Bygpris.dk

Stor Båndpudser

Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Læs mere
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Læs mere
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Læs mere
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Læs mere
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Læs mere
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Læs mere
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Læs mere
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Læs mere
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Læs mere
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Læs mere
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Læs mere
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Læs mere
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige stor båndpudser fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de store byggekæder.
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du finde et andet.
Flere byggekæder har et bredt varesortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare stor båndpudser.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring stor båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre finder du i hele landet, og derfor har du chancen for at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at undvære leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af stor båndpudser online.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er små firmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du køber stor båndpudser online på deres side.
Majoriteten af nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du få ekstremt nyttig vejledning fra ansatte der er specialister i netop stor båndpudser.
Majoriteten af online nichebutikker producerer selv varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

stor båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

stor båndpudser silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

stor båndpudser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stor båndpudser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, i særdeleshed ved væsentlige byggeopgaver. Flere opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
2Måske burde det overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du indhenter professionel hjælp kan det være en god idé at indhente forslag fra flere selskaber.
3Muligvis kan det blive væsentligt at have de nødvendige byggematerialer indkøbt inden du kaster dig over byggeriet. Du har fordel af at lave en hurtig liste med alt hvad som er nødvendige, og derefter efterse listen, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Planlægning vil være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du skal forfatte en strømlinet plan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af planen.
5Du bør under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig klogt at du har grejet ved hånden akkurat som du indleder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at påregne udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
6Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
7For udendørs byggeprojekter kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrvarslen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
8Det er fornuftigt at nedskrive et regnskab for projektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være sundt at notere alle poster, hvorefter man kan gennemgå prisen på hver eneste af dem.
9Inden du optager arbejdet kan det blive vanvittigt værdifuldt at sikre sig, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Du kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
11Der præsenterer sig typisk pludselige problematikker når det gælder større projekter, og som følge heraf kan det vise sig vigtigt at man har afsat en god portion tid i kalenderen, således at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
12Der ligger vældig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig information, specielt når du kigger på engelsk.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er hamrende betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Flere webshops i Danmark yder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til stor båndpudser. En af de populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså virkelig fremkommelig, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige fragttype.

Du burde også planlægge at få pakken leveret hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig i regelen en tand dyrere, men derudover yderst enkel for stor båndpudser online. Den billigste leveringsmodel er unægtelig at hente varerne selv, hvilket betinges af at du befinder dig i nærheden af webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på stor båndpudser kan vise sig at være rigtig aktuel såfremt man skal bruge din pakke straks, og med det formål er det nemlig på sin plads at vi finder leveringstiden for stor båndpudser. Adskillige internet butikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, men vær obs på at det er forudsat at bestillingen realiseres inden et fast klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne sendt afsted forinden pakkepersonalet har fri.

En hel del internet butikker yder fragtfri levering på stor båndpudser online, men tit er det så præmissen at der købes for en konkret sum. Som alternativ kunne man gribe den billigste leveringsversion, hvilket mange gange er at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

En hel del netshops giver click-and-collect hvor man bestiller billig stor båndpudser online og selv henter i butikken. Fx Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Stark. De tildeler blandt andet klik-og-hent på stor båndpudser i følgende byer:

Jyllinge, Odder, Vordingborg, Værløse, Køge, Nakskov, Ballerup, Herning, Hørsholm, Åbyhøj, Nørresundby, Aalborg, Aarhus, Lyngby, Frederiksberg, Farum, Allerød, Gladsaxe, Grenaa, Rødovre, Viborg, Skanderborg, Kokkedal, Valby, Svendborg, Randers, Albertslund, Brøndby, Holbæk, Taastrup, Ølstykke, Frederiksværk, Solrød Strand, Højbjerg, Silkeborg, Søborg, Roskilde, Haslev, Rønne, Aabenraa, Odense, Kalundborg, Vanløse, København, Kolding, Birkerød, Varde, Brabrand, Charlottenlund, Ringsted, Dragør, Nærum, Middelfart, Haderslev, Lystrup, Vejle, Horsens, Slagelse, Gentofte, Stenløse, Risskov, Sønderborg, Tårnby, Struer, Ikast, Hedehusene, Vallensbæk, Holstebro, Frederikssund, Greve, Nyborg, Hobro, Virum, Fredericia, Esbjerg, Frederikshavn, Herlev, Rudersdal, Tilst, Helsingør, Korsør, Hillerød, Brønderslev, Ishøj, Nykøbing Falster, Glostrup, Hjørring, Brønshøj, Lillerød, Hedensted, Skive, Hvidovre, Thisted, og Næstved, .

