Bygpris.dk

Stiftnøglesæt

BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10mm 9 dele
119 kr.
Læs mere
BATO T-Greb Stiftnøglesæt 2-10 mm m/kugle
399 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 5/64-1/4
105 kr.
Læs mere
BATO T-Greb Stiftnøglesæt T8-T50
459 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 0,05-3/8" 13 dele
209 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 1,5-8 mm
99 kr.
Læs mere
BATO T-Greb Stiftnøglesæt metal 2,0-10,0mm
555 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle TX8-50 9 dele
229 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt knivmodel TX9-40
112 kr.
Læs mere
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10 mm 11 dele
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde gode råd til valg af stiftnøglesæt.
Du vil finde ulighed i priserne på billige stiftnøglesæt fra netbutik til netbutik. En del har fokus på lave priser, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse firmaets handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare stiftnøglesæt.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra forskellige producenter, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af stiftnøglesæt online.
De gængse byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har mange chancen for at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Dermed kan man spare fragten, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er mindre firmaer, der typisk er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at handle stiftnøglesæt online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo bør du modtage endnu mere kyndig vejledning fra mennesker der er eksperter i netop stiftnøglesæt.
Majoriteten af nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
stiftnøglesæt harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

stiftnøglesæt bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

stiftnøglesæt silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

stiftnøglesæt jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det blive vildt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2Du skal aldrig nogensinde gå ned på grej. Ofte kan det vise sig essentielt at have udstyret parat forinden du starter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
3Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, specielt hvis det er krævende projekter. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere mennesker. Ydermere må det være hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
4Der viser sig som regel ubelejlige vanskeligheder når det gælder store opgaver, og altså er det værdifuldt at man har afsat passende tid i planen, som gør at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
5Du bør nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så husk påklædning bl.a. hjelm og sko der hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
6Husk at regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Hvis du anskaffer hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at få priser fra diverse entreprenører.
7Ved byggeprojekter udenfor har vejret stor betydning. Således kan du løbende holde øje med udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit store byggeprojekt.
8Du kan finde en hel række guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til utrolig meget anvendelig viden, navnligt hvis man leder på engelsk.
9Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
10Godt forarbejde er metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en struktureret handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp i sammensætningen af din plan.
11Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kan nedfælde ens købspris for hver eneste af dem.
12Det bliver meningsgivende at du har samtlige materialer parat før du tager fat på eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel indkøbsliste indeholdende alt hvad der skal bruges, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Temmelig mange e-forretninger giver efterhånden en hel del forskellige billige former for fragt til stiftnøglesæt. Et hit er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din ordre når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså rigtig uproblematisk, samt endda ligeledes den billigste metode til levering.

Du kan omvendt vælge at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Denne er ofte en anelse mindre billig, men ydermere temmelig problemfri ved køb af stiftnøglesæt online. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den løsning beroer på at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på stiftnøglesæt er selvfølgelig vældig aktuel om du har brug for produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det øjensynligt meningsfuldt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato på stiftnøglesæt. En stor portion webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag levering på en hel del produkter online, men som ikke desto mindre antager at ordren gennemføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ekspederet forud for at personalet har fyraften.

En hel del byggeforretninger yder gratis fragt på stiftnøglesæt online, men i reglen er det kun gældende hvis man handler for et bestemt beløb. Som alternativ må man gribe den billigste leveringsform, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En lang række byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig stiftnøglesæt online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen. Byggecentrene tilbyder blandt andet klik-og-hent på stiftnøglesæt i disse områder:

Brabrand, Ishøj, Greve, Esbjerg, Nykøbing Falster, Vejle, Valby, Hjørring, Nørresundby, Solrød Strand, Sønderborg, Thisted, Frederiksværk, Tårnby, Aarhus, Nakskov, Hedensted, Farum, Ringsted, Køge, Vordingborg, Allerød, Glostrup, Birkerød, Herlev, Aabenraa, Gladsaxe, Tilst, Taastrup, Haslev, Kalundborg, Søborg, Rudersdal, Brøndby, Hobro, Risskov, Nyborg, Brønderslev, Gentofte, Dragør, Rødovre, Værløse, Silkeborg, Rønne, Holstebro, Haderslev, Herning, Lystrup, Hillerød, Hedehusene, Ballerup, Stenløse, Hvidovre, Odder, Struer, Horsens, Korsør, Grenaa, Holbæk, Helsingør, Frederiksberg, Randers, Vanløse, Skanderborg, Frederikshavn, Hørsholm, Varde, Charlottenlund, Svendborg, Kolding, Lyngby, Frederikssund, Virum, Ølstykke, Kokkedal, Højbjerg, Middelfart, Roskilde, Slagelse, Næstved, Albertslund, Vallensbæk, København, Ikast, Fredericia, Skive, Lillerød, Åbyhøj, Jyllinge, Nærum, Odense, Viborg, Brønshøj, og Aalborg, .

Klik-og-hent for stiftnøglesæt er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster).

Når man kigger i data står det markant, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis stiftnøglesæt online og stiftnøglesæt priser. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge efter for eksempel stiftnøglesæt tilbud, billig stiftnøglesæt og køb stiftnøglesæt, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Den bedste pris på stiftnøglesæt

Det er jo efterhånden i høj grad let for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige stiftnøglesæt online på diverse netbutikker, og af den grund har flertallet af internet butikker fundet det nødvendigt at sænke udsalgspriserne på stiftnøglesæt voldsomt, og ovenikøbet byde på portofri fragt.

Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at sammenholde nogle forskellige e-shops efter rabatter og tilbud på stiftnøglesæt online før du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Du må imidlertid ikke overse, at hvis en internet handler afsætter billige stiftnøglesæt online til salg for en pris som kan virke hamrende billig, kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup internet butik. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under et reglement, der bistår køberen imod snydagtige online butikker.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du agter at betale pengene til stiftnøglesæt i flere bidder. Det foreslåes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis stiftnøglesæt priser og billig stiftnøglesæt. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter blandt andet stiftnøglesæt online, stiftnøglesæt tilbud samt køb stiftnøglesæt.

Undersøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot genererer adskillige solide muligheder for at beskue forskellige aktuelle kunders domme og herved er det godt, at du kigger nærmere på online forretningens ratings forinden du bestiller billige stiftnøglesæt online.

Facebook medfører tilsvarende ret så gunstige løsninger til at få indsigt i internet shoppens popularitet. Derudover ser vi endda butikker på nettet hvor man kan udforme en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket desuden burde tages i brug til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige stiftnøglesæt online hos en e-handler behøver man faktisk overveje deres handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke super spændende, specielt ved de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne være at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det skulle være et billede på at internet virksomheden retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at internet forretningen hyppigt gennemses af jurister der forstår vedtægterne på området.

Det giver dig mulighed for hjælpende service, når du oplever problemer i forbindelse med dit indkøb af stiftnøglesæt. Ligeledes foreslåes det at køber er hensynstagende til de mest vedkommende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af stiftnøglesæt online, f.eks. den bytteret e-handlen garanterer.

I den relation er det ydermere afgørende, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, således man altid kan dokumentere bestillingen af stiftnøglesæt, uagtet om man køber ved Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller Harald Nyborg.

Jette O gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jens D gav 4 stjerner

I gør det super godt

Karen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Maria gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til online shopping
1Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en ordning, hvilket passer på dig som køber imod uærlige e-forhandlere. Som en anden løsning burde du udnytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre betalingen over en periode.
2Inden nogen handler billige stiftnøglesæt hos en online butik kunne man i princippet have øje for butikkens handelsvilkår, men det er bare et omfattende arbejde. Herudover er det fornuftigt at man er vidende om de mest essentielle forhold der kan have indvirkning på shopping af billige stiftnøglesæt online, til eksempel hvilken returret e-forhandleren kører med.
3Det har vist sig at være virkelig ukompliceret for købere at lave prissammenligning online på billige stiftnøglesæt på tværs af netshops, og til gengæld yder en hel del internet forhandlere levering uden betaling. Det kan imidlertid vise sig nyttigt at efterprøve visse e-handler efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
4Vi går generelt ind for at efterse om netbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er en påvisning af at internet firmaet respekterer de danske retningslinjer, og at butikken af og til besøges af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Inden folk shopper billige stiftnøglesæt i en online shop kan de ideelt set gennemlæse e-shoppens forretningsbetingelser.
5Nogle enkelte internet varehuse tilbyder fragt uden betaling på stiftnøglesæt, men tit kun ifald du handler for en bestemt pris. Desuden må man foretrække den prisbilligste løsning til levering, hvilket typisk er at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragttypen viser sig uheldigvis lige så vel ultra hensigtsmæssig. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
6Adskillige internet webshops udlover til alt held et stort udvalg af billige leveringsmidler til stiftnøglesæt. Den mest moderne er lige nu levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringstypen er jo usædvanlig hensigtsmæssig, og typisk endda den mindst kostelige fragtløsning.
7Den billigste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed nødvendiggør at du lever med kort afstand til webshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde kan være ret så vigtig hvis vi mangler stiftnøglesæt med det samme. Alternativt så tilbyder visse internet handler fragtfri levering, men ofte er det så nødvendigt at der shoppes for et fastsat beløb.
8Trustpilot tilbyder flere relevante løsninger til at inspicere en stor gruppe aktuelle køberes opfattelser og herved støtter vi, at du evaluerer webshoppens vurderinger inden du bestiller billige stiftnøglesæt online. Facebook frembyder ydermere en lang række pæne muligheder for at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være ekstremt aktuel om man har brug for produktet om et øjeblik, og af den grund er det faktisk meningsfuldt at du gransker leveringstidspunktet for stiftnøglesæt. Mange internet varehuse tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer, som alligevel forudsætter at bestillingen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.