Bygpris.dk

Støbekrydsfiner pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger støbekrydsfiner, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.768 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 støbekrydsfiner inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 19 mm 22 mm 15 mm16 mm 13 mm 10 mm 28 mm 20 mm 30 mm 25 mm 40 mm 12 mm 5 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring støbekrydsfiner.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot støbekrydsfiner.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende firmaets regningslinjer.
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller bare vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt ved de gængse byggecentre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige støbekrydsfiner hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens nogle giver faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra adskillige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af støbekrydsfiner online.
De kendte byggemarkeder findes i hele landet, og hermed har man valget om at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig hente varerne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det bør du få mere anvendelig sparring fra nogle der er specialister i lige præcis støbekrydsfiner.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du handler støbekrydsfiner online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
støbekrydsfiner bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

støbekrydsfiner silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af krævende byggeprojekter. Større byggeprojekter behøver flere personer. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv hjelm og sko der beskytter dig imod mulige uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
3Du skal for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være afgørende at have værktøjet til rådighed før du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de her udgifter i budgettet for byggeriet.
4I god tid inden at du går i gang med byggeriet må det være ret fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Du har adgang til utallige artikler og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube yder assistance med enorme mængder almennyttig info, især forudsat at du bruger den engelske version.
6Planlægning vil være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en struktureret agenda, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver oversigten.
7Det vil vise sig at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer disponible før du kaster dig over byggeriet. Du kunne notere en punktforms indkøbsseddel som indeholder de materialer du har brug for, og bagefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
8Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeprojektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at renoveringen influerer positivt på miljøet.
9Der præsenterer sig som regel uventede hovedpiner når det handler om svære opgaver, og herved er det væsentligt at der er afsat passende plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være sikker på at komme i mål.
10Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt undersøge vejrudsigten i tiden op til starten på projektet, så du undgår at det med et brag begynder at piske ned når du netop er startet på det svære projekt.
11Det kan give mening at tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du hellere bør købe assistance fra en fagmand til opstarten af det. Forudsat at du skal have eksperthjælp er det normalt at få forslag fra diverse håndværkere.
12Ofte vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være behjælpeligt at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man kunne tjekke omkostningen ved dem hver især.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Adskillige internet virksomheder yder efterhånden flere billige former for levering til støbekrydsfiner. En der er meget anvendt er efterhånden pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren den dag der passer dig. Denne er altså super enkel, og desuden tilmed den mest betalelige leveringsløsning.

Du kunne ligeledes påtænke at bestille levering til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Leveringsformen bliver somme tider en tand mere pebret, men ligeledes super uproblematisk ift. støbekrydsfiner online. Den mest billige leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet selskabets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på støbekrydsfiner kan i nogle tilfælde være særligt aktuel i tilfælde af at du behøver ordren om få sekunder, og med det formål er det forholdsvis vigtigt at du tjekker den forventede leveringstid for støbekrydsfiner. Størstedelen af online varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men det afhænger af at handlen laves før et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne pakket forud for at de pakkeansatte har fri.

En række netshops byder på fragt uden beregning på støbekrydsfiner online, men ofte under forudsætning af at man aftager for et præcist beløb. Ellers må man vælge den billigste form for levering, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted.

Masser af byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig støbekrydsfiner derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på støbekrydsfiner i disse områder:

København, Nørresundby, Viborg, Hedehusene, Ballerup, Aalborg, Farum, Holstebro, Herning, Korsør, Nakskov, Frederikssund, Glostrup, Grenaa, Ringsted, Hobro, Jyllinge, Rudersdal, Allerød, Vallensbæk, Brønderslev, Tilst, Åbyhøj, Risskov, Køge, Fredericia, Gladsaxe, Haslev, Brøndby, Søborg, Frederiksberg, Dragør, Holbæk, Frederiksværk, Vordingborg, Thisted, Roskilde, Haderslev, Helsingør, Skanderborg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Brønshøj, Nærum, Næstved, Lyngby, Kolding, Odense, Aarhus, Vejle, Slagelse, Værløse, Horsens, Ishøj, Hillerød, Skive, Rønne, Tårnby, Randers, Sønderborg, Stenløse, Lillerød, Virum, Silkeborg, Hedensted, Rødovre, Herlev, Esbjerg, Birkerød, Albertslund, Vanløse, Kokkedal, Nyborg, Svendborg, Lystrup, Charlottenlund, Brabrand, Gentofte, Højbjerg, Kalundborg, Varde, Hørsholm, Greve, Hjørring, Odder, Valby, Struer, Ølstykke, Solrød Strand, Ikast, Middelfart, Taastrup, Frederikshavn, og Aabenraa, .

Click-and-collect af støbekrydsfiner er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland).

Ses der på data er det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis billig støbekrydsfiner og støbekrydsfiner tilbud. Foruden dette ser man typisk online shoppere efterspørge bl.a. støbekrydsfiner priser, støbekrydsfiner online og køb støbekrydsfiner, foruden de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Stark.

Gode tilbud på støbekrydsfiner

Det er i dag rigtig gnidningsløst for almindelige dødelige at søge information om priser på billige støbekrydsfiner online hos diverse e-forretninger, og af den grund har massevis af online webshops fundet det uundgåeligt at reducere prisniveauet på støbekrydsfiner kolossalt, og ydermere tilbyde levering uden betaling.

Trods dette kan det trods alt blive indbringende at besigtige nogle forskellige internet butikker efter tilbud og udsalg på støbekrydsfiner online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at få den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad være obs på, at hvis en e-forretning tilbyder billige støbekrydsfiner online på tilbud til en udsalgspris som anses for himmelråbende attraktiv, kunne det ofte være et symbol på en snydagtig e-handler. Køb med gængse betalingskort er dog omfattet af et lovbud, der assisterer køber imod uoprigtige internet handler.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale prisen på støbekrydsfiner over en længere periode. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når der ses på statistikkerne er det klart, at folk jævnligt søger bl.a. støbekrydsfiner tilbud og billig støbekrydsfiner. Vi ser desuden typisk internet shoppere lede efter eksempelvis køb støbekrydsfiner, støbekrydsfiner priser samt støbekrydsfiner online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbekrydsfiner er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 13 mm 15 mm16 mm 10 mm 5 mm 28 mm 30 mm 40 mm 22 mm 20 mm 19 mm 12 mm 25 mm

Tjek tidligere brugeres ratings

Trustpilot resulterer i evigt stabile muligheder for at analysere en stor gruppe øvrige brugeres tanker og derved er det smart, at du tjekker internet shoppens anmeldelser forud for at du shopper billige støbekrydsfiner online.

Facebook resulterer i også regulære pålidelige løsninger til at få indblik i e-forretningens kundefokus. Herinde er der nogle butikker på nettet hvor folk kan aflevere en evaluering af virksomhedens service, som ydermere må drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige støbekrydsfiner online på en netbutik kan man utvivlsomt se på e-shoppens forretningsvilkår, dog er det bare en tidskrævende opgave, specielt på de kendte byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bygma.

En nemmere løsning er at undersøge om internet webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er et signal om at e-forretningen opretholder de officielle danske regler, udover at e-firmaet undertiden revideres af fagfolk der er meget fortrolige de gældende vilkår.

Det giver dig lejlighed til at blive assisteret, ifald du forvoldes dilemmaer ved din ordre på støbekrydsfiner. Yderligere er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af støbekrydsfiner online, som for eksempel hvilken returneringsret online virksomheden tilbyder.

I den sammenhæng er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens faktura e-mail, således man når som helst vil kunne vidne om sit køb af støbekrydsfiner, uagtet om man handler fra Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Bygma.

Erik gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Erik N gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Tina L gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Hanne H gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til internetshopping
1Trustpilot giver dig rigtig anstændige muligheder for at kigge nærmere på en hel del nuværende kunders reflektioner og derfor er det en hjælp, at du tjekker internet shoppens kritik inden du shopper billige støbekrydsfiner online. Facebook leverer desuden de facto fine muligheder for at få indsigt i webshoppens kundefokus.
2Generelt tilråder vi at finde ud af om e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det er en erklæring om at online virksomheden adlyder de danske love, samt at internet forhandleren af og til revideres af fagfolk som er inde i reglementet på området. Før nogen bestiller billige støbekrydsfiner på en online forretning burde de helt sikkert studere webshoppens vilkår.
3Fragttiden er jo super væsentlig om vi mangler produktet nu og her, så af den grund er det uden tvivl væsentligt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved støbekrydsfiner. Masser af internet shops stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på de fleste varer, hvilket dog påkræver at handlen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
4Det er efterhånden særligt problemfrit for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige støbekrydsfiner hos forskellige webbutikker, og altså frembyder en lang række shops på nettet fragt uden betaling. Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at analysere nogle enkelte online selskaber efter tilbud før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris.
5Flere internet varehuse frembyder billig levering på støbekrydsfiner, men oftest er det forbeholdt når du bestiller for en fastsat sum. Alternativt må du beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Løsningen er jævnligt endvidere ultra overkommelig. Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
6Den prisbilligste mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af webbutikkens adresse. Den leveringsudgave er selvfølgelig ret så aktuel forudsat man mangler støbekrydsfiner om et øjeblik. Alternativt så præsterer en hel del online selskaber fragt uden betaling, men tit påkræves det at der aftages for et konkret beløb.
7Temmelig mange online outlets tildeler nu et stort udvalg af billige fragtmuligheder til støbekrydsfiner. En yndling er i vore dage pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente ordren når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså meget gnidningsløs, samt mange gange derudover den mest betalelige løsning til levering.
8Forinden nogen køber billige støbekrydsfiner hos en e-forretning behøver man utvivlsomt bese deres handelsvilkår, dog er det mange gange et omfattende arbejde. Ligeledes anbefales det at køber er omhyggelig omkring de mest relevante vilkår der har indvirkning på købet af billige støbekrydsfiner online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-forretningen bruger.
9Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en lov, som assisterer folk imod fup online selskaber. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale omkostningerne over flere uger.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk