Bygpris.dk

Støbeplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger støbeplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.768 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 støbeplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: på mål til trailer store vandfast til beton små

Størrelser: 40 mm 10 mm 25 mm 5 mm 15 mm16 mm 30 mm 20 mm 22 mm 28 mm 13 mm 19 mm 12 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
For nogle er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos et online byggecenter, som kan give rådgivning og sparring omkring støbeplader.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg, imens andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare støbeplader.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige støbeplader fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder lave priser, imens øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af støbeplader online.
De udbredte byggekæder findes i hele landet, og takket være dette har du adgang til at handle online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså forventes det at du får super god service fra nogle der er specialister i lige præcis støbeplader.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der oftest er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler støbeplader online på deres hjemmeside.
Alverdens webshops i små nicher styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

støbeplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

støbeplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

støbeplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

støbeplader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig som regel uforudsete hovedpiner ved store opgaver, og af den grund kan det være afgørende at der er afsat tilstrækkelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
2Du bør overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere bør hente hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Når du vil benytte professionel assistance vil det ofte være en god idé at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
3Du skal aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ej påklædning som arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige risici. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
4Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du må nedskrive en klar tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din køreplan.
5Potentielt kan det blive væsentligt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat før du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel udarbejde en hurtig indkøbsliste indeholdende alt du får brug for, og efterfølgende efterse oversigten, så du er overbevist om at alt er som det skal være.
6Det er muligt at hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives når byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
7Ofte vil det være fundamentalt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det er behjælpeligt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan nedfælde ens omkostning ved dem én og én.
8Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed hvis det er omfattende byggeprocesser. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden må det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
9Du skal nødig mangle udstyr. Tit vil det være af stor betydning at du har det tilgængeligt forinden du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tillægge disse omkostninger i dit budget.
10Du finder et stort udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med overvældende meget almennyttig viden, ikke mindst hvis du kigger i hele verden.
11For udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således må du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i dagene før starten på projektet, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit svære byggeprojekt.
12I god tid inden at du starter byggeprocessen kan det være rimeligt centralt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende flot. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Flere firmaer på nettet frembyder i vore dage mange forskellige billige former for levering til støbeplader. Den mest almindelige er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Denne er nemlig særligt uproblematisk, samt endda tillige den billigste leveringsmulighed.

Du kunne ligeledes foretrække at vælge levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver mange gange en kende mindre billig, men ydermere temmelig hensigtsmæssig ved køb af støbeplader online. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men dette er betinget af at du lever tæt på e-forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på støbeplader er naturligvis særdeles central forudsat du mangler din pakke om få sekunder, og af den grund er det utvivlsomt vigtigt at man tjekker tidshorisonten for levering for støbeplader. Mange internet foretagender – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, som alligevel er påkrævet at du bestiller forinden et angivent klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne på posthuset forinden de lageransatte har fri.

Flere online forhandlere yder fragt uden omkostninger på støbeplader online, men typisk er det påkrævet at der handles for en bestemt pris. Desuden kunne du snuppe den mindst kostelige slags levering, der gerne er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

De største kæder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig støbeplader på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Davidsen. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på støbeplader i disse områder:

Rønne, Vejle, Birkerød, Rødovre, Rudersdal, Odder, Randers, Frederiksværk, Frederiksberg, Brønderslev, Virum, Middelfart, Kolding, Højbjerg, Hvidovre, Charlottenlund, Hedensted, Skanderborg, Skive, Holstebro, Værløse, Nærum, Helsingør, Brønshøj, Nykøbing Falster, Nørresundby, Hjørring, Holbæk, Slagelse, Vanløse, Taastrup, Køge, Hørsholm, Herning, Glostrup, Frederikssund, Aarhus, Horsens, Næstved, Stenløse, Silkeborg, Aabenraa, Ballerup, Haslev, Nyborg, Brabrand, Albertslund, Greve, Grenaa, Korsør, Gladsaxe, Svendborg, Gentofte, Ishøj, Tilst, Hobro, Frederikshavn, Jyllinge, Herlev, Odense, Nakskov, Fredericia, Sønderborg, Valby, Dragør, Viborg, Åbyhøj, Hedehusene, Ringsted, Kalundborg, København, Tårnby, Haderslev, Allerød, Struer, Hillerød, Vordingborg, Thisted, Varde, Farum, Kokkedal, Brøndby, Solrød Strand, Ikast, Vallensbæk, Lystrup, Ølstykke, Risskov, Esbjerg, Lillerød, Lyngby, Roskilde, Søborg, og Aalborg, .

Afhentning for støbeplader er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i data står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter fx støbeplader tilbud og billig støbeplader. Foruden dette ser man typisk online shoppere lede efter fx køb støbeplader, støbeplader priser og støbeplader online, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på støbeplader

Det er efterhånden temmelig smart for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige støbeplader online på diverse webbutikker, og altså har flertallet af online firmaer ikke kunne slippe for at mindske udsalgspriserne på støbeplader betragteligt, og derudover byde på portofri fragt.

Det kan immervæk blive profitabelt at sammenholde diverse outlets på nettet efter tilbud og udsalg på støbeplader online forud for at du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at indhente den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man bør dog huske på, at ifald en webbutik sælger billige støbeplader online på tilbud til en pris som virker hamrende lav, så er det for det meste være et symbol på en bedragerisk e-butik. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en ordning, hvilket redder en imod bedrageriske internet selskaber.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at finansiere omkostningerne til støbeplader ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt i online nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Ses der på data bliver det klart, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis køb støbeplader og støbeplader tilbud. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge efter blandt andet billig støbeplader, støbeplader online samt støbeplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbeplader er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: til beton store små på mål til trailer vandfast

Størrelser: 22 mm 12 mm 30 mm 13 mm 15 mm16 mm 5 mm 20 mm 40 mm 10 mm 19 mm 25 mm 28 mm

Udforsk tidligere kunders betragtninger

Trustpilot indebærer ret fine chancer for at granske en stor portion nuværende konsumenters observationer og af den grund er det at foretrække, at du kigger nærmere på online virksomhedens kritik før du shopper billige støbeplader online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende regulære passende genveje til at få indblik i online butikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi faktisk online forretninger hvor kunder kan registrere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige støbeplader online i en netbutik kunne de utvivlsomt sætte sig ind i webbutikkens regler, men det er for det meste ikke særlig morsomt, specielt på de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

En anden mulighed kan derfor være at finde ud af om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en antydning af at e-butikken forstår de officielle regler, tillige med at internet shoppen jævnligt undersøges af jurister der er indført i de gældende regulativer.

Desuden giver det dig mulighed for opbakning, når du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din ordre på støbeplader. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de primære forhold der indvirker på bestillingen af støbeplader online, for eksempel den ombytningspolitik forretningen tilbyder.

Derfor er det på samme måde relevant, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af støbeplader, uagtet om man bestiller fra Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Peter Christiansen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Inger Kristensen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Marianne F gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jesper gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot leverer stort set gunstige muligheder for at udforske en længere række eksisterende konsumenters opfattelser og herved slår vi et slag for, at du gransker online forhandlerens bedømmelser før du handler billige støbeplader online. Facebook indebærer tillige tilpas strålende chancer for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
2Det er jo særdeles overkommeligt for folk at kigge efter tilbud online på billige støbeplader på forskellige internet varehuse, og følgelig tilbyder langt de fleste e-firmaer gratis fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at eftergå nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud forinden du køber, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
3Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en lov, hvilket redder køber overfor falske e-handler. Som en anden løsning kan du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre prisen senere.
4Inden folk bestiller billige støbeplader hos en online webshop bør man i og for sig gennemse webshoppens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke særlig spændende. Tillige er det godt at man er obs på de elementære retningslinjer der gælder for købet af billige støbeplader online, for eksempel hvilken byttepolitik online virksomheden garanterer.
5Den prisbilligste fragttype er dog at hente produkterne selv, som jo betinges af at du bor tæt på internet selskabets bopæl. Den leveringsmodel er ret central ifald vi mangler støbeplader med det samme. Alternativt så tilbyder visse internet butikker gratis fragt, men for det meste er det forbeholdt når man handler for en fastsat pris.
6Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være en tilkendegivelse af at webshoppen efterfølger de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet nu og da ses til af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før folk handler billige støbeplader på en internet handler kan de i virkeligheden tyde webshoppens handelsaftale.
7Fragttiden er jo ultra bestemmende såfremt du står og skal bruge produkterne om få sekunder, og derfor er det relativt fornuftigt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering på støbeplader. En del online forretninger annoncerer billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, men vær opmærksom på at det beroer på at du når at bestille forinden et angivent klokkeslæt.
8Nogle e-forhandlere tilbyder fragt uden beregning på støbeplader, men undertiden kun såfremt der aftages for en konkret sum. Som alternativ må du overveje den billigste leveringsform, der mange gange vil være at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtformen bliver undertiden derudover usædvanlig nem. Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
9Mange internet virksomheder yder efterhånden en hel del forskellige billige fragtløsninger til støbeplader. Den mest almindelige er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig super simpel, samt oftest tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk