Bygpris.dk

Stiga Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot vil blive fri for fragten, så kan du overveje at hente varerne personligt. Det er i særdeleshed muligt i de kendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx returret. Du bør derfor tjekke webshoppens regler.
Der findes forskelle i prisen på billige Stiga plænelufter hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder lave priser, imens nogle har faglig sparring. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggekæder fremviser et bredt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare Stiga plænelufter.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, som kan give sparring omkring Stiga plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler varer fra alle mulige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt sortiment af Stiga plænelufter online.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og derved har du tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. I kraft af det har man mulighed for at undvære fragten, og samtidig få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Størsteparten af specialiserede netshops er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du handler Stiga plænelufter online på deres webshop.
En masse specialiserede netshops har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig kan du opleve en høj grad af kyndig sparring fra personale der er eksperter i lige præcis Stiga plænelufter.
De største byggekæder i Danmark
Stiga plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Stiga plænelufter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stiga plænelufter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stiga plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Glem ikke at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
2Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være uundværligt at have værktøjet disponibelt forinden du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i økonomien.
3Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Omfattende ting skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt bliver det mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
4Der kan findes en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget gavnlig info, i særlig grad såfremt man leder på engelsk.
5Forberedelse vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du må have en klar agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
6Der kommer altid ubelejlige udfordringer ved avancerede byggeprojekter, og af den grund vurderes det værdifuldt at man afsætter god plads i tidsplanen, således at man kan være ubekymret om at komme i mål.
7Du må for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke har professionel hjælp.
8Forinden du går i gang med dit byggeprojekt må det være rimeligt meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Det er af stor betydning at nedskrive et budget for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kan indsamle ens købspris for dem en ad gangen.
10Det er afgørende at du har de fornødne byggematerialer til rådighed forinden du går i krig med håndværket. Du får god gavn af at forfatte en punktforms liste med det du har brug for, og som det næste granske oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11For udendørs opgaver har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette må du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde dit komplekse projekt.
12Måske du burde vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde skaffe professionel hjælp til dele af det. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at søge prisoverslag fra flere selskaber.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype er bedst?

Masser af internet selskaber giver til alt held flere billige leveringsmodeller til Stiga plænelufter. Den mest anvendte er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså særligt gnidningsløs, samt desuden desuden den billigste leveringsversion.

Du kan omvendt foretrække at få varerne sendt til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig ofte en anelse mere omkostningsfuld, men endda ret så let gængelig ift. Stiga plænelufter online. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog altid være at hente varerne selv, hvilket beroer på at du lever med kort afstand til online webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Stiga plænelufter er selvfølgelig ret så væsentlig såfremt vi skal bruge pakken øjeblikkeligt, og herved er det i sandhed centralt at vi finder den anslåede leveringstid på Stiga plænelufter. Flere shops på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag fragt på mange produkter online, men vær på vagt da det påkræver at du bestiller forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt afsted før logistikmedarbejderne tager hjem.

Flere internet forretninger lover gratis fragt på Stiga plænelufter online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man handler for en præcis sum. Som alternativ bør du overveje den billigste fragtform, der i mange tilfælde er at få bragt varerne til et afhentningssted.

De store webbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig Stiga plænelufter online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler fx afhentning af Stiga plænelufter i disse områder:

Virum, Hillerød, Stenløse, Næstved, Ølstykke, Brønderslev, Lystrup, Silkeborg, Varde, Værløse, Nykøbing Falster, Farum, Tårnby, Skanderborg, Ikast, Charlottenlund, Greve, Korsør, Taastrup, Solrød Strand, Vejle, Højbjerg, Jyllinge, Kokkedal, Risskov, Horsens, Gladsaxe, Birkerød, Esbjerg, Ringsted, Aabenraa, Albertslund, Frederikssund, Frederiksværk, Hørsholm, Rønne, Rødovre, Lyngby, Frederiksberg, Åbyhøj, Nakskov, Thisted, Helsingør, Brønshøj, Tilst, Ballerup, Lillerød, Roskilde, Hobro, Vallensbæk, Svendborg, Holstebro, Brabrand, Nørresundby, Vanløse, Slagelse, Randers, Allerød, Herlev, Hedehusene, Kolding, Nærum, København, Rudersdal, Aalborg, Frederikshavn, Haslev, Brøndby, Hvidovre, Odder, Hjørring, Aarhus, Ishøj, Gentofte, Struer, Skive, Herning, Grenaa, Odense, Glostrup, Sønderborg, Haderslev, Fredericia, Hedensted, Kalundborg, Nyborg, Valby, Dragør, Middelfart, Holbæk, Søborg, Viborg, Køge, og Vordingborg, .

Click-and-collect af Stiga plænelufter er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland).

Når vi kigger i data bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter blandt andet Stiga plænelufter priser og Stiga plænelufter online. Foruden dette oplever man mange gange folk søge blandt andet Stiga plænelufter tilbud, billig Stiga plænelufter samt køb Stiga plænelufter, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Find den bedste pris på Stiga plænelufter

Det er efterhånden vældig gnidningsløst for købere at finde information om priser på billige Stiga plænelufter online hos flere webshops, og på grund af dette har en hel del forhandlere på nettet set sig tvunget til at nedsætte udsalgspriserne på Stiga plænelufter voldsomt, og i øvrigt tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være smart at eftergå nogle internet foretagender efter udsalg og tilbud på Stiga plænelufter online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at opnå den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Man bør dog være årvågen med, at hvis en netshop tilbyder billige Stiga plænelufter online på tilbud til en pris der virker uhørt tiltalende, så kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en bedragerisk online butik. Kortkøb er på den anden side dækket ind under et lovbud, hvilket forsvarer dig som kunde overfor bedrageriske internet forretninger.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, når du vil honorere betalingen af Stiga plænelufter over en periode. Det tilbydes typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Når man kigger i tallene står det markant, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel Stiga plænelufter tilbud og Stiga plænelufter online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis køb Stiga plænelufter, billig Stiga plænelufter og Stiga plænelufter priser.

Kig på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot forærer dig ganske tiltalende muligheder for at tolke en stor portion eksisterende forbrugeres anmeldelser og derved er det smart, at du eftergår internet forhandlerens omtaler før du køber billige Stiga plænelufter online.

Facebook tilbyder dig også relativt pæne chancer for at få indtryk af internet virksomhedens popularitet. Tilmed ses en række butikker på nettet som tilbyder kunderne at aflevere en vurdering af deres køb, hvilket også kan benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige Stiga plænelufter online i en internet webshop kunne man faktisk granske forhandlerens regler, dog er det ofte ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne være at efterse hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det burde være et fingerpeg om at online shoppen efterlever de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden regelmæssigt besøges af eksperter der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, når du forvoldes udfordringer med dit køb af Stiga plænelufter. Foruden dette støtter vi at man er klar over de mest centrale betingelser der kan have indvirkning på købet af Stiga plænelufter online, fx den ombytningsrettighed online butikken lover.

I relation til det er det på samme måde afgørende, at man når som helst sikrer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan bevise bestillingen af Stiga plænelufter, hvad end man shopper ved Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Camilla Mortensen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Marianne Thomsen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Inge C gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Poul gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 tips til din online shopping
1Det er i dag super overkommeligt for forbrugerne at finde information om priser online på billige Stiga plænelufter hos diverse online varehuse, og af den grund yder langt de fleste internet handler i Danmark portofri fragt. Men det kan ikke desto mindre vise sig lønsomt at tjekke en række internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud inden du bestiller, således at du er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.
2Leveringstiden er jo ualmindeligt vital ifald vi har brug for dine nye varer om et øjeblik, så herved er det temmelig væsentligt at du tjekker den forventede leveringsdato for Stiga plænelufter. En masse internet virksomheder annoncerer billig 1 dags fragt på flere varenumre, som er regnet ud fra at ordren aflægges inden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Før folk køber billige Stiga plænelufter hos en webshop kan man i princippet sætte sig ind i webbutikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super interessant. Derudover tilrådes det at man er opmærksom på de vigtigste forhold der kan have indflydelse på købet af billige Stiga plænelufter online, som eksempelvis den ombytningspolitik virksomheden benytter.
4Trustpilot giver dig absolut stabile muligheder for at sondere en længere række eksisterende brugeres iagttagelser og på grund af dette er det smart, at du vurderer internet butikkens ratings forinden du shopper billige Stiga plænelufter online. Facebook giver dig derudover ganske strålende chancer for at få indtryk af netbutikkens popularitet.
5En stor portion online virksomheder foreslår til alt held flere billige fragtmuligheder til Stiga plænelufter. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er altså virkelig ligetil, og endda ydermere den billigste form for fragt.
6Nogle enkelte butikker på nettet garanterer fri fragt på Stiga plænelufter, men i reglen er det påkrævet at der handles for et bestemt beløb. I øvrigt må du overveje den mest betalelige fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Den viser sig jævnligt på den anden side temmelig praktisk. Den prisbilligste slags levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
7Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af en anordning, som sikrer dig imod fup internet webshops. Som et alternativ kan du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at afbetale betalingen af flere omgange.
8Den prisbilligste slags levering er unægtelig at hente ordren selv, men den mulighed beroer på at du lever lige ved netshoppens hjemsted. Den fragtløsning er naturligvis ret så bestemmende i tilfælde af at du absolut skal bruge Stiga plænelufter straks. Alternativt så præsterer nogle butikker på nettet billig levering, men i mange tilfælde påkræves det at man indkøber for et fastslået beløb.
9Vi går generelt ind for at kontrollere om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er et fingerpeg om at netshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, foruden at netbutikken jævnligt vurderes af eksperter der har ekspertise inden for de gældende regulativer. Inden nogen køber billige Stiga plænelufter hos en internet butik bør de altid få overblik over e-shoppens forretningsaftale.