Bygpris.dk

Støvadapter

Bosch Støvadapter GDE hex Professional (til SDS-hex Mejsling)
870 kr.
Læs mere
Bosch Støvadapter GDE 68 Professional til SDS-Max Boring
370 kr.
Læs mere
Bosch STØVADAPTER GDE 230 FC-T T/VINKELSLIBER
1.520 kr.
Læs mere
Bosch Støvadaptersæt GDE 68 + GDE max Professional
1.245 kr.
Læs mere
Bosch STØVADAPTER GDE 125 EA-T T/VINKELSLIBER
585 kr.
Læs mere
Bosch STØVADAPTER GDE 115/125 FC-T T/GWS
835 kr.
Læs mere
Bosch STØVADAPTER GDE 230 FC-S T/VINKELSLIBER
1.465 kr.
Læs mere
Bosch STØVADAPTER GDE 16 CYL TIL SLAGBOREMASKINER
620 kr.
Læs mere
Bosch Støvadapter GDE 162 Professional (til SDS-Max Borekrone)
515 kr.
Læs mere
Bosch STØVADAPTER GDE 125 EA-S T/VINKELSLIBER
545 kr.
Læs mere
Bosch Støvadapter GDE max Professional (til SDS-Max Mejsling)
960 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt udvalg, og andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot støvadapter.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige støvadapter fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på billige priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regler.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring støvadapter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og på grund af det har flertallet adgang til at bestille online og fragte materialerne personligt. Af den grund kan du undvære fragten, og ovenikøbet få produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra forskellige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af støvadapter online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, som kan give øget troværdighed til dig som køber online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres varer, da de kun sælger disse produkter. Altså vil du få ekstremt indsigtsfuld vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis støvadapter.
Mange specialiserede netshops er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at bestille støvadapter online på deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online får du bedre priser.
De største byggekæder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

støvadapter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støvadapter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

støvadapter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

støvadapter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være en god idé at tage noter til hver enkelt udgift, og herefter indsamle den billigste pris på dem én efter én.
2Forud for at du går i gang med byggeriet er det temmelig betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Ved udendørs projekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor skal du hyppigt holde øje med udsigten ift. vejret i perioden for projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
4Der ligger utrolig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget konstruktiv oplysning, især forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
5Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er omfattende byggerier. Flere projekter behøver flere mennesker. Endvidere må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
6Man bør ikke fattes udstyr. Det kan vise sig at være erstatteligt at have grejet parat inden du igangsætter arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de tilhørende omkostninger i budgettet.
7Det vil vise sig meningsfuldt at du har de relevante byggematerialer indkøbt inden du indleder dit arbejde. Du kan udfærdige en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og dernæst granske hvert eneste punkt, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
8Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde få professionel assistance til dele af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
9Du bør aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beklædning som fx sikkerhedssko der sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
10Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en velovervejet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du laver planen.
11Der viser sig jævnligt overraskende bump på vejen i forbindelse med krævende opgaver, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes god nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
12Glem ikke at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet hvis ombygningen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte betinger at ombygningen forbedrer klimaet.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er virkelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende flot. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Adskillige online butikker tildeler i vore dage en række forskellige billige former for levering til støvadapter. En favorit er p.t. pakkeshops, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Løsningen er altså vældig uproblematisk, og tit derudover den billigste mulighed for fragt.

Du kan også forsøge at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig tit en sjat mere omkostningsfuld, men ydermere vældig let med støvadapter online. Den billigste form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, men det forudsætter at du opholder dig nærved internet firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på støvadapter er naturligvis ekstremt essentiel såfremt man behøver varerne om kort tid, så i det øjemed er det uden tvivl relevant at man ser nærmere på leveringstidspunktet på støvadapter. En masse butikker på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, som alligevel er afhængig af at bestillingen gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt betjent før de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få webbutikker præsterer fragt uden gebyr på støvadapter online, men oftest er det kun gældende hvis der aftages for en præcis sum. Ellers skal du udse dig den mindst kostelige fragtform, som typisk vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

De fleste netshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig støvadapter online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene udlover bl.a. klik-og-hent på støvadapter i følgende byer:

Frederiksværk, Gentofte, Vanløse, Slagelse, Brabrand, Ølstykke, Dragør, Nyborg, Thisted, Hedensted, Hobro, Risskov, Brønshøj, Jyllinge, Vejle, Valby, Hillerød, Åbyhøj, Holbæk, Nærum, Skanderborg, Taastrup, Gladsaxe, Horsens, Højbjerg, Sønderborg, Odder, Rudersdal, Lillerød, Hedehusene, Ballerup, Farum, Albertslund, Vallensbæk, Allerød, Køge, Rødovre, Svendborg, Frederiksberg, Værløse, Brøndby, Helsingør, Hvidovre, Solrød Strand, Aabenraa, Charlottenlund, Holstebro, Nakskov, Frederikssund, Nykøbing Falster, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Glostrup, Roskilde, Haderslev, Hjørring, Hørsholm, Tårnby, Skive, Virum, Korsør, Rønne, Grenaa, Frederikshavn, Kokkedal, Greve, Søborg, Haslev, Nørresundby, Tilst, Birkerød, Ringsted, Stenløse, Lyngby, København, Herning, Ikast, Aarhus, Vordingborg, Lystrup, Ishøj, Viborg, Struer, Odense, Middelfart, Randers, Esbjerg, Fredericia, Brønderslev, Kalundborg, Varde, Herlev, og Næstved, .

