Bygpris.dk

Stiksavsklinge

Bosch Stiksavklinger T 101 BR Clean for Wood pk á 5 stk
43 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 308 BF Extra-Clean til hårdt træ pk á 5 stk
176 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 127 D Special for Aluminium pk á 5 stk
63 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 345 XF Progressor for Wood and Metal pk á 5 stk
133 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 318 BF Flexible for Metal pk á 5 stk
162 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 101 BR til træ pk. á 5 stk
69 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 102 H Clean for PVC pk á 5 stk
76 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 344 D Speed for Wood pk á 5 stk
126 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 5 stk
40 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavsklinge T 341 HM
338 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 100 stk
395 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 744 D Speed for Wood pk á 3 stk
177 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 141 HM Special for Fiber og Plast pk á 3 stk
205 kr.
Læs mere
Bosch Stiksavklinger T 118 A Basic for Metal pk á 5 stk
47 kr.
Læs mere
Stiksavklinge slp 65 mm bim
336 kr.
Læs mere
Stiksavklinge sl 65x40 mm bim
300 kr.
Læs mere
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 753
1.249 kr.
Læs mere
Stiksavklinge 1 Stk. - Grov KwB 6217-21
209 kr.
Læs mere
Stiksavklinge T 308 BO Extraclean for Wood Bosch
545 kr.
Læs mere
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 752
384 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du kan få gode råd til valg af stiksavsklinge.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige stiksavsklinge fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste tilbud, og andre vil have kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Dette er specielt muligt i de store byggemarkeder.
Flere byggekæder har et bredt vareudvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare stiksavsklinge.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har folk chancen for at handle online og fragte produkterne på egen hånd. På grund af det har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar have produkterne med det samme.
De gængse byggecentre sælger produkter fra forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af stiksavsklinge online.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Derigennem forventes det at du får ekstremt gavnlig vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis stiksavsklinge.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online vil du få billigere priser.
En masse nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller stiksavsklinge online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

stiksavsklinge silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

stiksavsklinge harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

stiksavsklinge jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

stiksavsklinge bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer altid uforudsete udfordringer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og af den grund viser det sig væsentligt at der afsættes betragtelig plads i tidsplanen, således at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
2Inden du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ufatteligt centralt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
3Det kan vurderes om du bør stå med det hele selv, eller du skal sikre dig professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Når du indhenter hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse håndværkere.
4Man kan forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det ydes forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Det er altså afhængig af at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
5Der kan findes et stort udvalg af vejledninger og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ekstremt meget almennyttig oplysning, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
6Man skal ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig klogt at du har grejet ved hånden idet du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at inkludere udgifterne hertil i budgettet.
7Du bør nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
8Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig hvis det er større projekter. Flere byggeprojekter gør krav på flere personer. Samtidig bør det være mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Forberedelse vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du nedskriver din handlingsplan.
10Måske kan det blive meningsfuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer disponible inden du iværksætter eksekveringen. Du bør sammensætte en simpel liste indeholdende de materialer du har brug for, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et budget for dit byggeri, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at tage noter til alle udgifter, hvorefter man kunne kortlægge prisen på dem én og én.
12For opgaver udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt tjekke meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne netop som du er midt i dit omfattende projekt.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er ultra overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En del e-forretninger frembyder heldigvis et stort udvalg af billige muligheder for levering til stiksavsklinge. En yndling er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente dine nye varer når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig særdeles uproblematisk, samt ofte ydermere den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne tillige foretrække at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er almindeligvis en lille smule mere bekostelig, men ligeledes ultra bekvem med stiksavsklinge online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du opholder dig i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på stiksavsklinge er jo særligt central i tilfælde af at vi absolut skal bruge varen øjeblikkeligt, og derfor er det rimelig centralt at man kontrollerer den anslåede leveringstid for stiksavsklinge. En hel del e-shops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, som alligevel forudsætter at ordren køres igennem forinden et bestemt tidspunkt, således at de kan nå at få dit nye produkt afsendt forud for at de logistikansatte tager hjem.

Nogle få webbutikker lover gratis fragt på stiksavsklinge online, men typisk gælder det kun hvis der aftages for en konkret pris. Desuden burde du gribe den mindst kostelige fragttype, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

Adskillige netbutikker udlover afhentning hvor du handler billig stiksavsklinge på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. De frembyder for eksempel klik-og-hent på stiksavsklinge i disse byer:

Nyborg, Kokkedal, Virum, Holbæk, Hørsholm, Gentofte, Åbyhøj, Haderslev, Vanløse, Struer, Odense, Skive, Rudersdal, Frederikshavn, Nærum, Jyllinge, Charlottenlund, Birkerød, Brønderslev, Rødovre, Svendborg, Brøndby, Ishøj, Sønderborg, København, Helsingør, Esbjerg, Grenaa, Nykøbing Falster, Holstebro, Hedensted, Herlev, Frederiksberg, Lillerød, Korsør, Aarhus, Brabrand, Varde, Frederikssund, Kolding, Søborg, Valby, Herning, Aabenraa, Greve, Nakskov, Næstved, Randers, Højbjerg, Hillerød, Nørresundby, Gladsaxe, Vallensbæk, Fredericia, Hedehusene, Odder, Dragør, Lystrup, Slagelse, Hobro, Middelfart, Kalundborg, Rønne, Skanderborg, Viborg, Køge, Frederiksværk, Ringsted, Haslev, Vejle, Lyngby, Risskov, Thisted, Roskilde, Vordingborg, Horsens, Tilst, Farum, Taastrup, Ølstykke, Brønshøj, Aalborg, Glostrup, Hjørring, Stenløse, Albertslund, Tårnby, Værløse, Hvidovre, Ballerup, Allerød, Ikast, Silkeborg, og Solrød Strand, .

Afhentning af stiksavsklinge er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere mange gange søger efter bl.a. stiksavsklinge priser og stiksavsklinge tilbud. Derudover oplever vi tit netshoppere efterspørge fx køb stiksavsklinge, billig stiksavsklinge og stiksavsklinge online, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Gode tilbud på stiksavsklinge

Det er usædvanlig gnidningsløst for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige stiksavsklinge online på flere webshops, og derfor har flertallet af webshops været tvunget til at tvinge prisen på stiksavsklinge enormt, og endda byde på billig fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig gavnligt at analysere enkelte netshops efter tilbud og udsalg på stiksavsklinge online forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Du skal trods alt ikke glemme, at hvis en internet shop annoncerer billige stiksavsklinge online til salg for en pris der virker besynderligt tiltalende, så burde det tit være et kendetegn på en uærlig webbutik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en regel, hvilket skærmer køber overfor snydagtige internet forretninger.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at finansiere pengene til stiksavsklinge over et længere tidsrum. Det fås typisk i nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Når der ses på tendenserne er det markant, at netshoppere mange gange efterspørger fx billig stiksavsklinge og stiksavsklinge online. Vi ser desuden jævnligt netshoppere efterspørge fx køb stiksavsklinge, stiksavsklinge tilbud og stiksavsklinge priser.

Udforsk folks ratings

Trustpilot medfører ultra passelige løsninger til at kigge nærmere på en stor portion nuværende brugeres domme og af den grund er det fornuftigt, at du verificerer online webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige stiksavsklinge online.

Facebook forærer dig for øvrigt en række solide muligheder for at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed. Foruden det ser vi mange butikker på nettet som giver folk mulighed for at afgive en kritik af deres køb, som også burde bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige stiksavsklinge online hos en netbutik behøver man på en vis måde tyde e-butikkens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

En nemmere løsning kan derfor være at kigge hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det almindeligvis er en garanti for at e-butikken lever op til dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden lejlighedsvis revideres af eksperter som har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Dette er en god mulighed for støtte, når du forvoldes dilemmaer med dit indkøb af stiksavsklinge. For øvrigt er det godt at du er påpasselig med de mest basale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af stiksavsklinge online, fx den byttepolitik online shoppen anvender.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man altid opbevarer sin kvittering på e-mail, således man altid kan bekræfte købet af stiksavsklinge, hvad end man shopper hos Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Jørgen J gav 5 stjerner

Nemt køb

Charlotte F gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Hans M gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Jette gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til køb på nettet
1Det er jo virkelig smertefrit for enhver at finde de laveste priser online på billige stiksavsklinge hos forskellige forretninger på nettet, og derved yder en lang række firmaer på nettet levering uden betaling. Men det kan trods alt være fordelagtigt at se nærmere på et par netbutikker efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at antage den mindst kostelige pris.
2Enkelte netbutikker lover fragtfri levering på stiksavsklinge, men oftest kun når du shopper for en konkret sum. Som alternativ kunne du beslutte sig for den prisbilligste løsning til levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem derudover ualmindeligt gnidningsløs. Den mest billige form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
3Trustpilot indebærer temmelig udmærkede genveje til at vurdere en stor portion eksisterende forbrugeres ratings og herved foreslår vi, at du beser online firmaets omtaler forud for at du køber billige stiksavsklinge online. Facebook frembringer endvidere forholdsvis belejlige chancer for at få indtryk af netbutikkens popularitet.
4Vi tilråder at kigge hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en garanti for at e-shoppen forstår de officielle danske regler, foruden at online shoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne på området. Inden folk køber billige stiksavsklinge på en internet butik burde de utvivlsomt løbe igennem webshoppens handelsaftale.
5Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret bestemmende i tilfælde af at du har behov for dine nye varer lige om lidt, så derfor er det tydeligvis afgørende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato på stiksavsklinge. Mange internet forhandlere reklamerer med billig 1 dags fragt på deres primære varer, men som imidlertid er underforstået at bestillingen placeres forud for et fastslået klokkeslæt.
6Inden folk handler billige stiksavsklinge hos en webbutik burde de de facto se på dens betingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde. Ydermere stiller vi forslag om at køberen er på vagt for de mest relevante betingelser der gælder for bestillingen af billige stiksavsklinge online, som fx hvilken returret e-forhandleren anvender.
7Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket stiller krav om at du lever i nærheden af e-shoppens tilholdssted. Den form for levering kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver stiksavsklinge om få sekunder. Alternativt så yder nogle butikker på nettet billig levering, men i mange tilfælde kræves det at man indkøber for en bestemt sum.
8En stor portion e-firmaer tildeler til alt held mange forskellige billige leveringsmidler til stiksavsklinge. En af dem der er mest anvendt er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså ret uproblematisk, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste fragtmetode.
9Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en forordning, der sikrer køberen imod uærlige firmaer på nettet. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække beløbet over et længere tidsrum.