud ærlige genveje til at gennemgå en lang række forhenværende kunders evalueringer og herved anbefaler vi, at du kigger på e-firmaets vurderinger forud for at du shopper billige sternbrædder online.

  Facebook frembringer tillige i højeste grad uafhængige muligheder for at få indtryk af online shoppens popularitet. Desuden ses nogle internet handler som tilbyder kunderne at tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes må bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen bestiller billige sternbrædder online i en e-shop behøver de sådan set betragte butikkens vilkår, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, særligt ved de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  Et alternativ kunne måske være at granske om internet virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være en indikator for at internet butikken adlyder de officielle danske regler, tillige med at internet shoppen lejlighedsvis kontrolleres af jurister der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med dit indkøb af sternbrædder. Dertil er det godt at køberen er hensynstagende til de vigtigste betingelser der har indvirkning på købet af sternbrædder online, som for eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden tilsikrer.

  I den sammenhæng er det desuden relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man senere kan dokumentere købet af sternbrædder, uafhængig af om man har bestilt hos Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg eller 10-4.

  Anne gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Poul Petersen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Niels D gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Marianne gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  9 gode råd til internetshopping
  1Det har vist sig at være særdeles let gængeligt for enhver at søge information om priser online på billige sternbrædder på forskellige e-shops, og derved garanterer utallige online varehuse fri fragt. Det kan alligevel vise sig fordelagtigt at kontrollere diverse firmaer på nettet efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris.
  2Nogle enkelte internet webshops lover billig levering på sternbrædder, men typisk er det under betingelse af at der handles for en konkret sum. Ellers bør man beslutte sig for den mest prisbevidste form for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen er i regelen også temmelig hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsmodel er dog selv at hente ordren.
  3Den billigste form for fragt vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du bor nærved online webshoppens arbejdslager. Den mulighed for fragt er jo ret så vital såfremt du har brug for sternbrædder om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle få online forretninger billig fragt, men tit kun ifald der indkøbes for et konkret beløb.
  4Leveringstiden er ret bestemmende om du skal bruge produktet nu og her, så herved er det altså essentielt at du besigtiger tidshorisonten for levering for sternbrædder. En lang række online forhandlere garanterer billig dag-til-dag fragt på flere produkter, hvilket forudsætter at ordren indsendes tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  5Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en bestemmelse, der beskytter kunden imod bedrageriske netshops. Som et alternativ kunne du overveje et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du vil klare pengene ude i fremtiden.
  6Trustpilot frembyder nogenlunde anstændige genveje til at udforske ret mange andre konsumenters kritik og herved tilrådes det, at du tolker netbutikkens bedømmelser før du bestiller billige sternbrædder online. Facebook medfører på samme måde fuldstændig fantastiske genveje til at få en idé om internet firmaets troværdighed.
  7Før nogen shopper billige sternbrædder i en netbutik bør man ideelt set bese shoppens forretningsbetingelser, men det er i reglen et tidskrævende arbejde. Tillige kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de mest vitale forhold der influerer på shopping af billige sternbrædder online, f.eks. den ombytningsret shoppen tilsikrer.
  8Mange online forretninger frembyder i øjeblikket flere billige muligheder for levering til sternbrædder. En der er meget almindelig er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter præcis når det passer dig. Denne er altså ret så bekvem, og oftest endvidere den billigste form for fragt.
  9Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det generelt er et tegn på at internet forhandleren forstår de opstillede regler, samt at online butikken regelmæssigt undersøges af jurister som forstår de gældende love. Forud for at nogen køber billige sternbrædder hos en internet forhandler burde de for at være på den sikre side tyde webbutikkens vilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk