Bygpris.dk

Stor Brændekløver

ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige stor brændekløver hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode priser, imens øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut super relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du tjekke de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af stor brændekløver.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot stor brændekløver.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra mange forskellige nichebutikker, og så kan du handle fra et stort udvalg af stor brændekløver online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derved har man valget om at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Derfor har du valget om at spare fragtomkostningen, samt endda skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor bør du forvente mere anvendelig sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis stor brændekløver.
Alverdens nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange nichebutikker på nettet er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at handle stor brændekløver online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stor brændekløver silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

stor brændekløver bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stor brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

stor brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du finder utallige instruktioner og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til temmelig meget konstruktiv viden, især når du benytter engelske søgeord.
2Man skal for alt i verden ikke undvære udstyr. Tit kan det være essentielt at du har udstyret klar til brug forinden du igangsætter arbejdet. Du må heller ikke glemme at indregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
3Ofte vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på omkostningerne. Det må være en fordel at kortlægge samtlige udgiftsposter, og herefter nedfælde ens udgift ved hver eneste af dem.
4Du kan overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du må hente assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Såfremt du søger assistance fra en professionel er det fornuftigt at hente forslag fra diverse foretagender.
5Længe før du starter dit byggeprojekt kan det være usandsynligt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til projektet, navnlig ved vigtige byggeprojekter. Større ting kræver flere folk. Samtidig må det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
7Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej påklædning såsom hjelm og sko som sikrer dig overfor eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
8Der kommer ofte overraskende problemer ved større byggeprojekter, og som følge heraf kan det være af stor betydning at der afsættes en del tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
9Det vil vise sig aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du har fordel af at forfatte en enkel liste hvorpå der noteres det du har brug for, og så granske hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
10Godt forarbejde bliver kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at liste en klar dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du laver din køreplan.
11Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. At få tilskud forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
12Ved opgaver udenfor har vejret en stor rolle. Derfor kan du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med dit store projekt.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En del internet shops yder heldigvis et bredt udvalg af billige former for levering til stor brændekløver. En favorit er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er altså ultra overkommelig, og desuden endda den mest betalelige leveringsmetode.

Du kunne omvendt afveje for og imod at bestille levering til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig almindeligvis en smule mere pebret, men samtidig rigtig nem ved køb af stor brændekløver online. Den mest betalelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men det betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på stor brændekløver kan i nogle tilfælde være vældig relevant om man behøver din ordre om et øjeblik, så af den grund er det uden tvivl essentielt at du gransker den anslåede leveringstid ved stor brændekløver. En række netshops i Danmark – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen placeres forud for et angivent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen betjent forud for at de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte webshops præsterer gratis fragt på stor brændekløver online, men i de fleste tilfælde kræver det at der shoppes for en bestemt sum. Ellers skulle du tage den mest letkøbte fragtløsning, som ofte vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker giver click-and-collect hvor du bestiller billig stor brændekløver på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne giver bl.a. click-and-collect på stor brændekløver i disse områder:

Middelfart, Tårnby, Stenløse, Thisted, Hillerød, Ishøj, Risskov, Hobro, Brabrand, Greve, Rønne, Skive, Køge, Albertslund, Esbjerg, Frederiksværk, Ølstykke, Hedensted, Tilst, Lyngby, Lystrup, Åbyhøj, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Søborg, Næstved, Værløse, Birkerød, Vejle, Odense, Fredericia, Haderslev, Gentofte, Vallensbæk, Korsør, Helsingør, Taastrup, Frederikshavn, Vordingborg, Viborg, Allerød, Brønshøj, Nørresundby, Hjørring, Holstebro, Charlottenlund, Hvidovre, Kokkedal, Nærum, Vanløse, Hørsholm, København, Nyborg, Struer, Glostrup, Gladsaxe, Brønderslev, Aarhus, Grenaa, Aabenraa, Rudersdal, Randers, Frederikssund, Skanderborg, Hedehusene, Ballerup, Kalundborg, Nakskov, Brøndby, Herlev, Dragør, Aalborg, Farum, Odder, Holbæk, Varde, Haslev, Silkeborg, Valby, Virum, Kolding, Rødovre, Lillerød, Jyllinge, Frederiksberg, Horsens, Solrød Strand, Herning, Ringsted, Roskilde, Nykøbing Falster, Ikast, og Højbjerg, .

Afhentning ift. stor brændekløver er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ses der på tallene står det klart, at mennesker tit efterspørger blandt andet stor brændekløver priser og køb stor brændekløver. Derudover oplever vi typisk mennesker søge efter bl.a. stor brændekløver online, billig stor brændekløver samt stor brændekløver tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Den bedste pris på stor brændekløver

Det er efterhånden super praktisk for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige stor brændekløver online i blandt flere shops på nettet, og til tak har flere internet butikker været nødt til at reducere priserne på stor brændekløver enormt, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Det kan ikke desto mindre blive gunstigt at udforske visse webbutikker efter billige priser på stor brændekløver online forinden du bestiller, således at man er på den sikre side med at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Du må bare være så påvagt, at såfremt en netbutik tilbyder billige stor brændekløver online på tilbud til en pris som kan ses som utopisk overkommelig, kunne det for det meste være et fingerpeg om en bedragerisk internet shop. Handler med kort er imidlertid omsluttet af en regel, der skærmer køber imod falske internet handler.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at klare betalingen af stor brændekløver over flere uger. Dette fås typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter for eksempel stor brændekløver online og billig stor brændekløver. Vi ser derudover tit internet shoppere lede efter blandt andet stor brændekløver tilbud, køb stor brændekløver og stor brændekløver priser.

Undersøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot resulterer i fuldstændig gode chancer for at udforske en stor portion eksisterende brugeres synspunkter og derfor støtter vi, at du udforsker e-forretningens omtaler inden du lægger din bestilling på billige stor brændekløver online.

Facebook resulterer i desuden altid ønskværdige muligheder for at få indsigt i e-shoppens pålidelighed. Desuden er der mange internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige må benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige stor brændekløver online i en webbutik behøver man i virkeligheden betragte butikkens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke videre spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Silvan.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, hvilket burde være en erklæring om at internet firmaet efterfølger de danske retningslinjer, samt at forretningen fra tid til anden evalueres af eksperter der mestrer de gældende love.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få hjælp, når du forvoldes udfordringer med din bestilling af stor brændekløver. Foruden dette foreslåes det at man er vaks omkring de mest relevante vilkår i forbindelse med købet af stor brændekløver online, for eksempel den byttepolitik webbutikken lover.

I relation til det er det desuden relevant, at man når som helst bevarer ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af stor brændekløver, uagtet om man handler hos Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark eller Bauhaus.

Jesper gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Anne F gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Camilla gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Per C gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til internetshopping
1Vi foreslår generelt at kontrollere om webshoppen er e-mærke godkendt, siden det længe har været en erklæring om at internet forretningen lever op til de danske regler, foruden at shoppen undertiden revideres af fagmænd der er indført i reglementet på området. Inden folk køber billige stor brændekløver på en internet webshop bør man principielt kigge på e-butikkens vilkår.
2Den billigste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du opholder dig med kort afstand til online webshoppens adresse. Den mulighed for fragt kan vise sig at være særligt vital hvis du står og skal bruge stor brændekløver om kort tid. Alternativt så garanterer nogle internet foretagender fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der indkøbes for et fastslået beløb.
3Det er super overkommeligt for os alle at lave prissammenligning online på billige stor brændekløver hos flere online webshops, og derfor tilbyder de fleste online shops fragtfri levering. Det kan dog alligevel være smart at analysere nogle forskellige online virksomheder efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
4Forud for at nogen handler billige stor brændekløver på en online butik bør de i princippet granske deres handelsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende projekt. Yderligere kan det anbefales at køber er opmærksom på de primære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige stor brændekløver online, eksempelvis den ombytningsrettighed virksomheden lover.
5Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et reglement, der garanterer dig som kunde overfor snydagtige online forretninger. Som alternativ burde du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække pengene ude i fremtiden.
6Trustpilot genererer adskillige stabile genveje til at fortolke ganske mange eksisterende brugeres tanker og derfor slår vi et slag for, at du eksaminerer e-firmaets bedømmelser før du bestiller billige stor brændekløver online. Facebook tilbyder dig desuden regulære anstændige løsninger til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
7Flere e-forretninger frembyder nu et hav af forskellige billige leveringsløsninger til stor brændekløver. En af de mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente din bestilling den dag der passer dig. Denne er altså rigtig simpel, og i mange tilfælde tilmed den prisbilligste form for levering.
8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende forudsat vi står og skal bruge din pakke om et øjeblik, så af den grund er det skam vigtigt at man ser den anslåede leveringstid ved stor brændekløver. En række online shops reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer, men det afhænger af at bestillingen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
9En hel del online virksomheder yder billig fragt på stor brændekløver, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for en præcis sum. Ellers kan du tage den mest betalelige løsning til levering, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Muligheden er gennemsnitligt desuden ualmindeligt let. Den mest letkøbte fragtform vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.