Bygpris.dk

Stihl Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på udsalgspriserne på billige Stihl palleløfter hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder billige priser, imens andre satser på kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af Stihl palleløfter.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Hvis du vil have varerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Det er navnligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare Stihl palleløfter.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man tjekke butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se positivt på.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra alverdens nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af Stihl palleløfter online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og af den grund har folk chancen for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Hermed kan du undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en bedre pris.
Størsteparten af nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du køber Stihl palleløfter online hos dem.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo bør du få ekstra konstruktiv vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis Stihl palleløfter.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stihl palleløfter silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stihl palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Stihl palleløfter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stihl palleløfter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle ens udgift ved dem en ad gangen.
2Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund bør du ofte kigge på meldingerne om vejret i forbindelse med byggeprocessen, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du er gået i gang med det komplekse byggeprojekt.
3Du finder en hel række instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med temmelig meget gavnlig viden, især når man leder på engelsk.
4Inden du igangsætter arbejdet kan det være ufatteligt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
5Planlægning viser sig som kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en velovervejet dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver din agenda.
6Man må for alt i verden ikke fattes udstyr. Tit vil det vise sig yderst relevant at du har udstyret til rådighed inden du igangsætter arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne de her omkostninger i byggeriets budget.
7Måske det ville være relevant at overveje om du selv vil klare det hele, eller du må købe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Når du benytter hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld håndværkere.
8Det kan vise sig nyttigt at få assistance til ens byggeprojekt, navnlig i tilfælde af væsentlige projekter. Enkelte opgaver kræver mere end en person. Endvidere vil det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
9Du må aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring mod eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
10Husk at du kan hente økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet forudsat at renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at ombygningen har betydning for naturen.
11Der kommer jævnligt overraskende problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og altså kan det vise sig værdifuldt at man har afsat en del plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
12Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har samtlige materialer klar til brug på forhånd inden du iværksætter dit arbejde. Du har fordel af at udarbejde en enkel huskeliste indeholdende de materialer du får brug for, og så gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at du har husket alt.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En hel del internet foretagender giver nu mange forskellige billige leveringsmodeller til Stihl palleløfter. En af dem der er mest populær er i dag levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er jo ret bekvem, og oftest ligeledes den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kunne lige så vel tænke over at vælge at få sendt til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er gerne en tand mindre billig, men ydermere ret så bekvem ift. Stihl palleløfter online. Den mest letkøbte fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den løsning står og falder med at du har bopæl lige ved internet shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på Stihl palleløfter er selvfølgelig særligt vital ifald man har brug for varerne nu og her, og i det øjemed er det i sandhed vigtigt at man ser den estimerede leveringsdato på Stihl palleløfter. Størstedelen af online forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig 1 dags fragt på flere varer online, hvilket betinges af at orden realiseres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen distribueret inden de logistikansatte har fri.

En hel del internet handler lover fragtfri levering på Stihl palleløfter online, men typisk er det påkrævet at der bestilles for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man foretrække den billigste fragtmetode, som oftest vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

De store byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig Stihl palleløfter online men afhenter i butikken. Fx Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Silvan. De foreslår for eksempel klik-og-hent på Stihl palleløfter i disse områder:

Haslev, Roskilde, Højbjerg, Brøndby, Tårnby, Vejle, Brønderslev, Hobro, Grenaa, Valby, Aarhus, Nørresundby, Frederikssund, Frederikshavn, Rødovre, Kokkedal, Skanderborg, Ikast, Rudersdal, Gentofte, Vanløse, Hvidovre, Middelfart, Greve, Nykøbing Falster, Odense, Birkerød, Næstved, Ballerup, Albertslund, Hørsholm, Charlottenlund, Ølstykke, Horsens, Nakskov, København, Aalborg, Herlev, Hedehusene, Svendborg, Nærum, Søborg, Lyngby, Vallensbæk, Ringsted, Brabrand, Silkeborg, Glostrup, Hedensted, Stenløse, Åbyhøj, Værløse, Haderslev, Kalundborg, Kolding, Ishøj, Køge, Aabenraa, Viborg, Hjørring, Frederiksværk, Korsør, Allerød, Brønshøj, Frederiksberg, Struer, Odder, Hillerød, Dragør, Farum, Randers, Esbjerg, Virum, Sønderborg, Helsingør, Taastrup, Holbæk, Lystrup, Tilst, Solrød Strand, Risskov, Slagelse, Nyborg, Skive, Vordingborg, Fredericia, Gladsaxe, Jyllinge, Herning, Thisted, Lillerød, Holstebro, Varde, og Rønne, .

Klik-og-hent af Stihl palleløfter er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Ses der på søgedata står det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis Stihl palleløfter online og Stihl palleløfter priser. Derudover oplever vi som regel mennesker søge blandt andet billig Stihl palleløfter, køb Stihl palleløfter samt Stihl palleløfter tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Rabat på Stihl palleløfter

Det er i dag ret ukompliceret for enhver at vurdere prisniveauet på billige Stihl palleløfter online fra flere internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har mange netbutikker været nødt til at tvinge salgspriserne på Stihl palleløfter markant, og ydermere yde levering uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at prøve et par e-handler efter udsalg og tilbud på Stihl palleløfter online inden du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mest billige pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Man skal dog være obs på, at når en e-handler udlover billige Stihl palleløfter online på tilbud til en udsalgspris som er mystisk billig, er det ofte være en indikator for en falsk online webshop. Shopping med kort er på den anden side omfavnet af en lovbestemmelse, der hjælper en overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil finansiere regningen på Stihl palleløfter over tid. Det fås typisk i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere som regel søger for eksempel billig Stihl palleløfter og Stihl palleløfter priser. Vi ser derudover ofte netshoppere lede efter fx Stihl palleløfter tilbud, køb Stihl palleløfter samt Stihl palleløfter online.

Læs tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot giver dig relativt fantastiske genveje til at kontrollere mange nuværende køberes domme og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tolker online webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige Stihl palleløfter online.

Facebook yder på samme måde stort set fordelagtige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet. Derudover er der nogle e-firmaer som giver kunderne mulighed for at notere en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere bør anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige Stihl palleløfter online hos en webshop kunne man når alt kommer til alt gennemse butikkens handelsaftale, dog er det ofte ikke videre interessant, særligt på de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Et alternativt forslag kan derfor være at se hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en tryghed om at internet forhandleren efterkommer de officielle regler, foruden at online butikken undertiden kontrolleres af fagmænd der er meget fortrolige de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for assistance, for så vidt du får dilemmaer i forbindelse med din shopping med Stihl palleløfter. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er vidende om de mest betydningsfulde vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af Stihl palleløfter online, fx den ombytningsret webshoppen har.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bevidne købet af Stihl palleløfter, uanset om man har købt hos Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Poul V gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Marianne gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Lone Poulsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Lene P gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot genererer ret gavnlige genveje til at eftergå diverse aktuelle brugeres betragtninger og af den grund kan det være til hjælp, at du tager et kig på internet butikkens vurderinger forud for at du handler billige Stihl palleløfter online. Facebook indebærer endvidere flere ærlige metoder til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed.
2Inden folk bestiller billige Stihl palleløfter i en e-handler burde de ideelt set bese netbutikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke videre interessant. For øvrigt er det smart at du er hensynstagende til de mest centrale bestemmelser der er gældende for bestillingen af billige Stihl palleløfter online, som fx den returrettighed e-handlen tilbyder.
3Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et regulativ, som redder kunden overfor uoprigtige e-forhandlere. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække regningen i flere bidder.
4Indtil flere online forhandlere præsterer fragt uden betaling på Stihl palleløfter, men for det meste er det forudsat at der handles for et præcist beløb. Desuden skal man snuppe den mest betalelige form for levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Den viser sig i mange tilfælde på den anden side vældig let. Den mindst kostelige fragttype vil dog altid være selv at hente produkterne.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet inden for kort tid, og herved er det tydeligvis på sin plads at man gransker det estimerede leveringstidspunkt ved Stihl palleløfter. Adskillige internet handler præsterer billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, hvilket dog nødvendiggør at ordren placeres tidligere end et fastsat tidspunkt.
6En stor portion e-firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige løsninger til levering til Stihl palleløfter. Det mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig temmelig problemfri, samt typisk ligeledes den billigste fragttype.
7Det er jo ualmindeligt ligetil for købere at vurdere tilbud online på billige Stihl palleløfter fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og så garanterer adskillige online selskaber billig levering. Dog kan det imidlertid blive udbytterigt at efterse nogle forskellige e-forhandlere efter rabat og tilbud forinden du køber, således at du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
8Generelt foreslår vi at kigge om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det er et fingerpeg om at internet virksomheden accepterer de danske love, udover at den tit efterses af jurister som mestrer de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige Stihl palleløfter på en online forretning kunne de egentlig gennemgå netbutikkens forretningsvilkår.
9Den billigste mulighed for levering er dog at du selv henter pakken, som jo står og falder med at du har bopæl i kort afstand af e-butikkens lager. Den form for levering kan vise sig at være temmelig bestemmende såfremt man behøver Stihl palleløfter nu og her. Alternativt så yder indtil flere online butikker gebyrfri levering, men tit kræves det at man bestiller for en konkret pris.