Bygpris.dk

Støttemur pristjek

I tabellen herunder har vi listet 8 webshops der sælger støttemur, sammen med den pris de tager for 500 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 500 stk for 6.077 kr., som er hele 44 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til indkørsel til terrasse til skråning til haven til hegn

Varianter: sten beton granit træ

Brands: IBF RC Beton Danblok FC Beton RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare støttemur.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige støttemur alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på lave priser, hvorimod andre har fokus på service. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du vælge et online byggecenter, hvor du kan få information omkring støttemur.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggekæder udbyder produkter fra mange nichebutikker, så du kan shoppe fra et stort sortiment af støttemur online.
De store byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har mange adgang til at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Derved kan du vælge at undvære fragten, og endda få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du handler støttemur online fra deres webshop.
En masse webshops som sælger få produkter er specialister i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved er det forventeligt at du får ekstra brugbar sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis støttemur.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

støttemur jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

støttemur bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

støttemur silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer som regel pludselige hovedpiner i tilfælde med omfangsrige opgaver, og som følge heraf er det vigtigt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
2Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så husk beskyttelse såsom hjelm og sko som skåner dig imod eventuelle uheld. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, især hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
3Det er vigtigt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det må være fornuftigt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man kan undersøge prisen på hver enkelt.
4Forberedelse vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, og som også indeholder en rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder agendaen.
5For udendørs byggeprojekter har vejret en essentiel rolle. Derfor skal du regelmæssigt se vejrvarslen når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du lige vil i gang med det komplekse byggeprojekt.
6Du har adgang til rigelige mængder af instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig ret så meget gavnlig information, især når man benytter den engelske version.
7Inden du går i gang med byggeprocessen er det temmelig betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
8Du kunne overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde få assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Når du indhenter professionel hjælp vil det normalt være en god idé at få forslag fra forskellige håndværkere.
9Det kan være til god gavn at søge hjælp til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er store ombygninger. Krævende ombygninger bør udføres af flere mennesker. Ydermere vil det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Man må på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Det er uundværligt at have udstyret klar til brug før du begynder på byggeprojektet. Det er derudover godt at tillægge omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
11Man kan hente offentligt tilskud til renoveringer. Det ydes når ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen påvirker planeten.
12Det bliver værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer til disposition på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne udarbejde en overskuelig indkøbsliste med alle de ting som er nødvendige, og som det næste gennemløbe materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål om støttemur

 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

  En del internet foretagender giver nu et hav af forskellige billige leveringsudgaver til støttemur. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din pakke når det passer dig bedst. Metoden er jo særdeles overkommelig, samt desuden endvidere den mest betalelige mulighed for levering.

  Du kunne tillige overveje at vælge at få leveret til dit hus eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig uheldigvis en tak dyrere, men derudover vældig bekvem med støttemur online. Den billigste leveringsform er unægtelig at hente ordren selv, som jo forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstiden på støttemur er selvfølgelig særdeles afgørende forudsat du står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det naturligvis på sin plads at du ser det forventede leveringstidspunkt på støttemur. Størstedelen af internet shops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, som regnes ud fra at transaktionen gennemføres forinden et fast klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varerne klar forud for at pakkemedarbejderne får fri.

  Nogle byggemarkeder garanterer fragt uden beregning på støttemur online, men i reglen stiller det krav om at man shopper for en fastsat sum. Som alternativ kan du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket ofte er at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted.

  Mange netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig støttemur på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på støttemur i følgende områder:

  Nykøbing Falster, Fredericia, Struer, Virum, Viborg, Herlev, Charlottenlund, Kalundborg, Birkerød, Åbyhøj, Farum, Rudersdal, Brabrand, Gentofte, Horsens, Grenaa, Hobro, Taastrup, Hvidovre, Vordingborg, Valby, Rødovre, Vanløse, Aabenraa, Hedehusene, Glostrup, Silkeborg, Greve, Allerød, Ikast, Værløse, Ringsted, Hedensted, Dragør, Nakskov, Roskilde, Hørsholm, Haslev, Frederikshavn, Middelfart, Skanderborg, Tårnby, Rønne, Brønderslev, Ballerup, Højbjerg, Lyngby, Nærum, Solrød Strand, Thisted, Stenløse, Sønderborg, Næstved, Kolding, Lystrup, Frederikssund, Risskov, Hjørring, Brønshøj, Frederiksværk, Jyllinge, Vejle, Hillerød, Aalborg, Brøndby, København, Slagelse, Skive, Tilst, Helsingør, Albertslund, Randers, Odder, Nørresundby, Frederiksberg, Aarhus, Vallensbæk, Søborg, Ishøj, Gladsaxe, Nyborg, Svendborg, Holstebro, Varde, Ølstykke, Lillerød, Odense, Herning, Esbjerg, Holbæk, Kokkedal, Korsør, Haderslev, og Køge, .

  Klik-og-hent for støttemur er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland).

  Når vi kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger bl.a. støttemur online og billig støttemur. Man ser derudover typisk internet shoppere søge eksempelvis støttemur priser, køb støttemur og støttemur tilbud, plus de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

  Tilbud på støttemur

  Det har vist sig at være ekstremt enkelt for folk at søge sig frem til priser på billige støttemur online fra flere internet foretagender, og ergo har utallige internet forhandlere ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på støttemur drastisk, og ydermere frembyde fragt uden beregning.

  Men det kan stadigvæk blive tiden værd at studere nogle e-forhandlere efter tilbud og rabatter på støttemur online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at få den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Du skal alligevel være så påvagt, at når en e-handler forhandler billige støttemur online på tilbud til en pris som kan virke umådelig fremragende, så bør det undertiden være en varsel om en uærlig e-shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en retningslinje, hvilket begunstiger køber overfor fup online firmaer.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en løsning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at honorere regningen på støttemur over en længere periode. Det foreslåes som regel ved nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

  Ved kig i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel støttemur online og støttemur priser. Foruden dette ser man typisk folk lede efter for eksempel billig støttemur, støttemur tilbud og køb støttemur.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til indkørsel til terrasse til haven til hegn til skråning

  Varianter: beton granit træ sten

  Brands: FC Beton RBR Danblok IBF RC Beton

  Kig på eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig adskillige uafhængige chancer for at bese diverse eksisterende konsumenters meninger og herved foreslår vi, at du tjekker online butikkens ratings før du bestiller billige støttemur online.

  Facebook resulterer i desuden fuldt ud troværdige løsninger til at få indblik i internet butikkens kundefokus. Tilmed ser vi en del forretninger på nettet hvor du kan nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Inden folk køber billige støttemur online i en internet shop behøver de i reglen tage stilling til forhandlerens handelsaftale, det er dog bare et tidskrævende arbejde, særligt på de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

  En anden mulighed kan være at se hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en antydning af at webshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, tillige med at online forhandleren regelmæssigt tilses af specialister der har indsigt i reglerne.

  Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, ifald du oplever problemer i processen med din ordre på støttemur. Tilsvarende er det fornuftigt at køberen er sat ind i de mest vitale betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af støttemur online, som for eksempel den returrettighed internet selskabet garanterer.

  Derfor er det tilmed afgørende, at man altid sikrer sin faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne eftervise sit køb af støttemur, ligegyldig om man køber hos Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark eller Jem og Fix.

  Lars M gav 5 stjerner

  God til prisen

  Jørgen gav 4 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Michael Møller gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Erik Jensen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  9 gode råd til online shopping
  1Forinden folk køber billige støttemur i en e-handler kan man for at være sikker granske netbutikkens regler, det er dog typisk ikke super interessant. Tilsvarende er det prisværdigt at du er opmærksom på de mest centrale betingelser der kan have betydning for shopping af billige støttemur online, eksempelvis hvilken bytteret hjemmesiden lover.
  2Leveringstidspunktet er naturligvis ultra aktuel om du har brug for din ordre fluks, så derfor er det forholdsvis fornuftigt at man tjekker den estimerede leveringstid for støttemur. Flere e-forretninger annoncerer billig 1 dags fragt på en lang række produkter, som trods alt er betinget af at ordren køres igennem før et nøjagtigt klokkeslæt.
  3Vi anbefaler at undersøge hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, siden det ofte er en antydning af at internet selskabet adlyder de danske retningslinjer, samt at forretningen regelmæssigt kontrolleres af eksperter der er meget fortrolige lovene på området. Forinden folk bestiller billige støttemur i en internet shop kunne de helt sikkert overveje netshoppens forretningsbetingelser.
  4Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en orden, hvilket sikrer dig overfor snydagtige outlets på nettet. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at honorere pengene over flere uger.
  5Trustpilot resulterer i fuldstændig hæderlige genveje til at gøre dig bekendt med en stor gruppe nuværende forbrugeres tanker og af den grund er det fornuftigt, at du eftergår online forretningens vurderinger forud for at du bestiller billige støttemur online. Facebook tilbyder dig tillige en del gavnlige genveje til at få indblik i netbutikkens popularitet.
  6Den mindst kostelige leveringsmåde er dog selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du opholder dig nærved online virksomhedens adresse. Den fragtmetode kan vise sig at være virkelig afgørende ifald du behøver støttemur straks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet shops levering uden betaling, men i reglen påkræves det at man shopper for en konkret sum.
  7Det er efterhånden særdeles smart for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige støttemur på tværs af internet selskaber, og for det yder flere e-firmaer fragt uden omkostninger. Men det kan stadigvæk blive lønsomt at udforske et par internet handler efter rabat og tilbud inden du shopper, sådan at man er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.
  8Mange netbutikker i Danmark yder nu om stunder flere billige muligheder for fragt til støttemur. Et hit er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din pakke når det passer dig bedst. Leveringstypen er altså super let gængelig, samt tit desuden den billigste leveringsløsning.
  9Nogle få internet webshops byder på billig fragt på støttemur, men ofte stiller det krav om at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ kan du gribe den mest letkøbte form for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver desværre tillige særdeles hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk