Bygpris.dk

Stolpebeton pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger stolpebeton, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 2.222 kr., som er hele 36 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du lede andre steder.
Nogle byggekæder fremviser et enormt vareudvalg, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare stolpebeton.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed i de store byggecentre.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man læse webshoppens regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af stolpebeton.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige stolpebeton alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på gode tilbud, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre sælger varer fra mange forskellige producenter, og så kan du købe fra et bredt sortiment af stolpebeton online.
De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og derfor har kunderne valget om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Derved har du mulighed for at undvære fragten, og ovenikøbet have varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du handler stolpebeton online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichebutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
Diverse nichefokuserede webshops har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det er det forventeligt at du får ekstremt erfaren assistance fra nogle som er eksperter i lige præcis stolpebeton.
De største byggecentre i Danmark
stolpebeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stolpebeton silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være forstandigt at nedskrive alle udgiftsposter, og bagefter finde frem til ens omkostning ved hver eneste af dem.
2Husk at gennemtænke hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal købe eksperthjælp til dele af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at hente tilbud fra diverse leverandører.
3Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund bør du hyppigt tage notits af vejrforudsigelserne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uanmeldt begynder at vælte ned netop som du vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
4Muligvis kan det blive af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige før du går i krig med håndværket. Du kan sammensætte en hurtig indkøbsliste som indeholder hver eneste ting du får brug for, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at alt er på sin plads.
5Du finder en hel række instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube giver meget udbytterig oplysning, navnligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
6Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig ultra afgørende at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Større projekter kræver mere end en person. Derudover bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig afgørende at have det til rådighed idet du indleder byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at inkludere udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
9Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at byggeprojektet er godt for miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeriet har positiv betydning for naturen.
10Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så glem ej påklædning såsom sikkerhedssko som sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
11Forberedelse bliver metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør have en klar køreplan, som dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver din tidsplan.
12Der viser sig stort set altid overraskende bump på vejen når det handler om krævende byggeprojekter, og altså vil det vise sig afgørende at der afsættes rigeligt med plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Mest stillede spørgsmål om stolpebeton

 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  Mange outlets på nettet tildeler til alt held flere billige leveringsudgaver til stolpebeton. Den mest populære er i dag levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig i høj grad fleksibel, samt i mange tilfælde tillige den mest betalelige leveringsmulighed.

  Du burde lige så vel forsøge at få ordren sendt til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig typisk en anelse mere bekostelig, men på den anden side vældig fremkommelig ift. stolpebeton online. Den prisbilligste løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du har bopæl tæt på webshoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på stolpebeton er særdeles essentiel såfremt du står og skal bruge din pakke fluks, og herved er det temmelig relevant at du ser den forventede leveringstid for stolpebeton. En masse e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, hvilket dog er underforstået at ordren lægges inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ekspederet inden pakkepersonalet drager hjemad.

  En række internet foretagender frembyder fragt uden beregning på stolpebeton online, men for det meste under forudsætning af at du køber for et fastslået beløb. Desuden kan du foretrække den mindst kostelige mulighed for fragt, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

  En masse netshops giver klik-og-hent hvor du handler billig stolpebeton online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på stolpebeton i disse byer:

  Slagelse, Rødovre, Taastrup, Glostrup, Højbjerg, Lyngby, Struer, Næstved, Korsør, Hedehusene, Brønderslev, Køge, Haslev, Gentofte, Aabenraa, Albertslund, Ikast, Varde, Værløse, Ølstykke, Nakskov, Hedensted, Hillerød, Søborg, Brøndby, Lillerød, Fredericia, Risskov, Vordingborg, Randers, Brabrand, Skive, Kolding, Frederikshavn, Valby, Ringsted, Rønne, Kalundborg, Esbjerg, Nyborg, Virum, Vallensbæk, Helsingør, Viborg, Jyllinge, Ishøj, Aarhus, Allerød, Nykøbing Falster, Holstebro, Charlottenlund, Stenløse, Rudersdal, Sønderborg, Frederiksværk, Holbæk, Nærum, Gladsaxe, Birkerød, Ballerup, Thisted, Lystrup, Skanderborg, Hobro, Hørsholm, Tilst, Hjørring, Haderslev, Solrød Strand, Aalborg, Svendborg, Roskilde, Odder, Tårnby, Hvidovre, Frederiksberg, Herlev, København, Nørresundby, Silkeborg, Greve, Åbyhøj, Frederikssund, Horsens, Grenaa, Vejle, Dragør, Brønshøj, Kokkedal, Middelfart, Vanløse, Odense, Farum, og Herning, .

  Click-and-collect ift. stolpebeton er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at mennesker tit søger fx stolpebeton tilbud og billig stolpebeton. Man ser desuden som regel internet shoppere søge efter eksempelvis stolpebeton online, køb stolpebeton samt stolpebeton priser, plus de store byggekæder som Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

  Find den bedste pris på stolpebeton

  Det er temmelig nemt for alle at finde tilbud på billige stolpebeton online på diverse e-butikker, og så har langt de fleste online varehuse været nødt til at presse prisen på stolpebeton helt i bund, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være lukrativt at undersøge forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på stolpebeton online før du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Stark.

  Du bør ikke desto mindre være klar over, at såfremt en shop reklamerer billige stolpebeton online til en pris som kan ses som ekstraordinært billig, bør det tit være et faresignal om en uægte e-butik. Handler med kort er på den anden side dækket ind under en orden, som forsvarer os imod bedrageriske forhandlere på nettet.

  Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre beløbet til stolpebeton af flere omgange. Dette fås ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Når vi kigger i data står det klart, at online shoppere som regel søger efter bl.a. stolpebeton priser og stolpebeton online. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere søge eksempelvis køb stolpebeton, billig stolpebeton og stolpebeton tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Tjek tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot tilbyder ganske gode muligheder for at kortlægge ganske mange aktuelle konsumenters anmeldelser og derfor foreslåes det, at du gennemgår online shoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige stolpebeton online.

  Facebook genererer desuden fuldstændig hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af e-firmaets pålidelighed. Herinde er der endda online forhandlere hvor folk kan afgive en evaluering af deres køb, som også må drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige stolpebeton online på en internet handler kan de for at være sikker løbe igennem dens betingelser, men det er ofte et omfattende projekt, især ved de store byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden valgmulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, siden det skulle være en sikkerhed for at online firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, samt at e-firmaet jævnligt kontrolleres af fagmænd der forstår reglerne.

  Det er en rigtig god lejlighed til at få bistand, for så vidt du udsættes for dilemmaer som følge af din bestilling af stolpebeton. Derudover er det klogt at kunden er klar over de mest basale reglementer der indvirker på købet af stolpebeton online, som fx hvilken ombytningspolitik internet butikken benytter.

  På grund af dette er det tillige relevant, at man når som helst bibeholder ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sin bestilling af stolpebeton, uafhængig af om man shopper hos Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan eller 10-4.

  Camilla gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Lars Olsen gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Anna U gav 5 stjerner

  god service

  Thomas L gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det har vist sig at være ekstremt smart for os alle at finde de bedste priser online på billige stolpebeton hos flere e-forhandlere, og ergo tilbyder flere online shops fragt uden betaling. Men det kan trods alt være fordelagtigt at studere enkelte outlets på nettet efter billige priser forud for at du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
  2Trustpilot yder en del ønskværdige chancer for at udforske en hel del andre køberes vurderinger og derfor anbefaler vi, at du udforsker e-forretningens bedømmelser forud for at du køber billige stolpebeton online. Facebook frembyder derudover flere nyttige løsninger til at få en idé om webshoppens pålidelighed.
  3Visse e-shops i Danmark sikrer billig levering på stolpebeton, men oftest afkræver det at du køber for en konkret pris. Som alternativ skal man snuppe den billigste leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig sædvanligvis på den anden side virkelig simpel. Den mindst kostelige leveringsløsning er dog at hente produkterne selv.
  4Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket dækker kunden overfor falske shops på nettet. Alternativt bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre prisen over en periode.
  5Inden nogen shopper billige stolpebeton på en internet virksomhed kunne man reelt bese forhandlerens forretningsvilkår, dog er det oftest et omfattende arbejde. For øvrigt anbefales det at du er klar over de mest vitale vilkår der har betydning for købet af billige stolpebeton online, f.eks. den returneringsret hjemmesiden anvender.
  6Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, siden det burde være et kendetegn for at webbutikken imødekommer dansk lovgivning, foruden at e-shoppen fra tid til anden kigges til af sagkyndige som kender vedtægterne på området. Før nogen køber billige stolpebeton i en internet butik kunne de de facto se på forhandlerens handelsbetingelser.
  7En række e-forretninger udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige muligheder for fragt til stolpebeton. En der er meget populær er i dag pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente din bestilling når du har tid. Leveringstypen er altså meget let, og endda tilmed den prisbilligste leveringsmåde.
  8Leveringshastigheden er jo særligt væsentlig hvis vi absolut skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og derfor er det nemlig relevant at man ser leveringstiden på stolpebeton. En stor portion e-forretninger garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre, som imidlertid er regnet ud fra at ordren indsendes forud for et besluttet tidspunkt.
  9Den mest letkøbte løsning vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du lever nær e-shoppens lager. Den leveringsmanér er ekstremt betydningsfuld forudsat man absolut skal bruge stolpebeton omgående. Alternativt så præsterer enkelte internet butikker gebyrfri levering, men ofte kun hvis der shoppes for et konkret beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk