Bygpris.dk

Stiftepistol

Makita Stiftepistol 50mm 18V
4.200 kr.
Læs mere
Makita akku stiftpistol 18V Li-ion DPT 351 Z
2.398 kr.
Læs mere
TJEP VD-18/50 Stiftepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Læs mere
TJEP F18/50 Stiftepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Læs mere
Makita Stiftepistol 10,8V
2.080 kr.
Læs mere
TJEP TF18/45 Stiftepistol, incl. kuffert
1.295 kr.
Læs mere
Makita STIFTEPISTOL 50MM 18V
3.340 kr.
Læs mere
TJEP TF-18/30 E Stiftespistol, m/3 æsker stifter
2.961 kr.
Læs mere
AEG akku stiftepistol 18V 0-vers B18N18-0 uden batteri og lader
2.813 kr.
Læs mere
PASLODE stiftepistol FN1850.2 16-50mm F18
1.098 kr.
Læs mere
PASLODE stiftepistol gas IM50 F18 16-50mm
7.495 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring stiftepistol.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende forretningens betingelser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du lede andre steder.
Der er forskel på salgspriserne på billige stiftepistol fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot stiftepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker nær dig, og herigennem har man adgang til at handle online og hente byggematerialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De gængse byggecentre samler varer fra alverdens nicheshops, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af stiftepistol online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker er specialister i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. På grund af det er det forventeligt at du får mere gavnlig service fra medarbejdere som er specialister i netop stiftepistol.
Diverse nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille stiftepistol online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stiftepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stiftepistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stiftepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

stiftepistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske kan det blive betydningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du får god gavn af at udarbejde en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
2Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det bør være en fordel at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og så notere mulige tilbud på hver eneste af dem.
3Der ligger ekstremt mange artikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med rigelig brugbar oplysning, især ifald du kigger i hele verden.
4Du skal aldrig nedprioritere dit eget helbred, så husk arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeriet, især såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
5Det er muligt at søge offentlig støtte til byggerier. Det kan man få når ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
6Det kan overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere virksomheder.
7Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at lykkes med byggeriet. Du må sammensætte en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
8Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at du har det tilgængeligt når du iværksætter byggeriet. Du må heller ikke glemme at medregne de her udgifter i dit økonomiske overblik.
9Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed ved omfattende projekter. Flere opgaver bør udføres af mere end en person. Samtidig må det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den grund må du tit se vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du arbejder hårdt på dit store projekt.
11Der kommer som regel uforudsigelige problematikker når det handler om krævende projekter, og følgelig kan det vise sig væsentligt at man afsætter rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
12Forinden du optager arbejdet kan det blive aldeles fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

En del internet firmaer giver på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsudgaver til stiftepistol. Et hit er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig ret bekvem, og mange gange derudover den prisbilligste fragtmulighed.

Du kan lige så vel påtænke at vælge udbringning til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Denne er gerne en kende mindre billig, men tillige særligt hensigtsmæssig med stiftepistol online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid være at du selv henter produkterne, men det beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på stiftepistol er meget betydningsfuld i tilfælde af at man har behov for pakken fluks, så med det formål er det jo afgørende at du tjekker den estimerede leveringsdato for stiftepistol. Adskillige online firmaer – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre online, men som ikke desto mindre er afhængig af at der bestilles tidligere end et angivent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne afsted forinden medarbejderne holder fyraften.

Visse online butikker lover levering uden omkostninger på stiftepistol online, men tit er det forudsat at du køber for en fastsat pris. Som alternativ bør man overveje den mest letkøbte leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt pakken til et udleveringssted.

De største netshops udlover afhentning hvor du køber billig stiftepistol derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på stiftepistol i disse byer:

Lyngby, Skanderborg, Hedehusene, Frederiksberg, Aarhus, Hobro, Rudersdal, Hørsholm, Herlev, Roskilde, Ballerup, Albertslund, Ringsted, Højbjerg, Gladsaxe, Frederikssund, Taastrup, Vanløse, Nakskov, Hedensted, Kolding, Holstebro, Dragør, Grenaa, Silkeborg, Allerød, Greve, Ølstykke, Kalundborg, Gentofte, Brøndby, Lillerød, Glostrup, Solrød Strand, København, Aabenraa, Frederiksværk, Lystrup, Tilst, Svendborg, Værløse, Fredericia, Odder, Vejle, Køge, Varde, Nørresundby, Aalborg, Viborg, Frederikshavn, Herning, Slagelse, Nyborg, Hillerød, Hjørring, Ikast, Ishøj, Rønne, Næstved, Nærum, Odense, Kokkedal, Esbjerg, Sønderborg, Valby, Tårnby, Horsens, Rødovre, Brønshøj, Thisted, Haslev, Haderslev, Vordingborg, Struer, Brabrand, Vallensbæk, Søborg, Stenløse, Korsør, Middelfart, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Birkerød, Farum, Brønderslev, Hvidovre, Jyllinge, Risskov, Charlottenlund, Skive, Virum, Randers, Holbæk, og Helsingør, .

Klik-og-hent ift. stiftepistol er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk typisk efterspørger bl.a. stiftepistol online og stiftepistol priser. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter for eksempel stiftepistol tilbud, køb stiftepistol og billig stiftepistol, plus de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Få rabat på stiftepistol

Det er virkelig let for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige stiftepistol online hos forskellige firmaer på nettet, og til tak har flertallet af online shops fundet det nødvendigt at formindske prisen på stiftepistol betragteligt, og endda præstere levering uden betaling.

Derfor kan det immervæk vise sig tiden værd at sammenligne nogle enkelte internet handler efter billige priser på stiftepistol online forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg.

Man må alligevel ikke overse, at i tilfælde af at en e-forhandler tilbyder billige stiftepistol online til en tilbudspris som kan ses som ubegribelig lav, bør det mange gange være et signal om en uærlig webshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre indbefattet af en anordning, hvilket redder kunden imod snydagtige netshops.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage prisen på stiftepistol over flere uger. Det foreslåes typisk ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Stark.

Når der ses på tendenserne står det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter bl.a. stiftepistol priser og stiftepistol tilbud. Man ser derudover ofte folk kigge efter eksempelvis køb stiftepistol, stiftepistol online og billig stiftepistol.

Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot giver dig uden sammenligning nyttige løsninger til at kortlægge diverse andre brugeres evalueringer og herved er det klogt, at du efterforsker internet shoppens bedømmelser før du shopper billige stiftepistol online.

Facebook leverer tillige evigt troværdige chancer for at få indtryk af internet shoppens popularitet. Desuden er der en del e-firmaer hvor man kan sammensætte en vurdering af ordreforløbet, som desuden kan benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige stiftepistol online på en netshop bør man til hver en tid gennemse deres forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt, specielt ved de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Stark.

En nem løsning kan være at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærket, som kan være en garanti for at online shoppen anerkender de officielle danske regler, samt at online webshoppen lejlighedsvis overvåges af fagfolk der forstår vilkårene på området.

Desuden giver det dig chance for at blive assisteret, såfremt du oplever udfordringer i processen med din handel med stiftepistol. Tilmed tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de primære regler der influerer på bestillingen af stiftepistol online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet butikken garanterer.

I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man permanent bibeholder sin faktura, således man fremadrettet kan bevise købet af stiftepistol, uafhængig af om man har handlet hos XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix eller Stark.

Morten R gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Peter C gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Ole gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jens gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til din online shopping
1Antal dages levering er selvfølgelig ret så vigtig forudsat du behøver pakken øjeblikkeligt, og af den grund er det aldeles på sin plads at man checker den anslåede leveringstid ved stiftepistol. Adskillige online virksomheder byder på billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer, men som trods alt forudsætter at bestillingen anbringes forinden et konkret tidspunkt.
2Det har vist sig at være ret problemfrit for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige stiftepistol hos diverse firmaer på nettet, og for det frembyder utallige online butikker fragt uden omkostninger. Derfor kan det til hver en tid vise sig lønnende at studere nogle internet webshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
3Flere webbutikker yder fragt uden betaling på stiftepistol, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man køber for et præcist beløb. Ellers kunne du udvælge den prisbilligste fragtform, der oftest vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Den bliver somme tider på den anden side ret gnidningsløs. Den mest letkøbte form for fragt er unægtelig at hente pakken selv.
4En del e-forretninger tilbyder til alt held flere billige leveringstyper til stiftepistol. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Metoden er nemlig ualmindeligt smart, og i mange tilfælde også den billigste løsning til levering.
5Den billigste leveringsversion er unægtelig at du selv henter ordren, men den mulighed beroer på at du opholder dig lige ved internet firmaets adresse. Den mulighed for levering er naturligvis særdeles væsentlig hvis vi behøver stiftepistol om kort tid. Alternativt så garanterer en hel del firmaer på nettet levering uden betaling, men undertiden er det kun gældende hvis der indkøbes for et bestemt beløb.
6Forud for at nogen bestiller billige stiftepistol hos en online virksomhed kunne de i virkeligheden have øje for e-butikkens vilkår, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Desuden er det at foretrække at kunden er påpasselig med de grundlæggende betingelser der gælder for shopping af billige stiftepistol online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed virksomheden tilsikrer.
7Generelt foreslår vi at se nærmere på om e-shoppen er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en angivelse af at internet selskabet efterkommer de officielle danske regler, og at internet forhandleren tit kontrolleres af fagmænd der har megen viden om de gældende love. Inden folk bestiller billige stiftepistol i en internet shop burde man i virkeligheden få overblik over deres vilkår.
8Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af en foranstaltning, der værner dig som køber imod falske internet virksomheder. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil klare beløbet over en periode.
9Trustpilot fremskaffer en del strålende chancer for at beskue mange aktuelle kunders bedømmelser og af den grund tilrådes det, at du efterforsker internet forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige stiftepistol online. Facebook tilbyder dig lige så vel ultra fine genveje til at få indsigt i webbutikkens kundetilfredshed.