Bygpris.dk

Stigesko

Wibe Stigesko 4-pack WTB GS 8
13.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 4
12.125 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 15
13.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 49
13.125 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 17
13.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 30
14.125 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 14
160 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 37
3.375 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 2-pack WTB RD 5500+
23.375 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 36
35.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 16
13.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 43
9.125 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 7
13.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 28
21.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 13
160 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 18
160 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 33
23.625 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 3
160 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 23
3.375 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 41
14.375 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 27
21.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 25
180 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 22
3.375 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 48
11.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 2
12.125 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 20
1.975 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 26
180 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 35
10.625 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 45
6.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 31
13.625 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 21
3.375 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 1
13.875 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 46
210 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 6
2.775 kr.
Læs mere
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 42
14.375 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget afgørende at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Når du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare stigesko.
For nogle er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Derfor bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt information omkring stigesko.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige stigesko alt efter hvor du handler online. Nogle giver billige priser, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre køber produkter fra flere nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af stigesko online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og som følge af det har flertallet valget om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Herigennem kan man undvære fragtgebyret, og tilmed have varerne straks.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet er små firmaer, som tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler stigesko online hos dem.
Størsteparten af niche netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du opleve super konstruktiv assistance fra mennesker som er specialister i netop stigesko.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark
stigesko bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stigesko silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

stigesko harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

stigesko jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Når du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at tage imod priser fra flere selskaber.
2Du bør aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder arbejdshjelm som sikring imod eventuelle risici. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
3Du må på ingen måde fattes grej. Typisk vil det være fornuftigt at du har udstyret ved hånden akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
4Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ift. væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige ting behøver flere personer. Desuden vil det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
5Før du går i gang med byggeprocessen må det være yderst centralt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
6Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du må forfatte en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver tidsplanen.
7Muligvis kan det blive af stor betydning at have de relevante bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du går i krig med din byggeproces. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel note med alt du har brug for, og som det næste tjekke listen, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
8Der viser sig uden tvivl uforudsete vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig essentielt at der afsættes nok tid i planen, så man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
9I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
10Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en stor rolle. Af den grund må du regelmæssigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i de dage der er op til arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned netop som du er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
11Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube tilbyder dig meget brugbar info, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
12Det kan vise sig at være vigtigt at have et regnskab for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive behjælpeligt at dokumentere samtlige udgifter, og herefter nedfælde prisen på hver enkelt.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En hel del outlets på nettet frembyder nu om stunder diverse forskellige billige former for levering til stigesko. En yndling er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når du har lyst. Muligheden er nemlig ultra gnidningsløs, og oftest endvidere den mest betalelige metode til levering.

Du bør lige så vel prøve at få produkterne leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Metoden bliver somme tider lidt mere bekostelig, men tillige ret gnidningsløs for stigesko online. Den mest billige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men det nødvendiggør at du er nær online forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på stigesko kan i nogle tilfælde være ret vigtig såfremt vi mangler din ordre fluks, så derfor er det i sandhed passende at du kontrollerer leveringstidspunktet ved stigesko. Mange internet selskaber – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter online, hvilket er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få produktet klar forinden lagerpersonalet tager hjem.

En hel del outlets på nettet yder gratis levering på stigesko online, men typisk kræver det at der bestilles for en præcis sum. Som alternativ skulle du udse dig den billigste slags levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En del webbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig stigesko online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggemarkederne udlover for eksempel click-and-collect på stigesko i følgende områder:

Korsør, Svendborg, Gladsaxe, Birkerød, Kokkedal, Brønshøj, Haderslev, Silkeborg, København, Allerød, Virum, Rønne, Brabrand, Struer, Lillerød, Lystrup, Sønderborg, Haslev, Åbyhøj, Herning, Tilst, Nærum, Aarhus, Varde, Dragør, Kalundborg, Holbæk, Nyborg, Ølstykke, Jyllinge, Solrød Strand, Køge, Viborg, Frederikshavn, Søborg, Hedehusene, Odense, Hvidovre, Kolding, Stenløse, Lyngby, Hjørring, Glostrup, Valby, Nykøbing Falster, Aalborg, Vordingborg, Hillerød, Roskilde, Herlev, Esbjerg, Risskov, Næstved, Farum, Ballerup, Rudersdal, Ringsted, Odder, Vejle, Greve, Højbjerg, Skive, Brønderslev, Brøndby, Slagelse, Ishøj, Helsingør, Horsens, Holstebro, Frederiksværk, Nørresundby, Hørsholm, Grenaa, Tårnby, Charlottenlund, Skanderborg, Frederiksberg, Gentofte, Middelfart, Vanløse, Fredericia, Værløse, Frederikssund, Nakskov, Thisted, Hedensted, Albertslund, Vallensbæk, Ikast, Taastrup, Aabenraa, Randers, Hobro, og Rødovre, .

Klik-og-hent af stigesko er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger fx stigesko tilbud og køb stigesko. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere søge efter blandt andet stigesko online, billig stigesko og stigesko priser, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Få den bedste pris på stigesko

Det er efterhånden vældig ukompliceret for folk at vurdere prisniveauet på billige stigesko online på diverse e-firmaer, og følgelig har en lang række forretninger på nettet ikke kunne lade være med at sænke salgspriserne på stigesko betragteligt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Det kan alligevel vise sig udbytterigt at se nærmere på nogle forskellige e-forhandlere efter billige priser på stigesko online før du køber, således at du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Man må lige meget hvad ikke overse, at ifald en shop tilbyder billige stigesko online på tilbud til en pris som er urealistisk letkøbt, så bør det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig online virksomhed. Betalinger med kort er heldigvis omfattet af en foranstaltning, hvilket hjælper køberen imod falske online firmaer.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere betalingen af stigesko over en længere periode. Det tilbydes ofte ved specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark og XL-Byg.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker mange gange kigger efter fx billig stigesko og køb stigesko. Man ser desuden typisk netshoppere kigge efter bl.a. stigesko tilbud, stigesko priser samt stigesko online.

Tjek folks anbefalinger

Trustpilot resulterer i forholdsvis ærlige genveje til at kontrollere adskillige eksisterende kunders kritik og på grund af dette er det klogt, at du eksaminerer internet webshoppens kritik inden du køber billige stigesko online.

Facebook yder også en række sikre chancer for at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Desuden er der endda internet outlets som giver kunderne mulighed for at meddele en evaluering af deres køb, hvilket ydermere burde drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige stigesko online på en webshop kunne de helt sikkert læse webshoppens handelsaftale, det er dog gerne et tidskrævende projekt, særligt på de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark og Bygma.

En nem løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er en antydning af at online virksomheden anerkender de officielle regler, samt at netshoppen ofte besigtiges af eksperter der er meget fortrolige de gældende regulativer.

Dette er en god genvej til assistance, ifald du får problemstillinger som følge af din shopping med stigesko. Tilsvarende er det fornuftigt at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af stigesko online, fx hvilken returrettighed webshoppen tilsikrer.

I relation til det er det tillige vigtigt, at man permanent bevarer ens kvittering, så man en anden gang kan påvise sin bestilling af stigesko, uafhængig af om man har bestilt ved Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma eller 10-4.

Morten Sørensen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Poul T gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Susanne Jensen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Birthe C gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til online indkøb
1Forud for at folk køber billige stigesko på en internet webshop bør man når alt kommer til alt gennemlæse shoppens betingelser, det er dog mange gange ikke særlig morsomt. Derudover foreslåes det at køberen er påpasselig med de fundamentale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige stigesko online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-forretningen anvender.
2Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en indikation om at netbutikken understøtter de gældende danske regler, samt at e-firmaet tit undersøges af jurister der mestrer reglerne. Forinden nogen bestiller billige stigesko hos en netshop kan man principielt tage stilling til webshoppens handelsvilkår.
3Den billigste løsning vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du lever nær internet selskabets hjemsted. Den leveringsmanér er naturligvis ret så relevant om man mangler stigesko øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle internet foretagender gratis levering, men undertiden er det under betingelse af at du køber for en fastsat sum.
4Det er i dag ret smart for købere at finde information om priser online på billige stigesko hos flere online forhandlere, og på grund af dette tilbyder utallige internet varehuse levering uden gebyr. Det kan dog trods alt blive udbytterigt at sammenligne enkelte e-handler efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris.
5Trustpilot yder helt fornemme genveje til at tolke ret mange forhenværende kunders observationer og af den grund anbefales det, at du eftersøger internet butikkens vurderinger forud for at du bestiller billige stigesko online. Facebook bringer dig også visse udmærkede chancer for at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed.
6Antal dages levering kan vise sig at være temmelig aktuel ifald du absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og derfor er det skam relevant at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid for stigesko. Adskillige internet firmaer stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange af deres varer, der dog nødvendiggør at ordren aflægges tidligere end et givent klokkeslæt.
7Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en ordning, hvilket beskytter dig overfor fup firmaer på nettet. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre regningen over flere uger.
8Flere e-handler i Danmark yder fragtfri levering på stigesko, men tit er det under forudsætning af at man handler for en konkret pris. I øvrigt kan man snuppe den mest billige fragtmetode, der mange gange vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsformen bliver jævnligt endda usædvanlig bekvem. Den mest letkøbte leveringsmåde er dog at du selv henter varerne.
9En række internet varehuse yder i dag diverse forskellige billige leveringsformer til stigesko. En yndling er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke når der er tid til det. Fragttypen er jo super problemfri, samt oftest endda den billigste leveringsmulighed.