Click-and-collect for støvadapter er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere ofte søger blandt andet billig støvadapter og køb støvadapter. Foruden dette ser man typisk netshoppere søge efter bl.a. støvadapter priser, støvadapter online samt støvadapter tilbud, plus de gængse byggecentre som Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Bedste tilbud på støvadapter

Det er efterhånden virkelig ukompliceret for forbrugerne at vurdere tilbud på billige støvadapter online i blandt diverse forretninger på nettet, og altså har en lang række internet webshops set sig tvunget til at nedsætte prisen på støvadapter en hel del, og ydermere garantere fri fragt.

Det kan immervæk være udbytterigt at checke visse e-firmaer efter rabatter og tilbud på støvadapter online forinden du placerer ordren, så man er velinformeret til at indhente den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at hvis en online butik afhænder billige støvadapter online til en pris som virker himmelråbende fordelagtig, bør det mange gange være et kendetegn på en falsk internet shop. Kortbetalinger er heldigvis omsluttet af en foranstaltning, der dækker køberen overfor falske online varehuse.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at finansiere beløbet til støvadapter over en periode. Dette fås ofte i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Når man kigger i tallene bliver det markant, at folk ofte søger bl.a. støvadapter online og køb støvadapter. Derudover oplever vi ofte mennesker lede efter bl.a. billig støvadapter, støvadapter tilbud og støvadapter priser.

Kig på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot genererer helt ærlige chancer for at studere en stor gruppe tidligere brugeres oplevelser og derved foreslåes det, at du kigger på e-forretningens anmeldelser inden du bestiller billige støvadapter online.

Facebook medfører desuden stort set tiltalende chancer for at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus. Derudover ser vi mange e-handler som gør det muligt at udforme en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes bør udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige støvadapter online på en internet shop kunne de uden tvivl betragte e-butikkens handelsbetingelser, det er dog gerne et tidskrævende projekt, især hos de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, hvilket burde være et signal om at online forhandleren anerkender de opstillede regler, udover at internet shoppen nu og da føres tilsyn med af fagfolk der har nøje kendskab til lovene på området.

Dette er desuden en god genvej til assistance, såfremt du møder dilemmaer ved dit indkøb af støvadapter. Tilmed anbefaler vi at køberen er klar over de mest betydningsfulde bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af støvadapter online, for eksempel den returret virksomheden tilsikrer.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne påvise sit køb af støvadapter, uafhængig af om man har handlet fra Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Anne gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Anna C gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Inger B gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Charlotte Knudsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket garanterer dig imod uærlige forhandlere på nettet. Som en anden løsning kan du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at betale beløbet i flere bidder.
2Den mest betalelige løsning er dog at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du er nærved internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsudgave kan vise sig at være ultra afgørende hvis du absolut skal bruge støvadapter om få sekunder. Alternativt så tilbyder en hel del webbutikker levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde kræves det at man aftager for et konkret beløb.
3Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være et signal om at e-handlen opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at webbutikken af og til gennemses af sagkyndige der har indsigt i vilkårene. Før folk køber billige støvadapter på en forhandler på nettet behøver de på en vis måde studere butikkens forretningsaftale.
4Visse internet webshops sikrer fri fragt på støvadapter, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du køber for en præcis sum. Alternativt burde du snuppe den mest prisbevidste løsning til levering, der gerne vil være at få bragt varerne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig uheldigvis også ret så overkommelig. Den mest betalelige fragttype er unægtelig selv at hente ordren.
5Størstedelen af internet shops tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringsløsninger til støvadapter. En af de mest moderne er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså super smart, samt oftest desuden den mest letkøbte form for fragt.
6Det er jo efterhånden virkelig gnidningsløst for alle at søge sig frem til priser online på billige støvadapter hos diverse online shops, og ergo yder mange online outlets gratis fragt. Det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at inspicere diverse e-forhandlere efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
7Inden folk handler billige støvadapter på en netshop behøver de altid gennemlæse netbutikkens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke videre interessant. Yderligere kan det anbefales at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der gælder for shopping af billige støvadapter online, som eksempelvis den byttepolitik online virksomheden benytter.
8Leveringstidspunktet kan vise sig at være særdeles central forudsat du står og skal bruge varen lige om lidt, så med det formål er det virkelig relevant at du efterser leveringstidspunktet ved støvadapter. Mange forhandlere på nettet tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre, men som ikke desto mindre påkræver at handlen gemmenføres før et besluttet klokkeslæt.
9Trustpilot yder flere gode genveje til at beskue en længere række eksisterende kunders evalueringer og på grund af dette går vi ind for, at du bliver klogere på webshoppens kritik inden du shopper billige støvadapter online. Facebook frembyder lignende temmelig fortræffelige genveje til at få et kig ind i online webshoppens troværdighed.