Bygpris.dk

Stigefod

Wibe Stigefod 1 WTB+ ASP/ASD
1.035 kr.
Læs mere
Wibe Stigefod 5 WTB 5
80.125 kr.
Læs mere
Wibe Stigefod 1 WTB 55/66
11.025 kr.
Læs mere
Wibe Stigefod 4 WTB 4
39.625 kr.
Læs mere
Wibe Stigefod 1 WTB 55Pn 1200
69.125 kr.
Læs mere
Wibe Stigefod 2 WTB 2
67.375 kr.
Læs mere
Wibe Stigefod 3 WTB 3
1.710 kr.
Læs mere
Wibe Stigefod 1 WTB 55Pn/44P
665 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare stigefod.
Hvis du skal have varerne nu og her eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de store byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få information omkring stigefod.
Det er absolut super afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du kende webshoppens regler.
Der findes forskelle i priserne på billige stigefod fra webshop til webshop. En del giver lave priser, og andre tilbyder service. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af stigefod online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne personligt. I kraft af det kan man slippe for fragten, samt samtidig hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du modtage super kyndig service fra folk som er eksperter i netop stigefod.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som tit er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller stigefod online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag over 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

stigefod harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stigefod bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

stigefod jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stigefod silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er muligt at spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald ombygningen er positivt for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på naturen.
2Man skal nødig mangle grej. Jævnligt kan det være af stor betydning at du har grejet parat forinden du påbegynder arbejdet. Det er desuden en fordel at indregne de her omkostninger i din økonomi.
3Måske burde du overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du benytter professionel hjælp kan det være optimalt at modtage prisoverslag fra diverse virksomheder.
4Før du iværksætter byggeprojektet er det ekstremt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Det vil vise sig at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer parat før du påbegynder din byggeproces. Du har god gavn af at lave en simpel huskeliste hvor der bør fremgå de materialer der skal bruges, og bagefter gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
6Planlægning er kilden til at lykkes med arbejdet. Du skal liste en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du laver din strategi.
7Du bør nødig nedprioritere din sikkerhed, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor hændelige skader. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især ifald du ikke får professionel hjælp.
8Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, specielt når det kommer til store arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Endvidere vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
9Der er en hel del vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube tilbyder betydelige mængder gavnlig viden, i særlig grad ifald du benytter engelske søgeord.
10For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således kan du ofte kigge på meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit komplekse projekt.
11Ofte vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive forstandigt at notere alle udgifter, hvorefter man kan notere billige priser på dem én efter én.
12Der viser sig jævnligt uventede problemer når det gælder store projekter, og som følge heraf er det betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En hel del e-handler giver nu til dags et hav af forskellige billige fragtmetoder til stigefod. En yndling er nu om stunder pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente dine varer når der er tid til det. Den er altså ekstremt nem, og mange gange tilmed den billigste leveringsmåde.

Du kan omvendt overveje at få pakken sendt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Metoden er oftest en sjat dyrere, men samtidig ret problemfri ift. stigefod online. Den mest billige leveringsmetode er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på stigefod kan i nogle tilfælde være yderst bestemmende ifald vi har behov for dine nye produkter fluks, og med det formål er det fuldkommen afgørende at vi gransker den estimerede leveringstid på stigefod. En hel del internet shops – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange produkter online, men vær obs på at det afhænger af at ordren aflægges forud for et angivent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få pakken afsendt forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte internet forhandlere garanterer gratis levering på stigefod online, men tit kun ifald der shoppes for et præcist beløb. Ellers skulle du overveje den mest billige leveringsmulighed, som gerne vil være at få kørt varerne til et afhentningssted.

Størstedelen af kæder giver klik-og-hent hvor man handler billig stigefod online og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på stigefod i disse byer:

Birkerød, Tårnby, Hørsholm, Vallensbæk, Roskilde, Farum, Horsens, Fredericia, Herlev, Lyngby, Helsingør, Stenløse, Nakskov, Køge, Ølstykke, Rudersdal, Dragør, Gentofte, Aarhus, Solrød Strand, Virum, København, Kolding, Hjørring, Haslev, Frederikshavn, Rødovre, Hvidovre, Silkeborg, Herning, Allerød, Søborg, Aalborg, Taastrup, Holstebro, Hobro, Frederiksværk, Lystrup, Korsør, Albertslund, Haderslev, Skive, Ikast, Glostrup, Grenaa, Tilst, Ballerup, Brøndby, Skanderborg, Varde, Randers, Thisted, Nørresundby, Nærum, Højbjerg, Nyborg, Værløse, Sønderborg, Jyllinge, Frederiksberg, Hedehusene, Brønshøj, Aabenraa, Slagelse, Svendborg, Brønderslev, Næstved, Charlottenlund, Gladsaxe, Vanløse, Frederikssund, Vejle, Middelfart, Viborg, Esbjerg, Hedensted, Åbyhøj, Vordingborg, Greve, Kalundborg, Odense, Holbæk, Brabrand, Lillerød, Hillerød, Odder, Ringsted, Struer, Nykøbing Falster, Rønne, Ishøj, Valby, Kokkedal, og Risskov, .

Afhentning af stigefod er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland).

Når der ses på data bliver det markant, at online shoppere typisk efterspørger fx stigefod online og stigefod tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt folk lede efter eksempelvis billig stigefod, køb stigefod og stigefod priser, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Silvan.

Bedste tilbud på stigefod

Det er i dag usædvanlig nemt for internetbrugere at prissammenligne på billige stigefod online hos diverse internet forretninger, og altså har en hel del internet firmaer ikke kunne lade være med at presse prisen på stigefod helt i bund, og derudover frembyde gratis levering.

Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at analysere enkelte e-forretninger efter udsalg og tilbud på stigefod online forud for at du gennemfører din handel, så man er tryg ved at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Du skal lige meget hvad ikke overse, at såfremt en online webshop tilbyder billige stigefod online på tilbud til en pris der kan virke ekstraordinært fremragende, så bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en falsk online forretning. Bestillinger med betalingskort er på den anden side inkluderet i en ordning, hvilket bistår dig overfor fup online virksomheder.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere omkostningerne til stigefod af flere omgange. Det foreslåes ofte ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggekæder som fx Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. stigefod online og stigefod priser. Derudover ser vi mange gange mennesker kigge efter eksempelvis køb stigefod, stigefod tilbud samt billig stigefod.

Analyser folks synspunkter

Trustpilot resulterer i relativt fortræffelige løsninger til at gennemsøge diverse nuværende brugeres ratings og af den grund støtter vi, at du gransker e-shoppens vurderinger forud for at du køber billige stigefod online.

Facebook giver dig lige så vel temmelig habile muligheder for at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed. Foruden det er der en række internet outlets hvor det er muligt at publicere en kritik af ordreforløbet, som på samme måde burde tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige stigefod online på en e-shop bør man til hver en tid se på butikkens regler, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Et alternativt forslag kan derfor være at efterse hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et tegn på at netbutikken forsvarer de officielle regler, samt at butikken en gang i mellem monitoreres af eksperter som behersker de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, hvis du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med din bestilling af stigefod. Foruden dette er det smart at køberen er vidende om de mest vedkommende vedtægter der har betydning for købet af stigefod online, til eksempel hvilken returrettighed internet forhandleren benytter.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin ordremail, så man senere vil kunne vidne om sit køb af stigefod, ligegyldig om man har købt ved Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark eller Bauhaus.

Birthe T gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Anders gav 4 stjerner

Alt ok

Anders gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Morten Johansen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Det har vist sig at være ret let gængeligt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige stigefod i blandt diverse online selskaber, og derved præsterer flere internet butikker levering uden beregning. Trods dette kan det alligevel være gunstigt at efterse indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris.
2Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været en indikation om at internet forhandleren opfylder de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden nu og da undersøges af eksperter der har indsigt i reglementet på området. Før nogen handler billige stigefod hos en e-shop burde de ideelt set bese e-butikkens forretningsaftale.
3Trustpilot fører til regulære tiltalende muligheder for at sondere en længere række nuværende brugeres omtaler og derved slår vi et slag for, at du eftergår internet forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller billige stigefod online. Facebook forærer dig derudover i højeste grad belejlige metoder til at få indblik i internet shoppens pålidelighed.
4Forinden nogen handler billige stigefod på en online butik behøver man faktisk bese netshoppens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke særlig morsomt. Desuden foreslåes det at køberen er obs på de mest vedkommende vedtægter der er gældende for bestillingen af billige stigefod online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-firmaet garanterer.
5Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som desværre nødvendiggør at du bor nær netshoppens tilholdssted. Den løsning til levering kan være rigtig betydningsfuld når man har behov for stigefod om et øjeblik. Alternativt så lover en hel del online virksomheder fri fragt, men i reglen kun hvis man aftager for et præcist beløb.
6Leveringshastigheden kan vise sig at være ualmindeligt relevant om du absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, så af den grund er det fuldt ud relevant at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt for stigefod. Masser af online selskaber stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, der dog er underforstået at der bestilles tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
7De fleste shops på nettet yder til alt held en lang række forskellige billige leveringsløsninger til stigefod. Den mest anvendte er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine produkter den dag der passer dig. Den er jo yderst fleksibel, samt tit også den mest letkøbte leveringsversion.
8Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en retningslinje, hvilket sikrer kunden overfor falske online firmaer. Alternativt bør du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at klare prisen over en længere periode.
9Nogle enkelte e-handler i Danmark yder portofri levering på stigefod, men undertiden er det påkrævet at du shopper for en bestemt sum. Alternativt kan man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmulighed, som gerne vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen bliver godt nok desuden vældig uproblematisk. Den mest prisbevidste løsning kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.