Klik-og-hent ift. stor båndpudser er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Nordsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter for eksempel stor båndpudser priser og køb stor båndpudser. Man ser desuden tit internet shoppere kigge efter eksempelvis stor båndpudser online, stor båndpudser tilbud samt billig stor båndpudser, foruden de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Gode tilbud på stor båndpudser

Det er jo efterhånden ekstremt ukompliceret for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige stor båndpudser online på tværs af e-butikker, og herved har masser af webshops været nødt til at trykke prisniveauet på stor båndpudser eftertrykkeligt, og endda love billig fragt.

Men det kan ikke desto mindre være lønnende at besigtige flere forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på stor båndpudser online inden du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at opnå den billigste pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Man må dog være klar over, at når en internet shop tilbyder billige stor båndpudser online for en salgspris der kan virke umådelig gunstig, så kan det undertiden være et signal om en uærlig internet webshop. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af en regel, hvilket beskytter en overfor svindlende shops på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du benytte et tilbud som fx ViaBill, forudsat du ønsker at klare omkostningerne til stor båndpudser over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt hos niche netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at folk ofte søger for eksempel køb stor båndpudser og billig stor båndpudser. Man ser derudover ofte folk søge bl.a. stor båndpudser tilbud, stor båndpudser online samt stor båndpudser priser.

Gennemsøg tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot yder nogle fornemme chancer for at gøre dig bekendt med en hel del eksisterende forbrugeres synspunkter og derved stiller vi forslag om, at du tager et kig på e-handlens anmeldelser inden du shopper billige stor båndpudser online.

Facebook genererer ydermere tilpas værdifulde chancer for at få indsigt i internet forhandlerens popularitet. Herinde møder vi en del internet shops hvor man kan forfatte en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige stor båndpudser online på en internet handler behøver de altid gennemse netbutikkens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke særlig spændende, specielt med de kendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er et fingerpeg om at e-forretningen efterfølger de danske regler, foruden at online webshoppen jævnligt ses til af fagfolk der har indsigt i retningslinjerne.

Desuden giver det dig anledning til støtte, såfremt du møder dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af stor båndpudser. Dertil slår vi et slag for at køber er sat ind i de fundamentale vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af stor båndpudser online, som for eksempel den ombytningsret online butikken anvender.

Her er det tilmed essesentielt, at man permanent sikrer ens kvittering, således man når som helst kan bekræfte sin bestilling af stor båndpudser, uagtet om man shopper ved Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Tina V gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Kim B gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Karen L gav 5 stjerner

Rigtig god service

Poul gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til indkøb via nettet
1Nogle enkelte webshops garanterer billig fragt på stor båndpudser, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du shopper for en konkret sum. Desuden skal du snuppe den prisbilligste type af levering, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Løsningen bliver til tider lige så vel ekstremt ligetil. Den mest billige metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
2Leveringshastigheden er jo virkelig aktuel om man har brug for pakken lige om lidt, og af den grund er det rimelig aktuelt at du tjekker den anslåede leveringstid for stor båndpudser. Masser af internet virksomheder reklamerer med billig 1 dags fragt på deres favorit varer, som trods alt betinges af at handlen gemmenføres inden et konkret klokkeslæt.
3Det er ret så smart for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige stor båndpudser hos forskellige internet selskaber, og af den grund frembyder langt de fleste e-handler portofri fragt. Derfor kan det til hver en tid vise sig lønsomt at efterse nogle få e-forretninger efter billige priser før du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at få fat i den laveste pris.
4Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er en angivelse af at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at online webshoppen jævnligt gennemses af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende love. Forinden folk bestiller billige stor båndpudser i en butik kunne de egentlig løbe igennem deres vilkår.
5Forinden nogen køber billige stor båndpudser på en internet handler behøver man i og for sig have øje for e-butikkens betingelser, dog er det tit ikke særlig sjovt. Foruden dette er det fornuftigt at køber er hensynstagende til de primære betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige stor båndpudser online, fx den returneringsret online forretningen lover.
6Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du befinder dig i kort afstand af online firmaets arbejdslager. Den leveringsmodel kan vise sig at være særligt aktuel såfremt vi mangler stor båndpudser nu og her. Alternativt så lover flere internet handler portofri levering, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man shopper for en bestemt pris.
7Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af en retningslinje, hvilket begunstiger en overfor snydagtige e-forretninger. Som en anden løsning bør du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække regningen af flere omgange.
8Temmelig mange online firmaer yder nu om dage alverdens billige leveringsmuligheder til stor båndpudser. Den mest benyttede er efterhånden at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente dine produkter når du har lyst. Den er altså vældig bekvem, samt oftest tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.
9Trustpilot resulterer i flere solide løsninger til at kigge nærmere på forskellige tidligere konsumenters betragtninger og herved slår vi et slag for, at du undersøger netbutikkens bedømmelser forinden du køber billige stor båndpudser online. Facebook tilbyder på samme måde en lang række fine metoder til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed.