Bygpris.dk

Stilladsgulv

Jumbo Stilladsgulv 50x150cm.
3.225 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 60x200cm.
410 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
3.725 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 60x150cm.
3.475 kr.
Læs mere
Jumbo Stilladsgulv 50x200cm.
3.725 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 60x200cm.
287 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 50x200cm.
260 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 60x150cm.
243 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
260 kr.
Læs mere
JUMBO Stilladsgulv 50x150cm.
225 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot stilladsgulv.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af stilladsgulv.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige stilladsgulv fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på billige priser, imens nogle har fokus på kompetent sparring. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger produkter fra alverdens nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort udvalg af stilladsgulv online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har du tilbuddet om at handle online og fragte varerne på eget initiativ. Herigennem er der mulighed for at undgå fragtgebyret, og endda hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du idet du handler stilladsgulv online på deres webshop.
Mange specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du forvente endnu mere konstruktiv assistance fra personale som er specialister i netop stilladsgulv.
En masse små butikker er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

stilladsgulv bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stilladsgulv silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

stilladsgulv jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stilladsgulv harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har adgang til en verden af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver temmelig meget brugbar oplysning, især forudsat at man søger på engelsk.
2Måske kan det blive fundamentalt at have de påkrævede byggematerialer parat før du går i gang med byggeriet. Du får god gavn af at lave en overskuelig note hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og derefter efterse materialerne, hvormed du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
3Du skal ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke beklædning som hjelm og sko som sikrer dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke får hjælp fra en ekspert.
4Der kommer stort set altid ubelejlige udfordringer i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
5Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig når der er tale om vigtige byggeopgaver. Krævende ombygninger gør krav på mere end en person. Derudover vil det blive hurtigere og sjovere at være flere om det.
6Det er essentielt at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst nedfælde ens købspris for dem enkeltvis.
7Forberedelse viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at sammensætte en effektiv strategi, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver strategien.
8For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger når du lige vil i gang med dit vigtige projekt.
9Husk at tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal fremskaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Forudsat at du vil benytte professionel hjælp vil det oftest være en god idé at tage imod priser fra en håndfuld entreprenører.
10Før du påbegynder byggeprocessen kan det blive usandsynligt vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11Man skal ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være vigtigt at du har udstyret disponibelt før du igangsætter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at inkludere omkostningerne hertil i økonomien.
12Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt renoveringen hjælper miljøet. At få tilskud kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En masse internet foretagender yder nu en lang række forskellige billige former for levering til stilladsgulv. Den mest moderne er nu om dage pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo særligt smertefri, samt mange gange derudover den prisbilligste fragtmetode.

Du kan ydermere vælge at vælge levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver til tider en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt ultra let gængelig for stilladsgulv online. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog nødvendiggør at du er i nærheden af internet shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på stilladsgulv er selvfølgelig særdeles vital om man skal bruge varerne omgående, og af den grund er det fuldt ud væsentligt at man kontrollerer den anslåede leveringsdato for stilladsgulv. Adskillige online forretninger – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, som er forudsat at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at medarbejderne tager hjem.

Indtil flere online butikker frembyder fri fragt på stilladsgulv online, men i de fleste tilfælde påkræves det at man bestiller for et præcist beløb. Desuden skal man snuppe den mest betalelige form for levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

Adskillige byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig stilladsgulv online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på stilladsgulv i følgende områder:

Struer, Værløse, Ballerup, Hillerød, Frederikssund, Kolding, Tilst, Tårnby, Køge, Thisted, Charlottenlund, Aalborg, Frederiksværk, Nærum, Ølstykke, Hjørring, Slagelse, Kokkedal, Skanderborg, Brønshøj, Virum, Hørsholm, Nyborg, Hvidovre, Højbjerg, Skive, Hobro, Nykøbing Falster, Jyllinge, Lillerød, Gentofte, Dragør, Horsens, Svendborg, Roskilde, Ikast, Nørresundby, Brøndby, Helsingør, Ishøj, Haslev, Ringsted, Risskov, Odder, Farum, Nakskov, Brabrand, Grenaa, Herning, Vordingborg, Varde, Herlev, Albertslund, Aabenraa, Viborg, Glostrup, København, Hedehusene, Brønderslev, Aarhus, Odense, Middelfart, Rødovre, Rudersdal, Fredericia, Næstved, Kalundborg, Haderslev, Hedensted, Vejle, Stenløse, Holbæk, Åbyhøj, Lystrup, Valby, Greve, Taastrup, Holstebro, Vanløse, Solrød Strand, Gladsaxe, Sønderborg, Søborg, Allerød, Esbjerg, Randers, Birkerød, Silkeborg, Korsør, Rønne, Lyngby, Vallensbæk, Frederikshavn, og Frederiksberg, .

Click-and-collect ift. stilladsgulv er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel stilladsgulv tilbud og billig stilladsgulv. Man ser desuden mange gange folk lede efter fx stilladsgulv online, stilladsgulv priser og køb stilladsgulv, plus de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Silvan.

Gode tilbud på stilladsgulv

Det er ret ligetil for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige stilladsgulv online hos flere internet shops, og derfor har massevis af netshops ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på stilladsgulv betragteligt, og derudover sikre levering uden gebyr.

Men det kan immervæk være gavnligt at sammenholde nogle outlets på nettet efter billige priser på stilladsgulv online inden du handler, sådan at du er sikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Silvan.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at ifald en forretning på nettet sælger billige stilladsgulv online til en pris der kan ses som helt ekstremt billig, så burde det undertiden være et symbol på en falsk e-handler. Handler med kort er dog inkluderet i en forordning, hvilket assisterer kunden imod svindlende online selskaber.

Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale beløbet til stilladsgulv over tid. Det foreslåes normalt i nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene står det klart, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel stilladsgulv tilbud og køb stilladsgulv. Derudover oplever man ofte folk søge blandt andet stilladsgulv online, billig stilladsgulv samt stilladsgulv priser.

Undersøg andre menneskers meninger

Trustpilot medfører sådan set ønskværdige muligheder for at efterforske ret mange andre kunders opfattelser og derfor er det klogt, at du verificerer online forretningens ratings inden du køber billige stilladsgulv online.

Facebook præsterer lignende temmelig fine muligheder for at få en idé om e-shoppens popularitet. Tilmed ses faktisk online virksomheder som giver kunderne mulighed for at meddele en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige bør benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige stilladsgulv online hos en internet shop bør man i og for sig betragte forhandlerens handelsaftale, men det er uden tvivl en omfattende opgave, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan derfor være at se om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en indikation om at e-shoppen forsvarer de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen af og til monitoreres af fagmænd som har indsigt i reglerne på området.

Desuden får du lejlighed til opbakning, såfremt du skulle få vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af stilladsgulv. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er sat ind i de mest basale forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af stilladsgulv online, fx den bytteret internet shoppen benytter.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man stadig beholder sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af stilladsgulv, uagtet om man har handlet hos Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark eller Silvan.

Michael Johansen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Jesper S gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Else R gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Jørgen K gav 4 stjerner

Det var godt !

9 tips til køb på nettet
1Det er ekstremt gnidningsløst for folk at vurdere tilbud online på billige stilladsgulv på tværs af e-forhandlere, og ergo præsterer en lang række online shops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at analysere indtil flere internet butikker efter billige priser inden du køber, så du er velinformeret til at opnå den skarpeste pris.
2Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en regel, som forsvarer køberen imod falske butikker på nettet. Som alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare omkostningerne over tid.
3En hel del online forhandlere lover billig levering på stilladsgulv, men typisk er det så præmissen at man shopper for en bestemt pris. Derudover må man udvælge den mest letkøbte leveringsudgave, der mange gange vil være at få leveret dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen er gennemsnitligt også ultra enkel. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
4Leveringstidspunktet er virkelig relevant i tilfælde af at man mangler din ordre om et øjeblik, og i det øjemed er det virkelig relevant at vi ser den anslåede leveringstid ved stilladsgulv. Flere internet handler præsterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, hvilket tager udgangspunkt i at ordren indsendes tidligere end et givent tidspunkt.
5Generelt slår vi et slag for at se om e-forhandleren er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en indikation om at internet forretningen respekterer de gældende danske regler, foruden at den løbende besøges af fagfolk der mestrer bestemmelserne på området. Inden folk shopper billige stilladsgulv på en webbutik kan man egentlig gennemløbe deres handelsaftale.
6Trustpilot tilbyder aldeles pæne muligheder for at analysere en række nuværende konsumenters vurderinger og derfor er det prisværdigt, at du tager et kig på internet forhandlerens ratings inden du bestiller billige stilladsgulv online. Facebook tilbyder for øvrigt faktisk passelige løsninger til at få en idé om webbutikkens troværdighed.
7Inden nogen køber billige stilladsgulv hos en netbutik bør man egentlig kigge på deres forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super interessant. Udover dette kan det være til hjælp at køberen er vaks omkring de vigtigste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige stilladsgulv online, for eksempel den returret internet butikken har.
8Størstedelen af online varehuse udlover til alt held en lang række forskellige billige leveringsudgaver til stilladsgulv. En favorit iblandt mange er i vore dage afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter produkterne præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret så ukompliceret, og tit derudover den prisbilligste form for fragt.
9Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette betinges af at du befinder dig nær online forretningens tilholdssted. Den mulighed for levering kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende hvis man mangler stilladsgulv om et øjeblik. Alternativt så lover en række e-butikker levering uden omkostninger, men tit kræver det at der handles for en bestemt pris.